slm arkadaşlar aramızda doğum yapanlar var sanırım hayırlı uğurlu olsun işallah
çok sık giremiyorum bende
şevket yılmaz hakkında soru soranlar var sanırım
ben şu anda oraya gidiyorum nihat gök dr um memnunun ilk doğumumu da orada yaptım aynı dr la muaynehanesine gidiyorum tabi hastanede ilgilenmek biraz zor çok kalabalık bilmiyorum nekadar doğru tabi tahlillerim hastanede yapılıyor kontroller muaynehanede
ikinci doğumumda orada olucak kısmetse hayırlısı bakalım bu nasıl olcak ama doktorumdan memnunum
şevket yılamzın yanına yaklaşmam artık neler yaşadığımı bi ben bi ALLAH bilir
canım benim ani bir şlekilde doğumun gerçekleşmiş ALLAH yavrularına ve sana güç kuvvet versin inşallah bu zor günleri inşallah su gibi geçirirsiniz... Şevket yılamz dan bende nefret ediyorum personel berbat.........kızlar herkese iyi bayramlar bu bayram benim için çok iyi geçmedi 28 ağustos akşamı ikizlerim 30 haftalık dünyaya merhaba dedi şuan küvezdeler çok şükür şimdilik iyiler ama çok zor bi 3 gün geçirdim cuma doktora gittim 20 mm li rahim ağzım cmtesi işteki son günümdü pazar doğuma gittim suyum geldi anlatmak istemiyorumki kimse korkmasın ALLAH A herkese kolaylık versin
ben o hastanede Ali Rıza Aydın'ı tavsiye ediyorum,açıklayıcı ve güler yüxlü bir doktor o özelde iken ona gitmiştim ve o şevkete geçince malesef bıraktım,bu arada Anadolu hastanesinden ayrılmasının nedeni de o hastanede kadın doğum ünitesinin olmasına rağmen olası bir durumda bebek kuvezinin olmayışıymış bununla ilgili yönbetimle çok muhalefet olmuş ve en sonunda terke etmiş... yani biz gebeleri ve bebekleri bir müşteri gibi değil önemli bireyler olarak değerlerndiren bir doktor....Aynı zamanda eşi Evrim Aydın da Çekirge Dorukta kadın doğum uzmanı....şevket yılmaz da doktora giden veya tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı?
kızlar herkese iyi bayramlar bu bayram benim için çok iyi geçmedi 28 ağustos akşamı ikizlerim 30 haftalık dünyaya merhaba dedi şuan küvezdeler çok şükür şimdilik iyiler ama çok zor bi 3 gün geçirdim cuma doktora gittim 20 mm li rahim ağzım cmtesi işteki son günümdü pazar doğuma gittim suyum geldi anlatmak istemiyorumki kimse korkmasın ALLAH A herkese kolaylık versin
cnm nbr nasılsın doğurdunmu naptın haberlerini bekliyorum
oncelıkle tum arkadasların gecmıs bayramını kutluyorum,yenı katılan arkadaslar hos geldınız ,allah tamamına erdırsın,dogum yapan arkadaslara allah uzun omurlu evlatlar versın dıyorum,23 agustos gunu rutın kontrolume gıttım gızem hanıma,38.haftaya baslamıstık,nst ye bagladı,sancı cıktı ama ben hssetmyrdum,catı muayensı yaptı ve 4 cm acık var cantanı al hastaneye yat dedı,1 de yattım gunduz,aksam 7 de bebegıme kavustum normal dogumla:)her sey cok guzeldı,cektıgım sancı harıc:) dogumuma hem gızem hanım hem sevıl peker gırdı,ıkısı de muhtesemdı,allah bın kere razı olsun,hastaneden calısanlardan cok memnun kaldım,cekırge doruku kesınlıkle tavsıye ederım,bebısım 38.haftanın basında 3300 kg dogdu,cok sukur rabbbıme ,allah herkese bu duyguyu yasatsın ıns.
oncelıkle tum arkadasların gecmıs bayramını kutluyorum,yenı katılan arkadaslar hos geldınız ,allah tamamına erdırsın,dogum yapan arkadaslara allah uzun omurlu evlatlar versın dıyorum,23 agustos gunu rutın kontrolume gıttım gızem hanıma,38.haftaya baslamıstık,nst ye bagladı,sancı cıktı ama ben hssetmyrdum,catı muayensı yaptı ve 4 cm acık var cantanı al hastaneye yat dedı,1 de yattım gunduz,aksam 7 de bebegıme kavustum normal dogumla:)her sey cok guzeldı,cektıgım sancı harıc:) dogumuma hem gızem hanım hem sevıl peker gırdı,ıkısı de muhtesemdı,allah bın kere razı olsun,hastaneden calısanlardan cok memnun kaldım,cekırge doruku kesınlıkle tavsıye ederım,bebısım 38.haftanın basında 3300 kg dogdu,cok sukur rabbbıme ,allah herkese bu duyguyu yasatsın ıns.
canımmm tebriklerrrrr....... Allah analı babalı büyütsün benim doğumumda aynı seninki gibi oldu..........herşeyiyle aynı doktorlarımızda aynı:):)oncelıkle tum arkadasların gecmıs bayramını kutluyorum,yenı katılan arkadaslar hos geldınız ,allah tamamına erdırsın,dogum yapan arkadaslara allah uzun omurlu evlatlar versın dıyorum,23 agustos gunu rutın kontrolume gıttım gızem hanıma,38.haftaya baslamıstık,nst ye bagladı,sancı cıktı ama ben hssetmyrdum,catı muayensı yaptı ve 4 cm acık var cantanı al hastaneye yat dedı,1 de yattım gunduz,aksam 7 de bebegıme kavustum normal dogumla:)her sey cok guzeldı,cektıgım sancı harıc:) dogumuma hem gızem hanım hem sevıl peker gırdı,ıkısı de muhtesemdı,allah bın kere razı olsun,hastaneden calısanlardan cok memnun kaldım,cekırge doruku kesınlıkle tavsıye ederım,bebısım 38.haftanın basında 3300 kg dogdu,cok sukur rabbbıme ,allah herkese bu duyguyu yasatsın ıns.
bencede hallet....MOONTORRENT ve SEMRAOCAK bebekleriniz hayırlı olsun. Allah mutlu, huzurlu, sağlıklı ömürler versin... Yarın kontrole gidicem ben de korktum birazcık, çantama bir kaç ekleme yapacaktım, halledeyim bu gece bari :)
allah razı olsun kızlar,baharcım tanıssaydık orda keske,merak ettım senı:)
tugbacım allah kavustrsun ınsallah,normal dogum zor geldı bana,zorlandım acıkcası,cok agrı cekılıyor bunu goze almak lazım,suan ıkıncıyı bıle dusunemyrm,son anlarda gızem hanıma yalvardım sezeryana al dıye,gozunu zu korkutmak degıl amacım,oluyorum sandım,annem cırpınıslarımı grunce hep aglamısama bebegımın cıkısını grdum ve o an her sey gectı,sonrasında da hıc dgurmus gbı degıldım,normal dgum bu yonden cok guzel,gızem hnım hep basımdydı,hep muayene ettı,dgumhnede ypcklrımı anlttı,sevıl hnım da bır dgumu bklyrdu o da grdı dgumuma,motıve ettıler hep,hıc sancı agrı falan kalmadı bebısım cıkınca:)ama ıkıncıde epıdural dusunuyorum:)bastan gızem hanımla anlasmak lazım:.)kızlar yanlıs anlamayın benı,goz korkutmk degıl amacım,sadece her sey gecıyor bunu bılmenızı ıstedım,ıns.her sey yolunda gder ve normal yaparsınız,sızın ne guzel vaktınız gelıyor,benımkı erken dvrandı,byram hedıyesı oldu bana::)
allah razı olsun kızlar,baharcım tanıssaydık orda keske,merak ettım senı:)
tugbacım allah kavustrsun ınsallah,normal dogum zor geldı bana,zorlandım acıkcası,cok agrı cekılıyor bunu goze almak lazım,suan ıkıncıyı bıle dusunemyrm,son anlarda gızem hanıma yalvardım sezeryana al dıye,gozunu zu korkutmak degıl amacım,oluyorum sandım,annem cırpınıslarımı grunce hep aglamısama bebegımın cıkısını grdum ve o an her sey gectı,sonrasında da hıc dgurmus gbı degıldım,normal dgum bu yonden cok guzel,gızem hnım hep basımdydı,hep muayene ettı,dgumhnede ypcklrımı anlttı,sevıl hnım da bır dgumu bklyrdu o da grdı dgumuma,motıve ettıler hep,hıc sancı agrı falan kalmadı bebısım cıkınca:)ama ıkıncıde epıdural dusunuyorum:)bastan gızem hanımla anlasmak lazım:.)kızlar yanlıs anlamayın benı,goz korkutmk degıl amacım,sadece her sey gecıyor bunu bılmenızı ıstedım,ıns.her sey yolunda gder ve normal yaparsınız,sızın ne guzel vaktınız gelıyor,benımkı erken dvrandı,byram hedıyesı oldu bana::)
selammm bayanlar bende hamile kalmak istiyorum ama olmuyor bana önere bileceğiniz bişeyler var mı varsa çok sevinirim çünkü gerçekten bi bebeğim olmasını çok istiyorummm yardım eden olursa teşekkür ederimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?