Bursa hamişleri buraya :)

kızlar nabersiniz?nuraycım bebişin bıcı bıcıya ne tepki verdi meraktayım?sevil pakeri soran arkadaşım o dorukta ama yıldırımda deil cekirge dorukta ve cok iyi bi doktor olduğunu biliyorum bi kaç arkadaşım onda doğum yaptı ve cok memnun kaldılar.semracım sen nasılsın varmı ağrı sancı?bebeğin hareketleri son haftalarda azalıyomu?sanki benim biraz azaldı gibi korkuya kapılıyorum o yüzden

yok canım bişey demiyor sadece benim kilomu fazla bulunca kızıyor şükür ki bu sefer 2 kilo almışım 950 gr ıda kızıma gitmiş o yzden bişey demedi ama bebek iri yada diyet yap falan demedi senin doktorun kim???

benımkı dorukta gızem hanım canım,2 hafta onden gıttıgı ıcın sureklı dıyet yaptryor,ben 45 kılo ıle hamıs kaldım sımdı 57 yım12 kılo aldım...

tam senı soracaktım canım,bahar yagmuru nerelerdesın dıye:)sen benden once davrandın:)sancı yok:)ama bol bol sırt agrım var,bıraz yoruldugumda hemen sırtım çatlayacak gibi oluyor,bebişin hareketlerı ozellıkle gunduzlerı baya azaldı ,gecelerı ıyı sımdılık,yerlerı daraldı heralde:)ben de korkuyorum bazen uzun sure hareket etmeyınce ama ınternette baktım normal dıyor,bundan sonra daha da azalacak galıba hareketlerı,hayırlısıyla kavussak kuzucuklarımıza:)

benımkı dorukta gızem hanım canım,2 hafta onden gıttıgı ıcın sureklı dıyet yaptryor,ben 45 kılo ıle hamıs kaldım sımdı 57 yım12 kılo aldım...

ne bileyim canım valla bana bişey demiyor doktorum ama zaten ultrasona önden giden bir bebek demekki sat a göre beklenen doğum tarihinden önce gelicek demek değilmi yani önden gitmesinin bi problemi olmaz diye düşünüyorum hatta bi arkadaşım çok kilo alıyor diye kendisi özellikle öğlen yemeklerini meyvalarla geçiştirdiği için doktoru kızmıştı bebek tam kilo alıcakken sen onu rejime sokuyorsun diye ne bileyim valla anlamam:44: aldığın kilo normal bende 13 kilo aldım bebeğinin kilosu ne kadar ??

35.haftada 2900 bebişim,sata göre 14 eylul dogum,ama ultrsna gre 15 gun once ,buyuk ıhtımalle 15 gun once olacak,rahımın bellı bır kapasıtesı var dıyor doktorum,ne bıleyım kısmet bakalım,sag salım dogsun da baska bısey ıstmyrm.....kılolu bebek normal dogumu zorlastırıyormus ondan ıstemıyor doktorum cok kılo almasını,

vala dediğin gibi cnm sağ salim alsak su bebişleri kucaga hergün bi panik o aman normal benimkide gündüz azaldı geceleri iyi inşallah bi sorun olmaz sen bu hafta gitcen dimi kontrole gene

vala dediğin gibi cnm sağ salim alsak su bebişleri kucaga hergün bi panik o aman normal benimkide gündüz azaldı geceleri iyi inşallah bi sorun olmaz sen bu hafta gitcen dimi kontrole gene

çarşamba ya da persembe gıdecegım:)unuttum gununu,esım almıstı randevuyu da:)bakalım durum ne olacak,catı muayenesı yapacak mı kı,nst ye baglar yıne heralde,senın ne zaman randevun?normal dogumu cok ıstıyorum ben ama hayırlıssı tabı...

suyum patlayacak dıye korkuyorum vallakayınvalıdemın ayagı kırık ona bakıyorum sureklı mısafır var,2 evın ısı de bana kaldı,tam 9. ayımda dınlenecekken kosturuyorum,

sen içini ferah tut eğer 15 gn erken gelicekse zaten bu ayın sonuna bekliyorsun bebeğini ve haftada 200 300 gr alsa tam bence bebeğin normal kilodayken doğumunu yaparsın ama bi gerçek daha var kçk bebekler normal doğumda kilolu bebeklerden daha çok zorlanıyorlarmış itemiyorlarmış kendilerini hiiç kafana takma bebeğinin kilosunu Allah neyi nasip ettiyse o olur normal istersin beklersin kakasını yapar içinde hemen sezeryana alırlar sezeryan dersin hiç sezeryana bile vakit bulamadan normal doğurusun inşallah normal yaparızzz

önümüzdeki hafta yıllık iznimi kullanıcam inşallah ve döünşte raporumu alıcam ama patron iyi hissedersen gelirsin diyo yaaa bayramdan sonra bakalım 10 gün belki giderim çünkü benim ikiz fazla riske atmayayım kendimi zaten 36.haftaya kadar dururlarsa 36.haftada inşallah doğum olur diyo doktorum
allah çalışanlara özellikle çalışan hamişlere kolaylık versin:)

oy yerım ben o kuzucukları:)masllah,benım ıkız yegenlerım var,o kadar tatlı oluyorlar kı,allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallaah...

hakklısın canım,hayırlısı neyse o olsun ınsallah...kakasını yaptıgını nasıl anlıyorlar acaba bılıyor musun?

hakklısın canım,hayırlısı neyse o olsun ınsallah...kakasını yaptıgını nasıl anlıyorlar acaba bılıyor musun?

valla canım nasıl anladıklarını bilmiyorum ama yakın çevremde başına gelen arkadaşlarım oldu :26: inşallah öyle şeyler gelmiycek başımıza hiç sorun yaşamadan normal doğurup bebişlerimizi kucağımıza alıcaz... vee bence artık sende kendine dikkat et fazla yorma evet kayınvaliden olunca mecbur kalıyorsun bazı şeyleri yapmaya ama sen bugn doğum yapsan ne yapıcak bebeklemi ilgileniceksin onunlamı Allah sabır versin

aaaa ne güzel benim doktorum ziya çetin çok mükemmel çok kaliteli bi doktor yaa ben kendisinden inanılmaz memnun kaldım hem doğumumda hemde şu andada tedavi görüyorum haftanı 4 günü gidiyorum hem ofise hem hastaneye hayatım kükürtlü yollarında geçiyor :))
hakkında hayırlısı olsun benimde kızıma iri bebek dedi 36+2 de doğdu normalden çok korkuyordum sezeryanla aldı kilosuda iyiydi maşallah hiç üzülmeyin herşeyin hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…