Bursa hamişleri buraya :)

merhaba
benimde ikinci hamileliğim 5 yaşını doldurmuş bir prensesim var
şimdi de oğluşum olacakmış
bahar hastanesine gidiyorum bende
Allah hepimize sağlıklıca nasip etsin ihşallah

hastanelere doğum fotoğrafçısı girebiliyor mu? Çekim yaptıran yada yaptıracak olan var mı? Fiyatlar ne civarda? Bir de normal doğuma da giriyorlar mı sadece sezeryana mı giriyorlar? Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

çok teşekkür ederim biraz rahatlattın beni normalde bu kadar takıntılı değilim ama konu bebeğim olunca akan sular dursun yani mümkünse

acıbademde, dorukta ,pembe mavıde gırebılıyorlar hangı sekılde olursa olsun ..dıger hastanelerı bılmıorum ama

günaydın kızlarr. akşam nişanım geldi. bel ağrım vardı akşam sabahta sol kasık ağrım. geziniyorum ev içinde şu anda pek bi ağrı hissetmiyorum. dualarınızı eksik etmeyin bugün doğurayım inşallah.

aaa canım nediyorsun:) çok mutlu oldum hayırlısıyla doğumun gerçekleşsin inşallah,rabbim bir avazda kurtarsın .....bol bol dua et ,dualarının hepsi kabul olur Allah'ın izniyle.....bu arada ılık duş iyi gelecektir.... sizin için duacıyım......sancıların 5 dk bire düşünce git hastaneye.....

oo maşallah hadı bakalım rabbım bı avazda kurtarsın inşallah yalnız nişanın gelmiş sancım yok dıyorsun doktorunla konuştunmu hıc aklına gelırsek bızede dua edersın

slm kızlar nasılsınız bugun bakalım ben evde son rutuşları yapıyorum artık cantam hazır bebişimin odası hazır bende hazırım dogumu beklıyoz şafak 10 allah hepımızın yardımcısı olsun

ay hadı hayırlısı saglıkla kavus yavruna dualar bugun sıze

burcu inşallah hayırlısıyla bugün doğum yaparsın. Seçkin sıra sonra sende galiba. Sonrada sırasıyla bize doğru geliyor. Mutlaka haber verelim nasıl geçti nasıl oldu doğum diye.

bende dün akşam doktordaydım çok şükür yok yaramazlık doktorum yorma kendini dedi uzun yürüyüşler yapmayacakmışım az öncede tetenoz aşısı oldum sol kolum ağrıyo valla herkese ALLAH kolaylık versin....

slm kızlar nasılsınız bugun bakalım ben evde son rutuşları yapıyorum artık cantam hazır bebişimin odası hazır bende hazırım dogumu beklıyoz şafak 10 allah hepımızın yardımcısı olsun

seçkinciğim bakalım senin oğlanmı benim kızmı hızlı çıkacak hangimiz önce doğuracak:):):):) hayırlısı Allah'tan benim yarın kontrolüm var gizeme,canım benim belim ağrıyor altımdanda baskı var.. çatılarım çok ağrıyor,sende de varmı bu şikayetler......

senın kız once cıkar galıbaaa ama kısmet benımde belım agrıyor yavas yavas yuruyorum paytak paytak penguen gıbı agrım var malum yerde onun dışında bı sıkıntım yok

slm kızlar nabersiniz
bakıyorum herkesi doğum telaşesi tutmuş bende bir haftadır temizlikle uğraşıyodum internet kablomuzda gitti giremedim özledim sizleri merakta ettim doğuran oldu mu diye
bende 2gün önce gittim doktora benim kız hala tombiş 3hafta önde gidiyo 3kg olmuş şimdiden maşallah deyin hemen erken mi olur acaba dedim doktor erken doğumu tetiklemez dedi 4kilonun üzerine geçerse riske alamayız sezeryan olur dedi normal olmasını çok istiyorum gerçi hayırlısı olsun da bende biraz erken doğum olsun diye dua etmeye başladım artık hepimizin istekleri farklı işte
bu arada fuar için telefonda görüştüm alış veriş yapabilecekmişiz davetiyesi olmayanlar bilgisayardan çıktı alabilirmiş yada fuar girişinde 5lira girilecekmiş kısmet olursa cuma günü gidicem bende zehramın cicilerini alıcam artık geç kalıyorum diye korktum ama. alışverişten sonrada süsler için araştırmaya çıkıcam bebek şekerlerini sepetini kapı süslerini yaptıranlar var mı aranızda

bu arada maviş kızın olmasına çok sevindim seni hastanede gördüm tanıdım yanında eşin vardı benimde eşim vardı o yüzden laf atmadım

hoşgeldin sefalar getirdin.....evet doğum telaşemiz başladı ama bebeklerin keyifler yerinde olmalıki gelmeye niyetleri yok....:) maşallah tontonun benim bebek kadar olmuş bile... doğar doğmaz ısırmalık popsu olacak desene:):) Allah nazarlardan saklasın inşallah......ben kendim yaptım bebek şekerlerimi.....

şekerin resmini çekip eklesene bize de fikir olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…