Bursa hamişleri buraya :)

doktorun ne dedı c<nım,bebısın nasılmıs,dogumla ılgılı bsey dedı mı?

yok tatlım hastaneye doğumu orda yapıcağımı söylemeye gittim doktoruma gitmedim 27 sinde gidicem doktora çatı muayenesi yapıcak ama çook tırsıyorum :18::18: kimisi çok canım acıdı diyo kimisi rahat olursan hiçbişey olmuyor diyor ne yapıcam valla bilmiyorum neyse siz gidin benden önce anlatırsınız doğumuda artık o zaman konuşuruz herhalde

bende carsamba gideyim diyorum beni sokmadı ntsye falan banada randevusuz gel dediler öyle yapcam artık belki o zaman yapar catı muaynesi banada bende tırsıyorum ama artık nolur bilmem bana şöyle böyle olursa doğum habercisi gel dedi ama bazı şeylerde söyledi onlar oldumu gelme falan dedi gidene kadar zor doğar ya naparız bilmem benim aşşağadaydı başı iyice doğum yoluna girmeye başlamış cnm benim sat 8 aralık ama ben 2 ay adet olmadan hamile kaldım 8 aralığı bana ultrason verilerine göre yaklaşık koydular gercek sat 10 kasım

cnm kapı süsü aldım ben carsıdan ahsen bebe diye bi yerden bebek şekeri almıcam ben onun yerine kafkasta bebek çikolataları var cok güzel normalde olsa sezeryanda olsa ordnlardan alıp ilk gelenlere evede hastaneyede onlardan ikram etmeye karar verdim çünkü onlardada süs var eger şekerde yaptırcaksan netede bi bak derim hem uygun fiyatları hemde cesit cok

arkadaşlar merhaba bayadır giremiyordum bebeğimin cinsiyeti belli oldu oğlum olacakmış çok mutluyum eşyalarını bile aldım allah isteyen herkese nasip etsin

sorma canım ya valla ben de tedırgınım,kasmamaya calısacagım kendımı,yoksa acıyormus...

ne guzel anlatmıs sana dogum hbercılerını,ben de merak edyrm ,mesella suan sag kasıgıma agrı gırıyo:)tırsıyorum byle olunca noluyo dıye:)senın benden once olacak sanırım:)senın dogum yoluna gırıyo bası masallah,bana bı sey demedı bas pozısyonu ıyı dedı sadece,benım de sat 8 aralık,ama ben kesın htrlyrm:)benım sertlesmelerım var ya karnımda cok ondan nst ye sokuyo,bakalım salı ne dyecek,

merhaba bayanlar yeni hamilelerinizdenim bursadanım 7 hafta 3 günlük hamileyim

inşallah herşey yolunda gider bebişlerimiz sağlıkla büyür

yaaaa kızlar merhaba bu topik daha önce nerdeydi neredeyse doğıracağım yeni buldum.bende 34 hftalık hamileyim çekirgede gülin okana gidiyorum varmı tanıyan jimerden ayrıldı belki ordan tanırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…