nuraycım geçmiş olsun,bunlar yaşanacakmış demekki,çok canım sıkıldı okurken,üzerinin açık kalması çok kötü,bende çok çekiniyorum:26:,ama iyiki yazmışsın dr.la konuşurum bunu.epiduralin anlamı ağrısız doğum değilmi?ben ilk doğumumu şevket yılmaz has.de yaptım,dr.umdan memnundum,birde anestezi uzmanı getirtmiştik,çok iyi geçti doğumum.ama 2.gün ağrım oldu bişey yapmadılar,personel çok ilgisizdi,refakatçiye bir sandalye vardı sadece,odamız 2 kişilikti,o yüzden bu sefer zorlansakta özel olsun istedim ama özeldede böyleyse..! bence memnuniyetsizliğini hastaneye bildir ki böyle devam etmesinler.neyse geçti gitti,sen ve bebeğin sağlıklıya bunlar unutulur.bikaç şeyi merak ediyorum,odayı süslemişlermiydi,hastane çıkışı verdilermi,çabuk kalktınmı ayağa,dikişlerin çabuk iyileştimi?hastanede 2.gün rahat hareket edebildinmi,bebeğini kucağına rahat alabildinmi(dikişlerden dolayı)wc ye kendin gidebildinmi?kusura bakma çok sordum,fırsat bulursan cevap yazarsın,bizim antika bilg.çalışırsa bende okurumkızlar bu arada medikabilde glikoz testi yaptıran varmı?ücreti telefonda söylemiyorlar,sağlık ocağında yapmadılarda,2-3 hafta sonra muayene için gittiğimde yaptırsam geçmi olur?:80:
nuraycım geçmiş olsun,bunlar yaşanacakmış demekki,çok canım sıkıldı okurken,üzerinin açık kalması çok kötü,bende çok çekiniyorum:26:,ama iyiki yazmışsın dr.la konuşurum bunu.epiduralin anlamı ağrısız doğum değilmi?ben ilk doğumumu şevket yılmaz has.de yaptım,dr.umdan memnundum,birde anestezi uzmanı getirtmiştik,çok iyi geçti doğumum.ama 2.gün ağrım oldu bişey yapmadılar,personel çok ilgisizdi,refakatçiye bir sandalye vardı sadece,odamız 2 kişilikti,o yüzden bu sefer zorlansakta özel olsun istedim ama özeldede böyleyse..! bence memnuniyetsizliğini hastaneye bildir ki böyle devam etmesinler.neyse geçti gitti,sen ve bebeğin sağlıklıya bunlar unutulur.bikaç şeyi merak ediyorum,odayı süslemişlermiydi,hastane çıkışı verdilermi,çabuk kalktınmı ayağa,dikişlerin çabuk iyileştimi?hastanede 2.gün rahat hareket edebildinmi,bebeğini kucağına rahat alabildinmi(dikişlerden dolayı)wc ye kendin gidebildinmi?kusura bakma çok sordum,fırsat bulursan cevap yazarsın,bizim antika bilg.çalışırsa bende okurumkızlar bu arada medikabilde glikoz testi yaptıran varmı?ücreti telefonda söylemiyorlar,sağlık ocağında yapmadılarda,2-3 hafta sonra muayene için gittiğimde yaptırsam geçmi olur?:80:
inş. sen hangi hastaneye gidiyosun , doktor seçimi yaptınmı
canım üzerim açık derken bacaklarıma birşeyler sürdü bağladı sonra örtüyle kapattı ve ameliyat boyunca kapalı kaldı altım açık kalmadı yani o sıvıyı sürerken utandım ben. senin ağrısız doğum dediğin normal doğumda epidural yaptıklarında ağrısız doğum diyolar sezeryanda epidural yapılınca belden aşşa uyuşturma deniliyo. odada bana yatak vardı birde tek kişilik koltuk vardı koltuğu açınca tek kişilik yatak haline geliyodu benim yanımda 2kişi kaldı o yüzden eşim sandalyede oturdu gece bir iki saatliğinede gidip arabada uyudu. bide evlerimizde 3lü çekyatlar oluyo ya öyle koltuk olan oda var (sanırım 1 tane) ona geçmek istedk doluydu. hastanenin yöneticisi geldi nasılsınız bi isteğiniz var mı diye sordu ama şikayet etmek klıma gelmedi başka bi zaman böyle şeylerle çok uğraşırım ama. odayı doğuma giderken süslüyolar bizimki beyaz tüllü yuvarlak bi kapı süsü vardı yan odadaki erkekti mavi tüllü balonluydu. hastane çıkışı vermediler. gece 11de çıkmıştım ameliyatan sabahına hemşire geldi onun ve eşimin yardımıyla kalktım doktorum bugün hiç yatmıcan hep yürücen dedi ilk yürüyüşler odanın içinde oluyo sonra sonra koridora çıkıp yürüdüm kimisi hemen kalkınıyomuş 2günde kimisinin 15gün sürüyomuş bende 4-5 günde ayaklandım 1haftada senin gibi hareket eder hale geldim (pardon senin karnın dolu demi :)) dikişler çok acımıyodu 1hafta olunca kontrole gittim aldı dikişi. hastanede artık 2.gün rahat ettim hatta okadar rahattım ki eve gelmek bile istemedim :) bi kere yatak çok rahat sezeryan olduğunda kalkma problemi olduğu için yatak çok rahat geldi otomatikti arkası ortası aşşası heryeri kumandayla kalkabiliyo vebenim ev aşırı sıcak hastanede her odada klima var. dikişler çok prblem olmuyo da karnıma dokununca acıyodu biraz hatta karnım hala uyuşuk o yüzden bebeği ona göre dikkatli yerleştiriyoduk. wc ye kendim gidemedim çünkü kendi başıma yürüyemiyosun canım hep eşim götürdü eve gelincede aynı şekilde kendim kalkamıyor tek başıma yürüyemiyo ve tuvalete birinden destek almadan oturamıyodum.
inşallah sorularını doğru anlamış doğru cevaplamışımdır. başka sorun olursa çekinme canım cevaplamaya çalışırım.
bu arada geçenlerde biri sormuştu kim hatırlayamadım ama sezeryanda gecelik mi yoksa pijama mı rahat diye bence kesinlikle gecelik az öncede söylediğim gibi dikişlerden çok karnım acıyodu dokunamıyodum ve hala uyuşuk gecelikle çok rahat ettim eve gelirken pijama giydim belinin lastiği acıttı karnımı eve gelinceh hemen değiştirdim bi pijama daha almıştım onun beli hamile patalonlarında olduğu gibi ayarlamalı lastikli şimdi bile onunla rahat ediyorum
nuraycım,çok teşekkür ederim vakit ayırıp cevap yazdığın için.ilk gün normalden sezeryana dönülmesi senin şanssızlığın olmuş,en baştan sezeryan olarak planlansaydı bunlar yaşanmazdı belki,kısmet böyleymiş.2. gün rahat etmene hem senin hemde kendim için sevindim.internetteki sanal gezintide en kötü odanın içinde 3 lü çekyat görünüyo,neyse teklide açılıyomuşya idare edicez artık.gecelik pijama yıda ben sormuştum,ikisindende alayım ben,hatta koridorda gezerken sabahlıkda olsa iyi olur heralde.:80canım üzerim açık derken bacaklarıma birşeyler sürdü bağladı sonra örtüyle kapattı ve ameliyat boyunca kapalı kaldı altım açık kalmadı yani o sıvıyı sürerken utandım ben. senin ağrısız doğum dediğin normal doğumda epidural yaptıklarında ağrısız doğum diyolar sezeryanda epidural yapılınca belden aşşa uyuşturma deniliyo. odada bana yatak vardı birde tek kişilik koltuk vardı koltuğu açınca tek kişilik yatak haline geliyodu benim yanımda 2kişi kaldı o yüzden eşim sandalyede oturdu gece bir iki saatliğinede gidip arabada uyudu. bide evlerimizde 3lü çekyatlar oluyo ya öyle koltuk olan oda var (sanırım 1 tane) ona geçmek istedk doluydu. hastanenin yöneticisi geldi nasılsınız bi isteğiniz var mı diye sordu ama şikayet etmek klıma gelmedi başka bi zaman böyle şeylerle çok uğraşırım ama. odayı doğuma giderken süslüyolar bizimki beyaz tüllü yuvarlak bi kapı süsü vardı yan odadaki erkekti mavi tüllü balonluydu. hastane çıkışı vermediler. gece 11de çıkmıştım ameliyatan sabahına hemşire geldi onun ve eşimin yardımıyla kalktım doktorum bugün hiç yatmıcan hep yürücen dedi ilk yürüyüşler odanın içinde oluyo sonra sonra koridora çıkıp yürüdüm kimisi hemen kalkınıyomuş 2günde kimisinin 15gün sürüyomuş bende 4-5 günde ayaklandım 1haftada senin gibi hareket eder hale geldim (pardon senin karnın dolu demi :)) dikişler çok acımıyodu 1hafta olunca kontrole gittim aldı dikişi. hastanede artık 2.gün rahat ettim hatta okadar rahattım ki eve gelmek bile istemedim :) bi kere yatak çok rahat sezeryan olduğunda kalkma problemi olduğu için yatak çok rahat geldi otomatikti arkası ortası aşşası heryeri kumandayla kalkabiliyo vebenim ev aşırı sıcak hastanede her odada klima var. dikişler çok prblem olmuyo da karnıma dokununca acıyodu biraz hatta karnım hala uyuşuk o yüzden bebeği ona göre dikkatli yerleştiriyoduk. wc ye kendim gidemedim çünkü kendi başıma yürüyemiyosun canım hep eşim götürdü eve gelincede aynı şekilde kendim kalkamıyor tek başıma yürüyemiyo ve tuvalete birinden destek almadan oturamıyodum.
inşallah sorularını doğru anlamış doğru cevaplamışımdır. başka sorun olursa çekinme canım cevaplamaya çalışırım.
bu arada geçenlerde biri sormuştu kim hatırlayamadım ama sezeryanda gecelik mi yoksa pijama mı rahat diye bence kesinlikle gecelik az öncede söylediğim gibi dikişlerden çok karnım acıyodu dokunamıyodum ve hala uyuşuk gecelikle çok rahat ettim eve gelirken pijama giydim belinin lastiği acıttı karnımı eve gelinceh hemen değiştirdim bi pijama daha almıştım onun beli hamile patalonlarında olduğu gibi ayarlamalı lastikli şimdi bile onunla rahat ediyorum
Kızlar selam.Daha önce bu başlığı fark etmemişim sanırım. Öncelikle hepinize hayırlı doğumlar,hayırlı sağlıklı evlatlar diliyorum. Ben de Bursa'danım. Acıbadem de Jale Hanım'a gidiyorum.Doktorumdan çok çok memnunum o kdar ilgili ve bilgili ki anlatamam.Ablam gibi sağolsun her an destek oluyor. Hastaneden de memnunum ancak sanıyorum Jale Hanım oradan ayrılıp özel olarak çalışacak.Doktorumu bırakmak istemiyorum doğumu nerde istersen orda yaparız dedi.Bana bir kaç seçenek sundu. Özel sağlık sigortamız var ancak Acıbadem diğer yerlere göre bildiğiniz gibi daha pahalı.o yüzden şu anda hastane araştırması içindeyim. Medicabil iyi diye duymuştum ama bakıyorum ki bir arkadaşımız memnun kalmamış..Sonradan pişman olmak istemiyorum sizin tavsiyeleriniz var mı hastane konusunda.Yoksa daha karar vermek için erken mi? Bu arada teyzeleri minik kuşum kız.
Neyse bu konuyu bulduğuma göre artık daha sık görüşürüz.
hoşgeldin merry,umarım sende hayırlısıyla kızını kucaklarsın,eğer ücret sorun olmasa ben jimere giderdim,acıbadem kadar pahalı değildir heralde.bir arkadaşım doğum yaptı orda çok memnun kalmış,hatta dr.un tavsiyesi ve kendi isteğiyle 3 gece kalmış.yaklaşık 3 bin tl ücret ödemişler
canım geçmiş olsun.ALLAH analı babalı büyütsün evladını... onları yaşamış olman hiç hoş değildi.insan canını onlara emanet ediyo ilgi alaka bekliyo sonuçta özel hastane... Benim canım sIkIldı öyle davranmalarına...2,5 sene önce ben jimerde doğum yaptığımda inanılmaz memnun kalmıştım.hastaneye girdim çıkana kadar memnuniyetim tarif edilemez.çok mükemmel ilgi alaka...ama ücretlerin fazla olmasından dolayı ordan ayrıldım... medicabilide ilgi alakaları aynıdır diye tahmin ediyodum ama hayal kırıklığına uğradım:2: ve şimdiden düşünmeye başladım.acaba yinemi jimere geçsem diye:44: ...
MAVİSİS bende bu gidişle şevket yılmazda doğum yapçam gibi gözükyo nasip olursa tanıdık doktor buldum yardımcı olur inşallah
Neden canım, sendemi soudun hastaneden? hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallahhhhhhh... ben muallakta kaldım eylülde dr.um gelecek son kez konuşucam ona göre kararımı vercem.bide ben sezeryan olucam ve estetik dikiş istemediğimi söylemiştim.ben yapıştırma istiyorum.içerde dikiş var ama dışarda yok.çok rahat ettim.dra söylemiştim eğer fark ücreti varsa veriyim yeterki yapıştırma olsun tamm dedi.o olmazsa değişicem hastanemiiii
Kızlar selam.Daha önce bu başlığı fark etmemişim sanırım. Öncelikle hepinize hayırlı doğumlar,hayırlı sağlıklı evlatlar diliyorum. Ben de Bursa'danım. Acıbadem de Jale Hanım'a gidiyorum.Doktorumdan çok çok memnunum o kdar ilgili ve bilgili ki anlatamam.Ablam gibi sağolsun her an destek oluyor. Hastaneden de memnunum ancak sanıyorum Jale Hanım oradan ayrılıp özel olarak çalışacak.Doktorumu bırakmak istemiyorum doğumu nerde istersen orda yaparız dedi.Bana bir kaç seçenek sundu. Özel sağlık sigortamız var ancak Acıbadem diğer yerlere göre bildiğiniz gibi daha pahalı.o yüzden şu anda hastane araştırması içindeyim. Medicabil iyi diye duymuştum ama bakıyorum ki bir arkadaşımız memnun kalmamış..Sonradan pişman olmak istemiyorum sizin tavsiyeleriniz var mı hastane konusunda.Yoksa daha karar vermek için erken mi? Bu arada teyzeleri minik kuşum kız.
Neyse bu konuyu bulduğuma göre artık daha sık görüşürüz.
ben kesınlıkle yıldırım doruk dıyorum ve kendı doktorumu tek gecıyorum gızem yıldırım personelınılgısı alaksı herşey super
merhaba arkadaşlar,dün şeker yükleme için medikabile gittim.yeni bir kadın doğum doktoru gelmiş,selim aygün.gemlikte oturanların çoğu tanır,bende duymuştum.ben medikabile devam edicem,demet hnm gelsin kafama takılanları konuşurum,diye düşünüyorum :)
Nuraycım başına gelenlere çok üzüldüm insan özel hastaneye rahat etmek için gidiyor bence hastane personelini para yönünden ve mesai yönünden tatmin etmiyor..Bu yüzden konuşmaktanda çekinmiyorlar...
Ben ilk doğumumu şevket yılmazda yaptım çok memnun kalmıştım..Şimdi 2. doğumumuda orada yapıcam şimdi bu yeni hastanenin odaları tek kişilikmiş canlar bilginiz olsun..Benimde doktorum cenk aşkalli jimere gidiyorum ama orada doğum yapmicam kendinede söyledim fiyatlarının pahalı olduğunu oda sen nasıl istersen dedi..Adam şevket yılmazdan ayrıldı ama halen hastanede ismini söyleyince hemen işlemler yapılıyor..Bütün testlerimi şevkette yaptırıyorum randevusuz gidiyorum hiç sıkıntı yaşamadım..İnşallah doğumda da yaşamam epidural ya da spinal doğum istiyorum dedim sen nasıl istersen dedi şimdilik bir sorun yok inşallah doğumda da çıkmaz sorun...Ne bileyim kızlar şevket yılmaz çok güvenilir geliyo bana yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?