Bursa hamişleri buraya :)

arkadaşlar nerlerdesiniz hiç sesiniz çıkmıyo
sabah doktora gidicem kontrolüm var uyku tutmadı bakalım benim kızın gelişimi nasıl yine büyük çıkacak mı

sabah doktora gidicem kontrolüm var uyku tutmadı bakalım benim kızın gelişimi nasıl yine büyük çıkacak mı

Merhaba canım,
sana tatlı tatlı pozlar vericek, şimdiden maşşallah ... gelince resmini koyarsın artık.

slm kıslar nasılsınız benım ayaklarım agrıyor uyuyamıyorum artık ya cok severım ben uykuyu ama oğlum ızın vermıyor saolsun 8de tepıyor uyan anne dıye doguma az kaldı zaten uyuyamıycam bıraz uyusam super olurdu

Hoşgeldin canım,
ALLAH kurtarsın inşallah güzel bir doğum yaparsınız.
ALLAH yardımcın olsun canım, neyseki az kaldı.
çokkk teşekkür ederim canım benim.... umarım duaların kabul olur....

banada öyle gelmeye başladı ... benim şikayetler daha ağır gibi.... ben kendimi penguen gibi hissediyorum...:):)
güzel haberler bekliyoruz tontişinden....

offf uyku mu o ne? ben hatırlamıyorum öyle birşey....:S:S:S benimde kızım saolsun geceleri pek bir hareketli onu geçtim inan ayaktayken daha mutluyum yatınca ağrılarım azıyor.. çatılarım hele nasıl ağrıyor anlatamam.... öte tarafatn 3,5 yaşındaki kızımında gece bezini bağlamamaya karar verdim geceleri 2 kez onuda çişe kaldırıyorum ee kendim gidiyorum.. derken uykusuz geceler başladı... doğsunlar hele bir totolarını ısırcaz onların:):):)

Merhaba canım,
sana tatlı tatlı pozlar vericek, şimdiden maşşallah ... gelince resmini koyarsın artık.

canim, mesaj kutun dolmus, sana özelden mesaj atamiyorum.

Ben 5 dk´ya kadar cikacagim... Yazdiklarini okudum, gelince sana detayli geri cevap yazacagim olur mu? Allaha emanet ol, öptüm seni

gittim geldim bugün arkadaşlar benim kız yine tontiş çıktı 3hafta önden gidiyo
ultrason resmi hiç belli olmuyo canım koyduğuma deymez bahar hanımın ultrason makinesi hiç iyi değil demet hanım gidince onu alacakmış a ma bana yetişmiyo temmuzun son haftası gidiyomuş demet hanım. birde bu hafta izine çıkmış gidecek olanlara duyrulur bahar hanım bakıyo hastalarına oda çok yoğun olmuş NTSye yolladı beni sonuç için alamadı bile kadın sekreterine söylemiş o bilgi verdi veeeeeeeeeee bu arada muayene ücreti artmış 32 lira olmuş Medikabile giden arkadaşlara duyrulur

Son düzenleme:

maşşallahhhhhh tontişe bak sendeğmesin. Evet canım geçen gün telefondan randövü aldım sekreter dedi.bugün itibarı ile muayne ücreti 32tl dedi.diğer herşeyin fiyatları aynıymış bitek muayne ücreti eklenmiş.ohh iyi ya benim 3lü tarama testi 6 temmuzda onu demet hanım yapacak. inş.tabi.canım nst nekadar?

hadi ya diğer test ücretlerine zam gelmiştir ozaman

nst de mi paralı yaaa ufff benim ayrıntılı ultrasonum var ve ikizlere fark ücreti alınıyo yandım ki ne yandım enaz 200 tl

Son düzenleme:
cnm resimlerine baktım nazar değmesin albümdeki valla benim karnım yok dencek kadar az maşallahın var bebeklerin gelişimleri normaldi en son gittiğimde

merhaba nuray,maşallah,ne güzel işte tombik bi bebek olcak,benim oğlum 2.750 doğmuştu,gerçi 18 gün erken almıştı dr.en azından 3 kg olsaydı.sağlıklı olsunlarda.bende pazartesi gidicem ayrıntılı için,80 tl nin dışında muayene ücretide ödemişmiydin sen.ilaçda yazdırmam lazım.demet hnma da görünmem gerekli heralde.demet hnm gidince 2 ay boyunca tek dr.mu olcak hastanede,yeni bi dr gelsede ona gitsek.bu zam olayıda benim şanssızlığımdan heralde,medikalle başladım,ordada doğum ücretleri artmıştı.iyice canım sıkıldı,baharamı gitsem napsam,ücretler aynı olmuş nası olsa,offfyaa doğursakta kurtulsak hayırlısıyla

nst de mi paralı yaaa ufff benim ayrıntılı ultrasonum var ve ikizlere fark ücreti alınıyo yandım ki ne yandım enaz 200 tl

Evet canım oda parayla.medikal parkta 50tl idi sanırım... ben jimerde 2 sene önce çektirmiştim 50tl idi. hemde 2 günde1 3 kez çektirdim.baktık geleceği yok sezeryanla zorla getirdik

Doğum ücretler,testler vs.. hepsinin fiyatları aynı sadece muayne ücreti yoktu 12tl katkı payı vardı.20tl muayne ücreti eklendi.32tl oldu.diğer hastaneler nazaran gene iyi ben 2li tarama yaptırdım medicabilde 25 tl aldılar inanamadım. nekadar uygun.35 tl de 3lü taramaymış. arkadaşlardan duyduğum kadarıyla en az ödeyen 60 tl idi.hastaneye göre değişiyo.60- 80- 120 tl ---bence medicabil fiyatları ile çok güzel.inşallah değişmez.diğer hastanelerde epidural extra oluyo ama medicabilde doğumun içinde sezeryan 1200tl ve en önemlisi başımıza ne geleceğini kimse bilemez ALLAH korusun bebeğe küvez ihtiyacı olsa yine fark ücreti alınmıyo.hastanede 2 değil 4 gece kalsan yine fark yok. e daha ne olsun. bizim bi tanıdığın bebeği küvezde kaldı. 1 geceliğine 150tl ödediler kaç hafta kaldı.butür durumlarda çok ideal.

saol canım doktor da iyi çabuk büyür gelişir bakması kolay olur dedi
nst ye ücret almıyolar

sağlıklı olsun da tombiş olsun
sen direk radyolojiye gideceksin heralde. sonuç göstermek için ücret demiyosun. ben salı doktora gittim çarşamba radyolojiye radyolojiden 15dkda sonuç çıktı sonra doktoruma gösterdim sonucu
bildiğim kadarıyla demet hanımın yerinede doktor gelmicek bahar hanım idare edicek demet hanım tekrar dönecek çünkü

bahar hastaneside 1aydan önce randevu vermiyo ve çok kalabalık çok bekliyosun burda sana 15dk ayırııyosa bahar hastanesinde 5dk devleten pek bi farkı yok yani yine de senin kararın tabi

merhaba annecıkler

bebek sekerlerını kendı yapan varmı malzemeler nerde bulunur bursada??

bılmeden cıkıp gezmek ıstemıyorum halım yok zaten bılen varsa pek makbule gececek

nezamandır yazamadım arkadaşlar buralar haraketli yine.bende bugun doktordaydım,yarın radyolojıye gideceğim.hayırlı haberler alırım inşallh,zaman ne çabuk geçiyor yaaa...gönül evin hayırlı olsun güle güle otur inşalah sevdiklerinle.herkese saglıklı bol tekmelı yumruklu gunler:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…