Bursa hamişleri buraya :)

slm kızlar aranıza bugün katılıyorum 15+4 günlük hamileyim bursaya mart ayında taşındım :S konur hast serpil hnma gidiyorum ama artık gitmiycem bugün bana doğuma girmediğini söyledi yıkıldım bende şevket yılmazdan randevu aldım bursada dokt değiştirmekten sıkıldım en azından devlet hast kim varsa ona gideceksem devletede giderim dedim o sinirle :S n.2yapacağımı bilmiyorum moralim çok bozuk ve bursada doğum ücretleri neden çok pahalı kızlar _?? ben ist özel hast konurdan bin kat lüks ve güsel büyükte ama orda sezeryan 500 tl normal 300 tl di halada aynı ist fiyatlar burda çook geldi bana :S siz hangi doktorlara gidiyorsunuz _??

amin canım inşallah hayırlısıyla bizde kavuşuruz...neyse canım sende biraz zorlanmışsın ama bebeğine sağsalim kavuştun ben seni epidural yapıcaksın sandım herşeyin hayırlısı :) ama ben epidural düşünüyorum inşallah tabiii

merhaba canım öncelikle hayırlı olsun,hoşgeldin...ben Hayat Hastanesinde Sami Beye gidiyorum şimdilik çok memnunum..fiyatlar ise sezeryan 750 normal 250...hamileliğimin başından 5. aya kadar çok doktor değiştirmek zorunda kaldım yaklaşık 4 aydır burada bir problem yaşamadım doğumda da yaşamamayı umut ediyorum..umarım fikir verme açısından yardımcı olabilmişimdir

kızlar merak ettim bebişlerin isimlerini ne koydunuz
benim meleğimin ismi zehra

hayırlı olsun canım

allah razı olsun canım,okumustum senın dgum hıkayenı:)hakıkaten aynı:)ben de 7 de gırdım dgumhaneye ve 7 15 te bebısım dogdu:)

inş.canım,sağ salım al yavrunu al kucagına ıns.

allah tamamına erdirsin inşallah,doruk hastanesi,gizem yıldırım,çok memnunum,normal 900,sez.1300 sanırım...evet bursada fiyatlar yuksek,kutahyada arkadasım 300 e ozel hastanede guzel bır dogum yaptı...

allah razı olsun canım,mevlut benım de gozumu korkutuyor,ıns.cabucak atlatırız,bana da gızem hanım 40 cıkınca gel dedı,kalca ultrsaonografısı nıye cekılıyo canım?kalca cıkıgı ıcın falan mı?

öncelikle şifalar diliyorum ve tabı kı dua ederız canım,gebelk kesesının bozulmasını bılmıyorum ama,ben de sureklı kanama yasamıstım,gunde 6 tane progestan ıctım,kalp atısı yavas demıstı bana da doktor,sonra duzeldı,cok uyku ve mıde bulantısı yapmıstı,hatta 5 kılo vermıstım,oglumdan once bır dusuk yapmıstım ,7 haftalık hamısleydım amakese 5 haftalıktı,bu hamılelgımde kanama sınırlerımı cok bozmustu,ama sukur sımdı kucagımda,umarım senın de oyle olur,allah hayrlısını nasıp etsın ıns.umudunu yıtırme,bebegıne sarıl kı o da sana sımsıkı tutunsun...

allah tez zamanda gonlune gore versın ınsalllah,doktora basvurdun mu canım,yumurtlama gunlerıne falan dıkkat edıyorsun degıl mı?

canım,yasadıkların hakıkaten kotuuzuldum,ama sukur kı meleklerıne kavustun,buyuyecekler ve sen her seyı unutacaksın ınsallah,cok gecmıs olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…