Bursa hamişleri buraya :)

Çok sağolun arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için...Ben kesin ayrılacağım pembe maviden,3000tl veremem Zübeydeye gitmek durumunda kalırım..Dr bir arkadaşıma yönlendiririm diyor,annemde o dra kontrole gidersen doğum anında başka bir dr kesinlikle ilgilenmez seninle diyor...Doğumumda drum yanımda olmayacaksa ne anlamı var oraya gitmemin...off kafam çok karışık yaa. Genel anesteziyle sezeryan olsam Zübeydedede olsa olurumda,ben normal doğumdan çok korkuyorum ve orda birkaç kişi yanyana doğum yapılıyormuş..Yanımdaki birinin bağırması falan benim psikolojimi çok etkiler yaa..Doğumumun nasıl olacağınıda bilmediğim için çok kararsızım..Eşimle konuşup bir karar vereceğim..
Çok teşekkür ederim kızlar...Allah hepimize sağlıklı hamilelikler ve kolay doğumlar nasip etsin,inşallaaaah..

merhaba bahar,hasta yatışada sordum,demet hanımada ikiside aynı şeyi söylediler,normal 800,sezeryan herşey dahil 1200.ben normal düşünmediğim için ayrıntılı sormadım normali.neden net bir fiyat vermemişlerki?

yaa canım ben sorduğum zaman daha 7 haftalıktım yatıştaki bayan fiyatlar değişebilir net bişey söyleyemem verilen ilaçlarınıza yada ne bilim epidural spinal nasıl yaptıracağınıza göre farklılıklar olur dedi ilerleyen aylarda tekrar sorun dedi ama senden öğrenmiş oldum teşekkür ederim

cnm bende jimeri bıraktım ordaki fiyatlarla medikal parkı kıyaslayamam bile ama geçen hafta ilk defa gittim ahmet yılmaza gittim çok iyi ilgilendi fiyatlarıda yatıştan sordum bana uygun geldi jimere göre tabi 1300 dediler sezeryan benim ikiz o yüzden 2 doktor parası alıyolar ayrıca bide eşimin çalıştığı firmanın anlaşması var bende medicabil i düşündüm ama çok uzak evime ankara yolu üzerinde oturuyorum oraya yetişemem çalışma saatleride uygun değildi bana kısmet işte.

KADIN İŞÇİ “HAMİLELİK” NEDENİYLE İŞTEN ÇIKARILABİLİR Mİ?

BAK CANIM BURDA VAR. SENİN ADINA SEVİNDİM. EN AZINDAN Bİ ÇÖZÜM BULUNMUŞ.

merhaba arkadaşlar,hep aklımdaydı ancak bugün bahar hast.ndende fiyat aldım.zorunlu sezeryan 750 tl.epidural+350,odaların hepsi tek kşilik değilmiş,yoğunluğa göre 2 kişilikde olabilir dedi.muayene ücreti 35 tl,ayrıntılı ultrason 80 tl.6 aydan sonrasına bakmıyormuş dr.lar.bilgimiz olsun:80:

merhaba arkadaşım bende merak adiyordum bana çok yakın olduğu için.ama telefonda bilgi vermiyorlar birde çok kalabalık diye söyleniyor.peki normal doğum hakkında bilgin varmı??:80:

merhaba canım bende çekirge doruğa gidiyorum. senin bu ek ücret isteme işi kafama takıldı ve druma sordum. kesinlikle +140 lira gibi bir ücret söz konusu değilmiş. sen zaten doğum için geliyosun ve ek bir ücret ödemeyeceksin dedi. sen gelince nöbetçi dr u değil senin drun benim beni çağıracakalr dedi. +140 tl örnek olarak açıkladı: ilk 4 ay içinde doğum olayı gerçekleşmeden başka bir nedenle acil olarak hastaneye başvurursan dr u nu çağırmak için +140 alınyor dedi. ama senin artık acillik bişeyin yok sen artık doğuma geleceksin dedi. yanii kısacası +140 diye birşey yok. verilen doğum paketi fiyatı dışında hiç bir ücret alınmıycak.

merhaba herkese, bende cumartesi günü kontrole gittiğimde sordum doktoruma o da belirtti biz gelecegiz diye doğumlara hangi saat olursa olsun dedi. Ben şimdiden normal istediğimi de söyledim en güzeli o zaten bizde normal olsun diye uğraşacagız dedi doğumu konuşmak için erken ilerleyen haftalarda konuşuruz dedi. Oğlum 1600 gr olmuş bu arada Hastanede boş odaya baktım gayet güzel görünüyordu.

sen hangi dr a gidiyosun? bende ctsi ordaydım da :)

fiyat konusunda da biraz bişiler söylerseniz iyi olur
bide benim 2. hamileliğim kızıma böyle bişi yapamamıştım buna yaparsam haksızlık olurmu diye düşünüyorum ama çokta merak ediyorum ne dersinz:44:

sen hangi dr a gidiyosun? bende ctsi ordaydım da :)

melike hanıma gidiyorum saat 10.30 gibi ordaydım belki de karşılaşmışızdır

Bu arada hamitler tokideki anne çocuk sağlığı merkezinde gebelere eğitim veriliyor ücretsizdir. Servis imkanı da var getirip götürüyorlar ben gittim çok memnun kaldım. Yıldırımda da açıldı bir araştırın derim.

canım bu eğitim dediğin nasıl bir günlük mü biraz bilgi verir misin

hımm yok karşılaşmamışızdır benim randevu yoktu mesai bitiminde baktı bana. Ctsi tekrar gidicem kısmetse.

canım bu eğitim dediğin nasıl bir günlük mü biraz bilgi verir misin

Eğitim 6 hafta sürüyor haftada sadece 1 gün 2.5 saatlik bir eğitim programından oluşuyor. Kadın anatomisi, hamilelik,doğum, doğum sancıları, bebek bakımı, emzirme ve lohusalıktan bahsedildi. 1-1.5 saat bu konularda eğitim veriliyor sonra egzersizlerimiz vardı. Ondan sonrada şule hemşirenin billur sesiyle okuduğu bir konu ile uyumaya çalışıyorsunuz. Gerçekten uyuyan arkadaşlar da olmadı değil ninni gibi geliyor insana

Eğitim sayesinde daha bilinçli olduk doğum nedir korkmamız gerekli mi? Nasıl bebeğimize bakacağız ve benzer bir sürü soruyu cevaplamış oluyorsunuz. Eğitimi verenler doktor,ebe ve hemşirelerden oluşmaktadır. Herkese gitmesini tavsiye ederim.

hımm yok karşılaşmamışızdır benim randevu yoktu mesai bitiminde baktı bana. Ctsi tekrar gidicem kısmetse.

bizde 34. haftada gideceğiz bir daha. Ondan sonra 36.haftada ve sonrada haftada bir çağıracak galiba. Hangi doğum şeklini seçeceksin karar verdin mi? Melike Hanım ilerisi hakkında daha pek konuşmadı bizimle. Neler olcak ne zaman neler isteyecek bilmiyorum merakta ediyorum. Siz neler yaptınız bu haftalarda? Bilgi verirsen sevinirim.

Merhaba herkese.Bende Bursa lı bir hamişim ancak konuya dahil olmak konusunda biraz geç kaldım sanırım.Bugün itibarı ile 36+0 günlük hamileyim :) Nilüfer de oturuyorum,Medical Parka tan Ahmet Yılmaz a gidiyorum hamileliğimin başından beri.Herkese hayırlı doğumlar.
Biliyorum erken ama önerebileceğiniz çocuk doktoru var mı?

hoşgeldin canım Allah kurtarsın benim ilk hamileliğim 2. hamileliği olan arkadaşlar yardımcı olur sanırım
ama bebek doğunca bir cocuk doktoru muayene ediyo zaten bebeği o doktordan memnun kalırsan devam edebilirsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…