merhaba arkadaşım benim doktorum da evrim aydın ben de çok seviyorum onu.evrim hanım çok rahat biri insanı hiç strese sokmuyor bence o yüzden öyle demiştir.sen içini ferah tut o sana tutunmuş kolay kolay bırakmaz inşallah.ben de taze anne adayıyım hatta bugün gidip kesemizi gördük çok şükür.bana da herşey yolunda dedi ama ilişki yok dedi benim de kafam karıştı acaba biz 16 ayın sonunda kavuştuk tedbir olsun diye mi dedi.bir de malesef çok yoğun oluyor bekliyorum çok.
merhaba arkadaşlar,bilgisayarımız bozuk olduğu için uzun zamandır yoktum.bayram tatili sebebiyle annemlerdeyiz,ordan yazıyorum.yeni katılan birçok arkadaş var,hepsi hoşgelmiş.bende demet hnm olmadığından 2 seferdir bahar hnma gidiyorum.ben memnun kaldım,bi arkadaş hastane kalabalık demiş.ben 3. aya kadar medikale gitmiştim,ordan sonra medikabil çok tenha geldi.medikalde randevu saatimden en az 1 saat sonra girebiliyordum muayeneye.3hafta sonra çağırdı benide bahar hnm,ama ben demet hnmı bekleyim diyorum.nuray nasılsın,kızın nasıl?maviş sen nasılsın fazla yazmamışsın sende.herkeze sevgiler.:80:
kızlar herkese iyi bayramlar bu bayram benim için çok iyi geçmedi 28 ağustos akşamı ikizlerim 30 haftalık dünyaya merhaba dedi şuan küvezdeler çok şükür şimdilik iyiler ama çok zor bi 3 gün geçirdim cuma doktora gittim 20 mm li rahim ağzım cmtesi işteki son günümdü pazar doğuma gittim suyum geldi anlatmak istemiyorumki kimse korkmasın ALLAH A herkese kolaylık versin
kızlar herkese iyi bayramlar bu bayram benim için çok iyi geçmedi 28 ağustos akşamı ikizlerim 30 haftalık dünyaya merhaba dedi şuan küvezdeler çok şükür şimdilik iyiler ama çok zor bi 3 gün geçirdim cuma doktora gittim 20 mm li rahim ağzım cmtesi işteki son günümdü pazar doğuma gittim suyum geldi anlatmak istemiyorumki kimse korkmasın ALLAH A herkese kolaylık versin
şevket yılmaz da doktora giden veya tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı?
şevket yılmaz da doktora giden veya tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı?
şevket yılmazın aciline gittim bana yenidoğan yoğun bakımda yer yok dediler zaten çok zor günler geçirdim daha müsait olunca yazarım bahar hastanesinde doğum yaptım hiç aklıma gelmeyecek şeyler yaşadım çok şükür iyiz bebekler küvezdeler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?