Bursa hamişleri buraya :)

bende 7+2 günlük hamileyim ve dorukta doç. dr. erdoğan beye gidiyorum. ama 2 kez gittim ve evrim hanımın odasının yanındak oda olduğu için beklerken evrim hanımın güleryüzünü, hastalarına davranışlarını gördüm ve evrim hanıma mı gitsem diye düşünüyorum. çünkü ben panikatak hastasıydım ve rahatlatan, bana açıklayıcı cevaplar veren bir doktora ihtiyacım var. erdoğan beyde iyi ama biraz kafası yoğun gibi, toparlayamıyor sanki...

merhaba arkadaşlar,bilgisayarımız bozuk olduğu için uzun zamandır yoktum.bayram tatili sebebiyle annemlerdeyiz,ordan yazıyorum.yeni katılan birçok arkadaş var,hepsi hoşgelmiş.bende demet hnm olmadığından 2 seferdir bahar hnma gidiyorum.ben memnun kaldım,bi arkadaş hastane kalabalık demiş.ben 3. aya kadar medikale gitmiştim,ordan sonra medikabil çok tenha geldi.medikalde randevu saatimden en az 1 saat sonra girebiliyordum muayeneye.3hafta sonra çağırdı benide bahar hnm,ama ben demet hnmı bekleyim diyorum.nuray nasılsın,kızın nasıl?maviş sen nasılsın fazla yazmamışsın sende.herkeze sevgiler.:80:

bütün anne adaylarına iyi pazarlar yeni katılan arkadaşlarda hoşgelmişler iyi olmuş kalabalıklaşmış burası sus pus duruyordu topik
bizde dün akşam doktor kontrolümüze gittik herşey yolunda dedi doktor sadece tansiyonumu hergn ölçmemi söyledi 13 8 i geçerse hemen ara dedi sanırım bu sefer tansiyonumu biraz yksek buldu ama hemen yemek sonrası gitmiştik inşallah o yzdendir bidaha bu problemi yaşamam birde çatı muayenesi yaptı korkulduğu gibi değilmiş bazı arkadaşlar çok canının acıdğını söylediği için açıkcası biraz korkmuştum, çatılarımda normal doğuma müsaitmiş bakalım artık bebişimi bekliyorum bu arada çikolatalarımızı kapı süsümüzü de aldık çok tatlılarr

Merhaba canım, bencede medicabil güzel, diğer özellerde tahliller testlerin maşşallahı var. medikabilde çok uygun.
geçen hafta şeker yüklemesi yaptırdım.sadece dediler glikozu eczaneden al.(3,50tl) 1 saat sonra gittim kan verdim.
hem kan şekerime hemde diğer hcg vs... baktı 1lira bile ödemedim. diğer hastanelerde yaptıranlar var. maşşallah 40 50- başka başka fiyatlar.

kızlar nerelerdesiniz sayfa boş kalmış cok bugün 38 haftalık oldum nstye bağladılar sancı mancı yok bu saatten sonra olurmu bilmem sizlerde ne var ne yok bu arada iyi bayramlar herkese

kızlar herkese iyi bayramlar bu bayram benim için çok iyi geçmedi 28 ağustos akşamı ikizlerim 30 haftalık dünyaya merhaba dedi şuan küvezdeler çok şükür şimdilik iyiler ama çok zor bi 3 gün geçirdim cuma doktora gittim 20 mm li rahim ağzım cmtesi işteki son günümdü pazar doğuma gittim suyum geldi anlatmak istemiyorumki kimse korkmasın ALLAH A herkese kolaylık versin

geçmiş olsunn... Allah sağlık sıhhat versin üçünüzede,,inşallah bebişlerinde kendini toparlar ve bu sıkıntılı günlerini unutursun

Yaşamak Su Misali Akıp Giderken, Bize KaLan Bir Vefa, Bir SeLam, Bir de Habersiz YapıLan GüzeL Duadır.herkese hayırlı huzurlu sevdikleriyle mutlu bayramlar dilerim.moontorrent Allah bebeklerine uzun sağlıklı ömürler versin,inşallah herşey yoluna girer enkısa zamanda kavuşursunuz..
eni gelen arkadaşlarda hoşgeldi,herkese sağlıklı hamilelikler

geçmiş olsun. analı babalı büyütün inşallah.

allah analı babalı büyütsün canım gözün aydın... şuan herşey yolundadır inşallah

geçmiş olsun,Allah sağlıklı uzun ömür versin.umarım çabucak kucaklarsın bebeklerini.şevket yılmazdamı yaptın doğumu?

Ayyy canım benim hayırlı uğurlu olsun inşallahhhhh.bitti gitti kurtardınız.inşallahh küvezdende çıkınca ohhhh herşey daha iyi olacak.ALLLAH analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım.
nerde doğum yaptın?

şevket yılmazın aciline gittim bana yenidoğan yoğun bakımda yer yok dediler zaten çok zor günler geçirdim daha müsait olunca yazarım bahar hastanesinde doğum yaptım hiç aklıma gelmeyecek şeyler yaşadım çok şükür iyiz bebekler küvezdeler...

çok geçmiş olsun canım müsait olduğunda paylaşırsan seviniriz bizim içinde tecrübe olur... bebeklerine Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah yakında küvezdende çıkarlar kötü günleri unutursun ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…