maşallah bebeğine Allah sağlıkla kucaklamak nasip etsin inşallah....
nasıl olayım canım 9.ayda nasıl olunuyorsa ben öyleyim.. :) :S ne güzel söylüyorsun,dünyaya getirmek bir anlık mesele ama işte normal doğum yapacağım için ister istemez stres yapıyorum... hangi aşamalardan geçeceğimi biliyorum ,kurbanlık koyun gibi hissediyorum... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah...
kıs allah ıyılıgını versın emı asıl korkması gereken bızı sen ıkıncı kez anne oluyorsun asıl ben kendımı kuranlık gıbı hıssedıyorum başıma ne gelcek bılmeden gun sayıyom
ayrıntılıultrason yaptırcam kısmetse ikizlerde heryerde fark alıyolar ya doğum bile öle üffff
Oyy maşşşallahhh, yerim ben onlarııııııı.... tabi alıcaklar canım sonuçta 2 tane bebeğe bakacaklar.ama yinede karlısın. 1 bebeğe 80 tl ye bakıyolarsa ikiz bebeklere 120 tl gibi fiyat ödiyceksin.eğer değişmediyse sistem.
yaaa sorma cnm keşke öle olsa tam 275 tlllll burtom da 350 tl jimerde 200 tl ordada yer yokmuş medikaldeki usg aleti renksizmiş yani ahmet yıılmaz ın kulladığı aletten daha kötü mecburen dışarıya gidicem benim için ayrıntılı daha önemliymiş
ben bahseetmıstım pembe mavıye gıdıyorum ordada renklı usg var bıde bılsonda da baktırmıstım ben onlardanda fıyat sor ıstersen :26:yaaa sorma cnm keşke öle olsa tam 275 tlllll burtom da 350 tl jimerde 200 tl ordada yer yokmuş medikaldeki usg aleti renksizmiş yani ahmet yıılmaz ın kulladığı aletten daha kötü mecburen dışarıya gidicem benim için ayrıntılı daha önemliymiş
çekirge doruktada var renklı ultrason 75 tı yanlış hatırlamıyorsam fıyatıda
ben bahseetmıstım pembe mavıye gıdıyorum ordada renklı usg var bıde bılsonda da baktırmıstım ben onlardanda fıyat sor ıstersen :26:
offffffffffff. ama ben oğlumun zamanında 7 ay medical parka gidiyodum orda yaptırmıştım renkli usg yi... renkli olan yeri sadece kan akımını gösteriyo kırmızı diğer yerleri siyah beyaz. radyolojide çekilecek dimi??? hatta yanımda şimdi ben bütün belgeleri saklıyorumradyoloji raporu 25+4 günlükken yaptırmışım. uz.dr.Y.Ziya tangay
ben ona gidiyorum hamileliğin başından beri. herşey gayet güzeldi taki geçen ctsiye kadar. bana resmen randevu defterine bakıp sezeryan dedi. oysaki ben normal isitiyorum. neymiş günüm doluyomuş bu perşembe. dolsun 42. haftaya kadar bekleme şansımız var. ama beklemeden biran önce bebeği almak istiyo. belli bir sebebide yok. herşey normal seyrinde şu an. o yüzden sezeryan kelimesi ile kendisine olan güvenimi yitirdim. çünkü ben normalci biriyim. sezeryana gelene kadar suni sancı ile normal denenebilir diyebilirdi bana yada tuşe yapabiliriz diyebilirdi ama demedi. resmen ticaret işi yaptı benimle. moralim çok bozuk onun yüzünden. başka dr a gitim bugün. bakalım bu dr ne diyecek. çokk canımı sıktı çokk. 9 ay boyunca yüzüme güldü şimdide arkamdan vurdu resmen diyebilirm.
doktor konusunda yönlendirmek yanlış olur. Herkes her doktorla uyuşmuyor benim iyi dediğim başkasına soğuk gelebiliyor. O yüzden denemek lazım derim ben.Ben çekirge dorukta melike hanıma gidiyorum. Şikayetin varsa konu hakkında bilgi veriyor onun dışında her olması muhtemel şikayeti söyleyip seni panikletmiyor. Mizacı gereği biraz soğuk gibi duruyor sen sordukça cevap veriyor. Ultrasonda falan senle birlikte heyecanlanıyor o güzel oluyor. Giden arkadaşlarım önerdikleri için ben ona başladım şimdilik memnunum. Başka doktora da gitmedim o yuzden pek yorum yapamıyorum. Ama bu konuda değişik bir sürü doktorun hastası var. Herkes sana yardımcı olacaktır. Evrim Hanım'ı bilmiyorum.
yapma yaa.. üzüldüm bak şimdineyse fazla takmamaya çalış her işte bir hayır vardır.. oysaki bizim bir tanıdığa daha yeni doğum yaptırdı normal doğum yaptırdı diye onu tercih etmiştim..
bilson a sordum ikiz 750 tl dedi dudağım uçukladı pembe mavi de 220 tl ama boş yok neyse ben ultramed e aldım randevu ahmet bey orayı tavsiye etmiş arkadaşıma şimdiden alayım dedi çünkü hiçbiyerde boş yokkk orasıda 275 tl neyse yapçak bişey yokk
Teşekkür ederim..
offf kararsız olmak çoookk kötü bir şey yaa..
melike ve evrim hn. arasında karasız kalmıştım evrimden aldım randevumu pzts gideceğim kısmetse.. bi bakarım daha olmadı değiştiririm.. daha erken nasılsa.. peki pembe mavi doktorları hakkında bilgisi olan var mı?
mavisis medikal park ı niye bıraktınki 7 ay devam edipte..
jimeri görüncededim çok güzellllllllllllllllllllllllllllllllllllll .... ordan başka yerde doğum yapamam dedim ve dediğimi yaptım jimere geçtim iyikide geçmişim çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk memnun kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?