kaldırmışlar canım, ben eve gidiyorum artık yeter bukadar iş :) ii akşamlar sana
merhaba canım öncelikle hayırlı olsun,hoşgeldin...ben Hayat Hastanesinde Sami Beye gidiyorum şimdilik çok memnunum..fiyatlar ise sezeryan 750 normal 250...hamileliğimin başından 5. aya kadar çok doktor değiştirmek zorunda kaldım yaklaşık 4 aydır burada bir problem yaşamadım doğumda da yaşamamayı umut ediyorum..umarım fikir verme açısından yardımcı olabilmişimdir
MOONTORRENT ve SEMRAOCAK bebekleriniz hayırlı olsun. Allah mutlu, huzurlu, sağlıklı ömürler versin... Yarın kontrole gidicem ben de korktum birazcık, çantama bir kaç ekleme yapacaktım, halledeyim bu gece bari :)
allah tamamına erdirsin inşallah,doruk hastanesi,gizem yıldırım,çok memnunum,normal 900,sez.1300 sanırım...evet bursada fiyatlar yuksek,kutahyada arkadasım 300 e ozel hastanede guzel bır dogum yaptı...
amin inş hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim. bursa paris olmuşist fiyatlar çok uygun ya :S enteresan ama ben bu konuyu sağlık bakanlığına taşıycam yazı hazırlıyorum tüm özel hastaneler için. direk milletvekillerine gidicek bakalım belki hayrım olur bursaya :) yoksa insanlara yazık 900 normal ist para vercekler üstüne normal yaptın die
evet çok haklısın arkadaşım.kaç kişi bu fiyatlar yüzünden doktorunu bırakmak zorunda kalıyor yada mecburen devlete gidiyor.birde fiyatları çok sık değiştiriyorlar,kim ne tutturursa yani.umarım bir faydası olur yazının....
doğum yapan tüm annelere bebekleriyle birlikte sağlıklı mutlu bir hayat diliyorum. allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
ben bu hafta kontrole gideceğim, kalp atışlarını dinleyeceğim bebişimin diye beklerken cumartesi sabaha karşı kanamam başladı. önce kahverengi olan akıntı kırmızıya dönünce soluğu zübeyde hanım acilde aldık. malum bayram tatili ertesi, doktorların çoğu tatilden dönmemişti. sağolsunlar nöbetçi doktorlar çok ilgilendiler. hatta hastaneye yatırmaya kalktılar o gün. ama psikolojim çok bozuktu ve hastaneden daha kötü etkileneceğimi düşündüm. doktora söz verdim hiç kıpırdamadan yatacağım evde diye ve evime dönüp sözümü tuttum. aksi gibi bayramda tıkış tıkış olan annemin evi ve bizim evimiz tatilin sona ermesiyle bomboş kaldı o gün. teyzem istanbulda çok ağır hasta, allah bilir tabii ama son zamanlarını yaşıyor artık, yatalak ve tedavisi yok hastalığımın. annem bir yandan bakıcısıyla birlikte teyzemle ilgilenmeye çalışıyor, bir yandan da babamla birlikte kardeşimin çocuğuna bakmak zorunda.
yani eşimle birlikte yapayalnız kaldık. kayınvalidemler de durup durup bu dönem şehirlerarası taşınmaya kalkıştılar. yani kimseden hayır yok. allahtan eşim son derece yardımcı. elinden geldiğince ortalığı süpürüp bana yemek yapıyor. bense progesteron alıp yatıyorum.
dün jimere gittim acilden. bayram ertesi randevu almak mümkün değil zaten. tesadüf eseri cenk bey muayene etti beni. ve ben ilk kez bir muayeneden ağlayıp zırlamadan çıktım. çok makul, mantıklı açıklamalar yapan, sakin ve kendine güveni olan bir doktor.
kese hala duruyor. ama yaklaşık bir küre şeklinde olması gereken kese yayvanlaşıp elips şeklini almış. kanamam azalmakla birlikte kahverengi akıntı şeklinde çok az olmakla birlikte vardı. doktor çok uğraştı ama vajinal ultrasonla keseyi iyice inceleyip içindeki cenini gördü. yaklaşık 4 mm, son adet tarihime göre gebelik haftamla uyumluymuş. kalp atışı var ama çok az. normalde çok daha hızlı olmalı dedi. progesteronu 2 katına çıkardı 200 mg X 3 alıyorum. doktoruma göre büyük ihtimal sonlanacak bir gebelik. kıpırdamadan yatmaya, progesteron ve folik asiti kullanmaya devam, kalp atışı görmeyene kadar kurtarmaya çalışacağız, ama başarı şansı çok az dedi.
benim çok yıllar önce bir düşük hikayem daha var. o zaman spontan düşük, yani doğal seleksiyon, yaşayacak kadar kuvvetli değilmiş denmişti. 10 gün boyunca kullandığım ilaçlara rağmen kanamam devam edip sonunda düşük gerçekleşmişti. ama normalde 8 haftalık olması gereken kese 5. haftadan sonra gelişmemişti.
cenk bey, bu gebeliğin olumsuz sonuçlanması halinde aksaklık neyse tespiti için kan testleri yapacağını, pıhtılaşma testi ve eşimle birlikte genetik testlerimizi isteyeceğini, bir de kan uyuşmazlığına bakacağını söyledi. ve "benden habersiz hamile kalmak yok" dedi.
şimdi haplarımı kullanıp evde yatıyorum. evet, progesteron uyku yapıyor. bir bakıma kolaylaştırıyor bu süreci, çünkü yatmak çok zor. uzun süre yatmak zorunda olan hastaları daha iyi anlıyorum şimdi, allah hepsine acil şifalar versin.
dün hastaneden döndükten beri kanama yok denecek kadar az. benzeri bir durum başına gelen var mı? gebelik kesesinin şekli bozulduktan sonra tekrar düzelir mi?
herşeyin hayırlısı olsun diyorum sürekli. ama bana hayırlısı için dua eder misiniz?
selammm bayanlar bende hamile kalmak istiyorum ama olmuyor bana önere bileceğiniz bişeyler var mı varsa çok sevinirim çünkü gerçekten bi bebeğim olmasını çok istiyorummm yardım eden olursa teşekkür ederimm
mislina su bende medikalpark a gidiyodum en üzücüsü ahmet yılmaz arandığında yapcağım bişey yok demesi doğum hikayemi okudunmu bilmem ama resmen 3 canla oynadılar yaz yazı bence benim zamanım olsa hem şevket yılmaz la uğraşırım hemde medikalparkla
benimde bayram arefesi doğumum gerçekleştiği için isimleri tatil dönüşüne kaldı kızlar herkese ALLAH kolaylık versin doğum yapanlarıda tebrik ediyorum bebeklerim küvezde solunumlarını kontrol ediyolar hergün görüyorum sütlerini sağıp götürüyoruz eşimle benim sezeryan oldu acil olduğu için doğum hikayem korkulcak türden ama ben ameliyatlı olmama rağmen ertesi gün ayaklandım yapıyla alakalı heralde geçen pazar evde yalnızdım eşim kayınvalidem hepsi marketteydi zaten o cuma doktor kontrolüm vardı rahim ağzmıda kısalma varmış cmtesi işteydim pazarda çok gürültülü bir şekilde suyum geldi yalnız olduğum için çok korktum çığlık çığlığa eşimi aradım 10 dk içinde şevket yılmazın acilindeydim baktılar 2 cm açılmam olmuş acilen sezeryana alınmam lazımmış ama ikizler henüz 30 haftalık yenidoğan yoğun bakımda yer yok diyolar şok olduk ben oralarda cebelleşiyorum 112 yi aradılar neymiş onlar bulcaklarmış yoğun bakım tabiki bulamıyolar ben ortada kaldım herkes seferber durumda ne hastane çantası ne bir hazırlık hastaneye komple ıslak bir durumda gittim pijamalarımla normalde kapalı bayanım ama nasıl gittiğimi ben bile bilmiyorum bütün bursa ayaklandı o gün !!!!11 beni hiçbir hastahane kabul etmiyor özeller bile bu arada beni doğumhaneye çıkardılar ALLAH ım nasıl bir yer orası hiçkimseye bişey soramıyosun suyum geliyo ortada kaldım yer bulamıyolar psikilojim mahvolmuş durumda doktor la tartış beni ameliyata alacak ama bebekler ne olcak diyorum ne bileyim diyo mahvoldum hiçbir şekilde aklıma gelmezdi bu biçim doğum hikayem olacağı normalde benim doktorum medikalparktaki ahmet yılmazdı onuda aradık ama dememekki hiç iyi bir hekim değilmiş 16 haftamdan beri ona gittim ben iyi bir hekim hastasına yapcağım bişey yok demez !!!!!!!!!!!! diyemez heleki benim durumumdaysa sonra tanıdıklar vasıtasıyla bahar hastanesinde yer olduğunu söylediler hemen apar topar ambulansla bahara sevkim yapıldı aklımın ucundan bile geçmezdi ambulansa bineceğim onu da yaşadım bahara gittiğimde suyum gelmeye devam ediyodu günde 8 lt abartısız su içiyodum belkide ondandır:2: acil sezeryana alındım pazar akşamı 21 00 de saat 21 45 te narkozun etkisinden çıktım herkes başımdaydı 1 gün sonrada hastaneden çıktım normalde bahar hastanesine gitmedim muane olmak için ameliyatımı nagihan güler yaptı sağolsunlar çok ilgilendiler kısaca doğum hikayem böle kızlar kısmetim böyleymiş ALLAH a şükür toparlandım iyim kimsenin gözü korkmasın ama iyi şeyler yaşamadım bi kez daha anladımki tanıdık illaki olacak herşeyde insanın canıyla resmen oynuyolar hele şevket yılmaz hast. hoş ilk jimere gittim özelin özeli sonra maddi açıdan kaldıramayız diye medikalparka geçtim dedim şevket yılmazda dosyam olsun orayada gideyim ama nasiip değilmiş oralar bana böle işte yaşadıklarım.........
slm mrb cnm ben senin doğum hikayeni okuyamadımşimdi eşim iş ark. konuştu medical park ahmet yılmaza gidiyomuş eşi :) gülermisin ağlarmısın :S eşime bir met ediyorlar ahmet yılmazı sorma bende ben gitmem dedim senin yorumunu görünce eşime okudum şok oldu ben kime gidiünümde cem yaa bahar hast nagihan hnm var onuda çok met ediyorlar
cnm geçmiş olsun üzüldüm gerçekten kötü olmuş :S bahar hastanesi bk nagihan hnm herkes söylüyor bebişlerin hayırlı sağlıklı evlat olsun inş. jimer maddi açıdan kaldıramayız demişin jimerin doğumuda 2000 tl miş cenk bey _? muaynede medicel parkla bi fark yok arada _? bende herelda bu nagihan hnma gidicem en son çare
iyi gecti kontrolum, hersey yolunda dedi doktor,dogmadan geldik evevalla cantaları erkenden hazırlmkta fayda var:)ne olur ne olmaz,kontrolun nasıl gectı canım?
herkese merhabalar. yaklaşık bir aydır sayfayı takip etmeme rahmen bugün fırsat bulabildim katılmaya. öncelikle herkese sağlık diliyorum . burada paylaştıklarınızdan çok şey öğrendim.ben de 25. haftamdayım çekirge dorukta kontrollerimi yaptırıyorum ve aynı hastanede iknci doktorum ve fatma hanıma gidiyorum su anda çok memnun kaldım her konuda güvenebileceğimi hissettim yarında seker yuklemesi testim yapılacak ins herkesin her seyi yolunda gider.kan uyuşmazlığmız var bızım de bu konuda bılgılı olanlar yardımcı olurlarsa cok sevinirim
selam kızlar Doğum yapmıs Bayanlara gecmısler olsun ve gözleri aydınki meleklerini kucaklarını alabılmısler darısı bizlerin basına
Bende 9 haftalık Hamıleyım JImer e gidiyorum Suat hazer doktorum tüp bebek uzmanı kendısı cok guler yuzlu harıka bı doktor
Ama dogum fıyatları bize bıraz abartılı geldı normal dogum 3000 tl sezeryanla 3500tl Acaba doktora göre fıyat degısıyormu jımerde ?:44:
iyi gecti kontrolum, hersey yolunda dedi doktor,dogmadan geldik evekontrollere devam...
İnsaalah benim doğumum da seninki kadar kolay gecer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?