cnm bende jimere gidiyodum banada okadar fiyat verdiler bıraktım doktorumdan memnundum sonra yakın arkadaşım mediakl parktaydı bende ahmet yılmaza geçtim normal 550 2 işil oda tek kişilik 800 benim ikiz bebeklerim olacak inşallah sezeryan 1000 tl ikiz olduğu için bana 1300 dediler tek kişilik odada 1500 sezeryanda bi düşün taşın bana çok fazla geldiği içn ayrıldım
merhaba nazlı,bende 1buçuk ay öncesine kadar medikal parka gidiyordum,şaka gibi ama,nisan 1 itibariyle ücretlere zam geldi,sezeryan 1000 tl,epidural,özel oda gibi isteklerin olursa,herbiri için 500 tl ödüyorsun,oluyor 2000 tl,normalde galiba 750 tl idi.ben doktorumun ilgisizliğinden,ve artan ücretlerden dolayı değiştirdim.medikabilde demet hnm a gidiyorum,doğum,normal 800,sezeryan,epidural,tek kişilik oda,gerekirse küvez ve 2 gecede,4 gecede kalsan herşey dahil 1200 tl.demet hnmın söylediği bunlar.hastanede sakin,medikal çok kalabalık,ssk sanki.tercih senin tabi:80:
slm nurr
bende demet hanımın hastasıyım ama doktorun kendisine hiç sormamıştım fiyatı yukardan yatış bölümünden sorun dediler ordanda net bi açıklama yapmadılar 800 ile 1500 arası değişiyo dediler,bende net ne kadar öğrenmek istiyorum sende açıklamışsın ama biraz karışık olmuş cnm daha net açıklayabilirmisin ben normal düşünüyorum ama durum neyi gerektirir bilemem tabi daha 17 haftalıkım...
merhaba bahar,hasta yatışada sordum,demet hanımada ikiside aynı şeyi söylediler,normal 800,sezeryan herşey dahil 1200.ben normal düşünmediğim için ayrıntılı sormadım normali.neden net bir fiyat vermemişlerki?
merhaba nazlı,bende 1buçuk ay öncesine kadar medikal parka gidiyordum,şaka gibi ama,nisan 1 itibariyle ücretlere zam geldi,sezeryan 1000 tl,epidural,özel oda gibi isteklerin olursa,herbiri için 500 tl ödüyorsun,oluyor 2000 tl,normalde galiba 750 tl idi.ben doktorumun ilgisizliğinden,ve artan ücretlerden dolayı değiştirdim.medikabilde demet hnm a gidiyorum,doğum,normal 800,sezeryan,epidural,tek kişilik oda,gerekirse küvez ve 2 gecede,4 gecede kalsan herşey dahil 1200 tl.demet hnmın söylediği bunlar.hastanede sakin,medikal çok kalabalık,ssk sanki.tercih senin tabi:80:
Canım ben muhasebeci değilim muhasebe bölümünde çalışıyorum müdürüm var muahsebeci onada bişi soramıyorum haziran 1 de ben yokken yerime bakacak birisi başlıyor işe onu yetiştirmem gerektiği söyleniyor ben döndüğümde başka pozisyona alınacakmış onun için ayın 1 bekliyom 1 hafta ona biraz öğreteyim hemen çıkıcam istirahate ben internetten araştırdım ama bulamadım işten çıkarmayla ilgili bildiğin bir yazı varsa bana link gönderirmisinnn
slm kızlar yıne sallanarak uyandık gune allah hepımızı korusun
merhaba arkadaşlar,hep aklımdaydı ancak bugün bahar hast.ndende fiyat aldım.zorunlu sezeryan 750 tl.epidural+350,odaların hepsi tek kşilik değilmiş,yoğunluğa göre 2 kişilikde olabilir dedi.muayene ücreti 35 tl,ayrıntılı ultrason 80 tl.6 aydan sonrasına bakmıyormuş dr.lar.bilgimiz olsun:80:
detaylı ultrasonu yaptıralı bizimde çok oldu 21. haftadaydık. Çekirge dorukta renkli resimde istersen 90tl, istemezsen 75tl yapıyorlardı. Ben normal doğum istiyorum ve doğumun ne zaman olacagı bilinmediği için gece olursa doktorum da o gece nöbetçi değilse doktorumun gelmesi için +140 lira mı ödeyeceğim ne saçma ya. Ben o kadar ay kontrollere gitmişim verdiğim paranın haddi hesabı yok bir de doktorum için ekstra para mı vereceğim. Yarın bunu sorayım doktoruma. Bu sistemle herkes sezeryana teşvik ediliyor. Sen o kadar ay bir doktora alış doğumda karşında başka bir doktor. zaten ilk doğum olacagı için gerginiz her zaman gördüğün insanları görmek varken başka biriyle karşılaşacaksın. Protesto ediyorum eğer böyleyse gerçekten.
merhaba herkese, bende cumartesi günü kontrole gittiğimde sordum doktoruma o da belirtti biz gelecegiz diye doğumlara hangi saat olursa olsun dedi. Ben şimdiden normal istediğimi de söyledim en güzeli o zaten bizde normal olsun diye uğraşacagız dedi doğumu konuşmak için erken ilerleyen haftalarda konuşuruz dedi. Oğlum 1600 gr olmuş bu aradaHastanede boş odaya baktım gayet güzel görünüyordu.
Merhaba Hanımlar öncelikle hepinizi tebrik ediyorum ve bebeklerinizin öncelikle sağlıklı olmasını diliyorum.Bursa da olmamdan dolayı konu dıkkatımı çekti.Ben bursa' fotoğrafçılık yapıyorum doğum ve düğün hikayeleri oluşturuyorum.Çektiğimiz fotoğraflardan panaromik bir albüm oluşturup sizlere teslim ediyorum.Eğer bebeğinizin ilk anlarını ölümsüzleştirmek isterseniz,o mutlu anınızda yanınızda olmak isterim
İlgi İstemihan Photography
sen hangi dr a gidiyosun? bende ctsi ordaydım da :)
melike hanıma gidiyorum saat 10.30 gibi ordaydım belki de karşılaşmışızdır
Bu arada hamitler tokideki anne çocuk sağlığı merkezinde gebelere eğitim veriliyor ücretsizdir. Servis imkanı da var getirip götürüyorlar ben gittim çok memnun kaldım. Yıldırımda da açıldı bir araştırın derim.
melike hanıma gidiyorum saat 10.30 gibi ordaydım belki de karşılaşmışızdır
Bu arada hamitler tokideki anne çocuk sağlığı merkezinde gebelere eğitim veriliyor ücretsizdir. Servis imkanı da var getirip götürüyorlar ben gittim çok memnun kaldım. Yıldırımda da açıldı bir araştırın derim.
canım bu eğitim dediğin nasıl bir günlük mü biraz bilgi verir misin
hımm yok karşılaşmamışızdır benim randevu yoktu mesai bitiminde baktı bana. Ctsi tekrar gidicem kısmetse.
Merhaba herkese.Bende Bursa lı bir hamişim ancak konuya dahil olmak konusunda biraz geç kaldım sanırım.Bugün itibarı ile 36+0 günlük hamileyim :) Nilüfer de oturuyorum,Medical Parka tan Ahmet Yılmaz a gidiyorum hamileliğimin başından beri.Herkese hayırlı doğumlar.
Biliyorum erken ama önerebileceğiniz çocuk doktoru var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?