Bursa hamişleri buraya :)

merhaba hamişler;

Fuarla ilgili http://www.bursa........../ bu sitede bilgi bulabilirsiniz. Bebek şekerleri ile ilgili olarak cumhuriyet caddesini öneriyor herkes. Pastaland dışında zafer plazaya yakın bir yer daha açılmış bebek şekerleri, kapı süsleri vs. satan bir yer oraya da bakabilirsiniz. Bir de nikah şekerleri yapan yerlerde yapıyor. Ben geçen haftasonu bursa nikah şekerleri diye bir dükkanda baktım güzel şeyler vardı. Onun yeri de kapalıçarşıya girmeden aşağıya doğru iniyorsunuz yapıkredi bankası var hemen orda zaten. Fuarda belki birşeyler olur diye ben beklemeye aldım şimdilik.

slm seker
bu dedıgın yerlerde malzeme satılıyormu kendım yapabılmem ıcın ???bıde bu yapıkredı nerden gırıste anlamadım ben

bende fuarı beklıyım dedımde gorumcem sadece gıyım fuarı yazıo dıyınce kurt dustu ıcıme :26:

evet canım medicabile gidiyorum bende.bugun sabah gittim,çok şükür herşey yolunda dedi.bir sorun yaşamadım.80 lira ödedim.10-15 dk sürüyor ölçümler yapıyor anlatıyor ama renkli resim vermedi.tek sorun bahar hanıma gösteremedim çünkü yoğundu ve beni bir türlü araya alamadı.:80:45 dk bekletti,bende birdahaki kontrolde demet hanıma göstermeye karar verdim.buhafta o olmadgı için çok yoğun.birgün önce gitmene gerek yok radyoloji randevu verdiyse sonucunla gıder muayene olursun.bize radyolojide sıra oldugu için birgün sonraya verdiler.inşallah hayırlı haberler alırsın sende,görüşmek üzere...:80:

maşallah herşey yolundaymış. Detaylı ultrasona gittiğimiz gün geldi aklıma benimde bizim çok oldu yaptıralı doğum yaklaştı bile

herşeyin yolunda olması çok güzelsevindim.geçen ay gittiğimde demet hnm 1 ay sonrasına radyolojiye randevu al demişti,alt kattan çıkışta almıştık.resim yada cd veriyormu diye merak ediyordum bende,verse iyi olurdu.demet hnm doğum iznine çıkınca ne olcak hastaların hali anlamıyorum,inşallah yeni bir dr.alırlar,diye ümit ediyorum.:80:

arkadaşlar bende davetiye var davetiyenin üzerinde Bursa 6. Bebe ve Çocuk Hazır Giyim ve Çocuk İhtiyaçları Fuarı yazıyo bence vardır ama alışveriş yapılıyo mu o sorun bence çünkü halka açık bi fuar değil anladığım kadarıyla. davetiyenin arkasında doldurulması gereken yerler var onda da kurum adı görev-ünvan kurum içi bölüm firmanızın faaliyet alanı falan yazıyo

canım verdiğin linke girilmiyo

davetıye yoksa parayla gırılıyor canım ama dedıgın gıbı yazıyor madem sadece gıyım degıl demekkı

meraba kızlar topiğinizi gizli de olsa sürekli takip ediyorumhenüz hamiş değilim ama sizlere birşey sormak istiyorum belki başına gelen ya da çevresinden duyan olmuş olabilir.bu ay bebek çalışmalarına başlıycaktık fakat tatil nedeniyle bir ay sonraya erteledik ama yumurtlama zamanım gelmeden 2-3 gün önce korunmasız bi deneyelim dedik sadece meraktan.ilişkiden 1 hafta sonrası kahverengi lekelenmelerim başladı biraz da kanama oluyo ama birkaç damla ve bir haftadır devam ediyor.ne olduğuna anlam veremedim gebelik aklıma geldi ama eğer hamilelik öncesi lekelenmeyse nette bazı sitelerde ilişkiden 1 hafta sonra olur yazıyor bazı sitelerde de regle birkaç gün kala olur yazıyor daha reglime 8-10 gün falan var o yüzden kafam karıştıgeçen ay gebelik öncesi smear testi ve kan testi yaptırmıştım o yüzden aklıma kist olaylarını falan getirmek istemiyorum tahliller temiz çıkmıştı çünkü.stresten de olma ihtimali var ama 1 haftadır devam edince korkmaya başladım:18:inşallah bu durumu yaşayan birileri vardır yardımcı olabilecek.
bu arada fuar konusuna gelince tüyabın sitesinde bursa bebek fuarını tıkladığınızda altta bursa..........u tıklayın fuarın içeriği yazıyor.anladığım kadarıyla sadece giyim fuarı değil fakat daha çok toptancılara yönelik ya da bayilik almak isteyenlere ama nerde ne olduğunu bilmeniz açısından yararlı bi fuar gibi.
hepinize hayırlı,sağlıklı doğumlar inşallah.ben de yakın zamanda aranızda olmayı ümit ediyorum Allah nasip ederse eğer

bende hıc olmadı kanama lekelenme bıldıgım bı konu degıl ama hakkınızda hayırlısı olsun ınsallah

kızlar medikabilin fiyatalrı nasıl. 40. haftamdayım ve dr um sezeryan dedi direk. ama ben normal istiyorum. normal olması içinde engel yok. resmen paraya dökmüşler işi. 9 ay boyunca gittim dr u tanıyamamışım. medikabile gideyim diyorum bu hafta. bir başka dr a danışmak isitoyrum bu konuyu. yardım edin lütfen....

hangi doktora gidiyodun cnm burdakilerin çoğu medicalbil e gidiyor yardımcı olurlar ben medikalparktayım normal 800 sezeryan 1000 tl

hangi doktora gidiyodun cnm burdakilerin çoğu medicalbil e gidiyor yardımcı olurlar ben medikalparktayım normal 800 sezeryan 1000 tl

doruk çekirgeye gidiyordum. 9 ay kadın yüzümüze güldü dün resmen randevu alır gibi defterine yazdı 23 ünde sezeryan diye. resmen ticarete dökmüşler ya. kafam buna bozuldu. tamam gelemzse sezeryana girerim ama daha bekleme şansım var. beklemek bişey kazandırmaz beklersekte sezeryan yaparım dedi.

Merhaba canım, drun neden sezeryan dedi çünkü 40. haftandasın ve hiçbir normal belirtisi yok sanırım.bebek içinde tehlikeli zamanlar.son haftalarda ALLAH korusun kakasını falan yapanlar var ve hayatını tehlikeye atmış olursun.benimde ilk bebeğimde herşey normaldi ama bi belirti yoktu ve 40 haftayı doldurduktan sonra 2 günde 1 nst ye giriyodum kontrole gidiyodum.baktık geleceği yok. ve benimde gücüm bitmişti artık davul gibi olmuştum.dr dedi eğer 2 gün içindede olmazsa ctesi sabah gel sezeryana giricez.ben cumartesiye kadar dayanamadan perşembe akşamı aradık ve cuma sezeryanla alındı.normal zaten doğuramazdım... ama istersen ben şimdi medicabill demet hanıma gidiyorum.onla bi görüş ne diyecek. bu arada sezeryan doğum yapacak olanlar.mümkünse kesinlikleee yapıştırma yaptırın.estetik dikişmiş falanmış yok.çok rahat olursunuz.dikiş aldırma derdiniz yok.dikiş ağrısı, pansuman hiçbiri yok.ertesi gün bağdaş kurup oturabiliyosunuz.benden söylemesi.ben çok memnun kalmıştım.

anladım cnm maalesef özle hastaneler sezeryanı tercih ediyor ilk etapta mavisis de dediği gibi sakıncalı haftalardasın hergün kontrol altında olman lazım ALLAH korusun

ben pembemavıye gıdıyorum kesınlıkle normal yapıcaz dıyor dr um sezeryanın adını bıle anmıyor drumdanda cooooook memnunum..ama ssk anlasması yok

ama dr un neden sezeryan dedıgını soylemedımı belkı gercekten sezeryan gerekıyordur :26:

umarım ben bunu yazaarken sen normal sekılde yavruna kavusmussundur cevap vermene gerek kalmaz

allah razı olsun ağzından bal damlıyo. tam kapıdan çıakrken sezeryan dedi. hiç kapıdan çıakrken söylencek şeymi bu. bakalım yarın başka dr a gidicem. bi danışıcam en azından. bakalım ne dicek. ama bu arada belim kuduruyo 2 oldu aşşağıdan sancı giriyo. kasıklarıma ağrı giriyo. bakalım inşllah doğururum normal bi şekilde. dr a da kapak olur

Canım medicabilde.normal 800tl sezeryanda 1200tl (epidural+küvez+2gecen fazla kalsan)fiyat dahilinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…