gercekten haklısın cnm ama yapı olarak duruşu cok resmi bi kadın cok iyi bi drda işte yada bana öyle geliyo bilmiyorum artık bu arada sen nasıl oldun dikişlerin düzeldimi bebişin nasıl hızla büyüyodur
valla bana bugün 38 haftaga catı muaynesi yaparız sesi ama daha önce 37 de demişti neden çekirgede yapcan doğumunu sen merak ettim ben burda yapcam nasip olursa.yok cnm dr söyledi bana aşşağada diye ama zaten benim hep aşşağadaydı kafası sağ kasığımda duruyo hep ayaklar yukarda erken doğum riskim vardıhep o yüzden artık doğsada zarar etmez bugün dedi yürüyüşlere başla dedi bide 2 haftada tam 2 kilo almışım dikkat et dedi napcam bilmem cok acıkıyorum
canım umarım kolay bi doğum geçirirsin dualarımız seninle sakın stres yapma yavrunu kucağına alacağını düşün allah yrdımcın olsun doğumdan sonra haberlerini bekliyoruz
doğum saat kaçta olacak
ben iyiyim çok şükür dikişlerimde iyi heralde bir iki gündür sızlama yapıyo arada bide karnıma ağrı giriyo dün gece ve bu akşamda meleğim çok fena kustu bütün emdiğini çıkardı heralde üşüttüm diyorum yaz günü bu yönden zor oluyo kış olsa sıkı sıkı giyin yazın mecbur sıcaklardan açık giyiniyosun e arada dolaptan bişey yediğimde oluyo bide hiç alışık değilimdir böyle dikat etmeye önceden hiçbişey olmazdı dokunmazdı bana ama şimdi hem kendim için hem bebiş için dikkat etmek zorundayım.
bugün 15 günlük olduk teyzesi az önce göbeğimizde düştü rahatladık yarından sonraki gün banyomuzu yaparız artık bakalım bıcı bıcıyı sevecek miyiz
sen tam kacıncı haftanın ıcındeydın canım?erken dgum rıskım vardı benım de,orada yenı dogan yogun bakımı varmıs,,esım cekırgeyı ıstyrdu,syledık ,oraya da gelıyormus,kendı de orası daha donanımlı dedı ve oyle karar verdık,ama yıldırım da olabılırdı benceorada yapanlar da cok memnun cunku,dıkkat et canım kılolara,ayaklarında varıs ,sısme falan olmasın sonra...
maşallah doğan büyüyor gercekten yaz ya sever inşallah bıcı bıcıyı bişey sorcam hastanede yıkıyolarmı bebişi ona göre cantaya şampuan koymak lazımmı bide biberonla mama lazım oluyomu acaba rabbim bizede hayırlısıyla göstersin o günleri gaz oluyo demekki soğuk yiyip içince bak aklımızda bulunsun dikkat edelim bizde
valla ben burayı yakın diye istedim ama aynen dediğin gibi dra bende söyledim risk varsa orda yapalım doğumu dedim siz yönlendirin dedim ama bidaha lafı olmadı kontrole gittiğimdemi kaçıncı haftadaydım diye soruyosun 34 teydim bakalım sanada der catı muaynesi su hafta diye11 kilo aldım şimdiye kadar şişmem falan bişey yok şükür
Selam kızlar nasılsınız? Bebişler nasıl?
off ya böyle şeyleri okudukça insanın aklı çok karışıyor.Doktorum süper bir insan.o da acıbadem olursa hem senin hem benim için daha iyi olur diyor. allahtan sağlık sigortası var.benim tek düşüncem başka bir yere gitsem hiç para vermicem oraya gidersem en az 2000 veririz.eşime kalsa karar senin diyor.bir yandan diyorum boşver gerek yok başka ihtiyaç karşılanır o parayla bazende diyorum hazır böyle bir fırsat varken sonradan pişman olma.
neyse allah hepimizin hakkında hayırlısını versin..
bu arada arkadaşlar bilgilendirme yaptığınız için kendi adıma çok çok teşekkür ederim. çünkü en gerçek bilgiyi deneyim yaşamış olanlardan elde edebiliriz.
hepinizi kocaman öpüyorum güzel bayanlar.
angelic sana özelden mesaj yazamıyorum. aşağıda cevabımı okuyabilirsin.
evet jimerin fiyatları diğer hastanelere göre biraz fazla. bize de aynı fiyatları vermişlerdi. bir tanıdık vasıtasıyla 300tl gibi bir indirim yaptılar sadece.
evet maalesef orda doktorlar fiyatlara pek karışmıyorlar. burcu hanımla görüştürüyorlar. fiyatlar yüksek ama biz ailecek verdiği hizmetten çok memnun kaldık. olmazsa doktorunla tekrar görüş sizi bırakmak istemiyorum bu fiyat biraz fazla geldi
siz de bir konuşamazmısınız falan de belki insafa gelip fiyatta birşeyler yaptırır.
inş herşey gönlünce olur. rahat bir doğum geçirirsin bebeğini sağlıkla kucağın alırsın inş.
selam
bende sağlık sigortam var diye jimerde cenk beye gidiyorum ve doğumu orada yapmak istiyorum.bende iyidir diye acıbademi düşünmüştüm ama doğum ücreti yaklaşık 8.300 lira falan.sigorta limitini bilmiyorum ama mesela benim 4000 tl ve en az 4000 lira daha vermek gerekebilir.jimerde ise herşey dahil refakatçi,yemek falan 3.500 lira.jimerde doğum yapan arkadaşlar genelde çok memnun.hastanenin sitesinde doğum yapanlar yorumlarını yazmışlar.bakabilirsin
Off canım ya bune iyice uçmuşlar.2 sene önce acıbademde sezeryan 4500tl idi. jimerde 508tl idi.şimdi ne ler olmuş...
jimerde fiyatlar yinemi değişmiş 4-5 ay önce sezeryan 2500tl idi.epidural 350tl... ama jimerde yapacaksan hiç gözün arkada kalmasın.100/200 memnun kalırsın.bende 2009'da orda doğum yapmıştım.hala unutamıyorum.ama fiyatlardan dolayı medicabil hastanesine geçtim. hakkımızda hayırlısı olsun.
teşekkür ederim canım ilgin için... 32 haftadan sonrada doktoru değiştirmek zor geliyor hem doktorumuza hem hastaneye çok alıştık kendimi ona göre hazırlamıştım.. birde hamileliğimin başından beri hep sorunlu geçti doktorum herşeyi biliyor ama jimerin fiyatlarıda bizi aşıyor.. dediğin gibi yapıcam bakalım haftaya kontrolümüz var olmazsa istemeyerekte olsa bırakıcaz sezeryan olacak 3000 tl çok fazla şimdiden doktor arayışlarına başladım bakalım moralim gerçekten çok bozuk
teşekkür ederim canım ilgin için... 32 haftadan sonrada doktoru değiştirmek zor geliyor hem doktorumuza hem hastaneye çok alıştık kendimi ona göre havay halime jimerde kalsaydım 10 milyarla çıkardım ordan böle bi durumda kısmet tabi herşeyin hakkımızda hayırlısızırlamıştım.. birde hamileliğimin başından beri hep sorunlu geçti doktorum herşeyi biliyor ama jimerin fiyatlarıda bizi aşıyor.. dediğin gibi yapıcam bakalım haftaya kontrolümüz var olmazsa istemeyerekte olsa bırakıcaz sezeryan olacak 3000 tl çok fazla şimdiden doktor arayışlarına başladım bakalım moralim gerçekten çok bozuk
ben de 11 kilo aldım:)sana yakınsa cok ıyı,bana cekırge bıraz daha yakın,bakalım pazartesı ne dyecek bana da,her sey yolundadır ınsallah,allah hayırlısıyla kucagımıza almayı nasıp etsınbu gece ruyamda gordum bebısımı...
2 sene önce eltim medikalparkda doğum yaptı istanbulda ama medikalpark bursadada var amcamın kızı bursada ikamet ediyor onu oraya yönlendirdim çok memnun :) medikalpark çok pahalıda deil en azından acıbadem lüksünde ama fiyatı düşük eltim sezeryan ile doğum yaptı 2 gün kaldı. odaya özel lohusa şerbeti ekrem ettiler gelen misafirlere verilmek üzere yani. iki yataklı odalarda kalınıyor. bir yatak refakatcıye yemekler mükemmel. temizlik mükemmel ilgililerde bence doğum için orayı düşüne bilirsiniz bayanlar...eltim 2 - 2.5 milyara doğum yapmıştı bağkurlu olarak
angelic sana özelden mesaj yazamadım 100 msj dolmadığı için.
ben ocaktan beri jimerre gidiyorum.ilk sorduğumuzda doktorumuz 1750 tl demişti bize sezeryan genel anestezi için epidural olursa +250 demişti.benim doğumum 15 gün sonra geçen haftaki kontrolumuzde haziran itibari ile fiyatlar değişti 2500 normal 3000 sezeryan oldu dedi bizde eşimle birlikte siz bize 1750demiştiniz falan dedik. sonra 2000 tl olarak not aldı yine ister genel istersen epidural olsun. sende doktorunla konuş istersen aslında anladığım kadarıyla birazda kendi ellerinde yönetime söyleyip istediği fiyatı verebiliyolar.bu saatten sonra dr değiştirmek zor olsa gerek.inşallah istediğin gibi bir doğum gerçekleşir.allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?