aminn cok teşekkur ederım canım yaa şaka maka 14 hafta olduk benım için okadar buyuk bı olayki bu duygularımı anlatamam gızem hanımda saolsun anlayışla karşılıyor benım pıpırık olmamı dıle kolay 4 yıl hergun gözyaşı doktum bebişim için çok şükür bu gunlerı gosteren mevlama bu ay cok önemli bı ay bi yıl yaşayacagımız kazalar belalar bu ayda yazılır defterımıze oyuzden cok cok dua edelım arkadşalra inşallah
merhaba arkadaşlar bende bursada oturuyorum.bende 7 hafta 2 günlük hamileyim. cenk aşkalliye jimer egidiyorum . ancak cenk bey şevket yılmazda da çalışıyor. tahlillleri devlet hastanesinde yaptırıyorum ancak muayeneye jimer e gidiyorum. ilgili ve konuşkan bir doktor. araştırdım çok ii dediler.
merhaba arkadaşlar bende bursada oturuyorum.bende 7 hafta 2 günlük hamileyim. cenk aşkalliye jimer egidiyorum . ancak cenk bey şevket yılmazda da çalışıyor. tahlillleri devlet hastanesinde yaptırıyorum ancak muayeneye jimer e gidiyorum. ilgili ve konuşkan bir doktor. araştırdım çok ii dediler.
hoş geldin aramıza canım Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayaı nasip etsin inş.
ben de cenk beye gidiyorum. Bende çok memnunum ve şuana kadar kimseden olumsuz bir şey duymadım hakkında.
hepinizin yazsını okuduktan sonra bende yazmaya karar verdim.bursalı hamile olarak.Şu anda 14 haftalık hamileyim ve nasipse bir kızımız olucak.Bu benim ikinci gebeliğim ilkinde düşük yaptığım için bunda da düşük riski ve karın ağrısı olduğu için yatıyorum.
Ben öncelikle devlet hastanelerine gitmeye jarar verdim ve şevket yılmazda neredeyse hepsine gittiğim halde KEMAL KÖROĞLU nda karar kıldım muhteşem bi doktor .100 hastası da olsa 100. hastayada güler güzlü ve açıklayıcı bi doktor.Her gittiğimde moralim yüksek yüzüm gülerek çıkıyorum saolsun beni çok rahatlatıyor.
ama doğumu yıldırım doruk ta yapmak istediğim için şeyma hanıma başladım ve ondanda çok memnunum güler yüzlü veçok ilgili şu ana kadar 3 kere gittim ve yolunda ama küçük bi iletişimsizlikte o hastanede başka doktora giderim.
Muayene ücreti 35 tl ve 10 gün içinde kontrole gidersenizde ücret alınmıyo Tahlillerde isterseniz devlet hastanesinde yapılıyo ben idrar tahlili yaptırdım 9.5 tl
Şimdi 4. aydaki testleri şevket yılmazda yaptırıp şubat başı gibi doruk a gidicem kısmetse
Dün doğum evinde kantesti yaptırdım hamileyim.Doktor ulrosonda baktı 5 haftalıkmış .2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi.Ben muayene için Doruk hastanesine gideceğim.ilk önce Sevil hanımdan randevu almak istedim ama kendisi cumartesileri çalışmıyormuş alamadım.Bende Evrim hanımdan aldım ayın 29 unda gideceğim.İnşallah herşey yolunda gider.
canım tebrikler Allah yavrunu hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş.benim çok yakın bir arkadaşım 4 yıl önce cenk beyde sezeryan doğum yaptı ve o da çok ama çok memnun kaldı ,sende doktorundan belliki iyi bir elektrik almışsın,bence devam et derim,ALllah bu yolunu hayılısıyla sonlandırsın inş. ne kadar şanslısın ki tahlillerini devlette yaptırabileceksin.. .
teşekkur canım sen kime gidiyorsun
canım senide tebrik ederim,sen kaçıncı haftandasın?
ciddimisin canım hayırlısıyla bebişnin kalp atışınıda duyarsın inşallah..maşallah ben dedim sana hamişsin diye canım ne hoş bir tesadüf bende,29 unda doruktayım ,saat 13_40ta randevum MElike Yıldırımda ,orada 1 Eş,Bİr kayınvalide Bir kız çocuğu ile gelmiş,bir başörtülü uzun boylu bir kadın görürsen o benim Adım GÖnül ER hiç çekinmeden laf at ki tanışalım hadi hayırlısı
oo maşallah sen bayaa yol almışsın.. ne güzell...sağol canım.. bende tebrik ederim seni.
biz 26.haftamızdayız. :)
Teşekkürler canım.Gerçekten aynı gün randevu almamız hoş bir tesadüf bende görüşmek isterim.Ama benim sabah 10:30 da randevum eğer işim uzarsa görüşürüz.
merhaba kızlar bende bursada oturuyorum hamilemiyim bilmiyorum ama size bir soru sormak istiyorum zübeyde hanım kadın dodum hastanesi varya işte oradaki doktorlar iyi ilgileniyomu ve hastanede her türlü tesler yapılıyomu yoksa öle üstünden bakıp geciyolarmı ilk gebeliğimde basıma böle bisey gelmişti doktorum bana hersey yolunda demişti ama 3 gün gecmeden ben sezaryana gitmiştim ilgilenmemişti yani cok hastası var diye he bu arada ben sakaryadaki dogum hastanesinde yasadım bunu bursadkide aynımıdır acaba eger hastane güzel ilgileniyolar diyorsanız bana bir doktor önerebilrmisiniz allah bilir ama belkide hamileyimdir ve buradaki bursalı annelerle güzel güzel kaynasırız
slm herkese bende bursalı sayılırım . inegölde yaşıyoruz. daha yeni evliyim 9 ay oldu. bursalı hamileler yazınca girip bakmak istedim ve çok sevindim. ben ve eşim istanbuldan geldik eşimin işi burda olduğu için . ikimizinde ailesi istanbulda burda yanlızız anlayacağınız. tabi çok bunalıyorum ben o işte ama ben her gün evdeyim keşke bursa da oturuyor olsak orda sıkılmazdım ama ne yapalım. bu arada dün hamile olduğumu öğrendim daha çok yeniymiş kese bile minicik bi nokta olarak gözüktü ama idrar ve kan tahlillerine göre sonuç net. 15 gün sonra gidicem doktora. fakat burda yeni açılan bi hastane var medice diye ona gittim ama pek memnun kalmadım. dr. erkenden gittim diye resmen neden geldin der gibi konuştu. ama tabi onun bizim heyecanımızı anlamasını beklemiyorum fakat biraz daha anlayışlı olabilirdi. evde testle öğrendim ben ve merak ettiğim için hem kan tahlili yaptırmaya hemde ne bilim bişeyler sorarım diye gittim . açıkçası emin olmak istedim ama doktorun tavrı hiç hoş değildi. bende doruktaki fatma hanıma gitmek istiyorum. gidenler lütfen hakkında bilgi verebilirmi bana? bi de cumartesi günleri orda oluyormu acaba. çünkü ben yanlız gelemem eşim içinde uygun gün cumartesi bilenler lütfen yardım etsin
:5:kızlar ben sanırım hastane ücüreti yüzünden doktorumu değiltirmek zorundayımdoruk tıpı aradaım normal doğum 930 sezeryanla doğum 1420 tl dediler .. çok geldi bahar hastanesinde 700tl normal 900 civarıda sezeryan ,ve fsm bulvarına yakın olan Anadolu hastanesinde ise normal 320 sezeryan 450tl aklım karma karışık oldu, bakalım nerde doğuracağım...
canım merhaba şuan 16 haftalık hamileyim 8 haftalıkken bahara başladım dr. güler yıldız dr.dan çok memnundum hastanedende hepsi çok iyiler ama geçen ay gittiğim kontrolden sonra eşimle doğum fiyatlerını öğrndeikşok olduk çok pahalıydı benimde sezeryan olacağım için 900 vermek kıılamazdı o paraya neyse haftaya medicalparka gidicem ahmet yılmaza doğum fiyatları normal 500 sezeryan 550 oraya başlıycam nasip olursa tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?