merhaba annecıkler
bebek sekerlerını kendı yapan varmı malzemeler nerde bulunur bursada??
bılmeden cıkıp gezmek ıstemıyorum halım yok zaten bılen varsa pek makbule gececek
merhaba annecıkler
bılmeden cıkıp gezmek ıstemıyorum halım yok zaten bılen varsa pek makbule gececek
tsekkur ederımpastalandta bulabilirsin.. ben düğün defterim için oradan almıştım malzemeleri...
Merhabaaa,
ben içine şeker koymadım. süsü bozulacak diye. ben içine lavanta koydum ve buzdolabına koyulsun diye arkasına mıknatıs yapıştırdım kendim yaptım
cumhuriyet caddesinin sonlarına doğru takı, incik boncuk satılan yerler varya ordan aldım.birsürü çeşitler var. ben pullu yuvarlak kumaş aldım.içine lavanta,bağlamak için kurdela ve kurdelaya emzik taktım.arkasınada mıknatıs.üstünede bebişimin resmini koydum.çok güzel oldu.
tsekkur ederımfsm dekı magzalarında varmıdır acaba ertugrulkentteyım bende cumhurıyet cd cok zor gelıo
oraya gidip bakmadım hiç. ama dışardan gördüğüm kadarıyla var gibi..
evet cadde üzerinde çok alternatif var. ben 1,5 sene önce yapmıştım.şimdi neler neler vardır.
gozumu karartıp cıkıyım bı gun barı havalar ıyıııce ısınmadan cokta vaktımız kalmadı zaten
evet bencede sonradan daha ağırlaşıcaksın hiç çıkamıycaksın.
ALLAH hayırlı doğumlar nasip etsin inşalllah.
merhaba annecıkler
ben bi kaç uygun site buldum istersen link atabilirim siteden de sipariş verebilirsin
sağlıklı olsun da tombiş olsun
sen direk radyolojiye gideceksin heralde. sonuç göstermek için ücret demiyosun. ben salı doktora gittim çarşamba radyolojiye radyolojiden 15dkda sonuç çıktı sonra doktoruma gösterdim sonucu
bildiğim kadarıyla demet hanımın yerinede doktor gelmicek bahar hanım idare edicek demet hanım tekrar dönecek çünkü
bahar hastaneside 1aydan önce randevu vermiyo ve çok kalabalık çok bekliyosun burda sana 15dk ayırııyosa bahar hastanesinde 5dk devleten pek bi farkı yok yani yine de senin kararın tabi
nezamandır yazamadım arkadaşlar buralar haraketli yine.bende bugun doktordaydım,yarın radyolojıye gideceğim.hayırlı haberler alırım inşallh,zaman ne çabuk geçiyor yaaa...gönül evin hayırlı olsun güle güle otur inşalah sevdiklerinle.herkese saglıklı bol tekmelı yumruklu gunler:80:
cok sevınırımmmm
merhaba annecıkler
Arkadaşlar bu bebek fuarında alış veriş yapılmıyomuş tanıtım amaçlıymış firmalar içinmiş sanırım bi bilgisi olan var mı??????
alış veriş yapılmıyosa boşuna beklemeyim ben fuarı zaten geç kaldım :26:
cok ugrasmıssın tesekkurler ama sen kendı pcne kaydettıgın seklı yollamıssın o yusden ulasamıyorum adreslerefile:///C:/Documents%20and%20Settings/xxx/Desktop/siteler/Hesapl%C4%B1%20Bebek%20%C5%9Eekeri.htm
file:///C:/Documents%20and%20Settings/xxx/Desktop/siteler/KAMPANYA-50-ADET-MIKNATISLI-BIBLOLU-IKRAMLIK_W0QQidZZ40924605..htm
file:///C:/Documents%20and%20Settings/xxx/Desktop/siteler/ORDEKLI-BIBLOLU-MIKNATIS-BEBEK-SEKERI-MAVI_W0QQidZZ40924607.htm
file:///C:/Documents%20and%20Settings/xxx/Desktop/siteler/%C5%9Feker.htm
file:///C:/Documents%20and%20Settings/xxx/Desktop/siteler/%C5%9Feker.....htm
file:///C:/Documents%20and%20Settings/xxx/Desktop/siteler/%C5%9Fekerrr.htm
file:///C:/Documents%20and%20Settings/xxx/Desktop/siteler/%C5%9Fekerrrrr.htm
niyeyse link olarak çıkmadı canım kopyala yapıştır yaparsın
tesekkurlerrr oncelıkle pastalande bakıyım ben ozmnpastaland var fsm de bide cumhuriyet cad.sonuna doğru çok süper şeyler var
sadece gıyımmı varmıs bu fuarda bılıyormusunuzyapılıyodur ya niye yapılmasın babam gıda fuarında bi sürü şey almıştı her fuarda vardır satış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?