Arkadaşlar merhaba. Allaha şükürler olsun oğlumu sağ salim kucağıma aldım. Sorunsuz harika bir doğum geçirdim. Ben de oğlum da çok iyiyiz. Darısı bebeğini bekleyen tüm arkadaşlarımın başına. Rabbim sizleri de sağlıcakla yavrularınıza kavuştursun.
oyy maşallah 5. bebeğimiz de oldu şimdi öylemi.......:)
o halde sıralama başlıyor.......
1_) Angel_Nehir..... kız2-) Seçkin38.......... oğlan (Ali Utku)3-)gönülirem............kız (ELif)
4-)NurayTurhan.......kız 5-) Gulsahs.............oğlan devam edecek.............................:):)
duymadım cnm burda dorukta çoğu kişi gizem hn gidiyo sen niye kaybettin bebeğini hayırlısı olsun inşllah
merhaba kızlar ben de yeni geldim aranıza
plesanta bebeği besleyememmiş sebep bu rabbim öyle hayırlı gördü sükür toparlandım bahara gidiodum ben bidaha ayak basmam oraya kanamam oldu yattım orda bi gece hiç bişi yapmadılar doktorum bile gelmedi bebek ölmeden önce telefonla talimat veriyo hanfendi bi tane bile doktor yoktu acilde bi geceye 200 lira para aldılar 5 gün sonra benim kanamam geçmedi doktoru aradım normal yat dinlen dedi yattım ama durmadı bebeğim neyse yenisine sağlık dices canım napalım gizem hanımı duymadım hiç doktor hastane çok önemi iyi bi doktora gitmek istiyorum
kızlar bende bursaliyim ve 12+0 hamileyim yarın bebişimi görmeye gideceğiz doktoraCinsiyetini söylermi ki :89::89:
plesanta bebeği besleyememmiş sebep bu rabbim öyle hayırlı gördü sükür toparlandım bahara gidiodum ben bidaha ayak basmam oraya kanamam oldu yattım orda bi gece hiç bişi yapmadılar doktorum bile gelmedi bebek ölmeden önce telefonla talimat veriyo hanfendi bi tane bile doktor yoktu acilde bi geceye 200 lira para aldılar 5 gün sonra benim kanamam geçmedi doktoru aradım normal yat dinlen dedi yattım ama durmadı bebeğim neyse yenisine sağlık dices canım napalım gizem hanımı duymadım hiç doktor hastane çok önemi iyi bi doktora gitmek istiyorum
KIZLAR BENDE BURSALIYIM BUGÜN İTİBARİYLE 12+0 HAMİLEYİM.YARIN DOKTOR KONTROLÜM VAR CİNSİYETİNİ SÖYLERMİ Kİ :89::89:
kızlar bende bursaliyim ve 12+0 hamileyim yarın bebişimi görmeye gideceğiz doktoraCinsiyetini söylermi ki :89::89:
çok geçmiş olsun arkadaşım,allah bir daha göstermesin,ben de ilk gebeliğimde düşük yaptım acısını biliyorumama korunma süresinden hemen sonra hamiş kaldım şükür ve artık bebişimi bekliyorum ,az kaldı inşallah,doktorum dorukta gizem hanım,kesınlıkle harıka bı doktor cok dıkkatlı sagolsun tavsıye edrım,bır suru kanama ,kasılma,bobrek rahatsızlıgı falan gecırdım ama once allahın ıznı sonra kendısının tedavılerıyle 36. haftaya geldım,sevıl pakere gelırsek,ısmını ve ıyı bır doktor oldugunu duydum,ayrıca fatma guraya da ıyı dıyorlar,ama bıldıgım kadarıyla ucretlerı yuksek sgk ıle anlasmaları yok dıye duymustum,gızem hanım 35 lıra ,onlar 75 sanırım,
doğum yapmış olan herkese bebekleriyle sağlıkla sıhhatle uzun ömürler geçirmelerini diliyorum...bende yavaş yavaş yolun sonuna yaklaştıkça heyecan , sabırsızlık , korku bütün duyguları aynı anda yaşamaya başladım :44: az önce doktorumuzdan geldik kızım 2.700 gr olmuş çok mutlu oldum benim kilomuda iyi buldu
ayın 27 sinde çağırdı çatı muayenesi için bakalım şimdilik herşey normal gidiyor Allaha şükür o gün kesin belli olur artık ama korkmaya başladım yawww nasıl olcak nasıl biticek ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN :18::18:
seninde hikayen aynı demek çok korkuyorum semra aynı şeyi yaşamaktan tekrar hamile kalmaya bile korkuyorum inan para falan umrumda değil yeter ki ilgilensinler sadece bunu istiyorum özel hastaneye gittik bide ilgilenirler diye ama benim şansızlığım sanırım neyse canım beni en ii sen ve senin gibiler anlar insan bi kez acı yaşadımı dünyanın en şanssız insanı sanıyo kendini ama bu böyle değil dimi nefes aldıkça her zaman umut vardır bende bi kaç aya aranıza hamile olarak katılırım artık şimdi pek ezik hissettim kenedim
amin cnm,allah yardımcımız olsun,ben hıc korkmuyordum ama artık korkuyorum,canım acıyacak falan dıye degıl,sadece saglıkla dunyaya getrebılecek mıyım kuzumu dye korkuyorum,ona bsey olursa dye cok korkuyorum
dua etmekten baska caremız yok,masallah kızına,doktorun kım?34.hafta ıcın bebısın kılosu ıyı sanırım,onden mı gıdıyo haftasına gore?
bende canım acıyacak diye falan korkmuyorum da ne bileyim değişik duygular içindeyim artık doktora gittiğimde çok rahat olan ben dün çok heyecanlandım inşallah sağlıkla sıhhatle dünyaya getiricez bebişlerimizi...doktorum ziya çetin acıbademde doğum yapıcam inşallah ...kızım evet önden gidiyor ultrasona göre 2 hafta önde bakalım hayırlısıyla gelsinlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?