Bursa hamişleri buraya :)

peki bu eğitime katılmak için bi şart var mı yoksa her hamile katılıyo mu

Merhabalar

Öncelikle Allah hepimizin yardımcısı olsun diyerek başlamak istiyorum.
Ben de 12+3 günlük hamileyim, Jimer' de Türkan Hanım'a devam ediyorum.İletilerin çoğunu okudum cidden hastaneler arasında farklar var, ben Bursa'daki hastaneleri çok iyi tanımıyorum ama şimdiye kadar doğum yapmış arkadaşlarımın çeşitli hikayelerine tanık oldum.
Bir arkadaşım Medikal Park'ta Ahmet Yılmaz ile doğumunu yaptı doktordan çok memnundu ama hastaneden hiç memnun kalmadı. Sırf bu yüzden gitmedim Ahmet Bey'e. Ama tabi herkesin deneyimi farklı olabilir.

Türkan Hanım'dan memnunum gayet iyi, ilgili bir doktor.
Ama kendi hamileliğimden çok memnun değilim(
ilk 3 ay olmasına rağmen 5 kilo aldım, Türkan Hanım da kilo alınmasını istemeyen bir doktor olmasına rağmen o kadar çok iştahım açıldı ki engel olamadım. Yalnız ben Progestan içtim 2 ay, acaba o mu şişirdi beni diyorum, göğüslerim 2 beden büyüdü, açıkçası korkuyorum artık ileride bir sorun çıkacak diye...Diyetisyene başlamayı bile düşünüyorum, ailemde şeker de var(
Aynı sorunları yaşayan oldu mu acaba??

Offfff bayağı pahalıymış

Canım kaç haftalık olursak olalım fark etmiyomu?? yoksa bellibir haftadan sonramı gidiliyor??

canım bende aynı şekilde oldum progestan içtim bende ama ondan olduğunu düşünmüyorum 52 kiloyla hamile kaldım şuan 67 kiloyum çatlak oluşmaması için krem kullanmayı ihmal etme sakın şimdiden başla

cnm bende ilk 15 haftamı jimerde türkan hn da tamamladım gayet iyiydi fiyatlar çok yüksek bende medikalpark a ahmet beye geçtim maddi açıdan jimeri bıraktım şuan 18 haftanın içindeyim ve 15.haftya kadar pregostan kullandım türkan hn bırak dedi ikiz hamileyim 59 kg hamile kaldım şuan 63 kg yim hiç iştahım yok anlamadım gitti..ahmet beye geçince pregosten nın iğnelerini yazdı bana nasip olursa32.haftaya kadar kullanıcam...

Son düzenleme:
Rahmet, bereket ve mağfiret iklimi üç ayların ilk habercisi ve Kur'an ayı Ramazan'ın müjdecisi olan mübarek Regaib Kandili'nizi kutlarım

Rahmet, bereket ve mağfiret iklimi üç ayların ilk habercisi ve Kur'an ayı Ramazan'ın müjdecisi olan mübarek Regaib Kandili'nizi kutlarım

Sağol canım ALLAH razı olsun. kendi adıma bende senin ve diğer tüm müslümanların kandili hayırlara vesile olsun inşallah.

slm arkadaşlar bi kaçgündür giremedim şimdi yazılanları okumaya çalışıyorum
canım maşallah bebişin gelmesine az kalmış hayırlısıyla kucağına alırsın
bu arada bende nilüferdeyim:80:
çocuk dr u sormuşsun ben kızımı 5 günlükten beri anadolu hastanesinde orhan dengiz çocuk dr u var ona götürüyorum çok memnunum kendisinden ikincisini de işallah ona götürmeyi düşünüyorum
ilaç konusunda çok dikkatli bir dr kesinlikle gerekmiyorsa ilaç vermiyor antibiyotiğe çok karşı tavsiye edrim hem evinede yakın biyer olur belki anadolu hastanesi

merhaba sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini. ben oğlumu çekirge dorukta erdoğan yüzkollara götürüyorum. çok da memnunum. insan olarak da hekim olarak da bence mükemmel biri şimdi 14 haftalık hamileyim kısmetse bu bebeş için de erdoğan beye gideceğim

KONSUN YİNE PERVAZLARA GÜVERCİNLER,HU HU LARA KARIŞSIN DUALAR AMİNLER,MÜBAREK AKŞAMDIR GELİN EY FATİHALAR YASİNLER!...Kandiliniz mübarek olsunn...

slm canlar kandiliniz mübarek olsun rabbim tümmmmmmmmmmm dualrımız kabul etsın inşallah dualarınızda olmak dileğiyle allaha emanet olun

ben en başından beri normal istediğimi söyledim. şuanda herşey normal gidiyor. bir aksilik olmazsa normal doğum olacak canım. yarın randevum var. çatı muayenesi olacam:) bakalım ne olcak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…