Bursa hamişleri buraya :)

Cumartesi günü Doruğa Evrim Aydın a gittim. 7+5 haftalık hamileyim bebeğin kalp atışlarını dinledi herşey yolunda sevindim.Doktor çok güler yüzlü ama pek açılama yapmıyor sadece ultrosonda baktı sonra elime bir kitapçık tutuşturdu bunu oku ona göre beslen dedi başka hiç bişey söylemedi doğrusu ben hiç tatmin olmadım.Bu kadarını Zübeydede yapıyorlar zaten.Mesela bazı bitkiler düşüğe neden oluyormuş beni uyarmasını isterdim ama nerde ?En azından şu aylarda nelere dikkat etmem gerektiğini mutlaka yemem gereken şeyleri söylemesini beklerdim.Doruğa giden arkadaşlar sizce bu normalmi yoksa ben mi çok şey bekliyorum?Sizlerin ilk muayenesinde doktorunuz neler yaptı?
Birde Sağlık ocağına bildirmemiz gerekiyormuş gebelikte tetonoz aşısı yapılıyormuş diye duydum bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim.Doktor bu konudada pek bişey söylemedi.Bir dahaki sefere aklıma gelen bütün soruları not alıp gideceğim yada doktorumu değiştireceğim.

çoğu doktor ozellıkle dorugun dokktorları yogun oldugu ıcın cok acıklama yapmıyor bu aylarda maydonzo ve bıtkı caylarından özellikle sınamekinden uzak dur kendıne dıkkat et hergun muhakka yumurta ye kahvaltıda gunde en az bı kase yogurt ye içebiliyorsan sut iç ayrıca cevız ve fındık badem tazrında kuruyemiş tuket bıde kabızlık ıcın kayısı ve havuç ye bol bol su iç bebişin susuz kalmasın son olarak bende yıldırım dorukta gizem hanıma gıdıyorum oda cok anlatmıyor ma ben bı ınternet kurdu oldugum ıcın herşeyı arştırıp gıdıncede tek tek soruyorum oda sabırla cevaplıyor saolsun dogum fıyatları benımde kafamı karıştırıyor kızlar ne yapcaz bız yaaa

merhaba kızlar bende yeni öğrendim gebe olduğumu. allahın izniyle 3+4 hamileyim daha yeni. doktora gitmedim 5. haftayı bekliyorum . inşallah sağlıklı bir gebelik olur daha önce kimyasal gebelik yaşadım korku kaldı içimde.
bende dorukta evrim hanıma gidiyorum genel kontrollere baya iyiydi hatta 2 arkadasıma tavsiye ettim çok memnunlar.
ama ben hastane olarak jimeri beğeniyorum. türkan hanım varmış orda onuda çok övdüler bi ona gideyim diyorum ilk olarak kısmen olursa.

merhaba kızlar ben 15 haftalık hamileyim medikalparkta arzu acar ünsal a gidiyorum.kararsızım acaba arzu hanıma giden bilen duyan varmı bana fikir verin arkadaşlar

arkadaşlar benimde adetim 4 gün gecikti test yaptım dün ve pozitif çıktı bu 2. hamileliğim 3 yaşında bi kızım var önümüzdeki hafta doktora gitmeyi düşünüyorum ama kime gidiceğim konusunda kararsızım bana yardımcı olurmusunuz

merhaba kızlar ben 15 haftalık hamileyim medikalparkta arzu acar ünsal a gidiyorum.kararsızım acaba arzu hanıma giden bilen duyan varmı bana fikir verin arkadaşlar

canım merhaba bende arzu hanıma gidiyorum ilk çarşamba günü gittim çok ilgili ve bilgili bi doktor çokta güleryüzlü ve sen sormadan herşeyi anlatıyo bebeğimin cinsiyetin çarşamba günü öğrendik her yerini 20 dakikada inceledi bir bir anlat burası sırt kemiği parmakları oğluşumun pipisini herşeyi anlattı tabi 2. gebeliğim 3 yaşında oğlum var ve buda erkekkimiz sağlıklı olsunda önemli değil ama her anne ve baba gibi 2. lerin mutlaka gönülden değişik olmasını istiyoruz hayırlısı böyleymiş ne diyelim yüce yaradanım bunu layık görmüş allah bebişlerimize uzun sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah.bu arada be 17+1 günlük hamileyim doktorumdan çok memnunum .

merhaba
ben esentepe tıp merkezine bir yakınımın hasta ziyareti için gitmiştim. o zamanlar hastaneyi çok beğendim çok temiz ve nezih bir hastane. şimdi doğum için bu hastaneye gitmeyi düşündüm bende. nasıl hastane ve doktorunuzdan memnun musunuz. doktorunuz kim ?

ya kılzar napcaz bu dogum fiyatlarını cok pahalı her yer ya ben doruka gıdıyorum doktorumuda cok sevıyorum ama 900 tl cok ya gunah okadar paraya kayserıde 100 lıraya doguruyorlar ozel hastanede bu kadar fark olamaz yaaa ne yapcam bılmıyorum şimdedıden başladım düşünmeye

kızlar cok erken bılıyorum ama ben bursanın yabancısı oldugum ıcın napcam bılmıyorum bebek alışverısını nasıl halletcem yaa ne nerde satılır dogru duzgun bılmıyom bı bakırcılar çarsısı nı gordum bebek eşyaları satan oyun parkı alıcam ben beşik yerıne bıde gardrop gordum cok şirin onu ıstıyorum ama ne marka alayım nerden alayım hıc bılmıyorum bu konuda fıkrı olan uygun fıyatlı bebek malzemelerı satan yerler bılen varsa yardımlarınızı beklıyorumm

bende evrim aydına gidiyorum canım güler yüzlü bir doktor fakat dediğin gibi fazla anlamıyor sorarsan cevaplıyor cok yogunlar sanırım hatta gecenki kontrülümde söle bisey oldu miğdem yanıyo dedim sana gaviskon yazalım dedi olur dedim ama receteye yazmayı unutmus ssk ödemesiz aldık bizde yani ner yapalım keske daha iyti doktorlar olsada bizde gitsek hayırlısıyla kucagına almanı dilerim

evet canım aynen öle valla fiayalr cok pahalı ya hele ben sezaryanla doğum yapacagım için bana 1.350tl dedi sanırım fiyatı ben doğum evinde badevaya doğurmustum ilk cocumu ama artık nasılsa sezaryan oldum özelde doğuryaım dedim tabi ilgiylede alakalı bir karar ama evde aldım daha yeni borcumuzda var ne bilayim ya allah hepmizin yarıdmcısı olsun

merhaba.mesajınızı çok geç gördüm evet esentepe dediğiniz gibi çok nezih bir tıp merkezi ben oradan memnundum ama doktorum başka bir hastaneye geçti.DEMET HAYTOĞLU.MEDİCABİl hastanesinde şu an. bende doktorumun arkasından oraya gittim bu hastanedende memnunum daha donanımlı ve doktorumda çok iyi herşeyle ilgileniyor sağolsun tavsiye ederim 32 haftalık hamileyim başından beri demet hanıma gidiyorum.

Çok teşekkür ederim. Aradım ve Demet hanımdan randevu aldım. Yeni bir hastaneymiş. Yeni olanda hizmet her zaman iyidir diye düşünüyorum. Bakalım nasibç Ssk lı muayne ücretleri çok güzel 12 tl katılım payı alıyorlarmış sadece. Doğum ücretlerini gittiğimde soracağım. Ücretten çok benim için doktor önemli demet hanım doğal doğumu destekleyen bir doktormu?

kızlar benımde 3 aylık bebegim var.
dorukta melike yıldırım a gıttım.memnun kaldım.epıdural sezeryanla oldu bebegim eli de cok tez doktorun.doktor arayanlara bir fikir olabilir.

evet canım dediğinde haklısın yeni olanda hizmet daha iyidir bende bu mantıkla gitmiştim.doğum ücretleri diğer özel hastane fiyatları gibi normal 800 dü sanırım.demet hanım normal doğumdan yana tabi tercihini soruyor ama yinede normal doğumu öneriyor.şimdi bir kadındoğumcu daha gelecekmiş hastaneye bahar hanım olduğunu söylemişti ama kimdir bilmiyorum.dediğin gibi giriş ücretleride çok çok uygun.allah hakkımızda hayırlısını versin.

herkeze merhaba arkadaşlar,
Doktorla aramızda elektiriklenme çok önemli... Umarım herkez doktorundan memnun kalır... Ben Melike Yıldrıma gidiyorum ve onu çok seviyorum,bu iknci gebeliğim ve ikinci kez ona gidiyorum...En güzel tarafı da şu,ben telefon ettiğimde kadın gayet tatlı bir dillle ,beni hiç üzmeden bana gayet rahatlatıcı çözümler sunuyor... Keşke hastane ücreti bukadar yüksek olmasaydı da bende orda devam edebilseydim... Sırf hastane fiyatı yüzünden o çok sevdiğim doktorumu bırakacağım bu ay...
Neden bu kadar yüksek tutuyorlar bu fiyatları anlamış değilim....DEvlet hastanesinde doğurmak istemiyorumn,çünkü ilgilenmiyorlar ,ben şevkette doğurmuştum o zmanlar ,öyle ki bebeğin başı çıktı da ondan sonra bei doğum sandalyesine almışlardı.. ben doğurdum diye seslenene kadar doğumhanede kimse gelip bakmamıştı bana,ve bir başımaydım..

canım hayırlı olsun. Allah sağ salim kucağına almak nasip etsin. benim doktorum ilk üç ay canın ne istiyorsa ye iç demişti bana. ama bende toxoplazma olduğu için yememem gerekn şeyler vardı onları teker teker söyledi. meyve çayı tavsiye etmedi içinde ne olduğunu bilmiyruz diye. ama özeline de gitsen herşeyi teker teker anlatmalarını bekleme bence. doktorun sana karşı ilgili mi nasıl davranıyor seni olumsuzluklara değil de seni telaşlandırmıyorsa bir aksilik olduğunda onu aradığında sana yardımcı oluyorsa, sorduğun sorulara sabırla cevap veriyorsa bence iyi bir doktordur.
sağlık ocağına gelince evet ilk üç ay içerisinde bağlı olduğun sağlık ocağına hamile olduğunu bildirmelisin. tetanoz aşısı da 5. ayında falan oluyor. doktorunun bunu hemen söylemesini bekleme benim doktorumda söylememişti ben sormuştum onun zamanı var ben sana o zaman söyleyeceğim demişti. ki sağlık ocağına kayıt olduğunda orda seninle ilgilenen hemşire seni arasıra arayacak o da seninle ilgili kayıt tutacak. o sana bildirecek şu zaman gelmelisin diye. sen o zaman doktoruna sorarsın.

Haftaya cumartesi günü için randevu aldım demet hanımdan bu hafta yoğunmuş. Cv sine baktığımda 2007 de mezun olmuş sonra da ihsaniye tıp merkezinde görev yapmış yani üç yıllık tecrübesi var. Tereddütte kaldım biraz. Kafamdan şöyle bir hesap yaptım. çalıştığı kurum da hasta sirkilasyonu çok olmadığı için yılda 10 doğum yaptırmış olsa üç yılda 30 doğum yapar. acaba yeterlimi. sizce nasıl tecrübeli bir doktora benziyormu. izleniminiz nedir.hiç doğum yapmış bir hastasıya denk geldinizmi. Allah hepimize kolay ve hayırlı doğumlar nasib etsin.

canım benim ,Bursada bebek mobilyası deyince Ayşen bebe var cumhuriyet caddesinde oraya bak..
birde bakırcılarda bebeler sarayı var ,benim tavsiyem büyüyen akryolalı oda yapmandan yana o daha kullanışlı oluyor... özlem bebe falan var uygun satıyor,orta kalite..ama lc waikikidende alışveriş yapabilrsin... bol şanslar...
off çok kötü yapacak bişey yok canım,özle gideceksek,en makul olanını seçmek zorundayız...
ben 30 doğumdan fazla doğum yaptırdığını düşünüyorum,ben o doktorunda tecrübesine güvenirim ,çünkü yeni kendini tanıtmasından ve fazla hastası olmamasından dolayı,daha sıcak kanlı ve açıklayıcı bir doktor olacağını düşünüyorum... bol şans ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…