arkadaşlar nerlerdesiniz hiç sesiniz çıkmıyo
sabah doktora gidicem kontrolüm var uyku tutmadı bakalım benim kızın gelişimi nasıl yine büyük çıkacak mı
çokkk teşekkür ederim canım benim.... umarım duaların kabul olur....Hoşgeldin canım,
ALLAH kurtarsın inşallah güzel bir doğum yaparsınız.
ALLAH yardımcın olsun canım, neyseki az kaldı.
banada öyle gelmeye başladı ... benim şikayetler daha ağır gibi.... ben kendimi penguen gibi hissediyorum...:):)sen doğurcan gıbı gelıyor bana aynen cocuk hareket ettıgınde canım yanıyor ayaklarını oynatınca sekıl değiştirıyorum resmen ayaklarım cok şişiyor sorma ya dıken gıbı batıyor yururken paytak durumlarındayım allah yardımcımız olsun
güzel haberler bekliyoruz tontişinden....arkadaşlar nerlerdesiniz hiç sesiniz çıkmıyo
sabah doktora gidicem kontrolüm var uyku tutmadı bakalım benim kızın gelişimi nasıl yine büyük çıkacak mı
offf uyku mu o ne? ben hatırlamıyorum öyle birşey....:S:S:S benimde kızım saolsun geceleri pek bir hareketli onu geçtim inan ayaktayken daha mutluyum yatınca ağrılarım azıyor.. çatılarım hele nasıl ağrıyor anlatamam....slm kıslar nasılsınız benım ayaklarım agrıyor uyuyamıyorum artık ya cok severım ben uykuyu ama oğlum ızın vermıyor saolsun 8de tepıyor uyan anne dıye doguma az kaldı zaten uyuyamıycam bıraz uyusam super olurdu
Merhaba canım,
sana tatlı tatlı pozlar vericek, şimdiden maşşallah ... gelince resmini koyarsın artık.
gittim geldim bugün arkadaşlar benim kız yine tontiş çıktı 3hafta önden gidiyo
ultrason resmi hiç belli olmuyo canım koyduğuma deymez bahar hanımın ultrason makinesi hiç iyi değil demet hanım gidince onu alacakmış a ma bana yetişmiyo temmuzun son haftası gidiyomuş demet hanım. birde bu hafta izine çıkmış gidecek olanlara duyrulur bahar hanım bakıyo hastalarına oda çok yoğun olmuş NTSye yolladı beni sonuç için alamadı bile kadın sekreterine söylemiş o bilgi verdi veeeeeeeeeee bu arada muayene ücreti artmış 32 lira olmuş Medikabile giden arkadaşlara duyrulur
ultrason resmi hiç belli olmuyo canım koyduğuma deymez bahar hanımın ultrason makinesi hiç iyi değil demet hanım gidince onu alacakmış a ma bana yetişmiyo temmuzun son haftası gidiyomuş demet hanım. birde bu hafta izine çıkmış gidecek olanlara duyrulur bahar hanım bakıyo hastalarına oda çok yoğun olmuş NTSye yolladı beni sonuç için alamadı bile kadın sekreterine söylemiş o bilgi verdi veeeeeeeeeee bu arada muayene ücreti artmış 32 lira olmuş Medikabile giden arkadaşlara duyrulur
maşşallahhhhhh tontişe bak sendeğmesin. Evet canım geçen gün telefondan randövü aldım sekreter dedi.bugün itibarı ile muayne ücreti 32tl dedi.diğer herşeyin fiyatları aynıymış bitek muayne ücreti eklenmiş.ohh iyi ya benim 3lü tarama testi 6 temmuzda onu demet hanım yapacak. inş.tabi.canım nst nekadar?
maşşallahhhhhh tontişe bak sendeğmesin. Evet canım geçen gün telefondan randövü aldım sekreter dedi.bugün itibarı ile muayne ücreti 32tl dedi.diğer herşeyin fiyatları aynıymış bitek muayne ücreti eklenmiş.ohh iyi ya benim 3lü tarama testi 6 temmuzda onu demet hanım yapacak. inş.tabi.canım nst nekadar?
nst de mi paralı yaaa ufff benim ayrıntılı ultrasonum var ve ikizlere fark ücreti alınıyo yandım ki ne yandım enaz 200 tl
merhaba nuray,maşallah,ne güzel işte tombik bi bebek olcak,benim oğlum 2.750 doğmuştu,gerçi 18 gün erken almıştı dr.en azından 3 kg olsaydı.sağlıklı olsunlarda.bende pazartesi gidicem ayrıntılı için,80 tl nin dışında muayene ücretide ödemişmiydin sen.ilaçda yazdırmam lazım.demet hnma da görünmem gerekli heralde.demet hnm gidince 2 ay boyunca tek dr.mu olcak hastanede,yeni bi dr gelsede ona gitsek.bu zam olayıda benim şanssızlığımdan heralde,medikalle başladım,ordada doğum ücretleri artmıştı.iyice canım sıkıldı,baharamı gitsem napsam,ücretler aynı olmuş nası olsa,offfyaa doğursakta kurtulsak hayırlısıyla
merhaba nuray,maşallah,ne güzel işte tombik bi bebek olcak,benim oğlum 2.750 doğmuştu,gerçi 18 gün erken almıştı dr.en azından 3 kg olsaydı.sağlıklı olsunlarda.bende pazartesi gidicem ayrıntılı için,80 tl nin dışında muayene ücretide ödemişmiydin sen.ilaçda yazdırmam lazım.demet hnma da görünmem gerekli heralde.demet hnm gidince 2 ay boyunca tek dr.mu olcak hastanede,yeni bi dr gelsede ona gitsek.bu zam olayıda benim şanssızlığımdan heralde,medikalle başladım,ordada doğum ücretleri artmıştı.iyice canım sıkıldı,baharamı gitsem napsam,ücretler aynı olmuş nası olsa,offfyaa doğursakta kurtulsak hayırlısıyla
saol canım doktor da iyi çabuk büyür gelişir bakması kolay olur dedi
nst ye ücret almıyolar
merhaba arkadaşlar .
medicabil nere ya... medikal parktan bahsetmiosunuz dimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?