bişey merak ettim raporumu şevket yılmazdan başlattım demissin, özelden rapor başlatılmıyormuki
cnm ben kısmet olursa 30.haftamda alıcam raporumu ikizlerde öyleymişte
çok tşklr canım ben calıstığım için vaktim olmadığından mecburen özele gidiyorum acaba dedim özel raporu vermiyormu
he bak bunu bilmiyordum ..
birde memur bana epikriz raporu sordu. ama hastaneler sanıyorum istenmeden vermiyor. pek gerekli değil normalde.
anladığım kadarıyla 40. haftanın hangi gün dolduğunu gösteren belge. ben 40+5 de doğum yaptım. eğer epikriz raporum olsaydı
sgk 3 günlük daha ücret ödemesi yapacaktı.
Herkese merhabalar arkadaşlar. Umarım hepiniz iyisinizdir. Epeydir yazamadım , ev kalabalık malum doğum için geldi ailelerBugün oğlumun kontrolü vardı. 1,5 aydır doktorum krdon yakınlığı var diyordu. Bugünde öyle dedi. Risklerini ve bu risklerin gerçekleşme ihtimallerini yaklaşık 1 saat konuştuk eşim ben ve doktorum. En sonunda ben ve eşim en ufak bir risk almak istemediğimizi, gerekiyorsa sezeryan olabileceğimi söyledik. Düşündük taşındık...Doktorumda sezeryanın risksiz ve sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almamızda daha iyi olacağını söyledi ve 5 Ağustos Cuma günü yani yarından sonra sabah Rabbim kısmet ederse sağ salim sezeryanla oğlumuzu kucağımıza alacağız. Dualarınızı eksik etmeyin. İyi ki varsınız kızlar. Rabbim cümlemizin meleklerini korusun.
benım de doktorum gızem hanım 35 haftadır,cok memnunum saggolsun,ama sankı cok konusamıyoruz,sızın aranız nasıldı,mesela bana gerklı her seyı anlatıyor ama cok sohbet edemıyorum,mesafelı bır bayan degıl mı? sızn aranız nasıldı anlatabılır mısın?
Herkese merhabalar arkadaşlar. Umarım hepiniz iyisinizdir. Epeydir yazamadım , ev kalabalık malum doğum için geldi ailelerBugün oğlumun kontrolü vardı. 1,5 aydır doktorum krdon yakınlığı var diyordu. Bugünde öyle dedi. Risklerini ve bu risklerin gerçekleşme ihtimallerini yaklaşık 1 saat konuştuk eşim ben ve doktorum. En sonunda ben ve eşim en ufak bir risk almak istemediğimizi, gerekiyorsa sezeryan olabileceğimi söyledik. Düşündük taşındık...Doktorumda sezeryanın risksiz ve sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almamızda daha iyi olacağını söyledi ve 5 Ağustos Cuma günü yani yarından sonra sabah Rabbim kısmet ederse sağ salim sezeryanla oğlumuzu kucağımıza alacağız. Dualarınızı eksik etmeyin. İyi ki varsınız kızlar. Rabbim cümlemizin meleklerini korusun.
cnm sanırım sen bu msjı gizem hanımın hastası olan birine yazmışın bende 34 haftadayım aynı doktora gidiyorum evt memnunum ama aynı mesafeyi bende hissediyorum samimiyet kuramadım bi türlü nedense acıkcası buda beni strese sokuyo zannedersem ki en son kontrolumde bu kanıya vardım cok yoğun dr diğer kadın doğum drlarını 5 kişi bekliyosa gizem hanımı 10 kişi bekliyo acaba ondanmı diyorum artık kendi kendime
sagolasın ya,ben de kendimde sorun arıyorum,bakalım diğer arkadas ne diyecek,34-35 haftadır gidiyoruz ama bi resmiyet var ki aşılmadı ,mesela saglık ocagındakı doktorumla hıc byle degılız,cok sıcak bır bayan,belkı boylesı daha ıyı ama ne bıleyım...hele gecen hafta ızınden donmustu ve cok soguk geldı banacepten falan acil arasam acmaz gibi geliyo bazen ısı coktu sanırım dediğin gibi yogunluktan olabilir,...gönül irem de ona gidiyordu o ne düşünüyor acaba,ama bebısı oldugu ıcın gıremıyor artık buraya,
Allah yardımcın olsun gülşah,inşallah sağ sağlim alırsın bebeğini kucağına.doğumdan önce ve sonra evin kalabalık olması,özellikle hazırcı kişilerin evde olması beni çok rahatsız ediyo.o dönem sakin ve huzurlu olmam gerekirken çok stresli oluyorum,kendi evi gibi iş yapabilcek 1 kişi yeterli,diğer yatılı gelenler yarardan çok zarar.ilk doğumumdan biliyorum :{
Allah yardımcın olsun sağlıkla al yakışıklı oğlunu kucağına..Kalbimiz ve dualrımız seninle..
Dualarımız seninle canım, allah yardımcın olsun herşey çok güzel olacak inş.
cnm ben bu dra 16 haftadan snra başladım ama hiç aksatmadım gönül irem memnun anladığım kadarıyla ama ilişkileride samimi sanırım onların bugün kontolüm vardı hatta hala aynı soğukluk devam ediyor acaba kadının yapısımı bu benide tedirgin eden doğumda nasıl bağ kurcaz bu şekilde ben şu anda cok cekiniyorum mesela drdan ayrıca benim doğumum belki bayrama gelcek deil o zaman nolcağanı sormak ben daha doğuma giriyomusunuz diye bile soramadım biliyomusun.ben daha önce jimere gidiyodum ordaki drumla cok farklıydı gercekten ama bu drunda normal doğum yaptırıyo olması benim için önemli ihtiyac olmadıktan sonra normale yönlendiriyo bide benim cok yakın biarkadasımda onda doğum yaptı oda cok memnun ama oda aynı dr gibi buzdolabıdır tabiri caizse heralde ondan anlaştılar
ben de pzt.gıdeceğim canım,sordum,doguma ben gırecegım dedı..ama ben sze nasıl hber vercgm falan dyemdm,gece olur,gunduz olur ne bılıyım,yanı beklyrm kı,agrın sızın olursa surdan ara cekınme falan fılan desın,ama hıc bunlarla ılgılı knusmuyo,ıyı gıdıyo 15 gun snra gruselım dyo,btyo bızım grusme,yapısı heralde,dedıgın gbı dgumda nasıl olacak,nasıl bag kuracgz,ilk dgum,zaten heyecanlı ve meraklıyımbenım de bayrama gelecek gbı,bursada mı olacak acaba bayramda,sehr dısında olursa ne olacak,hıc soramyrm kı...normalde 14 eylul gunum,ama 15 gun onden gdyo bebıs,15 gun once olabılır dedı,yanı byram gbı....guvenıyorum kendısıne,sagolsun ılgılı ve bılgılı,ama samımıyet olusmadı bı turlu,kı ben daha snra da kendıne devam etmek ısteyen bırıyım,ama sogukluk olursa nasıl olacak bılmıyorum....
doğumdan sonra alışırıa heralde cnm benimde ilk doğum aynen 4 eylüle tarih veriyo benimde 14 tü 4 de kadar indi ama kız benimki bilmem beklermi aşşağada cünkü benimki arkadaşımın benim 3 te gece gitmiş hastaneye doktorunu sormuşlar kendileri haber veriyomuş anladığım kadarıyla valla bende soramadım daha artık catı muaynesinde sorarın napayım bugün bi cesaretimi toplayıp sorayım dedim gene soramadım bayramda olursa nolcak diye hkkımızda hayırlısı artık zaten korkuyorumda bende doğumdan sonra devam etcem nasip olursa ama bakalım belki lışırız o zamana kadar birbirimize sen sorarasan bayram işini burdan banada yaz bi zahmet
doğumdan sonra alışırıa heralde cnm benimde ilk doğum aynen 4 eylüle tarih veriyo benimde 14 tü 4 de kadar indi ama kız benimki bilmem beklermi aşşağada cünkü benimki arkadaşımın benim 3 te gece gitmiş hastaneye doktorunu sormuşlar kendileri haber veriyomuş anladığım kadarıyla valla bende soramadım daha artık catı muaynesinde sorarın napayım bugün bi cesaretimi toplayıp sorayım dedim gene soramadım bayramda olursa nolcak diye hkkımızda hayırlısı artık zaten korkuyorumda bende doğumdan sonra devam etcem nasip olursa ama bakalım belki lışırız o zamana kadar birbirimize sen sorarasan bayram işini burdan banada yaz bi zahmet
bı de şeyi soracağım canım,bebişin aşağıda olduğunu doktor mu söyledi sana,ben de hareketlerını asagıda hıssedıyorum ama oyle bsey demedı bana?sen kendın mı anlıyorsundoktor mu söylüyor,
kızlar bu kadar dert edinmeyin sorun gitsin sonuçta daha rahat olabilmek ve tüm sorularınıza cevap bulabilmek için özele gidiyosunuz boşuna para ödemiyosunuz oraya sizin rahat olmanız lazım düşünsene bayramda sancın tuttu kendini ve bebeğini değil doktorun gelip gelmiceni düşüneceksin böyle bi stresi çekmeye hiç gerek yok
ayrıca doğum zamanı eminim doktorunuz size karşı sıcak olur benim doktorum normalde sıcaktı ama doğumda ve sonrasında daha da sıcaktı zaten doğumun kolay olabilmesi için doktorunuz sizi rahatlatmaya çalşacaktır siz hiç merak etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?