Bursa hamişleri buraya :)

kızlar şimdi dr dan geldik. vee 1 hafta daha bekliycez. :) 30 haziranda kesin yatışım yapılacak hastaneye ve o günkü durumuma göre normal yada sezeryan olacak. artık hayırlısı diyorum.

40. haftası bitipte bekleyen duyduğum 2.kişi sensin. Bebeklerin keyifleri yerinde galiba gelemiyorlar bir türlü sizleri görünce erken doğurmam bende diyorum Evrim Hanım'a devam mı ediyorsun yoksa başka bir doktora mı gidiyorsun? Sonunda kızına kavuşacaksın çok heyecanlı ya senin duyguların nasıl? Neler hissediyorsun?

kızlar doktordan geldim,nstye bağlandım,sancı çıktı... bebek 3 kg olmuş, çatı muayenesi oldum,1cm açık, doktorum bu hafta doğum yapabillrsin dedi,38 haftayı tamamlayamayabiliriz dedi,bebeğin başı tam doğum kanalına girmemiş ,sağında duruyor,girdiği an doğum gerçkelşecekmiş.... zaten ağrımda var,bacaklarım kasılıyor,belim ağrıyor... kasıklarım ağrıyor... hadi hayırlısı

evrim e devam :) bugün arabada gidene kadar sezeryana alıştırdım kendimi ama bekleyelim deyince evrim pek bi rahatladım. inanıyorum ki bu hafta içinde kendiliğinden gelcek kızım. gelsin istiyoruz artık. benim yumurtlamam 1 hafta geç olmuştu. evrim dedi geçmişe baktım yumurtlaman geç olmuş 1 hafta daha bekleriz bi sakıncası yok dedi. duygularım çok karışık valla. sabah gidene kadar diyodum bugün son kızım kesecekelr seni kızına kavuşucan :) ama şimdi daha farklı hem rahatladım hemde kızımla buluşmam ertelendi.

merhaba gönülirem sana birşey soracağım yanlış anlamazsan senin kızın olacak değil mi ben de 16 haftalık gebeyim kısmetse bu c. tesi üçlü taramada öğrenirim cinsiyetini ama ölüyorum meraktan. benim bir oğlum var ona hamileyken bebek solumda duruyordu ve göğüs uçlarım simsiyah olmuştu. şimdi sanki solda gibi duruyor ve göğüs uçlarımrda da renk değişimi olmadı. senin de böyle mi. cinsiyet topiklerine bak diyebilirsin ama müdavimi oldum zaten, çok istiyorum kızım olsun tabii sağlıklısı hayırlısı ve inşallah bir de kız

hadi inşlh doğurursun. ama bu dediğin belirtiler bende 2-3 haftadır var ama bak tık yok benim kızda.

Yavaş yavaş doğum haberleri gelmeye başlıyor ne güzel ya. Her gün doktora mı gideceksin bundan sonra? Bir avazda inşallah doğumun gerçekleşir

sorma valla çok özlüyorum 19.haftadan beri hareketlendiler 2 tane olunca içimde sanki boks maçı yapıyolar haftaya da ayrıntılı usg var onuda merakla bekliyorum inşallah öle 36 küsürlü haftaları görürüm...yaa
sen görmek için çatlyıon. ya ben napiim :) nasıl bişey olcak, kime benzicek diye düşünürken çatlıyom.

kızlar şimdi dr dan geldik. vee 1 hafta daha bekliycez. :) 30 haziranda kesin yatışım yapılacak hastaneye ve o günkü durumuma göre normal yada sezeryan olacak. artık hayırlısı diyorum.

aaa cok sevındım hadı hayırlısıyla gelsın kızın ınsallah

sat a gore drun verdıgı son tarıh neydı senın :26:

ahaaa senmı benmı derken sen önce pırtlıycan galıba yavruyu allah bı avazda kurtarsın inşallah bakalım memnun kalcanmı gızemcımden banada tecrube olur hehehehe bak doguma benden once gıdersen bana dua et emı unutma yavrumun kısmetı bol olsun zorluklardan kurtulalım burdakı hamıle tum arkadaşlardan ıstıyorumm

Son düzenleme:

Merhaba cnm bende evrim hanımın hastasıyımmm bebişimiz daha tazecik teyzesiii

senınde mı sezeryan olcak seckın

yok dogum ıcın verıdıgı son tarıh neydı?
benım 9 agustos mesela o gun dogmazsa en gec o gun yanı sezeryan yapıcaz dedı de

benim bugün 40. hafta bitti 41 e döndük. kesin bir gün vermedi. normal doğum istediğim için. aslında dr a kalsa bugün sezeryan yapcaktı. ama ben ısrarcı olunca normal için 1 hafta daha bekleme kararı ladık.

hımm genelde erkekler gec gelır ama senın kızın pek rahat demekkı
sımdı ben 9 agustosta kendım doguramazsam sezeryan yapılcak dıyınce dr ,esımde yaptırtmam dıdı normal doguma kadar beklerıs dedı ben guldum orda ama demekkı 40.haftayı gecırme sansımız var

ne demek canım neden yanlış anlayayaım ki:) seni çok iyi anlıyorum.... ama vücudundaki bu reaksiyonların cinsiyet farkıyla bence hiç bağdaşıklığı olamaz.. çünkü 2 gebelikte iki ayrı şeyler yaşadım,fakat cinsiyetler aynı.. Rabbim hakkınızda hayırlsını versin inşallah.....sevgiler....

hadi inşlh doğurursun. ama bu dediğin belirtiler bende 2-3 haftadır var ama bak tık yok benim kızda.
bak sen fındığa ,rahatı yerinde heralde:) dürtele boz rahatını:):) benimkide kararsız kazım,bu şikayetlerle yaşamakta zor burcucum ,Allah yardımcımız olsun hepimzin ,benim ayın 30unda kontrolüm var ,sen o tarihte doğuracaksın inşallah,bakarsın yetişiriz bizde sana:)

Yavaş yavaş doğum haberleri gelmeye başlıyor ne güzel ya. Her gün doktora mı gideceksin bundan sonra? Bir avazda inşallah doğumun gerçekleşir
evet şekerim çok güzel ,sağlıkla doğsunlar inşallah hepsi.... HErgün değil her hafta gidiyorum artık,inşallah canım allah dualarını kabul etisn rabbim inşallah hepinize sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin....
evet galiba öyle olacak yoksa gizem hanım durduk yere neden beni tetiklesin var bir bildiği demekki:) heyecan bastı beni yalnız:)gizemden hiç şüphem yok muhakkak memnun kalırım.... bu arada epiduralli normal doğumu sordum ,eğer ssk varsa normal doğum +epidural+1 gece konak paket olarak 700 tl,ama ssk yoksa 1100tl... bilgin olsun ben epidurali denemeyi düşünüyorum bakalım kısmet......sen ne zman gidiyorsun kontrole?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…