Eğitim 6 hafta sürüyor haftada sadece 1 gün 2.5 saatlik bir eğitim programından oluşuyor. Kadın anatomisi, hamilelik,doğum, doğum sancıları, bebek bakımı, emzirme ve lohusalıktan bahsedildi. 1-1.5 saat bu konularda eğitim veriliyor sonra egzersizlerimiz vardı. Ondan sonrada şule hemşirenin billur sesiyle okuduğu bir konu ile uyumaya çalışıyorsunuz. Gerçekten uyuyan arkadaşlar da olmadı değil ninni gibi geliyor insana
Eğitim sayesinde daha bilinçli olduk doğum nedir korkmamız gerekli mi? Nasıl bebeğimize bakacağız ve benzer bir sürü soruyu cevaplamış oluyorsunuz. Eğitimi verenler doktor,ebe ve hemşirelerden oluşmaktadır. Herkese gitmesini tavsiye ederim.
Bu doğum hikayesi çekimleri yeni yeni ortaya çıktığı için ilk kızınıza yapamamış olmanız gayet normal.Eğer daha öncede bu tarz çekimler olsaydı eminim ki ona yapardınız.O yüzden bence bir haksızlık olmayacaktır.Doğumdan önce buluşup sizi hamileyken, bebeğinizin eşyalarıyla birlikte çekmenin hem birbirimizi tanımanın acısından ıyı olacagını, hemde fotoğrafları görüp içinizin daha rahat edeceğini düşünüyorum.Hem çektiğimiz fotoğraflarda benim size hediyem olur :) Bebeğiniz için çekilen fotoğraflardan panaromik bir albüm hazırlıyorum,baskı olarak size hediyelerim oluyor,ve çektiğimiz fotoğrafların hepsini size bir cd olarak veriyorum.Bu paketin fiyatı 750 tl tekrar görüşmek üzere.
Eğitim 6 hafta sürüyor haftada sadece 1 gün 2.5 saatlik bir eğitim programından oluşuyor. Kadın anatomisi, hamilelik,doğum, doğum sancıları, bebek bakımı, emzirme ve lohusalıktan bahsedildi. 1-1.5 saat bu konularda eğitim veriliyor sonra egzersizlerimiz vardı. Ondan sonrada şule hemşirenin billur sesiyle okuduğu bir konu ile uyumaya çalışıyorsunuz. Gerçekten uyuyan arkadaşlar da olmadı değil ninni gibi geliyor insana
Eğitim sayesinde daha bilinçli olduk doğum nedir korkmamız gerekli mi? Nasıl bebeğimize bakacağız ve benzer bir sürü soruyu cevaplamış oluyorsunuz. Eğitimi verenler doktor,ebe ve hemşirelerden oluşmaktadır. Herkese gitmesini tavsiye ederim.
Merhabalar
Öncelikle Allah hepimizin yardımcısı olsun diyerek başlamak istiyorum.
Ben de 12+3 günlük hamileyim, Jimer' de Türkan Hanım'a devam ediyorum.İletilerin çoğunu okudum cidden hastaneler arasında farklar var, ben Bursa'daki hastaneleri çok iyi tanımıyorum ama şimdiye kadar doğum yapmış arkadaşlarımın çeşitli hikayelerine tanık oldum.
Bir arkadaşım Medikal Park'ta Ahmet Yılmaz ile doğumunu yaptı doktordan çok memnundu ama hastaneden hiç memnun kalmadı. Sırf bu yüzden gitmedim Ahmet Bey'e. Ama tabi herkesin deneyimi farklı olabilir.
Türkan Hanım'dan memnunum gayet iyi, ilgili bir doktor.
Ama kendi hamileliğimden çok memnun değilim(
ilk 3 ay olmasına rağmen 5 kilo aldım, Türkan Hanım da kilo alınmasını istemeyen bir doktor olmasına rağmen o kadar çok iştahım açıldı ki engel olamadım. Yalnız ben Progestan içtim 2 ay, acaba o mu şişirdi beni diyorum, göğüslerim 2 beden büyüdü, açıkçası korkuyorum artık ileride bir sorun çıkacak diye...Diyetisyene başlamayı bile düşünüyorum, ailemde şeker de var(
Aynı sorunları yaşayan oldu mu acaba??
Canım kaç haftalık olursak olalım fark etmiyomu?? yoksa bellibir haftadan sonramı gidiliyor??
Merhabalar
Öncelikle Allah hepimizin yardımcısı olsun diyerek başlamak istiyorum.
Ben de 12+3 günlük hamileyim, Jimer' de Türkan Hanım'a devam ediyorum.İletilerin çoğunu okudum cidden hastaneler arasında farklar var, ben Bursa'daki hastaneleri çok iyi tanımıyorum ama şimdiye kadar doğum yapmış arkadaşlarımın çeşitli hikayelerine tanık oldum.
Bir arkadaşım Medikal Park'ta Ahmet Yılmaz ile doğumunu yaptı doktordan çok memnundu ama hastaneden hiç memnun kalmadı. Sırf bu yüzden gitmedim Ahmet Bey'e. Ama tabi herkesin deneyimi farklı olabilir.
Türkan Hanım'dan memnunum gayet iyi, ilgili bir doktor.
Ama kendi hamileliğimden çok memnun değilim(
ilk 3 ay olmasına rağmen 5 kilo aldım, Türkan Hanım da kilo alınmasını istemeyen bir doktor olmasına rağmen o kadar çok iştahım açıldı ki engel olamadım. Yalnız ben Progestan içtim 2 ay, acaba o mu şişirdi beni diyorum, göğüslerim 2 beden büyüdü, açıkçası korkuyorum artık ileride bir sorun çıkacak diye...Diyetisyene başlamayı bile düşünüyorum, ailemde şeker de var(
Aynı sorunları yaşayan oldu mu acaba??
Rahmet, bereket ve mağfiret iklimi üç ayların ilk habercisi ve Kur'an ayı Ramazan'ın müjdecisi olan mübarek Regaib Kandili'nizi kutlarım
Merhaba herkese.Bende Bursa lı bir hamişim ancak konuya dahil olmak konusunda biraz geç kaldım sanırım.Bugün itibarı ile 36+0 günlük hamileyim :) Nilüfer de oturuyorum,Medical Parka tan Ahmet Yılmaz a gidiyorum hamileliğimin başından beri.Herkese hayırlı doğumlar.
Biliyorum erken ama önerebileceğiniz çocuk doktoru var mı?
Merhaba herkese.Bende Bursa lı bir hamişim ancak konuya dahil olmak konusunda biraz geç kaldım sanırım.Bugün itibarı ile 36+0 günlük hamileyim :) Nilüfer de oturuyorum,Medical Parka tan Ahmet Yılmaz a gidiyorum hamileliğimin başından beri.Herkese hayırlı doğumlar.
Biliyorum erken ama önerebileceğiniz çocuk doktoru var mı?
gönülirem bayadır yazmıyo doğum mu yaptı acaba
bizde 34. haftada gideceğiz bir daha. Ondan sonra 36.haftada ve sonrada haftada bir çağıracak galiba. Hangi doğum şeklini seçeceksin karar verdin mi? Melike Hanım ilerisi hakkında daha pek konuşmadı bizimle. Neler olcak ne zaman neler isteyecek bilmiyorum merakta ediyorum. Siz neler yaptınız bu haftalarda? Bilgi verirsen sevinirim.
taşındıya neti yoktur daha evınde bi yerleşsinde anca gelır belkıde dogurmuştur dermişimmm erken dogumu englellemek için ıgne oluyordu inş dogurmamıştır daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?