- 11 Ağustos 2009
- 3.377
- 1.225
- 373
- 37
selam kızlar bende bursalı hamişim 3 gün oldu öğreneli daha doktora gitmedim bende zübeyde doğum evindeki ziya çetinin iyi olduğunu duydum ona gitmeyi düşünüyorum...bilenler biraz bilgi verirmi acabaaa
merhabalarrrrr. benimde kızım oluyorrrrr.1 oğlum vardı. şimdi bi kızım oluyoo
çok güzel cnm eminim çok sevinmişindir
ALLAH yüzünü göstermek nasip etsin İNŞALLAH
çok sevindim allah analı babalı büyütsün. biliyor musun aynıyız benim de bir oğlum var ve bin de iki gün önce öğrendim ki benim de kızım oluyor
ne mutluuuuuuu kucagına almak nasıp olsun ınsallah ..saglıkla gelsın ınsallah prensesınız
bende bursa da yaşayan hamilelerdenim 13+3 hamileyim bugün kontrolüm vardı daha tam bişiy söyliyemicem ama erkek gibi dedi ilk bebeğim daha hiç farketmez yani kız ya da erkek sağlıklı olsunda demet haytoğluna gidiyorum memnunum doktorumdan da allah hepimize sağsalim bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin
Aaaa bende demet hanıma gidiyorumbenimde randevüm 11deydi. evet en önemlisi sağlıklı olması.20 gün önce kıza benziyo demişti.şimdi tam onayı verdi.resmini bile çekti terbiyesiz kızım dikti bacaklarını havaya tam net poz verdi. aminnnn
Aaaa bende demet hanıma gidiyorumbenimde randevüm 11deydi. evet en önemlisi sağlıklı olması.20 gün önce kıza benziyo demişti.şimdi tam onayı verdi.resmini bile çekti terbiyesiz kızım dikti bacaklarını havaya tam net poz verdi. aminnnn
ne güzel işte bir an evvel doğsalar da kucağımıza alsak bişiy sorcam ense kalınlığı kaç çıkyı ikili testte 3ün altındaysa normal dedi beni 2,25 çıktı görümcemin 1 in bile altındaydı o yüzden biraz endişelendim açıkçası gerçi kan testinin sonucunu da haftaya öğrenicem kötü bişiy yoktur demi biraz endişelendim açıkçası
tebrikler şekerim İnşallah sağlıkla kucaklarsınız kızınızı çok sevindimmmmm... maşallah.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?