valla canım ben buralardayım iyiyim fena sayılmam sadece bazen kuyruk sokumum çok acıyo ne oturabiliyorum nede yatabiliyorum onun dışında iyiyiz Allaha şükürdn hastaneye gittim konuşmaya artık yaklaştığının iyice farkına vardım yakında kızıma kavuşucam ama biyandan da korkuyorum... neyse:18::18:dün birde bebek şekerlerine baktım kapı süsü falan, kızlarr sizler neler yaptnız bu konuda nerden aldınız????
valla canım ben buralardayım iyiyim fena sayılmam sadece bazen kuyruk sokumum çok acıyo ne oturabiliyorum nede yatabiliyorum onun dışında iyiyiz Allaha şükürdn hastaneye gittim konuşmaya artık yaklaştığının iyice farkına vardım yakında kızıma kavuşucam ama biyandan da korkuyorum... neyse:18::18:dün birde bebek şekerlerine baktım kapı süsü falan, kızlarr sizler neler yaptnız bu konuda nerden aldınız????
doktorun ne dedı c<nım,bebısın nasılmıs,dogumla ılgılı bsey dedı mı?
oh masallah kuzuna:)artık alsınlar kıloları da tombıs dogsunlar:)en onemlısı saglık ya,gerısı bos...
salı sabah gel dedı bana,hıc randevu yok,randevusuz gel dedı,bana asagıya ındı falan demedı yabas pozısyonu ıyı dedı ne demekse,catı muayenesı yaptı mı,benı du yapacaktı ama vazgectı,nst ye gır sancı cıkarsa yaparım dedı,ordada sancı cıkmadı ama salı yapabılır buyuk ıhtımalle,tedırgın oluyorum su muayene ısınden:)sıcak olmasına cok sevındım:)sık dısını guzelım ,gızem hanım burdayken olsun:)
mavisis merhabalar,nasılsın,nasıl gidiyor hamişlik:)
arkadaşlar merhaba bayadır giremiyordum bebeğimin cinsiyeti belli oldu oğlum olacakmış çok mutluyum eşyalarını bile aldım allah isteyen herkese nasip etsin
Merhaba canım, iyiyim çok şükür.sen nasılsın??
çok şükür iyi gidiyo dr.dan şimdi geldim bebişimde iyiymiş.
yok tatlım hastaneye doğumu orda yapıcağımı söylemeye gittim doktoruma gitmedim 27 sinde gidicem doktora çatı muayenesi yapıcak ama çook tırsıyorum :18::18: kimisi çok canım acıdı diyo kimisi rahat olursan hiçbişey olmuyor diyor ne yapıcam valla bilmiyorum neyse siz gidin benden önce anlatırsınızdoğumuda artık o zaman konuşuruz herhalde
bende carsamba gideyim diyorum beni sokmadı ntsye falan banada randevusuz gel dediler öyle yapcam artık belki o zaman yapar catı muaynesi banada bende tırsıyorum ama artık nolur bilmem bana şöyle böyle olursa doğum habercisi gel dedi ama bazı şeylerde söyledi onlar oldumu gelme falan dedi gidene kadar zor doğar ya naparız bilmem benim aşşağadaydı başı iyice doğum yoluna girmeye başlamış cnm benim sat 8 aralık ama ben 2 ay adet olmadan hamile kaldım 8 aralığı bana ultrason verilerine göre yaklaşık koydular gercek sat 10 kasım
arkadaşlar merhaba bayadır giremiyordum bebeğimin cinsiyeti belli oldu oğlum olacakmış çok mutluyum eşyalarını bile aldım allah isteyen herkese nasip etsin
merhaba bayanlar yeni hamilelerinizdenim bursadanım 7 hafta 3 günlük hamileyim
inşallah herşey yolunda gider bebişlerimiz sağlıkla büyür
oh,oh maşallah,ben de iyiyim şükür,annem geldi sağolsun bugun bıraz temızlık yapıyoruz,hangi hastaneye gidiyordun cnm sen?
hayırlı olsun inşallah,allah tamamına erdirsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?