benımkı de 2 hafta önden gidiyor da doktorum şeker aradı ama çıkmadı çok şükür,ziya bey birsey dyr mu onde gıtmesıyle ılgılı?benım hosuma gıdıyor aslında ırı bebek olması,ama doktorum pek ıstemıyor,hep yuruyus ,dıyet verıyor onden gıtmesın dıye,sende durum ne?
yok canım bişey demiyor sadece benim kilomu fazla bulunca kızıyor şükür ki bu sefer 2 kilo almışım 950 gr ıda kızıma gitmiş o yzden bişey demedi ama bebek iri yada diyet yap falan demedi senin doktorun kim???
kızlar nabersiniz?nuraycım bebişin bıcı bıcıya ne tepki verdi meraktayım?sevil pakeri soran arkadaşım o dorukta ama yıldırımda deil cekirge dorukta ve cok iyi bi doktor olduğunu biliyorum bi kaç arkadaşım onda doğum yaptı ve cok memnun kaldılar.semracım sen nasılsın varmı ağrı sancı?bebeğin hareketleri son haftalarda azalıyomu?sanki benim biraz azaldı gibi korkuya kapılıyorum o yüzden
benımkı dorukta gızem hanım canım,2 hafta onden gıttıgı ıcın sureklı dıyet yaptryor,ben 45 kılo ıle hamıs kaldım sımdı 57 yım12 kılo aldım...
işyerinde gözlerim açık uyuyorummmmm:95::95::95:
ne bileyim canım valla bana bişey demiyor doktorum ama zaten ultrasona önden giden bir bebek demekki sat a göre beklenen doğum tarihinden önce gelicek demek değilmi yani önden gitmesinin bi problemi olmaz diye düşünüyorum hatta bi arkadaşım çok kilo alıyor diye kendisi özellikle öğlen yemeklerini meyvalarla geçiştirdiği için doktoru kızmıştı bebek tam kilo alıcakken sen onu rejime sokuyorsun diye ne bileyim valla anlamam:44: aldığın kilo normal bende 13 kilo aldım bebeğinin kilosu ne kadar ??
tam senı soracaktım canım,bahar yagmuru nerelerdesın dıye:)sen benden once davrandın:)sancı yok:)ama bol bol sırt agrım var,bıraz yoruldugumda hemen sırtım çatlayacak gibi oluyor,bebişin hareketlerı ozellıkle gunduzlerı baya azaldı ,gecelerı ıyı sımdılık,yerlerı daraldı heralde:)ben de korkuyorum bazen uzun sure hareket etmeyınce ama ınternette baktım normal dıyor,bundan sonra daha da azalacak galıba hareketlerı,hayırlısıyla kavussak kuzucuklarımıza:)
tam senı soracaktım canım,bahar yagmuru nerelerdesın dıye:)sen benden once davrandın:)sancı yok:)ama bol bol sırt agrım var,bıraz yoruldugumda hemen sırtım çatlayacak gibi oluyor,bebişin hareketlerı ozellıkle gunduzlerı baya azaldı ,gecelerı ıyı sımdılık,yerlerı daraldı heralde:)ben de korkuyorum bazen uzun sure hareket etmeyınce ama ınternette baktım normal dıyor,bundan sonra daha da azalacak galıba hareketlerı,hayırlısıyla kavussak kuzucuklarımıza:)
vala dediğin gibi cnm sağ salim alsak su bebişleri kucaga hergün bi panik o aman normal benimkide gündüz azaldı geceleri iyi inşallah bi sorun olmaz sen bu hafta gitcen dimi kontrole gene
35.haftada 2900 bebişim,sata göre 14 eylul dogum,ama ultrsna gre 15 gun once ,buyuk ıhtımalle 15 gun once olacak,rahımın bellı bır kapasıtesı var dıyor doktorum,ne bıleyım kısmet bakalım,sag salım dogsun da baska bısey ıstmyrm.....kılolu bebek normal dogumu zorlastırıyormus ondan ıstemıyor doktorum cok kılo almasını,
allah çalışanlara özellikle çalışan hamişlere kolaylık versin:)
suyum patlayacak dıye korkuyorum vallakayınvalıdemın ayagı kırık ona bakıyorum sureklı mısafır var,2 evın ısı de bana kaldı,tam 9. ayımda dınlenecekken kosturuyorum,
önümüzdeki hafta yıllık iznimi kullanıcam inşallah ve döünşte raporumu alıcam ama patron iyi hissedersen gelirsin diyo yaaa bayramdan sonra bakalım 10 gün belki giderim çünkü benim ikiz fazla riske atmayayım kendimi zaten 36.haftaya kadar dururlarsa 36.haftada inşallah doğum olur diyo doktorum
ayyy kıyamam bu kötü olmuş senden başka bakıcak kimsesi yokmu kızı kardeşi vs.
sen içini ferah tut eğer 15 gn erken gelicekse zaten bu ayın sonuna bekliyorsun bebeğini ve haftada 200 300 gr alsa tam bence bebeğin normal kilodayken doğumunu yaparsın ama bi gerçek daha var kçk bebekler normal doğumda kilolu bebeklerden daha çok zorlanıyorlarmış itemiyorlarmış kendilerini hiiç kafana takma bebeğinin kilosunu Allah neyi nasip ettiyse o olur normal istersin beklersin kakasını yapar içinde hemen sezeryana alırlar sezeryan dersin hiç sezeryana bile vakit bulamadan normal doğurusun inşallah normal yaparızzz
hakklısın canım,hayırlısı neyse o olsun ınsallah...kakasını yaptıgını nasıl anlıyorlar acaba bılıyor musun?
bende canım acıyacak diye falan korkmuyorum da ne bileyim değişik duygular içindeyim artık doktora gittiğimde çok rahat olan ben dün çok heyecanlandım inşallah sağlıkla sıhhatle dünyaya getiricez bebişlerimizi...doktorum ziya çetin acıbademde doğum yapıcam inşallah ...kızım evet önden gidiyor ultrasona göre 2 hafta önde bakalım hayırlısıyla gelsinlerde
oy yerım ben o kuzucukları:)masllah,benım ıkız yegenlerım var,o kadar tatlı oluyorlar kı,allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallaah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?