Bursa hamişleri buraya :)

selam kızlar bende bursalı hamişim 3 gün oldu öğreneli daha doktora gitmedim bende zübeyde doğum evindeki ziya çetinin iyi olduğunu duydum ona gitmeyi düşünüyorum...bilenler biraz bilgi verirmi acabaaa

hayırlı olsun canım. Ziya Bey hakkında iyi şeylerde kötü şeylerde yazılmış bir git gör derim ben. Ben tanımıyorum ama zübeyde'de devam edeceksen Özer Bey'i de çok öneriyorlar. Aklında bulunsun.

selam kızlar bende bursalı hamişim 3 gün oldu öğreneli daha doktora gitmedim bende zübeyde doğum evindeki ziya çetinin iyi olduğunu duydum ona gitmeyi düşünüyorum...bilenler biraz bilgi verirmi acabaaa

hayırlı uğurlu olsun inşallah,bence bir git görüş derim,sonuçta senin alacağın elektrik daha önemli.. memnuın kalırsan devam edersin... ALllah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inş.
sevgiler.....

ben ziya beyin hastasıyım 2 buçuk yıl önce dogum yaptım 10 kere dogursam yine ZİYA ÇETİN derim
Bursada 2010 yıllın en iyi kadın dogumcusu seçilmiş 24 yıllık doktor çok efendi işin ehli zübeyde hanimda dogum yaptım ama özel hastanede yapsam bu kadar güzel olmazdi ılgısı alakası bambaşka hakkında hayırlisı olsun bence memnun kalırsın git dene

ben ziya beyin hastasıyım 2 buçuk yıl önce dogum yaptım 10 kere dogursam yine ZİYA ÇETİN derim
Bursada 2010 yıllın en iyi kadın dogumcusu seçilmiş 24 yıllık doktor çok efendi işin ehli zübeyde hanimda dogum yaptım ama özel hastanede yapsam bu kadar güzel olmazdi ılgısı, alakası bambaşka hakkında hayırlisı olsun bence memnun kalırsın git dene...

çok sevindim allah analı babalı büyütsün. biliyor musun aynıyız benim de bir oğlum var ve bin de iki gün önce öğrendim ki benim de kızım oluyor

maşşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...
maşşallahhhhh nekadar güzel hem oğlanın sevgisini hemde kızın sevgisini yaşıycaz inşallahhhhhhh....

bende bursa da yaşayan hamilelerdenim 13+3 hamileyim bugün kontrolüm vardı daha tam bişiy söyliyemicem ama erkek gibi dedi ilk bebeğim daha hiç farketmez yani kız ya da erkek sağlıklı olsunda demet haytoğluna gidiyorum memnunum doktorumdan da allah hepimize sağsalim bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin

Aaaa bende demet hanıma gidiyorum benimde randevüm 11deydi. evet en önemlisi sağlıklı olması.20 gün önce kıza benziyo demişti.şimdi tam onayı verdi.resmini bile çekti terbiyesiz kızım dikti bacaklarını havaya tam net poz verdi. aminnnn

tebrikler şekerim İnşallah sağlıkla kucaklarsınız kızınızı çok sevindimmmmm... maşallah.....

ne güzel işte bir an evvel doğsalar da kucağımıza alsak bişiy sorcam ense kalınlığı kaç çıkyı ikili testte 3ün altındaysa normal dedi beni 2,25 çıktı görümcemin 1 in bile altındaydı o yüzden biraz endişelendim açıkçası gerçi kan testinin sonucunu da haftaya öğrenicem kötü bişiy yoktur demi biraz endişelendim açıkçası

evet giderek zaman daralıyo günler akıp geçiyo...ve doğuma bir adım daha yaklaşıyoruz... 1,92mm çıkmış...
yok ya bi problem yoktur rahat ol.eğer olsaydı usg de anlardı ölçümlerden...en basiti burun kemiği çokkk küçük olan ALLAH korusun down sendremu ve bunu dr anlıyo...rahat ol bi problemin yok.

slm kıslar oncelıkle kanıdılınız mubarek olsun rabbi tüm dualrımızı kabul etsin inşallah ben dun doktordaydım catı muayenem vardı bıraz darmış bıde 38e gore yukarda bebek daha inmesi lazımdı dedi korktum ya son haftaya kadar ıner inşallah bol bol yuru dedı ama benım ayaklar odem yaptı yuruyemıyorum ki neyse kısmet artık yapcak b se yok sezeryan gerekırse sezeryan napalım yavrum sağlıklı olsunda allahın izni ile herşey onun için bide dun temızlık vardı bende her yer pırıl pırıl oldu bı oğluşum kaldı artık sabırla beklıyoruz şafak 11son kezs yapayımda artık kullanamıycam bı smılerııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…