Bursa hamişleri buraya :)

ayşen bebeyi biliyosunuzdur hepiniz oraya gitmiştim gezerken beşik bakıyodum çok kararsızdım kızda saolsun çok ilgilendi doğumun tarihini sordu 4 ağustos dedim daha varmış deyip hediye etti yoksa hiç haberim bile olmucaktı gerçi sizlerden duyardım yine

fuarda fiyatlar uygun mu oluyo acaba fuarı beklesem geç kalır mıyım arkadaşlar fikir verin bana

cnm ben çok hızlı kilo alıp hızlı bir şekildede verdiğim için kalçam çatlak dolu takmıyorum yani....::26::26:

benim hiç fazla kilom olmamıştı şimdiyekadar o yüzden ben çok etkilendim psikolojim bozuldu bi dönem eski fotolarıma bakıyorum mankeng gibi
galiba alışmam lazım bu kilolar biraz zor verilir gibi geliyo bana

valla vaktin var bence fuarı bekle. bende çok istedim fuardan bakayım alayım diye ama olmadı. ayşen bebeden aldım herşeyi.

arkadaşlar,ben biyeri atladım heralde,ne fuarından bahsediyosunuz?bende gidim,kızıma hiç birşey almadım daha. gönülirem hoşgeldin,çoluk çocuğunla,mutlu huzurlu otur evinde. nuray sen ne sürüyosun göbüşüne?takma kafana kilolar 1-2 yıl içinde veriliyo,asıl kilo çocuk büyüyüp rahata erince alınıyo.benim çatlaklarda 8 yıl sonra hafiflemişti ama yenilenecek.seninde ikinci değilmi?ilkinde hiç çatlamadınmı? maviş ayrıntılı ultrasona radyolojiye gün alıyosun,demet :94:hnm baksa iyi ama,bakmıyomuş.radyoloji dr.undan bahsediyordum,(konuşmazsa diye):80:

kızlar alışverıs yapmayan arkadaşlara soyluyorum ben 35. haftamdayım ve yururken bıle zorlanıyorum bıde ustune sıcak eklendı bence 35ı gormeden tum eksıklerınızı tamamlayın ben artık evden bıle cıkmıyorum zorunlu olmazsa

30haziran-1-2-3temmuzda Buttim Tüyapta Bursa 6. Bebe Ve Çocuk Hazır Giyim Ve Çocuk İhtiyaçları Fuarı var ondan bahsediyoruz canım hem uygun oluyomuş fiyatlar davetiye bulabilirsen kaçırma gerçi senin için erken gibi ama kendin bilirsin tabi gezip grmektede fayda var çeşitte çok oluyomuş
birde benim 2.değil canım ilk hamileliğim bu ilk defa anne olucam çok heyecanlıyım. göbüşümede bitkisel bi ürün kullanıyorum Amwayin G&H vücut losyonunu kullanıyorum

birde peteka87 nin demet hanım hakkında anlattıklarına çok şaşırdım yaa şok oldum resmen seninde kafan karışmıştır heralde

radyolojiye nezaman gidiyosun?

Son düzenleme:

canım seninde ayakların acıyo mu? biraz fazla ayakta kalayım baaklarım ağrıyo çok ayaklarımın altı yanıyo bide geceleri çok yanıyo evimdeçok sıcak hep suyun altında ayaklarım

Anladım canım,
inşallah o gün morali yerinde olurda herşeyi demet hanım gibi anlatır.

canım seninde ayakların acıyo mu? biraz fazla ayakta kalayım baaklarım ağrıyo çok ayaklarımın altı yanıyo bide geceleri çok yanıyo evimdeçok sıcak hep suyun altında ayaklarım

offf o ayak yanması banada hep oluyo yaa, geceleri ayaklarım hep dışarda yatağın her tarafında geziyo ayaklarım serin yer arıyom

sağol nuray,erken ama herşeyi son zamana bırakmak istemiyorum.benim ikinci ama,oğlumun herşeyini vermiştim.tek bir bebek eşyası yok evde.ilk gibi sanki,ne alıcam ne lazım bilmiyorum.davetiye bulursam bi gezerim.benim aklımda senin 2. diye kalmış,karıştırdım heralde.inşallah o krem iyi gelirde hiç çatlamazsın.fiyatı ne kadar?o arkadaşın yazdıklarına bende şok oldum,o iğneyi vurduysaydı ne olucaktı?değiştirsemmi acaba diye düşünmeye başladım.ama biraz araştırdım,ahmet beyden de memnun kalmayanlar var,her dr.dan olduğu gibi.bir doktorun ne kadar iyi olup olmadığı acil durumlarda anlaşılıyo galiba.öyle zamanlarda doktora ulaşabilmek çok önemli,demet hanımada ulaşılamıyor galiba.inşallah acil bir durumla karşılaşmayız.birde demet hanımın hamile olması ve genç olması biraz kafamı kurcalıyor,sezeryanda nasıldır acaba?içim rahat gidebilceğim bi dr.bulamadım ya:96:ben 20'sinde gidicem radyolojiye.:80:

kremin fiyatı 12lira canım
dediğin gibi biri memnunken başka biri kalmayabiliyo demet hanıma 2arkadaşım doğum yaptı biri normal biri sezeryan onlar memnun kaldılar ama inşallah sizde memnun kalırsınız 6yıllık doktor iyidir heralde bahar hanım daha yeni üstelik bursaya geleli 2ay oldu ben daha tedirginim aslında:18:

cnm bende 20.haftadayım dün çıkayım dedim çıktığıma çıkacağıma pişman oldum bide ikizya benim katılıyorum sana bende inşallah 35.haftalara gelebilirim ki 30.haftya kadar ALLAH nasip kısmett ederse herşeyimi tamamlamak istiyorum yoksa çok zor olacak benim için

hemde ne acımak ığnelenıyor resmen ya evımın işini bıle dınlene dınlene yapıyom bı gun supuruyom bı gun sılıyom ben bu hallere dusecek kadınmıydım :)gece resmen cıplak yatıyorum ınce bı gecelıkle yorganı almıyorum uzerıme hıc bı karnımı ortuyorum annelık bole bı sey herhalde ben yansamda belki oğlum üşür dıye orme ıhtıyacı hıssedıyorum

oy kıyamam senın cıft katlar herseyın bak şimdiden tuzsuz yaşamaya alış şişme son haftalarda yemege bıle azıcık tuz atıyorum şişmeyeyım dıye bence de sen erken tamam la hazırlıklarını ayrıca nıye gelmeyeısn 35.haftana iyi şeyler düşün vaktı gelınce doğurcam de motıve et kendını sakın pes etme son ana kadar dayan vaktıne ne kadar yakın dogursan okadar rahat edersın calsıyumunu ıhmal etme ben cok rahat ettım calsıyumla ne saçım dokuldu ne diş agrım oldu ama yogurt peynır de cok tukettım et tavuk ve yıyebılırsen balık ben balık yemıyorum oyuzden hep balık yagı ıcıyorum ıyyy tadı kotu ama oğlum ıcın mecbur ıcıyorum kızlar yaz geldı dıye meyvelere saldırmayın bılıyorusnuz meyvede de seker var sadece bı porsıyon yıyın hepsınden doktorum öle dıyor bana

tuzlu yemiyorum zaten çalışıyorum üstelik çok şükür işim rahat masabaşı ilaçlarımı eksik etmiyorum dün bide yağmurda ıslansım büyük ihtimalle o yüzden biraz kırgınlık var yoksa çok şükür iyim en çokta meyve yiyorum ama sadece 4 kg aldım peynir yoğurt yiyorum ama süt içemiyorum balık falanda yemiyorum aslında ben hiç aşermedim hiçte bulantım olmadı ayrıca iştahım yok yemekleri mecburiyetten yiyorum yoksa yemek aklıma bile gelmiyor ne olcak benim bu halimm 2 haftada bir zaten kontrollerim var en son giittiğimde gelişimleri iyiymiş çok şükür

kızlar nasılsınız....herkezin herşeyi yolundadır umarım ,seçkinciğim ,bakalım önce kim doğuracak:):) çok zorlanıyorum bebeğin hareketleri diken gibi batıyor... birde ani kasık krampları alttan batmalar oluyor...ayaklarım desen balon gibi..sende de varmı bu şikayetler hee birde ördek misali günde 3kez duştayım duş almadan uyuyamıyorum.........

Hoşgeldin canım,
ALLAH kurtarsın inşallah güzel bir doğum yaparsınız.
ALLAH yardımcın olsun canım, neyseki az kaldı.

sen doğurcan gıbı gelıyor bana aynen cocuk hareket ettıgınde canım yanıyor ayaklarını oynatınca sekıl değiştirıyorum resmen ayaklarım cok şişiyor sorma ya dıken gıbı batıyor yururken paytak durumlarındayım allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…