Bursa hamişleri buraya :)

bende ahmet bey in hastasaıyım dediğin gibi çok iyi bir doktor ama hastane personeli beş para etmez hep lak lak hiç prof değiller ama yapçcak bişey yok şevkeyt yılmaza gidebilirim bende

Selam kızlar nasılsınız? Bebişler nasıl?
off ya böyle şeyleri okudukça insanın aklı çok karışıyor.Doktorum süper bir insan.o da acıbadem olursa hem senin hem benim için daha iyi olur diyor. allahtan sağlık sigortası var.benim tek düşüncem başka bir yere gitsem hiç para vermicem oraya gidersem en az 2000 veririz.eşime kalsa karar senin diyor.bir yandan diyorum boşver gerek yok başka ihtiyaç karşılanır o parayla bazende diyorum hazır böyle bir fırsat varken sonradan pişman olma.

neyse allah hepimizin hakkında hayırlısını versin..

bu arada arkadaşlar bilgilendirme yaptığınız için kendi adıma çok çok teşekkür ederim. çünkü en gerçek bilgiyi deneyim yaşamış olanlardan elde edebiliriz.

hepinizi kocaman öpüyorum güzel bayanlar.

kızlar ben gebe değilim fakat 1 hafta önce enfeksiyondan idrar yolları iltihabından doğum evinde yattım 3 gün doğumumuda orda yaptımıştım 2 buçuk yıl önce doğumdada çok memnun kaldım fakat şimdi yattığımda herşey muhteşemdi tek kişilik oda buzdolabı televizyon ayrı refakçın için tek dinlenme koltuk yatmak için koltuk süperdi o kadar temiz ki hiç üşenmedim saydım 8 defa yer siliyorlardı sabahtan camları kapıları silmeler nasıl güzel ilgi alaka çok güzel çok nizih çok ferah olmuş
tek bişey var doktorun olucak yani dışardan veya hastaneden gittiğin bi doktor oldumu krallar gibi bakıyorlar
yanlız şöylede bişey var şevket yılmazda yer yok diye o kadar çok gelen hasta var ki onada ayrıca çok şaşırdım

ya arkadaşlar bırakın ahmet yılmazı adamcağızın konuşmaya hali yok çok sakin çok sessiz ben 5 buçuk ay ona gittim insanlarla konuşma iletişimi sıfır sadece telefonda ne sorarsam çok güzel cevaplardı onun haricinde ahmet bey bilgili bi doktor değil bana sen sezeryan yapamazsın vucudun kaldırmaz toparlanamazsın demişti bir 4 saatte kalktım oda ayrı bişey :))
kızlar bu medicabildeki bahar hanım bahar çelen mi? çok merak ettim daha önce zibeyde hanımdaydı ve çok vukuatlı bi doktor haberiniz olsun

evet canım bahar çelen çok merak ettim ne gibi vukuatları vardı???

şevket yılmazda yeni kadın doğum hastanesi açıldı ve yer yok gibi sözkonusu olmaz ordaki doktorların hastları nerde yatış yapıyo ki bence acil doğum olupta devamlı o hastaneye gitmeyenler geliyodur zübeyde hanıma bende gittim aciline şevket yılmazın hiç kimse yoktu acilde bile sıra beklemedim

seçkin,orda epidural sezeryan ücreti ne kadardı?

canım yanlış hatırlamıyorsam eşim 1050 tl odedı ama deger emın olun hastane cok temız hemşireler cok alakalı doktorum zaten toz kondurmam kendısıne teyzemın kızı cekırge dorukta dogum yaptı o tam tersı seyler soyluyor mesela ama ben yıldırım doruktan cok memnunum

canım benı ılgılendırmez belkı ama 2000 tl azbı para degıl ona cocugunun bı ıhtıyacını alırsın bıde acıbadem dıye cok guvenmeyın 2 yıl once bı tanıdıgım o hastane yuzunden kan kaybından gıdıyordu

tatlım ben şevket yılmazdan raporumu başlatmıştım. ve doğumumu jimerde yaptım.
rapor paramı almak için gitiğimde memur sordu neden şevkette yapmadın diye ama büyük bir ihtimalle merakından sordu. :)
sorun olmuyor canım. sadece evrakların tam olsun. ve tam 32.haftanda doktora gitmeye özen göster ki gün kaybın olmasın.

merhaba canım geçmiş olsun hangi doğum evi burası şartlarına şaşırdım ilk defa doğum eviyle ilgili böyle olumlu şeyler duyuyorum :44:

hayırlı olsun canım öncelikle. ben doğumumu jimerde yaptım. hastanenin temizliği, çalışanlarının ilgi ve alakasından çok memnun kaldık. doğumdan sonraki sürecin güzel rahat geçmesi ve kendini güvende hissetmen doktoruna da bağlı olmakla beraber hastane ve çalışanlarının ilgi ve alaklalarına bağlı. hasta bakıcısından hemşiresine kadar hepsi çok iyiydi. ne istediysek ne zaman ihtiyaç duyduysak hep yanımızdaydılar. ki doğumdan sonra güleryüze ilgiye sorularının cevaplanmasına çok ihtiyacın oluyor. kısacası jimeri tavsiye ederim.

Ben dogum yaptıgımda bi kaç hastası vardı birinin dogumda iç kanama geçirmiş kansızlıktan berbattı digeri dogumdan sonra kötüydü 3 gûndür yogun bakımdaymıs daha pek çok kötü olayı vardı ve hemşireler devamlı arıyordu açmıyor diyolardı bende çok etkilenmistım

cnm bende jimere gidiyodum ilk 15 haftaya kadar ama maddi açıdan kaldıramam ikiz benim bide küvez olursa napoarım bilmiyorum...

hangi doktordan bahsediyosun ki cnm

cnm ben kısmet olursa 30.haftamda alıcam raporumu ikizlerde öyleymişte

bişey merak ettim raporumu şevket yılmazdan başlattım demissin, özelden rapor başlatılmıyormuki

ben kesınlıkle yıldırım doruk dıyorum ve kendı doktorumu tek gecıyorum gızem yıldırım personelınılgısı alaksı herşey super

benım de doktorum gızem hanım 35 haftadır,cok memnunum saggolsun,ama sankı cok konusamıyoruz,sızın aranız nasıldı,mesela bana gerklı her seyı anlatıyor ama cok sohbet edemıyorum,mesafelı bır bayan degıl mı? sızn aranız nasıldı anlatabılır mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…