Bursa hamişleri buraya :)

yaa öylemi,bol bol dua edelim Allah bir avazda kurtarsın sağlıklıca evlatlarımıza kavuştursun herşeyin hayırlısını nasip etsin,bizleri utandırmasın ,yolunda ayırmasın inşallah

merhaba arkadaşlar bende bursada oturuyorum.bende 7 hafta 2 günlük hamileyim. cenk aşkalliye jimer egidiyorum . ancak cenk bey şevket yılmazda da çalışıyor. tahlillleri devlet hastanesinde yaptırıyorum ancak muayeneye jimer e gidiyorum. ilgili ve konuşkan bir doktor. araştırdım çok ii dediler.

canım tebrikler Allah yavrunu hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş. benim çok yakın bir arkadaşım 4 yıl önce cenk beyde sezeryan doğum yaptı ve o da çok ama çok memnun kaldı ,sende doktorundan belliki iyi bir elektrik almışsın,bence devam et derim,ALllah bu yolunu hayılısıyla sonlandırsın inş. ne kadar şanslısın ki tahlillerini devlette yaptırabileceksin...

hoş geldin aramıza canım Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayaı nasip etsin inş.

ben de cenk beye gidiyorum. Bende çok memnunum ve şuana kadar kimseden olumsuz bir şey duymadım hakkında.

hoş geldin aramıza canım Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayaı nasip etsin inş.

ben de cenk beye gidiyorum. Bende çok memnunum ve şuana kadar kimseden olumsuz bir şey duymadım hakkında.

canım senide tebrik ederim,sen kaçıncı haftandasın?

hepinizin yazsını okuduktan sonra bende yazmaya karar verdim.bursalı hamile olarak.Şu anda 14 haftalık hamileyim ve nasipse bir kızımız olucak.Bu benim ikinci gebeliğim ilkinde düşük yaptığım için bunda da düşük riski ve karın ağrısı olduğu için yatıyorum.
Ben öncelikle devlet hastanelerine gitmeye jarar verdim ve şevket yılmazda neredeyse hepsine gittiğim halde KEMAL KÖROĞLU nda karar kıldım muhteşem bi doktor .100 hastası da olsa 100. hastayada güler güzlü ve açıklayıcı bi doktor.Her gittiğimde moralim yüksek yüzüm gülerek çıkıyorum saolsun beni çok rahatlatıyor.
ama doğumu yıldırım doruk ta yapmak istediğim için şeyma hanıma başladım ve ondanda çok memnunum güler yüzlü veçok ilgili şu ana kadar 3 kere gittim ve yolunda ama küçük bi iletişimsizlikte o hastanede başka doktora giderim.
Muayene ücreti 35 tl ve 10 gün içinde kontrole gidersenizde ücret alınmıyo Tahlillerde isterseniz devlet hastanesinde yapılıyo ben idrar tahlili yaptırdım 9.5 tl
Şimdi 4. aydaki testleri şevket yılmazda yaptırıp şubat başı gibi doruk a gidicem kısmetse

CANIM BENİM NE GÜZEL TEBRİK EDERİMALLAH SAĞLIKLA KUCAKLAMAK NASİP ETSİN KIZINI,ŞU ANDA DOKTORUNDAN MEMNUNSAN NE ALA ,BENDE ÇEKİRGE DORUK HASTANESİNE GİDİYORUM İLK BEBEĞİMİ DE ŞEVKET YILMAZDA MELİKE YILIDIRIMDA ,DÜNYAYA GETİRDİM.HASTANENİN YENİ HALİNDEN BİR ÇOK İNSAN MEMNUN,BEN 3,5 YIL ÖNCE Kİ HALİNİ PEKTE BEĞENMEMİŞTİM,VE KESİNLİKLE ÖZELE GİDECEĞİM DİYE KENDİME SÖZ VERMİŞTİM VE NE ŞANSLIYIM Kİ DOKTORUMDA ÖZELDE ARTIK ..MELİKE YILDIRIMDA DEVAM EDİYORUM İNŞALLAH ÖNCE SENİN SONRA DA BÜTÜN HAMİLELER İÇİN HAYIRLA SONUÇLANIR BU 9 AY..

Dün doğum evinde kantesti yaptırdım hamileyim.Doktor ulrosonda baktı 5 haftalıkmış.2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi.Ben muayene için Doruk hastanesine gideceğim.ilk önce Sevil hanımdan randevu almak istedim ama kendisi cumartesileri çalışmıyormuş alamadım.Bende Evrim hanımdan aldım ayın 29 unda gideceğim.İnşallah herşey yolunda gider.

ciddimisin canım hayırlısıyla bebişnin kalp atışınıda duyarsın inşallah.. maşallah ben dedim sana hamişsin diyecanım ne hoş bir tesadüf bende,29 unda doruktayım ,saat 13_40ta randevum MElike Yıldırımda ,orada 1 Eş,Bİr kayınvalide Bir kız çocuğu ile gelmiş,bir başörtülü uzun boylu bir kadın görürsen o benimAdım GÖnül ER hiç çekinmeden laf at ki tanışalımhadi hayırlısı

teşekkur canım sen kime gidiyorsun

Teşekkürler canım.Gerçekten aynı gün randevu almamız hoş bir tesadüf bende görüşmek isterim.Ama benim sabah 10:30 da randevum eğer işim uzarsa görüşürüz.

sağol canım.. bende tebrik ederim seni.
biz 26.haftamızdayız. :)
oo maşallah sen bayaa yol almışsın.. ne güzell...
Teşekkürler canım.Gerçekten aynı gün randevu almamız hoş bir tesadüf bende görüşmek isterim.Ama benim sabah 10:30 da randevum eğer işim uzarsa görüşürüz.

hımm anlıyorum canım benim,büyük ihtimalle o saate kalmayacaksın.. başka bahara kısmetse..:80::79:

canım ben zubeyde hanımı tavsıye etmıyorum hem çok kalabalık hem de bana pek temız gıbı gelmedı ıkı farklı doktora gıttım ıkısınden de memnun kalmadım sen soru sormazsan cevap ermezler dovcekmiş gibi konuşurlar kendımı ezık e mutsuz hıssedıyodum soru sormaya korkuyodum yanii şuan şevket yılmaz hastanesınde kı cenk aşkalıye gıdıyorum çok memnunum ıyı bır doktor gayet ılgılı sen sormadan bazı şeylerı açıklıyor hiç olmazsa şuan bebeğim için içim rahat

slm herkese bende bursalı sayılırım . inegölde yaşıyoruz. daha yeni evliyim 9 ay oldu. bursalı hamileler yazınca girip bakmak istedim ve çok sevindim. ben ve eşim istanbuldan geldik eşimin işi burda olduğu için . ikimizinde ailesi istanbulda burda yanlızız anlayacağınız. tabi çok bunalıyorum ben o işte ama ben her gün evdeyim keşke bursa da oturuyor olsak orda sıkılmazdım ama ne yapalım. bu arada dün hamile olduğumu öğrendim daha çok yeniymiş kese bile minicik bi nokta olarak gözüktü ama idrar ve kan tahlillerine göre sonuç net. 15 gün sonra gidicem doktora. fakat burda yeni açılan bi hastane var medice diye ona gittim ama pek memnun kalmadım. dr. erkenden gittim diye resmen neden geldin der gibi konuştu. ama tabi onun bizim heyecanımızı anlamasını beklemiyorum fakat biraz daha anlayışlı olabilirdi. evde testle öğrendim ben ve merak ettiğim için hem kan tahlili yaptırmaya hemde ne bilim bişeyler sorarım diye gittim . açıkçası emin olmak istedim ama doktorun tavrı hiç hoş değildi. bende doruktaki fatma hanıma gitmek istiyorum. gidenler lütfen hakkında bilgi verebilirmi bana? bi de cumartesi günleri orda oluyormu acaba. çünkü ben yanlız gelemem eşim içinde uygun gün cumartesi bilenler lütfen yardım etsin

canım benim ilk deneyim hoş olmayan bir karşılaşma olmuş:26:adına üzüldüm ama derhal doktorunu değiştir,fatma hanım hakkında bilgi sahibi değilim.. ama istersen doğum yapanlar bölümüne bursa dorukta fatma ... isimli doktora gidenler diye yeni konu açarsan sana cevap gelecektir... tekrar tebrikler ama şunu hatırlatmalıyım son adet tarihinden inetrenet üzerinde gebelik haftanı hesapla ,ve ona göre 6-7 haftalıkken doktora git,aksi halde hem sadece kese görürsün,hemde boşa para ödersin,ama dediğim haftada gidersen bebeğini görürsünAllah hayırlısıyla kucaklamak nasip etsin..

:5:kızlar ben sanırım hastane ücüreti yüzünden doktorumu değiltirmek zorundayım doruk tıpı aradaım normal doğum 930 sezeryanla doğum 1420 tl dediler .. çok geldi bahar hastanesinde 700tl normal 900 civarıda sezeryan ,ve fsm bulvarına yakın olan Anadolu hastanesinde ise normal 320 sezeryan 450tl aklım karma karışık oldu,bakalım nerde doğuracağım...

canım merhaba şuan 16 haftalık hamileyim 8 haftalıkken bahara başladım dr. güler yıldız dr.dan çok memnundum hastanedende hepsi çok iyiler ama geçen ay gittiğim kontrolden sonra eşimle doğum fiyatlerını öğrndeikşok olduk çok pahalıydı benimde sezeryan olacağım için 900 vermek kıılamazdı o paraya neyse haftaya medicalparka gidicem ahmet yılmaza doğum fiyatları normal 500 sezeryan 550 oraya başlıycam nasip olursa tavsiye ederim.

bende orayamı gitsem acaba araştırayım bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…