Bursa hamişleri buraya :)

merhaba annecıkler

bebek sekerlerını kendı yapan varmı malzemeler nerde bulunur bursada??

bılmeden cıkıp gezmek ıstemıyorum halım yok zaten bılen varsa pek makbule gececek

pastalandta bulabilirsin.. ben düğün defterim için oradan almıştım malzemeleri...

merhaba annecıkler

bılmeden cıkıp gezmek ıstemıyorum halım yok zaten bılen varsa pek makbule gececek

Merhabaaa,
ben içine şeker koymadım. süsü bozulacak diye. ben içine lavanta koydum ve buzdolabına koyulsun diye arkasına mıknatıs yapıştırdım kendim yaptım
cumhuriyet caddesinin sonlarına doğru takı, incik boncuk satılan yerler varya ordan aldım.birsürü çeşitler var. ben pullu yuvarlak kumaş aldım.içine lavanta,bağlamak için kurdela ve kurdelaya emzik taktım.arkasınada mıknatıs.üstünede bebişimin resmini koydum.çok güzel oldu.

pastalandta bulabilirsin.. ben düğün defterim için oradan almıştım malzemeleri...
tsekkur ederım fsm dekı magzalarında varmıdır acaba ertugrulkentteyım bende cumhurıyet cd cok zor gelıo

cadde uzerındemı bu bahsettıgın yerler aralaramı gırmek lasım ...uzak gelıyor ama olmadı gıdıcez mecbur ..
emınım cok gusel olmustur sekermı lavantamı onada henuz karar veremedım zaten
tavsıyen ıcın tesekkurler

ben asıl lohusa serbetı setı ıcın malzemelerı alıyım bı an evvel dıyorum ..sekerı en kotu sıparıs verıcem netten ama serbet setını kesın kendım yapıcam

evet cadde üzerinde çok alternatif var. ben 1,5 sene önce yapmıştım.şimdi neler neler vardır.

merhaba annecıkler

ben bi kaç uygun site buldum istersen link atabilirim siteden de sipariş verebilirsin

ben halen çok kararsızım dr. ve hastane konusunda.demet hnm benim doğuma kadar gelmezse kötü olur.arada acil bi durumum olrsa(inşallah olmaz)diye düşünmeden edemiyorum.içim hiç rahat değil.:96:

merhaba arkadaşım,sende medikabilemi gidiyosun?dr dan gelince radyolojide neler yaşadığını yazarmısın?inşallah haberler güzeldir.pazartesi bende gidicemde,ama dr hnm beni birgün önce muayeneye çağırmadı.:80:

cok sevınırımmmm

file:///C:/Documents%20and%20Settings/xxx/Desktop/siteler/Hesapl%C4%B1%20Bebek%20%C5%9Eekeri.htm

file:///C:/Documents%20and%20Settings/xxx/Desktop/siteler/KAMPANYA-50-ADET-MIKNATISLI-BIBLOLU-IKRAMLIK_W0QQidZZ40924605..htm

file:///C:/Documents%20and%20Settings/xxx/Desktop/siteler/ORDEKLI-BIBLOLU-MIKNATIS-BEBEK-SEKERI-MAVI_W0QQidZZ40924607.htm

file:///C:/Documents%20and%20Settings/xxx/Desktop/siteler/%C5%9Feker.htm

file:///C:/Documents%20and%20Settings/xxx/Desktop/siteler/%C5%9Feker.....htm

file:///C:/Documents%20and%20Settings/xxx/Desktop/siteler/%C5%9Fekerrr.htm

file:///C:/Documents%20and%20Settings/xxx/Desktop/siteler/%C5%9Fekerrrrr.htm

niyeyse link olarak çıkmadı canım kopyala yapıştır yaparsın

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu bebek fuarında alış veriş yapılmıyomuş tanıtım amaçlıymış firmalar içinmiş sanırım bi bilgisi olan var mı??????

alış veriş yapılmıyosa boşuna beklemeyim ben fuarı zaten geç kaldım :26:

pastaland var fsm de bide cumhuriyet cad.sonuna doğru çok süper şeyler var
merhaba annecıkler

yapılıyodur ya niye yapılmasın babam gıda fuarında bi sürü şey almıştı her fuarda vardır satış

cok ugrasmıssın tesekkurler ama sen kendı pcne kaydettıgın seklı yollamıssın o yusden ulasamıyorum adreslere
pastaland var fsm de bide cumhuriyet cad.sonuna doğru çok süper şeyler var
tesekkurlerrr oncelıkle pastalande bakıyım ben ozmn
yapılıyodur ya niye yapılmasın babam gıda fuarında bi sürü şey almıştı her fuarda vardır satış
sadece gıyımmı varmıs bu fuarda bılıyormusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…