Hepinize merhaba.En son hamileliğimin son haftalarında girip bakmıştım.Hayli doğum olmuş,bebişler gelmiş hoşgelmişler sağlıkla büyüsünler.Hazır kızım uyurken bende doğum hikayemi yazayım dedim.Medical Park Ahmet Bey e gidenler okusun
Haziran sonunda doğum yapacaktım normal doğum yapsaydım.Çocuk yaşta bir beyin kanaması geçirdim o nedenle hamileliğim başında Ahmet Bey bir nörologla görüşmemi istemişti.Nörolog izin verirse bence normal doğum yapmanızda sakınca yok demişti.Hamileliğim boyunca pek sorun yaşamadık doktorumla.Nörolog sorun yok dediği için normal doğuma hazırladım hep kendimi.37 hafta çatı muayenesi için doktora gittiğimde benim için sezeryanın daha iyi olacağını söyledi doktor bey.Ikınırken damarlarda zorlanma olabilir buda beyin kanamasını tetikleyebilir dedi.Sezeryan daha uygun dedi,kabul ettim.Epidural sezeryan olmak istediğimi söyledim,yüksek tansiyon probleminiz var genel anestezi olsa daha iyi dedi.Kabul ettim.Dedim ki sancılarım gelene kadar bekleyelim bebek kendi gelmek istediği zaman gelsin.Dedi ki gece filan sancılanırsınız,kendi ekibim olmadan sezeryan yapmak istemem.Hem gece dikkatler daha dağınık olur,gelin önümüzdeki hafta ctesi(18 Haziran) alalım dedi.Eşimle düşünüceğimizi söyledik.Ben bebek biraz daha büyüsün istediğimden doktorun söylediği tarihten 5 gün sonrasına doktorun ameliyat gününe bırakmayı uygun gördüm sezeryanı.Hem bebeğim biraz daha büyürdü hemde belki o zamana kadar sancılanırım diye düşündüm.Doktor kontrolü için gittiğimizde kayıt sırasında sordular normal mi olacak sezeryan mı diye.Sezeryan deyince tarih sordular 22 Haziran çarşamba dedim.Doktorun o tarihte yıllık izinde olduğunu söylediler;şok oldum.Doktorum bana izne çıkacağını söylememişti çünkü.Muayene için odasına girdiğimizde bizide ctesi sezeryan listesine aldığını söyledi.Hazırlıklarımız tamamdı zaten.Ctesi 14:00 ten sonra bişi yemeyin,20:00 gibi operasyonu gerçekleştireceğiz dedi.18:00 gibi gittik hastaneye.O gün çok sayıda sezeryan olduğu için doğum katında yer yoktu.Beni pediatri katında bir odaya yatırdılar.2 kişilik odadaydık ve yanımdaki hastada sezeryan olacaktı oda Ahmet Bey in hastasıydı.Başladık beklemeye.Saat 20:00 oldu,20:30 oldu;21:00 oldu;21:30 oldu.Beklerken öğrendik ki o gün 12 sezeryanı varmış Ahmet Bey in.22:45 civarında ben ağlamaya başladım.Hem çooook acıkmıştım hemde beklemekten moralim çökmüştü.Eşimle çıkmaya karar verdik tam toparlanırken hemşire geldi ve hazırlanmamı söyleyerek ameliyat elbisesini verdi.Hemen hazırlandım.Beni ameliyathaneye götürürlerken saat 00:15 di.O gün 3 tane acil sezeyanla birlikte 15 sezeryan yapmışlar ve ben 14. idim.Ameliyathanede beklerken çevremdeki konuşmalar arkaşın duyduklarına çok benziyordu.Herkes tek günde bu kadar sezeryan olur mu bittik yorgunluktan diye sızlanıyordu.İtiraf etmek gerekirse çooook korktum.Ben onlara canımı emanet ediyordum ve tüm personel çok yorgun ve moralsizdi.01:10 da doğdu kızım.Ben 02:00 gibi çıktım ameliyathaneden.Sezar ın hakkı Sezar a.İnanılmaz iyiydim ertesi gün.Yürümede,oturup kalkmada,bebeğimi kucaklayıp emzirmede hiç sorun yaşamadım ama o gece yaşadığım stresi hayatım boyunca unutmayacağım.Ahmet Bey çok iyi bir doktor ama insan ilişkileri hastaları ile diyaloğu çok kötü bence.
Benim hikayemde böyle,herkese kolay ve sağlıklı doğumlar diliyorum.
ya arkadaşlar bırakın ahmet yılmazı adamcağızın konuşmaya hali yok çok sakin çok sessiz ben 5 buçuk ay ona gittim insanlarla konuşma iletişimi sıfır sadece telefonda ne sorarsam çok güzel cevaplardı onun haricinde ahmet bey bilgili bi doktor değil bana sen sezeryan yapamazsın vucudun kaldırmaz toparlanamazsın demişti bir 4 saatte kalktım oda ayrı bişey :))
kızlar bu medicabildeki bahar hanım bahar çelen mi? çok merak ettim daha önce zibeyde hanımdaydı ve çok vukuatlı bi doktor haberiniz olsun
kızlar ben gebe değilim fakat 1 hafta önce enfeksiyondan idrar yolları iltihabından doğum evinde yattım 3 gün doğumumuda orda yaptımıştım 2 buçuk yıl önce doğumdada çok memnun kaldım fakat şimdi yattığımda herşey muhteşemdi tek kişilik oda buzdolabı televizyon ayrı refakçın için tek dinlenme koltuk yatmak için koltuk süperdi o kadar temiz ki hiç üşenmedim saydım 8 defa yer siliyorlardı sabahtan camları kapıları silmeler nasıl güzel ilgi alaka çok güzel çok nizih çok ferah olmuş
tek bişey var doktorun olucak yani dışardan veya hastaneden gittiğin bi doktor oldumu krallar gibi bakıyorlar
yanlız şöylede bişey var şevket yılmazda yer yok diye o kadar çok gelen hasta var ki onada ayrıca çok şaşırdım
seçkin,orda epidural sezeryan ücreti ne kadardı?
Selam kızlar nasılsınız? Bebişler nasıl?
off ya böyle şeyleri okudukça insanın aklı çok karışıyor.Doktorum süper bir insan.o da acıbadem olursa hem senin hem benim için daha iyi olur diyor. allahtan sağlık sigortası var.benim tek düşüncem başka bir yere gitsem hiç para vermicem oraya gidersem en az 2000 veririz.eşime kalsa karar senin diyor.bir yandan diyorum boşver gerek yok başka ihtiyaç karşılanır o parayla bazende diyorum hazır böyle bir fırsat varken sonradan pişman olma.
neyse allah hepimizin hakkında hayırlısını versin..
bu arada arkadaşlar bilgilendirme yaptığınız için kendi adıma çok çok teşekkür ederim. çünkü en gerçek bilgiyi deneyim yaşamış olanlardan elde edebiliriz.
hepinizi kocaman öpüyorum güzel bayanlar.
yok cnm soğumak değil benimki dedimya tanıdık doktor buldum diye arkadaşımda doğum yaptı yeni tek kişilik odada kaldı valla gidip bi görünücem işte karar vermem lzımki 20 ağustıs gibi raporumu alıcam nasip kısmet olursa medakalden rapr alıp şevket yılşmazda doğum yapsam işbaşı şevket yılmazdan verilse yani böle bişey olurmuki bilgim yok o yüzden raporumu başlatıp 1 yerden orda doğum yapöak istiyorum
kızlar ben gebe değilim fakat 1 hafta önce enfeksiyondan idrar yolları iltihabından doğum evinde yattım 3 gün doğumumuda orda yaptımıştım 2 buçuk yıl önce doğumdada çok memnun kaldım fakat şimdi yattığımda herşey muhteşemdi tek kişilik oda buzdolabı televizyon ayrı refakçın için tek dinlenme koltuk yatmak için koltuk süperdi o kadar temiz ki hiç üşenmedim saydım 8 defa yer siliyorlardı sabahtan camları kapıları silmeler nasıl güzel ilgi alaka çok güzel çok nizih çok ferah olmuş
tek bişey var doktorun olucak yani dışardan veya hastaneden gittiğin bi doktor oldumu krallar gibi bakıyorlar
yanlız şöylede bişey var şevket yılmazda yer yok diye o kadar çok gelen hasta var ki onada ayrıca çok şaşırdım
Kızlar selam.Daha önce bu başlığı fark etmemişim sanırım. Öncelikle hepinize hayırlı doğumlar,hayırlı sağlıklı evlatlar diliyorum. Ben de Bursa'danım. Acıbadem de Jale Hanım'a gidiyorum.Doktorumdan çok çok memnunum o kdar ilgili ve bilgili ki anlatamam.Ablam gibi sağolsun her an destek oluyor. Hastaneden de memnunum ancak sanıyorum Jale Hanım oradan ayrılıp özel olarak çalışacak.Doktorumu bırakmak istemiyorum doğumu nerde istersen orda yaparız dedi.Bana bir kaç seçenek sundu. Özel sağlık sigortamız var ancak Acıbadem diğer yerlere göre bildiğiniz gibi daha pahalı.o yüzden şu anda hastane araştırması içindeyim. Medicabil iyi diye duymuştum ama bakıyorum ki bir arkadaşımız memnun kalmamış..Sonradan pişman olmak istemiyorum sizin tavsiyeleriniz var mı hastane konusunda.Yoksa daha karar vermek için erken mi? Bu arada teyzeleri minik kuşum kız.
Neyse bu konuyu bulduğuma göre artık daha sık görüşürüz.
merhaba canım geçmiş olsun hangi doğum evi burası şartlarına şaşırdım ilk defa doğum eviyle ilgili böyle olumlu şeyler duyuyorum :44:
hayırlı olsun canım öncelikle. ben doğumumu jimerde yaptım. hastanenin temizliği, çalışanlarının ilgi ve alakasından çok memnun kaldık. doğumdan sonraki sürecin güzel rahat geçmesi ve kendini güvende hissetmen doktoruna da bağlı olmakla beraber hastane ve çalışanlarının ilgi ve alaklalarına bağlı. hasta bakıcısından hemşiresine kadar hepsi çok iyiydi. ne istediysek ne zaman ihtiyaç duyduysak hep yanımızdaydılar. ki doğumdan sonra güleryüze ilgiye sorularının cevaplanmasına çok ihtiyacın oluyor. kısacası jimeri tavsiye ederim.
Ben dogum yaptıgımda bi kaç hastası vardı birinin dogumda iç kanama geçirmiş kansızlıktan berbattı digeri dogumdan sonra kötüydü 3 gûndür yogun bakımdaymıs daha pek çok kötü olayı vardı ve hemşireler devamlı arıyordu açmıyor diyolardı bende çok etkilenmistım
tatlım ben şevket yılmazdan raporumu başlatmıştım. ve doğumumu jimerde yaptım.
rapor paramı almak için gitiğimde memur sordu neden şevkette yapmadın diye ama büyük bir ihtimalle merakından sordu. :)
sorun olmuyor canım. sadece evrakların tam olsun. ve tam 32.haftanda doktora gitmeye özen göster ki gün kaybın olmasın.
tatlım ben şevket yılmazdan raporumu başlatmıştım. ve doğumumu jimerde yaptım.
rapor paramı almak için gitiğimde memur sordu neden şevkette yapmadın diye ama büyük bir ihtimalle merakından sordu. :)
sorun olmuyor canım. sadece evrakların tam olsun. ve tam 32.haftanda doktora gitmeye özen göster ki gün kaybın olmasın.
ben kesınlıkle yıldırım doruk dıyorum ve kendı doktorumu tek gecıyorum gızem yıldırım personelınılgısı alaksı herşey super
bişey merak ettim raporumu şevket yılmazdan başlattım demissin, özelden rapor başlatılmıyormuki
başlatılır cnm ama sanırım doktoru özele geçti ben öle tahmin ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?