Bursa hamişleri buraya :)

evet canım foto yüklede görelim ne kadara maal oldu

slm kızlar nabersiniz

bu arada maviş kızın olmasına çok sevindim seni hastanede gördüm tanıdım yanında eşin vardı benimde eşim vardı o yüzden laf atmadım

Teşekkür ederim canım, bu arada maşşallah kızına değmesinnnnnn...
aaaaaa pişti olduk desene daha çok karşılaşırız

merhaba arkadaşlar bende bursadayım 3hafta kaldı doğuma kısmetse fakat çok moralim bozuk medikalparka arzu hanıma gidiyordum randevu almak için aradım ayrılmış hastaneden resmen ortada kaldım ve çok az kaldı napıcağımı bilemiyorum bursada bana önerebileceğiniz doktorların isimlerini verirseniz çok sevinirim

merhaba arkadadaşlar,bilgisayarımız bozulduğu için 2 haftadır yazamadım.nihayet oldu,bende merak etmiştim doğum yapan varmı diye.doğumu yaklaşan arkadaşlara Allah kolaylık versin.bu arada bende ayrıntılı ultrasona girdim,korktuğum gibi geçmedi çok şükür.dr. bey sormama gerek kalmadan anlattı,çok şükür herşey yolunda.bebişimin kız olduğunu nihayet kesin olarak öğrenebildik.oğlum çok memnun,en başından beri kız olsun adı melek olsun diyordu.isim konusunda daha karar vermedik,vaktimiz var nasılsa.sağlık ocağında tetenoz aşısı oldum,yakında şeker testi yaptırıcam,demet hnma öyle gidicem,izine çıkmadan birkez daha gitmek istiyorum.:80:

şekerin resmini çekip eklesene bize de fikir olsun.

evet canım foto yüklede görelim ne kadara maal oldu
ekleyeceğim kızlar ....

hımmm anlıyorum canım ben ,şuandaki doktorumdan çok ama çok memnunum ,gizem Yıldırım (yıldırım Doruk Tıp doktoru) bende 28 haftalıkken başladım ona ,çok memnunum bundan sonraki hayatımın tek kadın doğumcusu.....ama durumun kötü olmuş.... çok üzüldüm Allah rast getirsin.....
çok sevindim,oğlun adına daha da bir sevindim daha da sevecek kardeşini öyleyse ,ama bence oğlunu kırmayın adını melek koyun.....Allah sağlıkla kucaklamak nasip etsin inşallah.......MAŞALLAH.....

kızlar bende dün kontroldeydim bebeğim 3380grm olmuş.. boyuda 50 cm,başını doğum kanalına yerleştirmiş,nstde de 20 dkda 2 kez sancım çıktı,doktor her an herşey olabilir 5 dkkada bir ağrın olursa gel dedi:) ama bende hiç öyle bişey yok,benim kızın rahatı yerinde tepikleyip duruyor.......babaannemizde bizdeydi,ama baktı bebeişin gelmeye niyeti yok ,3,5 yaşındaki kızımı da aldı gitti......doktor epidurali hiç tavsiye etmedi,uyuşukluk yüzünden doğumu zorlaştırıp süreyi uzatıyormuş..... banada yürüyüş yap dedi...... bakalımBURCUERPAK ne yaptı......

kızlar tamamen kendi el emeğim olan bebek şekerlerim,bu yaşıma geldim ,bir ördüğüm el bezim bile olmayan ben,heves ettim...kayınvalidem ve annemin çabalarıyla örmeyi öğrenerek,bu patikleri ördüm:) sonrada üzerlerine fisto diktim ,boğumlarına organze kurdela,üzerlerinede inciler diktim,arka kısımlarına da mıknatıs yapıştırdım,ve sonra yazıcımdan etiket çıkartıp onlarıda zımbaladım:) içlerini ben boş bıraktım(pamuk doldurdum:)) isterseniz siz lavanta ,yada badem şekerleride koyabilirsiniz...... 61 adet yaptık.....

gerçekten mi niye hastalarına bilgi vermemiş ne kadar saçma bende ahmey yılmaz a gidiyorum medikal de

gerçekten mi niye hastalarına bilgi vermemiş ne kadar saçma bende ahmey yılmaz a gidiyorum medikal de
gerçekten o kadar moralim bozuk ki bütün gece uyumadım ağlamaktan daha 2 hafta önce bugün için kontrole çağırdı şok geçirdim resmen 3 hafta kaldı doğum stresinimi düşüneyim bide bu saatten sonra doktor telaşınamı düşeyim çok zor durumda kaldım hala ağlıyorum
haber vermeliydi bencede neden böyle yapıyorlar hayret bir şey......bizleri sıradan gördükleri için haber vermek akıllarına gelmiyor.......

neden ayrıldığından filan hiç bir bilgi vermediler bahar hastanesinde nagihan hanımın methini duymuştum randevu için aradım bir sürü kadın doğumcu var hepsi doluymuş randevu vermediler buda nasıl iş anlamadım resmen ortada kaldım şuan aylardır medikale gidiyorum dünyanın parasını veriyosun doğumda ilgilensinler diye şu duruma bak dibimdeki sağlık ocağında bile aile hekimliğinde ebeler var çok güzel ilgilendiler sağolsunlar eve telefon açıp bilgi veriyolar kontrole çağırıyolar özelden bin kat iyiler

gerçekten çıldırmak üzereyim az önce yine bi hastaneyi aradım ağustos ayına randevu veriyolar dalga geçer gibi benim sadece 3 haftam var tabi bi süpriz yapıp öncede olabilir .durumu anlattım ama zaten 7 aylıktan fazla olan hamileleri kabul etmiyolarmış doktorları bu ne saçmalık ya elim ayağım titriyo ağlama krizine girdim resmen böyle şeymi olur dün akşama kadar o kadar moral doluydumki eşime şarkı söyleyerek doğuma gidicem hiç korkmuyorum falan diyodum şu anda ise bütün pskolojim çökmüş durumda

üzülme canım genelde böyle durularda arzu hanımın hastalarını ve dosyaları hastnaede bulunan baska bi doktora yönlendirirler ama arzu hanımın cep numarası yokmu nereye gitmiş hangi hastanede baslamış sende onunla birlikte oraya gidersin yaptığı şey çok saçma saygısıca

arkadaşım,üzülme herşey kısmet,bencede yaptığı çok saygısızca ama onlar için normal.bende 3 ay ona gitmiştim,çok ilgisizdi,iyiki bırakmışım.demet hnma gidiyorum,ona karşıda içimde bir güvensizlik var nedense.ahmet bey çok iyiymiş ama anladığım kadarıyla erkek dr. istemiyorsun.bahardaki dr.lar 6.aydan sonra kabul etmiyormuş.gönüliremin dr.una bi git istersen,gizem hnmı bende merak ediyorum doğrusu.herşerde bir hayır vardır,belki doğumunda memnun kalmayacaktın,hayırlısı olsun.kendini üzdüğüne değmez :80:

ben hamile kalmadan önce ve kaldıktan sonra 3 ay gittim kendisine,benim için dosya falan tutmamıştı,her gidişimde ne şikayetin var diye soruyordu.hamileyim diyordum,çok saçmaydı gerçekten.

kendini o kadar üzme ya bebeğine de yansır üzüntün. Medicalparktan ne gibi bir açıklama geldi peki sana? Ahmet Bey de iyiymiş ama biraz yoğun olabilir. Nerede oturuyorsun yıldırım tarafı yakınsa yıldırım dorukta gizem hanım'ı çok övüyorlar. Çekirge tarafındaysan ben çekirge doruktaki melike hanım'a gidiyorum o da iyidir. Fethiye tarafında yeni hastane var medikabil diye orda da demet hanım'ı beğeniyorlar. Bahar hastanesi 7.aydan sonra hasta kabul etmiyor.

canım benim arkadaşımda aynı senin gibi doktoru gitti oda ortada kaldı sonra demet hanıma gitti çokta memnun kaldı banada o tavsiye etti bende ona başlamıştım fakat doktorda hamile doğumumda alamıycak diye arkadaşına bahar hanıma yönlendirdi bahar hanımdan da çok memnunum tavsiye edebilirim güzel ilgileniyo demet hanımıda tavsiye ederim fakat senin doğumunda hastanede olmucak oda temmuzun son haftası doğurcak

arkadaşlar fuara gittim kızımın bütün cicilerini aldım sonunda üstümden büyük bi yük kalktı sanki

fiyatlar falan nasıl? Herşey var mı birde? Ben yarın gideceğim biraz kalabalık olacak ama napalım tek başıma gitmek istemedim. Aslında alacak pek birşeyimiz de kalmadı. Sadece bebek şekeri var. Fiyatlar uygunsa belki birkaç zıbın falan alırım. Hamileler için gecelik falan da var mıydı?

fiyatlar uygun ama gecelikler pahalı geldi bana çok iyi çok kaliteli olanlardan var oda tek biyerde sanırım. bebek şekerleri yok süslemleri var ama kapı süsü sepeti falan. beşikler ve bebek arabaları falanda var bebek arabasını travel sistem aldım ve çok uyguna aldım fuar olduğu için toptan satış fiyatı diyolar hep fuardan sonra mağazaya gidince bu fiyata olmaz diyolar beşiklerde uygundu beşiğimi abim alacağı için yarın yada öbür gün tekrar gideceğim

arkadaşlar desteğiniz için hepinize çok teşekkürler .ben o.gazideyim.bugün doktorumu cebinden aradım mesaj attım hiçbir şekilde yanıt vermedi.medikalparkı aradım sinirden konuşamadım eşim gerekeni söyledi yetkili birini bağladılar 4 gündür doktorum ve eşi hiçbir şekilde ne hastalara nede hastaneye bilgi vermeden basıp gitmişler.hastanede hastalarda mağdur durumda şuan .bu nasıl bir meslek ahlakı anlamadım.aynı hastanedeki ahmet yılmaza yönlendirildim oda baya yoğun zar zor randevu alabildik.ahmet beyin iyi olduğunu duymuştum ama erkek dr diye istememiştim napalım mecburen son umudum o başka doktorlar kabul etmiyo .birde jimerde nuray hanım varmış eskiden medikalde olduğu için arzu hanımın hastalarını kabul etmiş ama ordada fiyatlar uçmuş bizi aşar

aynı hastanenin halkla ilişkilerine direk git bence ve doğumuma 3 hafta var hiçbiyer beni kabul etmiyor ne bicim hasta anlayışınız var diye söylen ahmet bey e git yardımcı olsun aynı hastane seni madur etmiş bende acilde bi ssk kaydı açcaklar direk olmusuz yanıt alım 2 dklık bi işlem için ertesi gün telde aradılar halkla ilişkiler ağzıma ne geldiyse söyledim okadar para veriyosun aldığın muamele nasıl ben şimdiye kadar hastaneyi ayaklandırmıştım arzu hn mın cebi varsa
direk cepten ara yada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…