Bursa hamişleri buraya :)

slm allah hayırlısıyla kurtarsın gizem hanım yazmışınızda bu yıldırım tıptaki gizem yıldırımmı acaba ben 28 haftalığım drum oda ondan merak ettim bilgilendirirseniz sevinirim memnunmusunuz

hayırlısı olsun cnm

moonterant ayrıntılı ultrasondan bahsediyorsun ya 275 tl diye, ben 3 sene önce oğlumda şevket yılmaz ssk da yaptırtmıştım, parasız olmuştu. sen de gidip bir doktorun polikliniğinde rica erdersen sana da yazarlar. ama tek kötü tarafı var sen göremiyorsun bebişlerini ekran sadece doktora dönük oluyor. ama en azından başka bir ihtiyacını giderirsin bu parayla . bir düşün istersen. ben şimdi 16 haftalık hamileyim yine şevkette yaptıracağım bu tetkiki mi.

gönülirem sana da teşekkür ederim canım cevap verdiğin için yazarken biraz sıkılmıştım ayıp mı diye. allahın gücüne gitmesinden de çok korkuyorum. rabbim ne verdiyse benim başımın tacıdır. en başta tabii ki sağlığı ve hayırlı bir evlıat olması için dua ediyorum ama napiim yine de atamıyorum içimdeki bu kız evlat sevgisini isteğini. ne diim allah gönlümdekini hayırlısıyla kaderime yazmıştır inşallah

slm allah hayırlısıyla kurtarsın gizem hanım yazmışınızda bu yıldırım tıptaki gizem yıldırımmı acaba ben 28 haftalığım drum oda ondan merak ettim bilgilendirirseniz sevinirim memnunmusunuz
evet evet o doktor....ben 2 gebelikte 3 doktor gördüm,içlerinde en samimi en gözü tok,en ilgili ,doktor gizem hanım ona canı gönülden güveniyorum herkeze tavsiye ediyorum... doktorluğunun yanı sıra ,aynı zmanda 2 çocuk annesi ve hatta 2.cisi 7-8 aylık bebek henüz.. bizi anlayabilmesi daha kolay.. ve kesinlikle normalden yana olan bir doktor...
rica ederim şekerim nedmek.... dilerim rabbim gönlündekini kucağına hayırla ve sağlıkla verir.....

evet galiba öyle olacak yoksa gizem hanım durduk yere neden beni tetiklesin var bir bildiği demekki:) heyecan bastı beni yalnız:)gizemden hiç şüphem yok muhakkak memnun kalırım.... bu arada epiduralli normal doğumu sordum ,eğer ssk varsa normal doğum +epidural+1 gece konak paket olarak 700 tl,ama ssk yoksa 1100tl... bilgin olsun ben epidurali denemeyi düşünüyorum bakalım kısmet......sen ne zman gidiyorsun kontrole?[/QUOTE]
pazartesı catı muayenesı var bakalım artık nolcak ben epıdural istemıycm normal dogurarım inşallah

seçkincim ,bende tam kararlı değilim doğumun gdişatına göre karar vereceğim hayırlısı ALlahtan inşallah..... bu arada bana o minik paketten vermediler bugün:):) o aldığın minik paket aslında doğumdan sonra hediye veriliyormuş:)

sağol cnm ama ilgi alaka sıfır özelde bile 15 dk ilgileniyolar ki benim ikiz gebelik olduğu için bu kadar üstüne düşüyorum tarama testlerimi yaptırmadım çünkü doğru sonuç vermez diye banada ilgilencek her ayrıntısı göstercek bi yer lazım o yüzden araştırdım bukadar sağol yinede benim dediğim yer 5 sayfa rapor çıkartıyo her ayrıntısını resimliyo bide cd veriyo neyse hayırlısı bakalım inşallah bi problem çıkmaz

Minik paket ne bize de verecekler mi? (Çekirge doruktakilere)

Minik paket ne bize de verecekler mi? (Çekirge doruktakilere)

ben nst ye gırmıştım odada kolı vardı hemşire vardı dedım bunlar ne dogum paketı ıstersen al dedıler bende aldım o yanı paketler ıcınden bebek bezı cıktı bıde detol sıvı sabun

hadi hayırlısı.. hamilelerin duaları kabul olur ya dua edelim senin için.. (hepimiz hepimiz için)
bende evrime başladım bakalım. daha küçüğüz gerçi 13 haftalık :)

ayy bu mesajları okudukça bende heyecanlanıyorum duygulanıyorum ya..
inşallah sorunsuz bir şekilde gerçekleşir her şey..

selamlar arkadaşlar,arkadaşlarımızdan bazılarını doğum telaşı sarmış.Rabbim hepinize kolaylıklar versin sağ salim bebeklerinize kavuşmayı nasip etsin inşallah,önce size sonra bize...güzel haberlerinizi bekliyoruz

ayy bu mesajları okudukça bende heyecanlanıyorum duygulanıyorum ya..
inşallah sorunsuz bir şekilde gerçekleşir her şey..

inşallah canlarım Rabbim büyük hepimize yardım edecektir buna inanıyorum,ALlah kimseyi o yolda eğlendirmesin..... benim sürprizim belkide bu hafta gerçekleşir....:)

tşk ederim cnm hayırlşı doğumlar doğumdan sonrada tecrübelerini paylaşırsan sevinirimAllah kolaylık versin

olur valla acıkcası gizem hanımla ilgili kısmı önemli gercekten benim ilk tecrübelere ihtiyacım var olaya vakıf deilim kusura bakma ben hamilesin diye anladım

hamileyim canım inşallah 1-2 hafta içinde hamileliğimi sonlanacak,şu anda normal doğum bekliyoruz... bu ikinci doğumum olacak inşallah... ben tecrübelerimi anlatmaktan size birşey katmaktan mutluluk duyacağım... hatta gizem hanımın demesine göre bu hafta doğum yapmam söz konusuymuş... hayırlısı hepimiz için...ayrıca neden kusura bakayım ki,bu topikin açılma sebebi birbirimize destek olmak herşey serbest rahatlıkla sorabilirsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…