Bursa hamişleri buraya :)

ayrıntılı ultrason yaptırcam kısmetse ikizlerde heryerde fark alıyolar ya doğum bile öle üffff

Oyy maşşşallahhh, yerim ben onlarııııııı.... tabi alıcaklar canım sonuçta 2 tane bebeğe bakacaklar.ama yinede karlısın. 1 bebeğe 80 tl ye bakıyolarsa ikiz bebeklere 120 tl gibi fiyat ödiyceksin.eğer değişmediyse sistem.

yaaa sorma cnm keşke öle olsa tam 275 tlllll burtom da 350 tl jimerde 200 tl ordada yer yokmuş medikaldeki usg aleti renksizmiş yani ahmet yıılmaz ın kulladığı aletten daha kötü mecburen dışarıya gidicem benim için ayrıntılı daha önemliymiş

offffffffffff. ama ben oğlumun zamanında 7 ay medical parka gidiyodum orda yaptırmıştım renkli usg yi... renkli olan yeri sadece kan akımını gösteriyo kırmızı diğer yerleri siyah beyaz. radyolojide çekilecek dimi??? hatta yanımda şimdi ben bütün belgeleri saklıyorum radyoloji raporu 25+4 günlükken yaptırmışım. uz.dr.Y.Ziya tangay

ben bahseetmıstım pembe mavıye gıdıyorum ordada renklı usg var bıde bılsonda da baktırmıstım ben onlardanda fıyat sor ıstersen :26:

ahmet yılmazın usg aleti bursada 3 hekimde olan bi aletmiş yalçın kimyada bile aynısından varmış doktorun dediği bende bakamıyorum fazla 10 15 dk hasta sayısı fazla olduğundan zaman ayırmak gerekli diye belirttimş arkadaşıma medikalde 45 tl zaten ama usg aleti iyi değilmiş anlayacağın cnm

bilson a sordum ikiz 750 tl dedi dudağım uçukladı pembe mavi de 220 tl ama boş yok neyse ben ultramed e aldım randevu ahmet bey orayı tavsiye etmiş arkadaşıma şimdiden alayım dedi çünkü hiçbiyerde boş yokkk orasıda 275 tl neyse yapçak bişey yokk

yapma yaa.. üzüldüm bak şimdi neyse fazla takmamaya çalış her işte bir hayır vardır.. oysaki bizim bir tanıdığa daha yeni doğum yaptırdı normal doğum yaptırdı diye onu tercih etmiştim..

Teşekkür ederim..
offf kararsız olmak çoookk kötü bir şey yaa..
melike ve evrim hn. arasında karasız kalmıştım evrimden aldım randevumu pzts gideceğim kısmetse.. bi bakarım daha olmadı değiştiririm.. daha erken nasılsa.. peki pembe mavi doktorları hakkında bilgisi olan var mı?

750 mı vayy cok delı para
hadı guzel sonuclarla gelırsın ınsallah

ben pembe mavıde ferıde hn a gıdıyorum cokta memnunum..dıger dr larınıda tanırım hepsı cok basarılı drla bana gore

mavisis medikal park ı niye bıraktınki 7 ay devam edipte..

jimeri görünce dedim çok güzellllllllllllllllllllllllllllllllllllll .... ordan başka yerde doğum yapamam dedim ve dediğimi yaptım jimere geçtim iyikide geçmişim çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk memnun kaldım.

kızlar şimdi dr dan geldik. vee 1 hafta daha bekliycez. :) 30 haziranda kesin yatışım yapılacak hastaneye ve o günkü durumuma göre normal yada sezeryan olacak. artık hayırlısı diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…