Bursa hamişleri buraya :)

bu arada ben bir sefer kan tahlili falan verdim oda gebeliğin başındaydı. Bir daha test yaptırmayacak mıyız? sizler kaçıncı haftalarınızda yaptırdınız?

merhaba kızlar;

çatı muayenesi nasıl geçti? Melike Hnm mı yapıyor yoksa ebe mi?

çatı yapmadı bu ctsi yapacam dedi. benim dr evrim hanım. kendisi yapıcak çatıyı. nst ye bağlandım bu ctsi yine bağlanacam öyle işte her hafta git gel. benim 35. haftada tam idarar tam kan tahlili ve bi kaç tahlil daha istedi.

kızlar çantalarınız falan hazır mı? Hazır olanlar neler koydular? Ben daha başlamadım bebişin eşyalarını da henüz yıkamadım biraz tembel bir anneyim galiba aslında daha erken diye düşünüyorum ama yıkasam diye de kararsızım. O nedenle bir türlü başlayamadım. Haftaya başlarım artık yavaş yavaş.

Kızlar bu arada 30 HAZİRAN-3 TEMMUZ tarihlerinde Bursa da Bebe giyim ve çocuk gereçleri fuarı var.Fuarlar baya uygun oluyor arkadaşım geçen fuarda çocuğunun pusetini 20 liraya almış.Belki bakmak isterseniz diye düşündüm..

Günaydın canım,
Benim ilk bebeğimde 30 hftlkken herşeyi hazırdı. yıkandı ütülendi bebişin keyfini bekledi bebişte 41 haftada geldi biraz geç geldi yaramaz. benim kullandıklarımı söyliyim daha iyi olur. sezeryanla doğdu haliyle 2 gün kaldık hastanede. bebiş için içli dışlı 4-5 takım.battaniye, bezleri,alkolsüz ıslak mendil,pişik kremi, bebek için sıcaklığı yükseltiyolar ve oda beni pişirdi.benim içinde 3 tane altlı üstlü picoma takımı, atletler, tabiki iç çamaşırları,terlik.(makyaj takımı parfüm)foto makinası, kamera aklıma gelenler bunlar.

ben bebeğiminb kıyafetlerını yıkadım utuledım sadece cantam hazır degıl ama acıl bı durum olursa alıp sadecer cantaya koycam mobılyalrını beklıyorum bu hafta gelcek inşallah elsın cantamıda hazırlıycam daha erken gıbı gelıyor nedense hal bana dogurmak ıstemıyorum yafrum içimde kalsın:)

yok cnm şimdilik iyiz çok şükür ama dün kasıklarım ağrı yaptı işte fazla yoruldum galiba ayaklarımda şişti yeni ayakkabı almıştım hiç rahat edemedim akşam tekrar almaya gittim koştura koştura valla cmtesi kontorlüm vardı doktorda maşallahları var dedi tek bebek olsa anca bukadar gelişirler diye söyledi
Canım nbr? nasıl gidiyo?? bebişler yaramazlık yapıyolarmı??annesiiiii

Oyyy oy 41 kere maşşallahhhh onlara
aman iyi olsunlarda herşeye razıyız.

merhaba kızlar;

Doruktaki Erdoğan Bey hakkında bilginiz var mı? Arkadaşlardan birisi ondan randevu alabilmiş bana sordum ama ben hiç duymadım giden yada bilen yorumlarınızı bekliyorum.

merhaba kızlar;

Doruktaki Erdoğan Bey hakkında bilginiz var mı? Arkadaşlardan birisi ondan randevu alabilmiş bana sordum ama ben hiç duymadım giden yada bilen yorumlarınızı bekliyorum.

ben ne zaman gitsem kntrole erdoğan beyin odası hep boş ya çok doğuma giriyo ya da hiç hastası yok

ben ne zaman gitsem kntrole erdoğan beyin odası hep boş ya çok doğuma giriyo ya da hiç hastası yok

çocuk doktoru erdoğan yüzkolları mı soruyorsunuz yada kadın doğumcu bir erdoğan bey mi var da onu mu soruyorsunuz
çocuk doktoru olanı soruyorsanız mükemmel derim. k. doğumcuyu soruyorsanız hiçbir fikrim yok

medikabile gidiyorum canım ama kendi doktorlarımdan çok memnunum önce demete gidiyodum doğumlarımız aynı zamana geldiği için bahar hanıma geçtim

Canım,demet hanımdan hastaneden memnunmusun birde demet hanım nezaman doğum yapıcak bilgi verebilirmisin?Ben henüz hamiş değilim ama genel bir kontrole gitmek istiyorum,memnun kalırsamda aynı doktorda devam etmek istiyorum.

Heeeeeeeeerrkese günaydııııııııııııııııııınnnnnn Nasılsınız arkadaşlar? Umarım hepiniz iyisinizdir. Epeydir giremedim. Ben iyiyim çok şükür. Daha ağırlaştım ve artık okul çekilmez bir hale geldi benim için. Neyseki haftaya bitiyor. Ne olurdu bu cuma kapansaydı Bu aralar nefes alırken ara ara zorlanıyorum.Böyle deriiiiiin derin nefes alamıyorum gibime geliyo. Doğum için Jimeri seçtim arkadaşlar. Çok beğendim gezdim, gördüm, tertemiz. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Hepinize bol şiddetli tepikler diliyorum

selam annecıkler nasılsınız bakalım dun oglumun odası geldı sıldım yerleştırdım onlaugrastım butun gun doktor kontrolumde vardı 2 bucuk kılo olmuş bbeğim 35. hafta ıyı dedı doktor 3 kılo falan dogurursun dedı doktor ssglıklı olsunda onemlı olan o allah hepımızın yardımcısı olsun bu sıcakta optummmmmmmm

Günaydınnnnnnnn canım,
ben iyiyim çok şükür.hayırlı olsun jimer güzel hastane ben 2 sene önce jimerde oğlumu dünyaya getirdim.ve çok memnun kalmıştım.şimdi fiyatların fazla olması nedeniyle malesef orayı bıraktım.
medicabil'e gidiyorum.burasıda jimerden aşağı değil çok güzel,çok temiz ve fiyatlar çok çok uygun. jjimerde 50tl muayne ücreti.2li test ozamanlar 50tl idi.sezeryanda 2500tl epidural 350tl. medicabilde 12tl muayne ücreti.2li testi dün yaptırdım 25tl.sezeryanda 1200tl.içinde epidural+küvez+2gece değilde 4 gecede kalman gerekse bile hiçbir fark creti yok.çok çok avantajlı.odalarıda çok güzel tek kişilik.bebeğini sağ salim kucağına alman dileğiyle hayırlı doğumlar olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…