Bursa hamişleri buraya :)

gercekten haklısın cnm ama yapı olarak duruşu cok resmi bi kadın cok iyi bi drda işte yada bana öyle geliyo bilmiyorum artık bu arada sen nasıl oldun dikişlerin düzeldimi bebişin nasıl hızla büyüyodur

ben iyiyim çok şükür dikişlerimde iyi heralde bir iki gündür sızlama yapıyo arada bide karnıma ağrı giriyo dün gece ve bu akşamda meleğim çok fena kustu bütün emdiğini çıkardı heralde üşüttüm diyorum yaz günü bu yönden zor oluyo kış olsa sıkı sıkı giyin yazın mecbur sıcaklardan açık giyiniyosun e arada dolaptan bişey yediğimde oluyo bide hiç alışık değilimdir böyle dikat etmeye önceden hiçbişey olmazdı dokunmazdı bana ama şimdi hem kendim için hem bebiş için dikkat etmek zorundayım.
bugün 15 günlük olduk teyzesi az önce göbeğimizde düştü rahatladık yarından sonraki gün banyomuzu yaparız artık bakalım bıcı bıcıyı sevecek miyiz

sen tam kacıncı haftanın ıcındeydın canım?erken dgum rıskım vardı benım de,orada yenı dogan yogun bakımı varmıs,,esım cekırgeyı ıstyrdu,syledık ,oraya da gelıyormus,kendı de orası daha donanımlı dedı ve oyle karar verdık,ama yıldırım da olabılırdı benceorada yapanlar da cok memnun cunku,dıkkat et canım kılolara,ayaklarında varıs ,sısme falan olmasın sonra...

Amin canım benim sağol. 6:30 da hastanede ol 08:00 de alırız dedi doktorum. Baksana şu saate, heyecandan 1 damla uyku girmedi gözüme
Allahım saatler sonra oğluma kavuşucam sağ salim inşallah. Dualarınızı eksik etmeyin kızlar. Allaha emanet olun. En kısa zamanda sizleri bilgilendiririm.

maşallah doğan büyüyor gercekten yaz ya sever inşallah bıcı bıcıyı bişey sorcam hastanede yıkıyolarmı bebişi ona göre cantaya şampuan koymak lazımmı bide biberonla mama lazım oluyomu acaba rabbim bizede hayırlısıyla göstersin o günleri gaz oluyo demekki soğuk yiyip içince bak aklımızda bulunsun dikkat edelim bizde

valla ben burayı yakın diye istedim ama aynen dediğin gibi dra bende söyledim risk varsa orda yapalım doğumu dedim siz yönlendirin dedim ama bidaha lafı olmadı kontrole gittiğimdemi kaçıncı haftadaydım diye soruyosun 34 teydim bakalım sanada der catı muaynesi su hafta diye11 kilo aldım şimdiye kadar şişmem falan bişey yok şükür

yok canım yıkamıyolar şampuana gerek yok göbeği düşmeden yıkamayın dedi doktor bize. bizim bi komşu yıkamışta sulanma yapmış göbeği düşmemiş. hastaneden gelince bi sabunlu suyla bide durulama suyuyla sildik biz göbeği düşene kadar yine bikaç defa sildik rahatlasın diye. biberon bana lazım olmadı hemen geldi sütüm zaten araştırdıysan biliyosundur sütün gelmesi tamamen psikolojik sen emzirmeye hazırsan gerçekten istiyosan gelir. ben çantaya küçük su biberonunun içine zemzem koymuştum ilk onu verdik ağzına hemen bi yudum kadar. bide hurma koydum yememe izin çıkınca yemiştim sütü arttırıyo enerji veriyo ve doğumdan sonra kolay toparlanmanı sağlıyomuş geçenlerde topikte paylaşmıştım hurmanın yararlarını okuduysan. numunelerin varsa süt arttırıcı çayda koyabilirsin çantaya ben koymuştum bide rezene çayı koymuştum sezeryan olurda gaz çıkaramazsam diye bak normal beklerken sezeryan oldu ama çok şükür gaz problemim olmadı

ben de 11 kilo aldım:)sana yakınsa cok ıyı,bana cekırge bıraz daha yakın,bakalım pazartesı ne dyecek bana da,her sey yolundadır ınsallah,allah hayırlısıyla kucagımıza almayı nasıp etsınbu gece ruyamda gordum bebısımı...

selam
bende sağlık sigortam var diye jimerde cenk beye gidiyorum ve doğumu orada yapmak istiyorum.bende iyidir diye acıbademi düşünmüştüm ama doğum ücreti yaklaşık 8.300 lira falan.sigorta limitini bilmiyorum ama mesela benim 4000 tl ve en az 4000 lira daha vermek gerekebilir.jimerde ise herşey dahil refakatçi,yemek falan 3.500 lira.jimerde doğum yapan arkadaşlar genelde çok memnun.hastanenin sitesinde doğum yapanlar yorumlarını yazmışlar.bakabilirsin

angelic sana özelden mesaj yazamıyorum. aşağıda cevabımı okuyabilirsin.

evet jimerin fiyatları diğer hastanelere göre biraz fazla. bize de aynı fiyatları vermişlerdi. bir tanıdık vasıtasıyla 300tl gibi bir indirim yaptılar sadece.
evet maalesef orda doktorlar fiyatlara pek karışmıyorlar. burcu hanımla görüştürüyorlar. fiyatlar yüksek ama biz ailecek verdiği hizmetten çok memnun kaldık. olmazsa doktorunla tekrar görüş sizi bırakmak istemiyorum bu fiyat biraz fazla geldi
siz de bir konuşamazmısınız falan de belki insafa gelip fiyatta birşeyler yaptırır.
inş herşey gönlünce olur. rahat bir doğum geçirirsin bebeğini sağlıkla kucağın alırsın inş.

teşekkür ederim canım ilgin için... 32 haftadan sonrada doktoru değiştirmek zor geliyor hem doktorumuza hem hastaneye çok alıştık kendimi ona göre hazırlamıştım.. birde hamileliğimin başından beri hep sorunlu geçti doktorum herşeyi biliyor ama jimerin fiyatlarıda bizi aşıyor.. dediğin gibi yapıcam bakalım haftaya kontrolümüz var olmazsa istemeyerekte olsa bırakıcaz sezeryan olacak 3000 tl çok fazla şimdiden doktor arayışlarına başladım bakalım moralim gerçekten çok bozuk

Off canım ya bune iyice uçmuşlar.2 sene önce acıbademde sezeryan 4500tl idi. jimerde 508tl idi.şimdi ne ler olmuş...
jimerde fiyatlar yinemi değişmiş 4-5 ay önce sezeryan 2500tl idi.epidural 350tl... ama jimerde yapacaksan hiç gözün arkada kalmasın.100/200 memnun kalırsın.bende 2009'da orda doğum yapmıştım.hala unutamıyorum.ama fiyatlardan dolayı medicabil hastanesine geçtim. hakkımızda hayırlısı olsun.

bende birkaç hafta önce sordum danışmaya epidural sezeryan için 3500 lira dediler.sağlık sigortası olmasa bende yapamam zaten.fiyatların acıbademe göre ucuz olmasının nedeni ise jimer ssk ile anlaşmalı diye.bakalım hayırlısı olsun.medicabilde ne kadar doğum?

Canım anladığım kadarı ile sende jimerde cenk beye gidiyorsun..Bende ona gidiyorum ama jimerde doğum yapmicam bunu en başından kendisine de söyledim boralini bozma cenk beyle görüş doğumunu şevket yılmazda yapmak istediğini söyle( tabi illede özel istiyorum demiyorsan) cenk bey orası ile de bağlantısını koparmamış sen istersen orada doğumunu ayarlıyor bize öyle yapacak ben cenk beyin takibindeyim ama doğumumu kemal köroğlunun yaptırmasını isticem çok iyi bir doktormuş..Onlar aralarında durumumu değerlendirecekler..Bu yoluda deneyebilirsin doktor değiştirmekten iyidir bence..hem şevket yılmazın yeni hastanesi çok güzelmiş odaları tek kişilikmiş bilgin olsun..

BENDE JİMERDEN ÇOK MEMNUNDUM malesef istemeyerek bıraktım 16.haftmda medikal parka geçtim şimsi de şevket yılmazda tanıdık doktor buldum bakalım 15 ağtusta yıllık izinden dönücek görüşücez orda yapablirm doğumumu yeni açılan kadın doğum hastanesinden bahsediyorum tek kişilk odalar düşünün yanı jimer gerçekten çok özel ama medikalpark öle değil orda bile 2 kişilk odalar kararımı verdim birde benim ikiz küvez olursa

cnm ya yarınmıydı senin randevun eğer iletiyi alırsan tarın doktora bi sorsana tüm doğumlara giriyomu diyo

2 sene önce eltim medikalparkda doğum yaptı istanbulda ama medikalpark bursadada var amcamın kızı bursada ikamet ediyor onu oraya yönlendirdim çok memnun :) medikalpark çok pahalıda deil en azından acıbadem lüksünde ama fiyatı düşük eltim sezeryan ile doğum yaptı 2 gün kaldı. odaya özel lohusa şerbeti ekrem ettiler gelen misafirlere verilmek üzere yani. iki yataklı odalarda kalınıyor. bir yatak refakatcıye yemekler mükemmel. temizlik mükemmel ilgililerde bence doğum için orayı düşüne bilirsiniz bayanlar...eltim 2 - 2.5 milyara doğum yapmıştı bağkurlu olarak

angelic sana özelden mesaj yazamadım 100 msj dolmadığı için.

ben ocaktan beri jimerre gidiyorum.ilk sorduğumuzda doktorumuz 1750 tl demişti bize sezeryan genel anestezi için epidural olursa +250 demişti.benim doğumum 15 gün sonra geçen haftaki kontrolumuzde haziran itibari ile fiyatlar değişti 2500 normal 3000 sezeryan oldu dedi bizde eşimle birlikte siz bize 1750demiştiniz falan dedik. sonra 2000 tl olarak not aldı yine ister genel istersen epidural olsun. sende doktorunla konuş istersen aslında anladığım kadarıyla birazda kendi ellerinde yönetime söyleyip istediği fiyatı verebiliyolar.bu saatten sonra dr değiştirmek zor olsa gerek.inşallah istediğin gibi bir doğum gerçekleşir.allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.

cnm bursa medikalpark a gidiyorum ve hiçte anlattığın gibi değil yani yanında bile geçmiyor burda da 2 kişik oda ama 2 hasta kalıyo yani tek kişik için 500 tl fark ödüyosun

yaa nerde bende sordum doktoruma burcu hanıma yönlendirdi bende hemen bıraktım fiyatı öğrenir öğrenmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…