ne demek canım neden yanlış anlayayaım ki:) seni çok iyi anlıyorum.... ama vücudundaki bu reaksiyonların cinsiyet farkıyla bence hiç bağdaşıklığı olamaz.. çünkü 2 gebelikte iki ayrı şeyler yaşadım,fakat cinsiyetler aynı.. Rabbim hakkınızda hayırlsını versin inşallah.....sevgiler....
bak sen fındığa ,rahatı yerinde heralde:) dürtele boz rahatını:):) benimkide kararsız kazım,bu şikayetlerle yaşamakta zor burcucum ,Allah yardımcımız olsun hepimzin ,benim ayın 30unda kontrolüm var ,sen o tarihte doğuracaksın inşallah,bakarsın yetişiriz bizde sana:)
evet şekerim çok güzel ,sağlıkla doğsunlar inşallah hepsi.... HErgün değil her hafta gidiyorum artık,inşallah canım allah dualarını kabul etisn rabbim inşallah hepinize sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin....
evet galiba öyle olacak yoksa gizem hanım durduk yere neden beni tetiklesin var bir bildiği demekki:) heyecan bastı beni yalnız:)gizemden hiç şüphem yok muhakkak memnun kalırım.... bu arada epiduralli normal doğumu sordum ,eğer ssk varsa normal doğum +epidural+1 gece konak paket olarak 700 tl,ama ssk yoksa 1100tl... bilgin olsun ben epidurali denemeyi düşünüyorum bakalım kısmet......sen ne zman gidiyorsun kontrole?
hayırlısı olsun cnm
evet evet o doktor....ben 2 gebelikte 3 doktor gördüm,içlerinde en samimi en gözü tok,en ilgili ,doktor gizem hanım ona canı gönülden güveniyorum herkeze tavsiye ediyorum... doktorluğunun yanı sıra ,aynı zmanda 2 çocuk annesi ve hatta 2.cisi 7-8 aylık bebek henüz.. bizi anlayabilmesi daha kolay.. ve kesinlikle normalden yana olan bir doktor...slm allah hayırlısıyla kurtarsın gizem hanım yazmışınızda bu yıldırım tıptaki gizem yıldırımmı acaba ben 28 haftalığım drum oda ondan merak ettim bilgilendirirseniz sevinirim memnunmusunuz
rica ederim şekerim nedmek.... dilerim rabbim gönlündekini kucağına hayırla ve sağlıkla verir.....gönülirem sana da teşekkür ederim canım cevap verdiğin için yazarken biraz sıkılmıştım ayıp mı diye. allahın gücüne gitmesinden de çok korkuyorum. rabbim ne verdiyse benim başımın tacıdır. en başta tabii ki sağlığı ve hayırlı bir evlıat olması için dua ediyorum ama napiim yine de atamıyorum içimdeki bu kız evlat sevgisini isteğini. ne diim allah gönlümdekini hayırlısıyla kaderime yazmıştır inşallah
moonterant ayrıntılı ultrasondan bahsediyorsun ya 275 tl diye, ben 3 sene önce oğlumda şevket yılmaz ssk da yaptırtmıştım, parasız olmuştu. sen de gidip bir doktorun polikliniğinde rica erdersen sana da yazarlar. ama tek kötü tarafı var sen göremiyorsun bebişlerini ekran sadece doktora dönük oluyor. ama en azından başka bir ihtiyacını giderirsin bu parayla . bir düşün istersen. ben şimdi 16 haftalık hamileyim yine şevkette yaptıracağım bu tetkiki mi.
seçkincim ,bende tam kararlı değilim doğumun gdişatına göre karar vereceğim hayırlısı ALlahtan inşallah..... bu arada bana o minik paketten vermediler bugün:):) o aldığın minik paket aslında doğumdan sonra hediye veriliyormuş:)
ınsallah ...hayırlısı olsun ınsallahyok ınsallah normal dogum olur
Minik paket ne bize de verecekler mi? (Çekirge doruktakilere)
evrim e devam :) bugün arabada gidene kadar sezeryana alıştırdım kendimi ama bekleyelim deyince evrim pek bi rahatladım. inanıyorum ki bu hafta içinde kendiliğinden gelcek kızım. gelsin istiyoruz artık. benim yumurtlamam 1 hafta geç olmuştu. evrim dedi geçmişe baktım yumurtlaman geç olmuş 1 hafta daha bekleriz bi sakıncası yok dedi. duygularım çok karışık valla. sabah gidene kadar diyodum bugün son kızım kesecekelr seni kızına kavuşucan :) ama şimdi daha farklı hem rahatladım hemde kızımla buluşmam ertelendi.
kızlar doktordan geldim,nstye bağlandım,sancı çıktı... bebek 3 kg olmuş, çatı muayenesi oldum,1cm açık, doktorum bu hafta doğum yapabillrsin dedi,38 haftayı tamamlayamayabiliriz dedi,bebeğin başı tam doğum kanalına girmemiş ,sağında duruyor,girdiği an doğum gerçkelşecekmiş.... zaten ağrımda var,bacaklarım kasılıyor,belim ağrıyor... kasıklarım ağrıyor... hadi hayırlısı
ayy bu mesajları okudukça bende heyecanlanıyorum duygulanıyorum ya..
inşallah sorunsuz bir şekilde gerçekleşir her şey..
selamlar arkadaşlar,arkadaşlarımızdan bazılarını doğum telaşı sarmış.Rabbim hepinize kolaylıklar versin sağ salim bebeklerinize kavuşmayı nasip etsin inşallah, önce size sonra bize...güzel haberlerinizi bekliyoruz
evet evet o doktor....ben 2 gebelikte 3 doktor gördüm,içlerinde en samimi en gözü tok,en ilgili ,doktor gizem hanım ona canı gönülden güveniyorum herkeze tavsiye ediyorum... doktorluğunun yanı sıra ,aynı zmanda 2 çocuk annesi ve hatta 2.cisi 7-8 aylık bebek henüz.. bizi anlayabilmesi daha kolay.. ve kesinlikle normalden yana olan bir doktor...
rica ederim şekerim nedmek.... dilerim rabbim gönlündekini kucağına hayırla ve sağlıkla verir.....
tşk ederim cnm hayırlşı doğumlar doğumdan sonrada tecrübelerini paylaşırsan sevinirimAllah kolaylık versin
nasıl doğurduğumu anlatayım şekerim:):):)
olur valla acıkcası gizem hanımla ilgili kısmı önemli gercekten benim ilk tecrübelere ihtiyacım var olaya vakıf deilim kusura bakma ben hamilesin diye anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?