Bursa hamişleri buraya :)

Allah sağlıkla kucağına almayı ve güzel günlerde büyütmyi nasip etsin...ben de 2. meleğime 9 haftalık hamileyim ve şevket yılmaz da bir doktora gitmek istiyorum. ama randevu almak çok zor, muayenehaneleri var mı öğrenemedim. kontroller ve doktor hakkında biraz bilgi verebilirsen sevinirim.kontroller hastanede mi oluyor, nesıl randevu alıyordun? nihat beyin iyi bir doktor olduğunu ben de duydum, inşaallah herşey yolunda gider senin ve bebeğin için... anlattıkların çok güzel bir devlet hastanesi için.

şevket yılmazda spinal yapıldığını bilmiyodum hayırlısı hakkında cnm bi nefeste biter gecer inşallah.bilgisi olanlara bişey sormak istiyorum bu nişan denen şey illa kanlımı olmalı 39 1 im bu sabah sümüksü bi parca geldi kokusuz falan normalde akıntım oluyoda bu öyle deil

kızlar merhabaa burası valla süper olmuş yeni hamileler gelmiş hayırlısı olsun Allah bebişlerimize sağsalim kavuştursun...
bende dün akşam kontroldeydim biraz canım sıkıldı 10 gün önce gittiğimde kızımın kilosu 3100 gr dı 2980 gösterdi kilo vermiş olamaz herhalde doktorum yanlış uzun uzun ölçümünü yaptı ama aynı çıktı sonra olabiliceğini söyledi zaten ultrasonun verdiği kilo tahminiymiş neyse bilmiyorum artık
idrar tahlilide yaptırmıştım hiçbir sorun olmadığını söyledi, bebeği aşağı inmiş görünce muayene de etti açılma yokmuş daha salı günü nst çektirip gidicem bakalım hayırlısı artık...

cnm allah kurtarsın :) hayırlı doğumlar inş. şevket yılmazda olcak doğumun çok merak ediyorum ne olur müsait olduğunda nasıl geçtiğini anlatırmısın_? ben nihat beye hamile deildim gittiğimde :)

aynen cnm benimde öle geldi nişanım........

canım allah yardımcın olsun inş. güzel haberlerle gelirsin

merhaba herkeslere,yine pek kimse yok galiba.bebişler gelince hiç yazamayacağız sanırım.biz dün kontroldeydik ve ben bahar hastanesine gittim.çünkü doktorum hala izinde ve benim kontrol zamanım gelmişti.artık hayırlısı neresiyse orası olsun diye dua ediyorum.bu doktor hastane sıkıntısı çok yoruyor.hepimiz sağlıkla kavuşalım miniklerimize inşalllaaahhh....

hıc bı fıkrım yok canım,benım acılma oldugu halde nısan gelmedı,ya da ben farketmedım....

tebrık ederım,allah hayırlısıyla kavustursun sızı melegınle:)

bende bursadanım bende hamileyim 8 haftalık hemde selam buarada herkeze ayrıca açık kalp ameliyatımı bahar tıp ta olmuştum dr.mustafa ünal ameliyat etmişti yine oraya gidiyorum şimdide kadın doğum için,çalışanları personeli doktor ve hemşireleri hepsi mükemmel hepsinden allah razı olsun melek gibi davranıyolar bahar tıpı çok seviyorummm

bahar hastanesinde ler cnm sağol çok durumları ALLAH a şükür iyi gidiyo doktorları öle diyo gitmediğim özel kalmadı sigortayada gideyim dedim kısmet nasip işte cnm geçti o günler inşallah herşey güzel olacak allah ın izniyle

CNM benim suyum geldi daha doğrusu patlama oldu çok şiddetliydi o şiddetle sarı sümüksü akıntı gelmiş gelir gelmez bakınca onu gördüm daha sonrası malum işte acile gittim saat 4 e kadar doğumum acillik olduğu için akşam 9 da ameliyata alındım o saate kadar da suyum geldi ikiz olduğu içindir belki çok geldi yani zaten sancılarımda anca ameliyat için hazırlandığımda başlamıştı öle çok sancı çekmedim
peki doğumun ne zaman başladı nişan gelince

slm arkadaşlar bende 14 haftalık hamişim şevket yılmazda Mustafa demirhan'a 2.kez gidicem çarşamba günü
ilk muayene ve 1 hafta sonrası sonuç göstermeye gittiğimde çok çok ilgilendi memnun kaldım
inşaAllh hep böyle devam eder ...

herkes bebişleriyle ilgileniyor ben ne zaman doğurucam hem korkuyorum hem de biran önce olsun diyorum offff bilmiyorum :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…