MERHABA arkadaşlar,umarım herkez iyidir,gönül irem de,hala internetimi yok acaba?mavişş bende demet :94:hnma gidiyorum.umarım doğumdada memnun kalırız.20 sinde ayrıntılı ultrasona giricem,nurayturhan memnun kalmamıştı,bende çok tedirginim,yapabilirmiyim bilmiyorum ama,dr bilgilendirmezse ben ısrarla sorayım diyorum(azar işitene kadar:86:).bu arada benim göbüş gerilmeye başladı ,sanki deri değiştiriyorum,pul pul dökülüyo.ilk hamileliğimde badem yağı sürmüştüm,yinede çatladım.ne sürsem ki diyorum?kakao yağı duydum,ama denemedim,kakao rengimi acaba,giysilere leke yaparmı? :80:
MERHABA arkadaşlar,umarım herkez iyidir,gönül irem de,hala internetimi yok acaba?mavişş bende demet :94:hnma gidiyorum.umarım doğumdada memnun kalırız.20 sinde ayrıntılı ultrasona giricem,nurayturhan memnun kalmamıştı,bende çok tedirginim,yapabilirmiyim bilmiyorum ama,dr bilgilendirmezse ben ısrarla sorayım diyorum(azar işitene kadar:86:).bu arada benim göbüş gerilmeye başladı ,sanki deri değiştiriyorum,pul pul dökülüyo.ilk hamileliğimde badem yağı sürmüştüm,yinede çatladım.ne sürsem ki diyorum?kakao yağı duydum,ama denemedim,kakao rengimi acaba,giysilere leke yaparmı? :80:
merhaba herkezeeeeeumarım herkez iyidir çok şükür yeni evime yerleştim bebeğimin odası da hazır ,ve ineternetimizde var ,herşey yolunda çok şükür.... uzun uzun görüşürüz inşallah bundan sonra sizler nasılsınız...
Günaydınnnnnnnn canım,
ben iyiyim çok şükür.hayırlı olsun jimer güzel hastane ben 2 sene önce jimerde oğlumu dünyaya getirdim.ve çok memnun kalmıştım.şimdi fiyatların fazla olması nedeniyle malesef orayı bıraktım.
medicabil'e gidiyorum.burasıda jimerden aşağı değil çok güzel,çok temiz ve fiyatlar çok çok uygun. jjimerde 50tl muayne ücreti.2li test ozamanlar 50tl idi.sezeryanda 2500tl epidural 350tl. medicabilde 12tl muayne ücreti.2li testi dün yaptırdım 25tl.sezeryanda 1200tl.içinde epidural+küvez+2gece değilde 4 gecede kalman gerekse bile hiçbir fark creti yok.çok çok avantajlı.odalarıda çok güzel tek kişilik.bebeğini sağ salim kucağına alman dileğiyle hayırlı doğumlar olsun inşallah.
merhaba herkezeeeeeumarım herkez iyidir çok şükür yeni evime yerleştim bebeğimin odası da hazır ,ve ineternetimizde var ,herşey yolunda çok şükür.... uzun uzun görüşürüz inşallah bundan sonra sizler nasılsınız...
Hoşgeldin canım,
hayırlı uğurlu olsun yeni evin.bebişin evide hazır ohhhh daha ne olsun.ben iyiyim çok şükür. bebişin zamanından önce gelmiycek inşallah.vaktinde gelsinki totosu biyaz daha büyüsün
oo cok sukur kavusturana yoruldun baya ama neyse yenı evın hayırlı olsun allah saglıkla oturmayı nasip etsin
evet kızlar çok şükür yeni evimdeyim.... herşey hazır bir tek elif'im kaldı eksik o da 1 ay içinde gelecek Allah'ın izniyle.... Allah iyiliğinizi daim etsin inşallah...benim bebek 2700grm artık... maşallah o sağlıkla büyüyor... ama ben telaşede yorulmuşum rahmim 3cm açık... bu nedenle nidilat kullanıyorum...ama bebişim oturuyor içimde ....baş aşağı durması gerekirken :) oturmaya karar vermiş :):) şaka bir yana da dönmezse sezeryan olabilirim.. hayırlısı olsun... seçkinciğim senin oğluşun nasıl....
iyi teyzesi ellrınden öper 2 600 gr olmuş baş aşağı pozisyonda nts ye gırdık ıyı cıktı cok şükür normal doktor tarıhıme gore şafak 29 kızlarevet kızlar çok şükür yeni evimdeyim.... herşey hazır bir tek elif'im kaldı eksik o da 1 ay içinde gelecek Allah'ın izniyle.... Allah iyiliğinizi daim etsin inşallah...benim bebek 2700grm artık... maşallah o sağlıkla büyüyor... ama ben telaşede yorulmuşum rahmim 3cm açık... bu nedenle nidilat kullanıyorum...ama bebişim oturuyor içimde ....baş aşağı durması gerekirken :) oturmaya karar vermiş :):) şaka bir yana da dönmezse sezeryan olabilirim.. hayırlısı olsun... seçkinciğim senin oğluşun nasıl....
bence sen medıcabıleden gonderdıgın hasta başına inidirim almalısın :) doguma kadar bedevaya getirirsin herhalde:)
Canım,demet hanımdan hastaneden memnunmusun birde demet hanım nezaman doğum yapıcak bilgi verebilirmisin?Ben henüz hamiş değilim ama genel bir kontrole gitmek istiyorum,memnun kalırsamda aynı doktorda devam etmek istiyorum.
bende kankam hamişken hep derdim sür bak ihmal etme diye kendim gene hiçbişey sürmüyorum
arkadaşlar o fuar için bana davetiye verdiler davetiyesiz de giriliyo mu acaba
evet kızlar çok şükür yeni evimdeyim.... herşey hazır bir tek elif'im kaldı eksik o da 1 ay içinde gelecek Allah'ın izniyle.... Allah iyiliğinizi daim etsin inşallah...benim bebek 2700grm artık... maşallah o sağlıkla büyüyor... ama ben telaşede yorulmuşum rahmim 3cm açık... bu nedenle nidilat kullanıyorum...ama bebişim oturuyor içimde ....baş aşağı durması gerekirken :) oturmaya karar vermiş :):) şaka bir yana da dönmezse sezeryan olabilirim.. hayırlısı olsun... seçkinciğim senin oğluşun nasıl....
inşallah canım... görürsün inşallah canım ama ikizlerle nasıl olur bilmem:) Allah yardımcın olsun.... dayanacağız bakalım çok sıkıntılıyım ama zordayım artık...Allah büyük...hoşgeldin cnm ALLAH yeni evinde huzurlu bir şekilde oturmayı nasip etsin bizler aynı devam seni merak ediyoduk biraz daha dayan inşallah bende 35.haftaları görürüm
oo maşallah şekerim benim kızım seni oğlundan tombik olacak heralde:):) ayy davul gibi oldum bir görsen beni:)iyi teyzesi ellrınden öper 2 600 gr olmuş baş aşağı pozisyonda nts ye gırdık ıyı cıktı cok şükür normal doktor tarıhıme gore şafak 29 kızlar
saol bitanem evet atlattık çok şükür... ama gerçekten biraz geç kalmışsın sende ... ama dert etme hepsi olur gider... yeterki yardım edenin olsun...hoşgeldin canım güle güle otur evinde sen atlattın telaşeyi şimdi rahatlamışsındır bende haftaya başlıycam kısmetse temizliğe boya badana da olacak herkes geç kalmışsın diyo ben daha ne temizlik yaptım ne çantamı hazırladım daha alış verişi bile tamamlamadım temizlik gzümde çokbüyüyo artık zor hareket ediyorum çok çabuk yoruluyorum
çok teşekkürler .... ne diyorsun 1 hafta kala bıraktın öylemi.... desene doğurmak istiyorsam bırakayım ...:) aman aman içeyim ,bu günleride arayacağım sonra:):)merhaba bursali hamişler
canım yeni evinde sağlıkla huzurla otur işallah
korkarken bebişin zamanında gelicek işallah
nidilat ı ben ilk hamileliğimde son 4 ay kullanmıştım erken doğum tehlikem vardı doğuma 1 hafta kala dr um bıraktırmıştı o ilacı 1 saat geciktirdiğim zaman hemen sancılarım başlıyodu nası bişeyse çok şükür zamanında oldu kızım :)
arkadaşlar ihmal etmeyin sakın sürün benbdevamlı sürüyodum hiçbişey yoktu 2hafta ihmal ettim göbeğimde bişey yok ama kalçalarımda hemen çatlama oldu moralim çok bozuldu kendimi çok çirkin hissettim halada öyle hissediyorum ihmal ettiğim için çok pişman oldum o çatlaklarıda nasıl düzelticemi bilmiyorum
arkadaşlar o fuar için bana davetiye verdiler davetiyesiz de giriliyo mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?