Canım medicabilde.normal 800tl sezeryanda 1200tl (epidural+küvez+2gecen fazla kalsan)fiyat dahilinde.
benim artık günüm doldu. beni bu halde hangi dr kabul ederki?
gıttıgın hastanede dogurursun belkı normal normalallah razı olsun ağzından bal damlıyo. tam kapıdan çıakrken sezeryan dedi. hiç kapıdan çıakrken söylencek şeymi bu. bakalım yarın başka dr a gidicem. bi danışıcam en azından. bakalım ne dicek. ama bu arada belim kuduruyo 2 oldu aşşağıdan sancı giriyo. kasıklarıma ağrı giriyo. bakalım inşllah doğururum normal bi şekilde. dr a da kapak olur
Faruk dıncsahın var cooooooooook ıyı bır dr kendısı bılıyorsunuzdur muhtemelen ..sımdı aklıma gelldı benım arkadas 8.ayında gecmıstı ona ıstedıgın hastanede yapıyor dogumu dorukta jımerde fılan hemde normal dogurmustu arkadasım :26:O da var tabi... 6aydan sonra bile almıyolar.hakkında hayırlısı ne ise o olsun.ALLAH gönlüne göre versin.
merhaba kızlar benimde gebeliğimin son zmanları pek k.kya giremez oldum ama okuyup okuyup çıkıyprum,maşallah herkez ve herşey yolunda gibi görünüyor Allah bozmasın.... burcu'cum aklını karıştırmak istemem ama ben şuanda gittiğim doktora çok güveniyorum...Yıldırım DoruktaGizem Yıldırım,son birkez ona da git derim... Normal doğum yapılması için her şansı değerlendiren asla parayla işi olmayan bir kadın... İnşallah hakkında hyırlısı olur....kızlar medikabilin fiyatalrı nasıl. 40. haftamdayım ve dr um sezeryan dedi direk. ama ben normal istiyorum. normal olması içinde engel yok. resmen paraya dökmüşler işi. 9 ay boyunca gittim dr u tanıyamamışım. medikabile gideyim diyorum bu hafta. bir başka dr a danışmak isitoyrum bu konuyu. yardım edin lütfen....
merhaba kızlar benimde gebeliğimin son zmanları pek k.kya giremez oldum ama okuyup okuyup çıkıyprum,maşallah herkez ve herşey yolunda gibi görünüyor Allah bozmasın.... burcu'cum aklını karıştırmak istemem ama ben şuanda gittiğim doktora çok güveniyorum...Yıldırım DoruktaGizem Yıldırım,son birkez ona da git derim... Normal doğum yapılması için her şansı değerlendiren asla parayla işi olmayan bir kadın... İnşallah hakkında hyırlısı olur....
gıttıgın hastanede dogurursun belkı normal normal
zor durum ya belırsızlık yasamak yanı.hakkında hayırlısı olsun guzel bı sekılde kavusursun yavruna ınsallah
Faruk dıncsahın var cooooooooook ıyı bır dr kendısı bılıyorsunuzdur muhtemelen ..sımdı aklıma gelldı benım arkadas 8.ayında gecmıstı ona ıstedıgın hastanede yapıyor dogumu dorukta jımerde fılan hemde normal dogurmustu arkadasım :26:
sabahtan dr a gititm başka dr a yani. nst çekti, tahlil istedi yarın sabhata 10,30 da gidicem ultrasonla bakacak tahlil souçlarına bakacak ona göre bişeyler söylücek. adam ben bu saatten sonra sana bişey yapamam dedi ama sağolsun yinede ilgilendi.
merhaba kızlar benimde gebeliğimin son zmanları pek k.kya giremez oldum ama okuyup okuyup çıkıyprum,maşallah herkez ve herşey yolunda gibi görünüyor Allah bozmasın.... burcu'cum aklını karıştırmak istemem ama ben şuanda gittiğim doktora çok güveniyorum...Yıldırım DoruktaGizem Yıldırım,son birkez ona da git derim... Normal doğum yapılması için her şansı değerlendiren asla parayla işi olmayan bir kadın... İnşallah hakkında hyırlısı olur....
Faruk dinçşahin benim drumduoğlumu sezeryanla jimerde faruk bey dünyaya getirdi...Eki Görüntüle 212781 ahanda resmi
merhabalar,
yarın 12.haftamı dolduruyorum kısmetse ama hala doktor konusunda net bir karar veremedim..
çekirge doruktaki evrim aydın hakkında olumlu olumsuz düşüncesi olan var mı?
slm kıslar bız doktordan geldık şimdi 3 250 olmuş oğluşum teyzelerı cok mutluyum 3 kılo falan dogcak dıye uzuluyordum besleyemedım cocugumu dıyordum nst ye gırdık herşey yolunda cok şükür haftaya catı muayenesı var offfff ya ama yapcak bı sey yok okadar cok doktora muayene oldum ki evlat sahıbı ola bılmek için nefret ettım oyuzden ama bu sever seve seve gıtcem hıc sorun degıl allahıma şükürler olsun 37 olduk uzuuun bı yolun yavaş yavaş sonuna gelıyorum bı suru korku endişe panık mutluluk gözyaşı vs vs bı cok duyguyu yaşadığım uzun bı maratondu bu vakıt gıttıkce azalıyor ve ben cok heyecanlıyım rabbım hepımızın yardımcısı olsun bı avazda kurtuluruz inşallah gonulcuk sen nasılsın nerelerdesın yahu
Hangi hastaneye gittin??
canım inşallah kız ağzın bal yesin ...... sen nasılsın şimdi.....Ohhhh maşallahbak korktuğun olmadı çok şükür.37 haftalık oldun artık en fazla 1 hafta daha beklersin tammmmm Hayırlı, sağlıklı, rahat doğumun olur inşallah.
sabahtan dr a gititm başka dr a yani. nst çekti, tahlil istedi yarın sabhata 10,30 da gidicem ultrasonla bakacak tahlil souçlarına bakacak ona göre bişeyler söylücek. adam ben bu saatten sonra sana bişey yapamam dedi ama sağolsun yinede ilgilendi.
merhabalar,
yarın 12.haftamı dolduruyorum kısmetse ama hala doktor konusunda net bir karar veremedim..
çekirge doruktaki evrim aydın hakkında olumlu olumsuz düşüncesi olan var mı?
canım inşallah kız ağzın bal yesin ...... sen nasılsın şimdi.....
iyiyim canım gayet iyi durumum maşşallahh :)) 2li testin sonucuda temiz çıktı. ohhh dedim daha ne diyelim dimi :))
hayırlısıyla bebişi dünyaya getirde resmini koy görelim.gözümüz güzel görsün öptüm canım hayırlı akşamlarrrrrr...
maşallah bebeğine Allah sağlıkla kucaklamak nasip etsin inşallah....canım inşallah kız ağzın bal yesin ...... sen nasılsın şimdi.....
iyiyim canım gayet iyi durumum maşşallahh :)) 2li testin sonucuda temiz çıktı. ohhh dedim daha ne diyelim dimi :))
hayırlısıyla bebişi dünyaya getirde resmini koy görelim.gözümüz güzel görsün öptüm canım hayırlı akşamlarrrrrr...
nasıl olayım canım 9.ayda nasıl olunuyorsa ben öyleyim.. :) :S ne güzel söylüyorsun,dünyaya getirmek bir anlık mesele ama işte normal doğum yapacağım için ister istemez stres yapıyorum... hangi aşamalardan geçeceğimi biliyorum ,kurbanlık koyun gibi hissediyorum... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?