Bursa hamişleri buraya :)

evet herkeste ramazan,bayram telaşı ve tabi bebek telaşı var sanırım .kimsede ses seda yok....inşallah herkes iyidir bebişlerde sağlıklıdır.yeni haberleri olan yazsında biraz hareketlensin ortam ama dimi????

merhaba arkadaşlar bursanın en taze hamişmiyim bilmiyorum ama 12 haftalık hamileyim ve evrim aydın doktorum.doktorumdan çok memnunum.ama bugün canım sıkkın geçen ay adet olmam gereken tarihte kanamam oldu doktor düşük tehlikesi olmadığını ama yinede progestan kullanmamı söyledi. şimdi gene adet dönemim lekelenmem oldu aradım doktoru yine her ihtimale karşı progestan kullan dedi.daha 4gün önce doktordaydık ve bebeğimin çok sağlıklı olduğunu söyledi hatta elini ayağını nasıl hareket ettirdiğini izledik.şimdi biraz tedirgin oldum.umarım bir problem yoktur.

merhaba evet sanırım en taze anne adayı sensin Hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla eline ayağına kavuştursun yakında cinsiyetide öğrenirsin artık canını fazla sıkma bence rahat ol bak 12 haftayı atlatmışsınız inşallah başka problemler yaşamadan geçirirsin bulantıların yoktur inşallah

konuyu yen gördüm arkadaşlar ünv. bursada okudum öğretmenim mezun olunca ayrıldı yollarımız 2 ay önce evlendim yine bursadayım biliyor musunuz öğrenciyken oturduğum evin karşı sokağında evimiz hem de :) ve şimdi de 4 haftalık hamileyim :)) çok büssürü taze yani.. henü bir doktorum bile yok bayramdan sonra gidicem inşş ama nereye kime henğz araştırma aşamasındayız.. hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize inşş..

tuğba1616 arkadaşım buantılarım yok ama reflü hastası olduğum için çok zorlanıyorum her yemekten sonra rahatsızım doktorum gavisconu sıklaştır fayda etmezse pulceti bir hafta iç dedi ama ben tedirginim ilacı kullanıp kullanmama açısından içeriğinde tam zararı yoktur demiyor B katagorisindeymiş çok mu evham yapıyorum acaba

hayırlı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin inşalllah

Allah'ım! Kadir Gecesi'nde indirdiğin Kur'an hürmetine hepimizi şeytanların ve şeytanlaşmışların şerrinden koru.
Kadir Gecesi'nde inen, işleri ibadet ve duadan başka bir şey olmayan Cebrail ve sair meleklerle bizi hemhal et.
Evlerimizi, yuvalarımızı, ticarethanelerimizi, her yerimizi meleklerin uğrağı haline getir.
Allah'ım! Bu gecede indirdiğin Kur'an ve bu gecede izninle gelen melekler hürmetine bizi affet.
Bizim de dualarımızı kabul eyle.

AMİN

Kızlar merhaba bende uzunzamandır giremiyordum topiğe nurayturhan cım bebeğini sağlıcakla büyüt inş darısı bizim başımıza bende jimerde nuray hanıma gidiyordum ve fiyatlardan dolayı medicabile bahar hanıma geçtim ama hastaneye gittiğim gün hüngür hüngür ağladım hem doktordan elektrik almadım hemde hastane çok kalabalık geldi birde nuray ın doğumunu okudum bugün ve birde bi arkadaşımız yazmış önceki sayfalarda bahar çelen vukuatlı diye ne gibş vukuatı var kimse yazmamış çok kafam karıştı bu arada yeni hamiş kalan arkadaşlarımız var allah kucağınza almayı nasip etsin ama bu bahar çelenin vukuatı hakkında bilgi istiyorummm lütfen yardım edin arkadaşlar bahar çelen nasıl bi doktor ???????

slm canım bende bahar hanıma gidiyorum ilk başlarda bende acaba bıraksammı bahar hanımı diye çok düşündüm sonra hastanede bi sürü doğum yapan anneleri gördüm ve o doğumları bahar hanım yaptırıyor çünkü başka doktor yok şimdilik, düşündüm insanın kaderinde ne varsa onu yaşar ve devam ediyorum inş. bi sorunla karşılaşmayız

Arkadaslar bir ay daha sabredin, Eylül sonu Demet hanim gelince ona muayene olursunuz bir de... Ondan da elektrik alamazsanız hastane değiştirin derim ben, çünkü sevmediğiniz,güvenmediğiniz bir doktorla devam etmek çok zor... İnşallah sorunsuz gecer hamileliğiniz, bizim de doğumumuz sona geldik artık

canım sen hangi doktora gidiyosun, seninde çok az kalmış gerçekten inş. doğumunda rahat geçer sağ salim alırsın bebişini kucağına

kızlar çok mutluyum, bebeğimin cinsiyetini öğrendim oğlum olacakmış

inşallah hayırlısıyla kucağınada alırsın.doğum gerçekten şans yani bazen çok profesyonel bir doktorla bile sorun yaşayabiliyosun.bende demet hanıma gidiyordum,o ayrılınce 2 kere bahar hanıma gittim.bende senin gibi elektrik alamadım ve özellikle nuray hanımdan sonra sen hiç alamamışsındır.o benim ilk bebeğimdeki doktorum.çok tatlı biri.ama jimerde olması ve fiyatlar bizim için maalesef şanssızlık.ben giderken medicalparktaydı.hepimiz için hayırlısı olsun,sağlıkla gelsin tosuncuklarımız.....

Kızlar şuan çok ama çok sinirliyim bu doktorların hiç insafı kalmamış..Hastalarına müşteri gözüyle bakıyorlar ve annelerin duygularını sömürüyorlar..Daha önce jimere gittiğimi doktorumun cenk aşkalli olduğunu söylemiştim..Jimerde fiyatlar pahalı olduğu için cenk beyle konuştuğumu ve doğumumu şevket yılmazda yapacağımı söylemiştim..İnanın artık para vermekten iflahımız kurudu..Cenk bey bizi 2 keredir çağırıyor ve ameliyat günü vereceğini söylüyor haftaya gel yine bakalım öyle karar verelim diyor..En son 2 gün önce gittim 100 tl verdim..Beni Nihat Gök isimli doktora yönlendirdi..Araştırdım iyi bir doktormuş..Az önce onun muayenehanesine gittim 120 tl ödedim bana pazar günü gel ameliyat günü verelim dedi..Bebeğin gelişimine bakacakmış..Yahu 1 hafta sonre ne ne kadar değişirki meyer dışarı çıkınca öğrendim 1 hafta sonra bile olsa kontrol olmuyormuş yine 120 tl istiyor artık şıradan çıktım bunlara insaf diliyor verdiğim parayıda helal etmiyorum Allah nasıl biliyosa öyle yapsın..Biz maaşlı insanlarız sonuçta ben artık çalışmıyorum 9 gün içinde 440 tl para az para değil..Yazıklar olsun!!!!

ayyy canım haklısın bende jimerdeydim türkan hanıma gidiyodum doğum fiyatlarını öğrenir öğrenmez bıraktım sonra medaikalpark ahmet yılmaza başladım şuanda orayı bıraktım doğum raporumu şevket yılmazdan başlattım tanıdık doktor bulduk çok şükür her hafta gidiyorum acil poliknikte olunca ne sıra bekliyom ne bişey nst ultrason kan tajlili idrar tahlillerimi ilk yaptırdığımda 140 tl ödemiştim jimerde şimdi hiç ödemedim kendisi bakıyo adı neriman çelik özel muanesi yok bilgin olsun ma benle tanıdık vasıtasıyla bu kadar ilgileniyodur büyük ihtimalle her hafta gidicem kısmetse düşünsene jimerrde her hafta gittiğimi batmıştık şevket yılmazda çok güzel gerçekten bence medikalparktan bile çok iyi hemşirelerin ağzından bal damlıyo ilgililer kısmet yinede bende sırf özel hastaneye işimden dolayı gittim düşün hiç izin almadım bu haftama kadar

merhaba arkadaşım benim doktorum da evrim aydın ben de çok seviyorum onu.evrim hanım çok rahat biri insanı hiç strese sokmuyor bence o yüzden öyle demiştir.sen içini ferah tut o sana tutunmuş kolay kolay bırakmaz inşallah.ben de taze anne adayıyım hatta bugün gidip kesemizi gördük çok şükür.bana da herşey yolunda dedi ama ilişki yok dedi benim de kafam karıştı acaba biz 16 ayın sonunda kavuştuk tedbir olsun diye mi dedi.bir de malesef çok yoğun oluyor bekliyorum çok.

canım sen hangi doktora gidiyosun, seninde çok az kalmış gerçekten inş. doğumunda rahat geçer sağ salim alırsın bebişini kucağına

Amin canım inşallah... Ben Demet hanıma gidiyorum, iki seferdir Bahar hanıma muayene oldum. Bizimki erken gelmezse Demet hanım doğumuma yetişecek inş.

canım bu nasıl iş ya ben ayda 2 defa gidiyorum 1 defasında 100 tl veriyorum.hatta bazen kontrole muayeneden 3 hafta sonra gidiyorum izin sıkıntısından dolayı yine kontrol sayılıyor.ve benimki tamamen özel.ama az kaldı yapcak bişey de yok.işte böyle mecbur bırakıyorlar ya bu doktorlara bu yüzden insanların kini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…