bende birkaç hafta önce sordum danışmaya epidural sezeryan için 3500 lira dediler.sağlık sigortası olmasa bende yapamam zaten.fiyatların acıbademe göre ucuz olmasının nedeni ise jimer ssk ile anlaşmalı diye.bakalım hayırlısı olsun.medicabilde ne kadar doğum?
Valla gerçekten hayırlısı olsun... Medicabil de sezeryan 1200tl. paket fiyat dedi dr.um.içerisinde
epidural
küvez
2 gece değil 4 gecede olsa fark ücreti yok.
ve tek kişilik oda
çok uygun ve hastane çok temiz.
angelic sana özelden mesaj yazamadım 100 msj dolmadığı için.
ben ocaktan beri jimerre gidiyorum.ilk sorduğumuzda doktorumuz 1750 tl demişti bize sezeryan genel anestezi için epidural olursa +250 demişti.benim doğumum 15 gün sonra geçen haftaki kontrolumuzde haziran itibari ile fiyatlar değişti 2500 normal 3000 sezeryan oldu dedi bizde eşimle birlikte siz bize 1750demiştiniz falan dedik. sonra 2000 tl olarak not aldı yine ister genel istersen epidural olsun. sende doktorunla konuş istersen aslında anladığım kadarıyla birazda kendi ellerinde yönetime söyleyip istediği fiyatı verebiliyolar.bu saatten sonra dr değiştirmek zor olsa gerek.inşallah istediğin gibi bir doğum gerçekleşir.allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.
yaa nerde bende sordum doktoruma burcu hanıma yönlendirdi bende hemen bıraktım fiyatı öğrenir öğrenmez
üff bu özel hastaneler işi ticarete dökmüş hiç acımıyolar valla
cnm ya yarınmıydı senin randevun eğer iletiyi alırsan tarın doktora bi sorsana tüm doğumlara giriyomu diyo
merhabalar canım,ıletıyı bgun grdum,dun acamadım bilgisayarıgıttım bugun,sagolsun cok neselıydı gızem hanım,bebıs ıyı sukur,2 hafta onden gtmeye devam edıyo,nst ye bagladılar benı,sancı cıkmadı,
10 gun sonra gıdecegız kısmetse kontrole,doktor 15 gun once yanı bayramda olabılır dedı,sordum sız bayramda burada mısınjz dye,,arıfe ve 1. gun yokmus,2 ve 3. ggunler bradaymıs heralde,o zaman sıkayım dısımı dedım ben de:)sancımız olursa ne yapacagız dye de sorduk,o da benı arayabılırsınız dedı,dyorum ya bugun gayet rahattı,neselıydı,sen sureklı gttıgıne gre gızem hanıma dogumuna mutlaka gırer canım,tabı arıfe ve 1.gune denk getırmezsen,hayırlısı bakalım:)catı muayenesı falan demedı ,acaba benım normal olmayacagını mı dusunuyobı sey demıyo ama bılmıyorum kı,
saol cnm cvbın için 10 gün sonra sen gene hazırlıklı ol belki yapar catı muanesi sen kac haftalıksın normalde e beni bağlamadı ntsye falan bide ya arefe veya bayramın 1inci günü olursa doğum nolcakki acaba valla ben bu doğum işindende biraz korkmaya başladım açıkcası epiduralmi olsa diyom hayret daha biz hiç duvarları yıkamadık aynı resmiyet devam bizde sevindim samimi bulmana rahatlamışındır
Arkadaşlar merhaba. Allaha şükürler olsun oğlumu sağ salim kucağıma aldım. Sorunsuz harika bir doğum geçirdim. Ben de oğlum da çok iyiyiz. Darısı bebeğini bekleyen tüm arkadaşlarımın başına. Rabbim sizleri de sağlıcakla yavrularınıza kavuştursun.
Arkadaşlar merhaba. Allaha şükürler olsun oğlumu sağ salim kucağıma aldım. Sorunsuz harika bir doğum geçirdim. Ben de oğlum da çok iyiyiz. Darısı bebeğini bekleyen tüm arkadaşlarımın başına. Rabbim sizleri de sağlıcakla yavrularınıza kavuştursun.
arkadaşlar meraba ben 13 aylık evliyim şubatta hamile kaldım haziran 1 de 14 haftalık bebğimi kaybettim korunmam bugün bitti allahın izniyle yeniden bebek düşünüoruz şimdi adet olmayı bekliorum doruk tıp merkezinde sevil pakere giden varmı aranızda yeniden hamilelik kısmet ederse rabbim doruk tıpa gitmek istiyorum o doktoru duydum çok aranızda giden varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?