merhaba kızlar;
çatı muayenesi nasıl geçti? Melike Hnm mı yapıyor yoksa ebe mi?
kızlar çantalarınız falan hazır mı? Hazır olanlar neler koydular? Ben daha başlamadım bebişin eşyalarını da henüz yıkamadımbiraz tembel bir anneyim galiba aslında daha erken diye düşünüyorum ama yıkasam diye de kararsızım. O nedenle bir türlü başlayamadım. Haftaya başlarım artık yavaş yavaş.
bebek fuarını duydum bende kısmet olursa gidicem
Canım nbr? nasıl gidiyo?? bebişler yaramazlık yapıyolarmı??annesiiiii
yok cnm şimdilik iyiz çok şükür ama dün kasıklarım ağrı yaptı işte fazla yoruldum galiba ayaklarımda şişti yeni ayakkabı almıştım hiç rahat edemedim akşam tekrar almaya gittim koştura koştura valla cmtesi kontorlüm vardı doktorda maşallahları var dedi tek bebek olsa anca bukadar gelişirler diye söyledi
merhaba kızlar;
Doruktaki Erdoğan Bey hakkında bilginiz var mı? Arkadaşlardan birisi ondan randevu alabilmiş bana sordum ama ben hiç duymadım giden yada bilen yorumlarınızı bekliyorum.
ben ne zaman gitsem kntrole erdoğan beyin odası hep boş ya çok doğuma giriyo ya da hiç hastası yok
medikabile gidiyorum canım ama kendi doktorlarımdan çok memnunum önce demete gidiyodum doğumlarımız aynı zamana geldiği için bahar hanıma geçtim
Heeeeeeeeerrkese günaydııııııııııııııııııınnnnnnNasılsınız arkadaşlar? Umarım hepiniz iyisinizdir. Epeydir giremedim. Ben iyiyim çok şükür. Daha ağırlaştım ve artık okul çekilmez bir hale geldi benim için. Neyseki haftaya bitiyor. Ne olurdu bu cuma kapansaydı Bu aralar nefes alırken ara ara zorlanıyorum.Böyle deriiiiiin derin nefes alamıyorum gibime geliyo. Doğum için Jimeri seçtim arkadaşlar. Çok beğendim gezdim, gördüm, tertemiz. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Hepinize bol şiddetli tepikler diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?