Bursa hamişleri buraya :)

mrb hoşbulduk cnm çok sevindim bende ist hayat hastanesine gidiyordum ama burda çok bilmediğim için bi eşimle konuşayım bu şehir merkezindeki hastane değilmi_? sami beyi bi kaç kk ark daha okumuştum çok saol. hayırlı doğumlar hepimize inş.

MOONTORRENT ve SEMRAOCAK bebekleriniz hayırlı olsun. Allah mutlu, huzurlu, sağlıklı ömürler versin... Yarın kontrole gidicem ben de korktum birazcık, çantama bir kaç ekleme yapacaktım, halledeyim bu gece bari :)

valla cantaları erkenden hazırlmkta fayda var:)ne olur ne olmaz,kontrolun nasıl gectı canım?

allah tamamına erdirsin inşallah,doruk hastanesi,gizem yıldırım,çok memnunum,normal 900,sez.1300 sanırım...evet bursada fiyatlar yuksek,kutahyada arkadasım 300 e ozel hastanede guzel bır dogum yaptı...

amin inş hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim. bursa paris olmuş ist fiyatlar çok uygun ya :S enteresan ama ben bu konuyu sağlık bakanlığına taşıycam yazı hazırlıyorum tüm özel hastaneler için. direk milletvekillerine gidicek bakalım belki hayrım olur bursaya :) yoksa insanlara yazık 900 normal ist para vercekler üstüne normal yaptın die

evet çok haklısın arkadaşım.kaç kişi bu fiyatlar yüzünden doktorunu bırakmak zorunda kalıyor yada mecburen devlete gidiyor.birde fiyatları çok sık değiştiriyorlar,kim ne tutturursa yani.umarım bir faydası olur yazının....

ya en sinir olduğum medical park ist-samsunu biliyorum muayne 17 tl bursada bi dokt 40 i dokt 60 allah allah insanın zoruna gidiyo enayi muamelesi yapıolar yada doğum ücreti bu aynı hastane fiyatlar nie şehir değiştikçe değişiyor anlamadım. inş. işe yarar cnm ben yazıp yollıyım görevimi yapıyım bu memlekette bi işe yaramaz belki ama herkes sesini çıkarsa çok iş olur :S

mislina su bende medikalpark a gidiyodum en üzücüsü ahmet yılmaz arandığında yapcağım bişey yok demesi doğum hikayemi okudunmu bilmem ama resmen 3 canla oynadılar yaz yazı bence benim zamanım olsa hem şevket yılmaz la uğraşırım hemde medikalparkla

Son düzenleme:

canım allah yardımcın olsun inşallah herşey yoluna girer.ben de çok yeniyim ve çok korkuyorum birşey olacak diye.

canım nekadar beklediğini bilmiyorum ama ben bebeğimi 16 ay bekledim gereken tüm testler yapıldı hiçbirşey yoktu ama olmuyordu ramazan ayında nasip oldu zamanı var derdim hep öyle de oldu bence doktora gidip gereken testleri yaptır sonra da düşünmemeye çalış.inşallah en yakın zamanda güzel haberleri alırsın

herkese merhabalar. yaklaşık bir aydır sayfayı takip etmeme rahmen bugün fırsat bulabildim katılmaya. öncelikle herkese sağlık diliyorum . burada paylaştıklarınızdan çok şey öğrendim.ben de 25. haftamdayım çekirge dorukta kontrollerimi yaptırıyorum ve aynı hastanede iknci doktorum ve fatma hanıma gidiyorum su anda çok memnun kaldım her konuda güvenebileceğimi hissettim yarında seker yuklemesi testim yapılacak ins herkesin her seyi yolunda gider.kan uyuşmazlığmız var bızım de bu konuda bılgılı olanlar yardımcı olurlarsa cok sevinirim

slm mrb cnm ben senin doğum hikayeni okuyamadım şimdi eşim iş ark. konuştu medical park ahmet yılmaza gidiyomuş eşi :) gülermisin ağlarmısın :S eşime bir met ediyorlar ahmet yılmazı sorma bende ben gitmem dedim senin yorumunu görünce eşime okudum şok oldu ben kime gidicem yaa bahar hast nagihan hnm var onuda çok met ediyorlar

cnm geçmiş olsun üzüldüm gerçekten kötü olmuş :S bahar hastanesi bk nagihan hnm herkes söylüyor bebişlerin hayırlı sağlıklı evlat olsun inş. jimer maddi açıdan kaldıramayız demişin jimerin doğumuda 2000 tl miş cenk bey _? muaynede medicel parkla bi fark yok arada _? bende herelda bu nagihan hnma gidicem en son çare

selam kızlar Doğum yapmıs Bayanlara gecmısler olsun ve gözleri aydınki meleklerini kucaklarını alabılmısler darısı bizlerin basına
Bende 9 haftalık Hamıleyım JImer e gidiyorum Suat hazer doktorum tüp bebek uzmanı kendısı cok guler yuzlu harıka bı doktor
Ama dogum fıyatları bize bıraz abartılı geldı normal dogum 3000 tl sezeryanla 3500tl Acaba doktora göre fıyat degısıyormu jımerde ?:44:

doktor iyi cnm herşeyi anlatıyo soruyon söylüyo ama beni zor durumumda bana öle yapması benim için iyi bir doktor değildir öle dimi sonuçta bi dünya para döküyon özellere bunun için mi yanı sonuçta zor günümde yanımda yanımdan omadıktan sonra neyse fazla aklını karıştırmıyayım ben baharda doğum yaptım nagihan hanımda hiçbişekilde hamileyken gitmedim kendisine ama kısmetim böleymiş çok yardımcı oldular komple bahar hast. personeli ama dediğim gibi tanıdık vasıtasıyla bide normalde çok kalabalık nagihan hn sen kendin kararını ver benim durumum tamamen olağan dışı

var cnm olmazmı bak bi kişide yazmış 3500 tl sezeryan diye ben 16.haftama kadar oraya gittim 3000 tl fiyat verdiler bıraktım muane ücretleri de 100 tl cenk beyde özel bakıyo hep diye biliyom ssk karşılamıyo ben küvez olma ihtimali yüzünden bıraktım çünkü ssk karşılamıyo düşünce 2 ay kaldıklarını vede korktuğum başıma geldi zaten 16.haftama kadar yalan olmasın 1500 tl vermişizdir jimere sen iyice araştır sonuçta benim hamileliğim ikiz olmasına rağmen çok rahat geçti hatta yazdımda işe bile gittim herşey anlık nasip böleymiş çok ii araştır özele de gitsen ssk ya gitsen herşey ticari olmuş bunu anladım ben tabiki herkes benim yaşadıklarmı yaşayacak diye bi durum yok benim kısmetim böleymiş

Son düzenleme:
ben inegölde mustafa kıra gidiyorum ona giden varmı memnunmusunuz değilmisiniz merak ettim.cvplarınızı bekliyorum.

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:)

allah sana da kucağına almayı kısmet etsin canım

iyi gecti kontrolum, hersey yolunda dedi doktor,dogmadan geldik eve kontrollere devam...
İnsaalah benim doğumum da seninki kadar kolay gecer...

oh,çok sevindim:)benımkı acelecı cıktı:)dayanamadı ıcerde sıkısmaya:)ınsallah canım dogumun kolay olur,sağlıkla al kucağına bebişinni...

Kızlar Merhaba..Sonunda bende doğuruyorum hastaneye yatışım yapıldı izinli çıktım yarın sabah sezeryana alınıcam çok heycanlıyım Doktorum Nihat Gök kısa bir süredir tanıyorum ama araştırdım iyi bir doktormuş çokta ilgili..Şevket yılmazdaki muamele beni şaşırttı doğrusu devlet hastanesinde böyle karşılama beklemediğim birşeyde odam tek kişilik anestezi doktorum benimle uzun konuştu spinal anesteziye karar verdik çok tatlı bir kadın personelin devranışlarıda öyleydi şimdilik memnun kaldım odalarda çok güzel çok beğendim hayırlısı diyelim meleğim gelsin artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…