Bursa hamişleri buraya :)

gıttıgın hastanede dogurursun belkı normal normal
zor durum ya belırsızlık yasamak yanı.hakkında hayırlısı olsun guzel bı sekılde kavusursun yavruna ınsallah
O da var tabi... 6aydan sonra bile almıyolar.hakkında hayırlısı ne ise o olsun.ALLAH gönlüne göre versin.
Faruk dıncsahın var cooooooooook ıyı bır dr kendısı bılıyorsunuzdur muhtemelen ..sımdı aklıma gelldı benım arkadas 8.ayında gecmıstı ona ıstedıgın hastanede yapıyor dogumu dorukta jımerde fılan hemde normal dogurmustu arkadasım :26:

merhaba kızlar benimde gebeliğimin son zmanları pek k.kya giremez oldum ama okuyup okuyup çıkıyprum,maşallah herkez ve herşey yolunda gibi görünüyor Allah bozmasın.... burcu'cum aklını karıştırmak istemem ama ben şuanda gittiğim doktora çok güveniyorum...Yıldırım DoruktaGizem Yıldırım,son birkez ona da git derim... Normal doğum yapılması için her şansı değerlendiren asla parayla işi olmayan bir kadın... İnşallah hakkında hyırlısı olur....

sabahtan dr a gititm başka dr a yani. nst çekti, tahlil istedi yarın sabhata 10,30 da gidicem ultrasonla bakacak tahlil souçlarına bakacak ona göre bişeyler söylücek. adam ben bu saatten sonra sana bişey yapamam dedi ama sağolsun yinede ilgilendi.

Faruk dinçşahin benim drumdu oğlumu sezeryanla jimerde faruk bey dünyaya getirdi... ahanda resmi

Hangi hastaneye gittin??

Ohhhh maşallah bak korktuğun olmadı çok şükür.37 haftalık oldun artık en fazla 1 hafta daha beklersin tammmmm Hayırlı, sağlıklı, rahat doğumun olur inşallah.

merhabalar,

yarın 12.haftamı dolduruyorum kısmetse ama hala doktor konusunda net bir karar veremedim..
çekirge doruktaki evrim aydın hakkında olumlu olumsuz düşüncesi olan var mı?

slm kıslar bız doktordan geldık şimdi 3 250 olmuş oğluşum teyzelerı cok mutluyum 3 kılo falan dogcak dıye uzuluyordum besleyemedım cocugumu dıyordum nst ye gırdık herşey yolunda cok şükür haftaya catı muayenesı var offfff ya ama yapcak bı sey yok okadar cok doktora muayene oldum ki evlat sahıbı ola bılmek için nefret ettım oyuzden ama bu sever seve seve gıtcem hıc sorun degıl allahıma şükürler olsun 37 olduk uzuuun bı yolun yavaş yavaş sonuna gelıyorum bı suru korku endişe panık mutluluk gözyaşı vs vs bı cok duyguyu yaşadığım uzun bı maratondu bu vakıt gıttıkce azalıyor ve ben cok heyecanlıyım rabbım hepımızın yardımcısı olsun bı avazda kurtuluruz inşallah gonulcuk sen nasılsın nerelerdesın yahu

merhabalar,

yarın 12.haftamı dolduruyorum kısmetse ama hala doktor konusunda net bir karar veremedim..

doktor konusunda yönlendirmek yanlış olur. Herkes her doktorla uyuşmuyor benim iyi dediğim başkasına soğuk gelebiliyor. O yüzden denemek lazım derim ben.Ben çekirge dorukta melike hanıma gidiyorum. Şikayetin varsa konu hakkında bilgi veriyor onun dışında her olması muhtemel şikayeti söyleyip seni panikletmiyor. Mizacı gereği biraz soğuk gibi duruyor sen sordukça cevap veriyor. Ultrasonda falan senle birlikte heyecanlanıyor o güzel oluyor. Giden arkadaşlarım önerdikleri için ben ona başladım şimdilik memnunum. Başka doktora da gitmedim o yuzden pek yorum yapamıyorum. Ama bu konuda değişik bir sürü doktorun hastası var. Herkes sana yardımcı olacaktır. Evrim Hanım'ı bilmiyorum.

maşallah cnm darısı bizlerin başına bu uzun yolculukta bebek sahibi olabilmek için bende bekleyenlerdenim inşallah herşey gönlümüzce olur.......

Ohhhh maşallah bak korktuğun olmadı çok şükür.37 haftalık oldun artık en fazla 1 hafta daha beklersin tammmmm Hayırlı, sağlıklı, rahat doğumun olur inşallah.
canım inşallah kız ağzın bal yesin ...... sen nasılsın şimdi.....

hımm anlıyorum yapacak yok rabbim kararlaştırmıştır onu ... hakkınızda hayırlsı olsun inşallah......

merhabalar,

ben ona gidiyorum hamileliğin başından beri. herşey gayet güzeldi taki geçen ctsiye kadar. bana resmen randevu defterine bakıp sezeryan dedi. oysaki ben normal isitiyorum. neymiş günüm doluyomuş bu perşembe. dolsun 42. haftaya kadar bekleme şansımız var. ama beklemeden biran önce bebeği almak istiyo. belli bir sebebide yok. herşey normal seyrinde şu an. o yüzden sezeryan kelimesi ile kendisine olan güvenimi yitirdim. çünkü ben normalci biriyim. sezeryana gelene kadar suni sancı ile normal denenebilir diyebilirdi bana yada tuşe yapabiliriz diyebilirdi ama demedi. resmen ticaret işi yaptı benimle. moralim çok bozuk onun yüzünden. başka dr a gitim bugün. bakalım bu dr ne diyecek. çokk canımı sıktı çokk. 9 ay boyunca yüzüme güldü şimdide arkamdan vurdu resmen diyebilirm.

FUAR KÜNYESİ

Resmi Unvan
Bursa 6. Bebe ve Çocuk Hazır Giyim ve Çocuk İhtiyaçları Fuarı

Fuar Organizatörü
Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş.
Tel : (90) 224-211 50 81 (Pbx)
Fax : (90) 224-211 22 16

Ürün Grupları
Battaniye
Bebe dış giyim
Bornoz setleri
Port bebe setleri
Pantolon
Badi
Jile
Sweat shirt
Etek
Hırka
Mont
Kaban
Gömlek
Eşofman takımları
Kumaş Çeşitleri
Çorap Çeşitleri
Bebek Bakım Ürünleri
Eğitim ve Öğretim Gereçleri
Sağlık Gereçleri
Bebek Taşıma Aksesuarları
Oyuncak
Bebe Çocuk Oyun Alanı Gereçleri
Kırtasiye Gereçleri
Dikiş İpliği
Kurdele, Fermuar, Lastik, Dantel, Düğme, Etiket, Askı, Pul, Boncuk
Anne Bakım Ürün ve Hizmetleri
Biberon � Emzik gibi gereçler
Bebek Bezi
Hijyenik Ürünler
Gıda ve Şekerli Mamuller
Bebe ve Çocuk Güvenliği
Sağlık Kuruluşları
Anaokulu
Danışmanlık Merkezleri
Organizasyon Firmaları
İlgili Yayınlar ve Kulüpler
Diğer

Ziyaretçi profili
Toptancılar, zincir mağazaların satın alma yetkilileri, mağaza - market sahipleri, perakende mağaza sahipleri, yöneticiler, ihracat yapan dış ticaret firmalarının yöneticileri, bayilik almak isteyen girişimciler (franchising) ve profesyonel yurtdışı ziyaretçileri

Tarih
30 HAZİRAN � 3 Temmuz 2011

Yer
Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi

Net Fuar Alanı
10.000 metrekare / 2 salon

Genel Müdür Yardımcısı
Murat ÖZKAYA (90) 224 211 50 81

Proje Müdürü
Aslı ATAERKİL ŞİMŞEK (90) 224 211 50 81

Proje Sorumluları
M. Bülent COŞAR
Gökhan ÇAVUŞOĞLU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…