belirtiler varmı sende peki yaklaştığına dair
Arada karnıma bir sancı giriyor.Heh diyorum tamam başladı doğum :) sonra geçiyor. Zormuş normal doğumu beklemek... Senin var mı belirtin ?
benim de dörtte randevum var, hangi doktora gidiyordun ?benim de aynı özellikle geceleri uyurken bi uyanıyorum sancım var tamam diyorum geliyo amaa nerdeee rahatımız yerinde niyetimiz yok gibi... bugn nst çektiricem bakalım çıkıcakmı sancı akşama da doktor randevum var
Kocaman bir maşallah canım
çok şeker olmus kızın allah nazarlardan saklasın maşallah
benim de dörtte randevum var, hangi doktora gidiyordun ?
çok teşekkür ederiz
nasıl geçti bakalım randevunbende nst yi çektirdim hafif sancım çıktı bakalım doktor ne dicek ben Ziya Çetin e gidiyorum sen hangi doktora gidiyorsun...
Oyy oyyyy oyyy 41kere maşşallahhhhhhh ikinizede nazar değmesin inşallahhhhhh
çok tatlı olmuşsunuz...
merhaba bayanlar ben jimmerde nuray hanıma gidiyorum devam edip memnun kalanlar varmı ?? sanki çok ayrıntılı konuşmuyor gibi geliyor bana bilgi verebilirmisiniz ??
merhaba bayanlar ben jimmerde nuray hanıma gidiyorum devam edip memnun kalanlar varmı ?? sanki çok ayrıntılı konuşmuyor gibi geliyor bana bilgi verebilirmisiniz ??
amin inşallah darısı sizin başınızanuraycım kızınada sanada maşallah hayırlısıyla sağlıkla büyüsün
teşekkür ederiz canım allah kolaylık versin sizede mevlütte pek konuşamadık nasıl oldun iyi misin şimdimaşallah nazar değmesin ana kız çok tatlısınız.bizde temizlik telaşını bitirdik,artık zaman geçmiyor gibi azkaldıkça.bizde sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ....:97::97:
canım ben hamileliğimi ilk nuray hanımdan öğrendim ama kesinlikle devam etmeyi düşünmedim baktı baktı direk üçüz bu bebekler dedi 10 günüm mahvolmuştu daha 21 yaşındaydım 3 bebek sonra ahmey yılmaza gittim yok tek bebek dedi gerçektende tekti
merhaba nuray hanıma ben ilk bebeğimde gitmiştim medicalparktaydı ozaman ve çok memnun kalmıştım ama bayram tatiline gelince doğumum maalesef başka bir hastaneye gitmiştim.bana çok yakın gelmişti,hala onun kadar yakın hissettiğim bir doktor olmamıştır.ama kişiye göre değişebiliyor bazen memnuniyet.umarım hepimiz memnun kalırız doğum sonrasındada...
amin inşallah darısı sizin başınıza
teşekkür ederiz canım darısı sizin başınıza
ama senin ikinci demi bizde 2.lere mevlüt yapmazlar sizin oluyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?