- 19 Ocak 2011
- 1.347
- 161
- 123
aynı hastanenin halkla ilişkilerine direk git bence ve doğumuma 3 hafta var hiçbiyer beni kabul etmiyor ne bicim hasta anlayışınız var diye söylen ahmet bey e git yardımcı olsun aynı hastane seni madur etmiş bende acilde bi ssk kaydı açcaklar direk olmusuz yanıt alım 2 dklık bi işlem için ertesi gün telde aradılar halkla ilişkiler ağzıma ne geldiyse söyledim okadar para veriyosun aldığın muamele nasıl ben şimdiye kadar hastaneyi ayaklandırmıştım arzu hn mın cebi varsa
direk cepten ara yada
arkadaşlar desteğiniz için hepinize çok teşekkürler .ben o.gazideyim.bugün doktorumu cebinden aradım mesaj attım hiçbir şekilde yanıt vermedi.medikalparkı aradım sinirden konuşamadım eşim gerekeni söyledi yetkili birini bağladılar 4 gündür doktorum ve eşi hiçbir şekilde ne hastalara nede hastaneye bilgi vermeden basıp gitmişler.hastanede hastalarda mağdur durumda şuan .bu nasıl bir meslek ahlakı anlamadım.aynı hastanedeki ahmet yılmaza yönlendirildim oda baya yoğun zar zor randevu alabildik.ahmet beyin iyi olduğunu duymuştum ama erkek dr diye istememiştim napalım mecburen son umudum o başka doktorlar kabul etmiyo .birde jimerde nuray hanım varmış eskiden medikalde olduğu için arzu hanımın hastalarını kabul etmiş ama ordada fiyatlar uçmuş bizi aşar
jimer e hiç bulaşma bende türkan hn gidiyodum jimerde nuray hn da var doğru doktorumdan çok memnun olmama rağmen fiyatlar yüzünden bırakmak zorunda kaldım gerçekten haber vermeden gitmelrine şok oldum
bende ilk hamile olduğumu öğrendiğimde türkan hanıma gitmiştim aynen fiyatlar yüzünden bıraktım .7.ayda medikabilde demet hanıma gittim memnun kaldım ama benim doğumumda izinli oluyo diye bidaha gitmedim .sonrada amaaan en iyisi medikalparka devam dedim çünkü doktor değiştirdikçe hem vaktim daralıyodu hemde kafam karışmıştı işte şimdi çok daha güzel karıştı ama yapacak bişey yok
her işte bir hayır vardır belki senin için böylesi daha hyırlı olcak bilemeyiz kısmet işte bende erkek doktora gitmek istemedim ama sonuçta gidiyorum yapçak bişey yok ben memnunum baya ayrıntılı bakıyo bide benim ikiiz 2 haftda bir kontroldeyim
ah canımmm allah bağışlasın ikiz taşımak zordur kuzenimden biliyorum doğduklarında da baya bi zor olmuştu bakımları ama anane babane varsa korkma sana bırakmazlar zaten pek meraklı oluyolar
var var emekli hepsi inaşllah işe devam eetmek istiyorum ama bakalım kısmet kuzeninin kaç haftalık doğmuştu bende erken doğumdan hep tedirginim inşallah öle bişey olmaz 1 kız 1 erkek
arkadaşlar desteğiniz için hepinize çok teşekkürler .ben o.gazideyim.bugün doktorumu cebinden aradım mesaj attım hiçbir şekilde yanıt vermedi.medikalparkı aradım sinirden konuşamadım eşim gerekeni söyledi yetkili birini bağladılar 4 gündür doktorum ve eşi hiçbir şekilde ne hastalara nede hastaneye bilgi vermeden basıp gitmişler.hastanede hastalarda mağdur durumda şuan .bu nasıl bir meslek ahlakı anlamadım.aynı hastanedeki ahmet yılmaza yönlendirildim oda baya yoğun zar zor randevu alabildik.ahmet beyin iyi olduğunu duymuştum ama erkek dr diye istememiştim napalım mecburen son umudum o başka doktorlar kabul etmiyo .birde jimerde nuray hanım varmış eskiden medikalde olduğu için arzu hanımın hastalarını kabul etmiş ama ordada fiyatlar uçmuş bizi aşar
Kızlar bende jimerde cenk beye gidiyorum geçenlerde acil olarak gittim rahim ağzı yumuşaması olduğu için 4 saat tedavi edicez dediler 4 saat için benden 200 tl aldılar geceliği 450 tl imiş..tedavide nidilat dil altı hap verip serum verdiler bu yani yatmamı gerektirecek bir durum değil..Çoook sinirlenmiştim ama artık doktorumu değiştiremem çok geç 29 haftalık oldum bileben doğumu jimerde yapmicam bunu cenk beyede söyledim 4 saat için 200 alınıyorsa doğumu düşünemiyorum..
Ay evet yaa bende jimere gidiyodum.2,5 sene önce oğlumu jimerde dünyaya getirdim.çok memnun kalmıştım.hamile olunca tekrar jimere gittim.doğum ücretleri uçmuş 2000tl normal 2,500tl sezeryan.epidural 350tl offff off ve bebeğimin 10 haftalıkken kalbi durdu.kürtajıda jimerde yaptırdık tammm 600 tl.kürtajdan çok memnun kaldım. hiçbir ağrı sızı sancı hiç bişey olmadı.ama mütiş para. ve şimdi medicabile geçtim burdan çok memnunum drumda çok tatlı ve iyi ilgileniyo sezeryan paket halinde 1200tl veriyosun.içinde:epidural+küvez+2 gece değil 4 gece kalman gerekirse fark etmiyo+tek kişilik oda... çok güzel
evet canım o konuda haklısın doktorlar ayrılacağı zaman yönlendirmeli hastayı birde bu işin özelle devletle alakası yok doktora bağlı devlettede çok iyi doktorlar var ama çok yoğun ve odalar kalabalık oluyo diye istemedim ben birde normal doğuma katılmıyo devlette doktorlar diye duydumselamlar aynı olay benimde başıma geldi bende hamileleiğimi ilk öğrendiğimde nuray hanıma gidiyodum ama doktor demeye gerçekten dilim bile varmıyor tek gebeliğimi üçüz diyerek beni duman etmişti arkasından ahmet beye başladım evet iyi bi doktor 5 ay ona devam ettim ne bi tansiyonumu ölçülüyor nede kiloma bakılıyor konuşmayı hiç sevmiyo mıy mıy :)) hiç bişekilde haber vermeden ben 5 buçuk aylıkken gitti aradığımdaysa ayrıldım hastanemden şu an ya anadolu hastanesi yada acıbademde doğum yaptırabilirim dedi oda henüz nette değilmiş yani senimi takip edeceğim dedim çok araştırdım ve ZİYA ÇETİNe başladım ve başladığımda dr buymuş dedim çok süper eli çok hafif allahtan erkendi benim için ama arkadaşım özel hastanenin mağduriyetleri bunlar ahmet bey bana sen sezeryanla doğurursan 1 ayda toparlanamazsın demişti kilolu olduğum için :)))
sezeryandan sonra 4 saat sonra ayaktaydım ve doğru dürüst hiç yatmadım çok memnun kaldım bebeğime ben baktım
yanlız şunu unutmayın özel hastanin doktorlarını gözünüzde büyütmeyin gerçekten bişeyden anladıkları yok yok yok
Kızlar bende jimerde cenk beye gidiyorum geçenlerde acil olarak gittim rahim ağzı yumuşaması olduğu için 4 saat tedavi edicez dediler 4 saat için benden 200 tl aldılar geceliği 450 tl imiş..tedavide nidilat dil altı hap verip serum verdiler bu yani yatmamı gerektirecek bir durum değil..Çoook sinirlenmiştim ama artık doktorumu değiştiremem çok geç 29 haftalık oldum bileben doğumu jimerde yapmicam bunu cenk beyede söyledim 4 saat için 200 alınıyorsa doğumu düşünemiyorum..
Ay evet yaa bende jimere gidiyodum.2,5 sene önce oğlumu jimerde dünyaya getirdim.çok memnun kalmıştım.hamile olunca tekrar jimere gittim.doğum ücretleri uçmuş 2000tl normal 2,500tl sezeryan.epidural 350tl offff off ve bebeğimin 10 haftalıkken kalbi durdu.kürtajıda jimerde yaptırdık tammm 600 tl.kürtajdan çok memnun kaldım. hiçbir ağrı sızı sancı hiç bişey olmadı.ama mütiş para. ve şimdi medicabile geçtim burdan çok memnunum drumda çok tatlı ve iyi ilgileniyo sezeryan paket halinde 1200tl veriyosun.içinde:epidural+küvez+2 gece değil 4 gece kalman gerekirse fark etmiyo+tek kişilik oda... çok güzel
Kontrole gidiyorum ssk lıyım beni sskdan yararlandırmıyorlar çok ilginç ilaçlarımı bile doktor yazıyor ben sağlık ocağına yazdırıyorum normalde muayene ücreti 50 ymiş benden 100 alıyorlar..Benide ssk lı yapın bende 50 vereyim diyorum cenk bey daha anlaşmayı tam olarak yapmadı diyorlar noluyor anlamadım benim suçum ne yahu? jimerde doğumu düşünemiyorum bile kesinlikle yapamam o kadar para veremem canım bir kürtaja 600 tl yuh yani!! Ben jimere falan gitmiyordum ben cenk bey orada diye gittim ben başlayınca halen şevket yılmazda görevliydi tuttu istifa edip jimere geçti..Ondan çok memnunum ama fiyatlardan hiçmi hiç memnun değilim...
Kontrole gidiyorum ssk lıyım beni sskdan yararlandırmıyorlar çok ilginç ilaçlarımı bile doktor yazıyor ben sağlık ocağına yazdırıyorum normalde muayene ücreti 50 ymiş benden 100 alıyorlar..Benide ssk lı yapın bende 50 vereyim diyorum cenk bey daha anlaşmayı tam olarak yapmadı diyorlar noluyor anlamadım benim suçum ne yahu? jimerde doğumu düşünemiyorum bile kesinlikle yapamam o kadar para veremem canım bir kürtaja 600 tl yuh yani!! Ben jimere falan gitmiyordum ben cenk bey orada diye gittim ben başlayınca halen şevket yılmazda görevliydi tuttu istifa edip jimere geçti..Ondan çok memnunum ama fiyatlardan hiçmi hiç memnun değilim...
bugün bizde gettik fuara oyun parkları uygun mobilyalarda fena deil biz kıyafetleri aldığımız için onlara pek bakmadık yarın son ama öyle cok cokta cazip deil bazı şeyler uygun ama gercekten
bende bugun gıttım..bebettoya bı sldırdım adam bız perakende satmıyoruz dıyınce şok oldum ..yanlış holdeymısım megersemkızlar fuara gittiniz mi? Biz bugün eşimle gittik. Büyük eşyaları (araba,park yatak)aldığımız için bir kaç tulum falan aldık geldik. Fiyatlar giysilerde uygundu. Bebek şekeri falan olur diye düşünmüştüm ama yokmuşKendime bir de gecelik aldım.Hamileler için gerekli olan emzirme sütyeni falan yoktu. Ben onlardan alayım diyordum. Giden başka arkadaşlar fiyatlar uygun demişler. Gitmeyenlere duyurulur. Yarın son...
hayırlısıyla gelsın kızın bıraz daha bekler umarımkızlar ben bugün doğuruyodum ya haberiniz yok
sabah kalktım çamaşırımda kan vardı şüphelendim doktorumu aradım bi kaç soru sordu sonra gel bi göreyim dedi allahtan eşim evdeydi hemen gittik ultrasondan baktı ilk önce sonra muayeneye aldı enfeksiyon ve 1cmlik açılma var dedi enfeksiyon vardı zaten fitil kullanıyodum içeride kanama yok korkma dedi açılmadan dolayı olmuştur dedi nst ye yolladı sonra sancı var mı diye uzun tutsunlar dedi nst çekildi normal dedi çok küçük küçük sancın olmuş dedi 3tane iğne yazdı 2si 1şırıngaya karıştırılp yapıldı o erken doğumu engellemek için 1tanede bir hafta sonra yine vurulacak. 1tanede erken gelirse doğduğunda nefesi iyi alabilsin diye ciğerlerini geliştiriyomuş ondan vuruldum. 35inci haftada doğumdan pek hoşlanmıyoruz 37den sonra problem yok dedi ama senin bebeğin zaten3hafta önden gidiyo o yüzden hiçbi problem olmaz dedi bende zaten erken olsunda normal olsun istiyodum dedim
doktorda tam bi tedavi uygulamıcam zaten okadar riskin yok 2hafta bize yeter dedi.
böyle oldu işte arkadaşlar içimde hiç korku olmadı hep gelsin istedim eşimle baya heyecanlandık zehra geliyo diye ama daha varmış demekki
evdede görümcem vardı hemen eşyaları yıkamış dün fuardan almıştık ya bizde tekrar fuara gittik bugün beşiğide aldık pazartesi yada salı gelicek eve gelince eşyalarıda ütüledik yerleştirdik çantamıda hazırladık sadece bikaç eksik var onlarda çok önemli şeyler değil herşey hazır yani CANIM KIZIM GELEBİLİR ARTIK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?