merhaba arkadaşlar bursanın en taze hamişmiyim bilmiyorum ama 12 haftalık hamileyim ve evrim aydın doktorum.doktorumdan çok memnunum.ama bugün canım sıkkın geçen ay adet olmam gereken tarihte kanamam oldu doktor düşük tehlikesi olmadığını ama yinede progestan kullanmamı söyledi. şimdi gene adet dönemim lekelenmem oldu aradım doktoru yine her ihtimale karşı progestan kullan dedi.daha 4gün önce doktordaydık ve bebeğimin çok sağlıklı olduğunu söyledi hatta elini ayağını nasıl hareket ettirdiğini izledik.şimdi biraz tedirgin oldum.umarım bir problem yoktur.
merhaba arkadaşlar bursanın en taze hamişmiyim bilmiyorum ama 12 haftalık hamileyim ve evrim aydın doktorum.doktorumdan çok memnunum.ama bugün canım sıkkın geçen ay adet olmam gereken tarihte kanamam oldu doktor düşük tehlikesi olmadığını ama yinede progestan kullanmamı söyledi. şimdi gene adet dönemim lekelenmem oldu aradım doktoru yine her ihtimale karşı progestan kullan dedi.daha 4gün önce doktordaydık ve bebeğimin çok sağlıklı olduğunu söyledi hatta elini ayağını nasıl hareket ettirdiğini izledik.şimdi biraz tedirgin oldum.umarım bir problem yoktur.
cileklikofret
konuyu yen gördüm arkadaşlar ünv. bursada okudum öğretmenim mezun olunca ayrıldı yollarımız 2 ay önce evlendim yine bursadayım biliyor musunuz öğrenciyken oturduğum evin karşı sokağında evimiz hem de :) ve şimdi de 4 haftalık hamileyim :)) çok büssürü taze yani.. henü bir doktorum bile yok bayramdan sonra gidicem inşş ama nereye kime henğz araştırma aşamasındayız.. hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize inşş..
Kızlar merhaba bende uzunzamandır giremiyordum topiğe nurayturhan cım bebeğini sağlıcakla büyüt inş darısı bizim başımıza bende jimerde nuray hanıma gidiyordum ve fiyatlardan dolayı medicabile bahar hanıma geçtim ama hastaneye gittiğim gün hüngür hüngür ağladım hem doktordan elektrik almadım hemde hastane çok kalabalık geldi birde nuray ın doğumunu okudum bugün ve birde bi arkadaşımız yazmış önceki sayfalarda bahar çelen vukuatlı diye ne gibş vukuatı var kimse yazmamış çok kafam karıştı bu arada yeni hamiş kalan arkadaşlarımız var allah kucağınza almayı nasip etsin ama bu bahar çelenin vukuatı hakkında bilgi istiyorummm lütfen yardım edin arkadaşlar bahar çelen nasıl bi doktor ???????
Arkadaslar bir ay daha sabredin, Eylül sonu Demet hanim gelince ona muayene olursunuz bir de... Ondan da elektrik alamazsanız hastane değiştirin derim ben, çünkü sevmediğiniz,güvenmediğiniz bir doktorla devam etmek çok zor... İnşallah sorunsuz gecer hamileliğiniz, bizim de doğumumuz sona geldik artıkslm canım bende bahar hanıma gidiyorum ilk başlarda bende acaba bıraksammı bahar hanımı diye çok düşündüm sonra hastanede bi sürü doğum yapan anneleri gördüm ve o doğumları bahar hanım yaptırıyor çünkü başka doktor yok şimdilik, düşündüm insanın kaderinde ne varsa onu yaşar ve devam ediyorum inş. bi sorunla karşılaşmayız
Arkadaslar bir ay daha sabredin, Eylül sonu Demet hanim gelince ona muayene olursunuz bir de... Ondan da elektrik alamazsanız hastane değiştirin derim ben, çünkü sevmediğiniz,güvenmediğiniz bir doktorla devam etmek çok zor... İnşallah sorunsuz gecer hamileliğiniz, bizim de doğumumuz sona geldik artık
kızlar çok mutluyum, bebeğimin cinsiyetini öğrendim oğlum olacakmış
Kızlar şuan çok ama çok sinirliyim bu doktorların hiç insafı kalmamış..Hastalarına müşteri gözüyle bakıyorlar ve annelerin duygularını sömürüyorlar..Daha önce jimere gittiğimi doktorumun cenk aşkalli olduğunu söylemiştim..Jimerde fiyatlar pahalı olduğu için cenk beyle konuştuğumu ve doğumumu şevket yılmazda yapacağımı söylemiştim..İnanın artık para vermekten iflahımız kurudu..Cenk bey bizi 2 keredir çağırıyor ve ameliyat günü vereceğini söylüyor haftaya gel yine bakalım öyle karar verelim diyor..En son 2 gün önce gittim 100 tl verdim..Beni Nihat Gök isimli doktora yönlendirdi..Araştırdım iyi bir doktormuş..Az önce onun muayenehanesine gittim 120 tl ödedim bana pazar günü gel ameliyat günü verelim dedi..Bebeğin gelişimine bakacakmış..Yahu 1 hafta sonre ne ne kadar değişirki meyer dışarı çıkınca öğrendim 1 hafta sonra bile olsa kontrol olmuyormuş yine 120 tl istiyor artık şıradan çıktım bunlara insaf diliyor verdiğim parayıda helal etmiyorum Allah nasıl biliyosa öyle yapsın..Biz maaşlı insanlarız sonuçta ben artık çalışmıyorum 9 gün içinde 440 tl para az para değil..Yazıklar olsun!!!!
canım sen hangi doktora gidiyosun, seninde çok az kalmış gerçekten inş. doğumunda rahat geçer sağ salim alırsın bebişini kucağına
Kızlar şuan çok ama çok sinirliyim bu doktorların hiç insafı kalmamış..Hastalarına müşteri gözüyle bakıyorlar ve annelerin duygularını sömürüyorlar..Daha önce jimere gittiğimi doktorumun cenk aşkalli olduğunu söylemiştim..Jimerde fiyatlar pahalı olduğu için cenk beyle konuştuğumu ve doğumumu şevket yılmazda yapacağımı söylemiştim..İnanın artık para vermekten iflahımız kurudu..Cenk bey bizi 2 keredir çağırıyor ve ameliyat günü vereceğini söylüyor haftaya gel yine bakalım öyle karar verelim diyor..En son 2 gün önce gittim 100 tl verdim..Beni Nihat Gök isimli doktora yönlendirdi..Araştırdım iyi bir doktormuş..Az önce onun muayenehanesine gittim 120 tl ödedim bana pazar günü gel ameliyat günü verelim dedi..Bebeğin gelişimine bakacakmış..Yahu 1 hafta sonre ne ne kadar değişirki meyer dışarı çıkınca öğrendim 1 hafta sonra bile olsa kontrol olmuyormuş yine 120 tl istiyor artık şıradan çıktım bunlara insaf diliyor verdiğim parayıda helal etmiyorum Allah nasıl biliyosa öyle yapsın..Biz maaşlı insanlarız sonuçta ben artık çalışmıyorum 9 gün içinde 440 tl para az para değil..Yazıklar olsun!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?