Bursa hamişleri buraya :)

aklıma bişey takıldı sizlere sormak istiyorum bu karın sertliği denen şey nedir nasıl oluyor internette biraz araştırdım pek iyi bişey değilmiş ama benimde kızımın poposunun olduğu yer sadece belli bi bölm bazen sertleşiyor bende poposunu kaldırdığı için olduğunu zannediyordum karnımın diğer yerleri sertleşmiyor o sırada bilen,başına gelen varmı ???? doktorum 3 önceki kontrolümde demişti karnın sert magnezyumu kullanmıyormusun diye kullanmaya başladım ama o zaman ama nasıl bir sertlikten söz ettiğini sormadım son gittiğimde de unuttum neyse aydınlatırsanız beni sevinirim

karnının tamamı taş gibi oluyor canım,yanı oyle bır bolumu falan degıl,20.haftadan berı var bende,magnezyum kullanıyorum gunde 2 kez...

arkadaşlar nerdesiniz sayfa gerilemiş cok yeni bişey gördüm bilgisi olan varmı merak ettim yeni bi jel cıkmış normal doğumda kullanıkıyomuş ve dikişsiz doğumu sağlıyomuş duyan varmı denenen bi bayanın yazısını okudum cok rahat olduğunu yazmış

evet canım çok şükür sevdi hiç ağlamıyo maşalah 1kere annem geldi yıkamaya bi daha eşimle birlikte yıkamaya başladık çok zevkli oluyo :))

hıc duymadım canım,nasıl bi sey acaba?

benimde ikizlerim olucak inşallah aynne kızımın kafasının olduğu yer sertleşiyo diğer yerler aynı kalıyo kasılmalar pek iyi olmuyomuş

benimde ikizlerim olucak inşallah aynne kızımın kafasının olduğu yer sertleşiyo diğer yerler aynı kalıyo kasılmalar pek iyi olmuyomuş

benim eşimde çok ikiz istemişti ama kısmet Allah sağlıkla bebişlerimize kavuşmayı nasip etsinde ne yapalım kasılmaları idare edicez artık.. canım sanada Allah kolaylık versin

rabbim bana da pamuk oğlumu yıkamayı nasip etsin inşallah....

selam kıslar bana gızem hanımı sormuşunuz bakın doktor öncelıle yogunluktan ıkınıc olaraka kişilik olarak cok konuşmayı seven bırı degıl ama bu onun kotu bı doktor oldugunu gostermez emın olun ben dogum yapana kadar o kadar cok sey sordumkı hepsınıde sabırla acıkladı ve hıc atlamadan cevapo verıd sorularımnın coguda sacma sapandı ama kadın cıddıyetle cevapladı benı dogumda da o kadar memnun kaldım kı sancılandıgımda gece 12de aradım hastaneye gıderrken ara benı dedı ve ben gıdıyorum dıye aradım hemşire hanım bı mkuayene etsın ona gore geleyım dedı en son gece 4.de ben agrılara dayanamayıp sezeryan ısteyınce kadın tum ekıbını toplayıp geldı ben bayılana kadarda sohbet ettık kendısıyle dogumdan sonra ayılınce hemen yanıma geldı sabahın 5ınde sonra eve gıtmış tekrar hastaneye geldıgınde 9 da tekrar geldı nasılsın dıye yanı kısacası cok ılgılı bı bayan azcıkda onu düşünün 2 cocuk annesı bıtanesı 9 aylık ayrıca cook hastası var konuşmaya hali kalmıyor hiç korkunuz olmasın sonuna kadfar guvenebılırsınız ıkıncı yı dogurmayı düşünsem yıne ona gıdeım ben cok sevıyorum doktorumu yarın kontrolum var gıdınce anlatcam bunları bakalım ne dıycek :)))))))))))))))))))

cevabın için tesekkur edrım oncelıkle canım,ben de dun gıttım,artık son 3 haftadayız dedı,cok ılgılendı ,cok sıcaktı,nst ye soktu,hatta yanıma geldı nasıl cıkacak sonuc dye ,cok memnun oldum,dedıgın gbı cok yogun,bazen canını sıkan seyler de oluyordur muhtemelen kı gecen hafta ben bır tanesıne sahıt oldum,ama cok guvenıyorum kendısıne,ınsallah tatıl gunune denk gelmem de dogumumu kendı yaptırır,

ben 20.haftadan berı kasılma yasıyorum ,25.haftadan berı magnesyum kullanıyorum,baya bı azalmıstı,37,haftadayım,doktorum artık kullanma kasılmaların da yararı var dedı,mesela bebegı aasagı ıtıyormus,dıyaframının temızlenmesını saglıyormus,doktorum deddı kı mesela kasılma yasamadadn dogan cocuklar yanı sezeryan olanların dıyaframı hemen temızlenmıyo cogu cocuk sıkıntı yasıyor ,hıc korkma,zararı yok yararı var dedı ,o yuzden rahatım,

Son düzenleme:
baharcım,tugbacım?nerelerdesınız?nasılsınız?nasıl gidiyor son haftalar?bebısım 3330 gr olmus,daha 3 haftamız var bakalım eger yaramazlık yapıp gelmee kalkısmazsa:)

baharcım,tugbacım?nerelerdesınız?nasılsınız?nasıl gidiyor son haftalar?bebısım 3330 gr olmus,daha 3 haftamız var bakalım eger yaramazlık yapıp gelmee kalkısmazsa:)

valla canım ben buralardayım iyiyim fena sayılmam sadece bazen kuyruk sokumum çok acıyo ne oturabiliyorum nede yatabiliyorum onun dışında iyiyiz Allaha şükür dn hastaneye gittim konuşmaya artık yaklaştığının iyice farkına vardım yakında kızıma kavuşucam ama biyandan da korkuyorum... neyse:18::18:dün birde bebek şekerlerine baktım kapı süsü falan, kızlarr sizler neler yaptnız bu konuda nerden aldınız????

cnm bende bugün gittim kontrole 36 1 iz bizde kızım 3 kilo olmuş artık doğabilir dedi 1 hafta sonra tekrar cğardı ama yoğunluktan randevu alamadımki napcam bilmem aşşağa inmiş 2 hafta ya olur dedi bugün cok sıcaktı doğuma gircenmi diye sordum burda olursa gircekmiş 26sından sonramı ne bayramın ilk gecesine kadar yokmuş

ben de sırt agrısından catlayacagım artık:)ıns.bebıslerımıze sag salım kavusalım hepımız:)ben bebek şekeri almadım daha cnm,kapı susunu de bakırcıların gırısınde bır dukkkandan aldım,bı de yengem cok becerıklı bu konuda kapıya tulle suslemeler yapacak ıns.

oh masallah kuzuna:)artık alsınlar kıloları da tombıs dogsunlar:)en onemlısı saglık ya,gerısı bos...
salı sabah gel dedı bana,hıc randevu yok,randevusuz gel dedı,bana asagıya ındı falan demedı yabas pozısyonu ıyı dedı ne demekse,catı muayenesı yaptı mı,benı du yapacaktı ama vazgectı,nst ye gır sancı cıkarsa yaparım dedı,ordada sancı cıkmadı ama salı yapabılır buyuk ıhtımalle,tedırgın oluyorum su muayene ısınden:)sıcak olmasına cok sevındım:)sık dısını guzelım ,gızem hanım burdayken olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…