Bursa hamişleri buraya :)

Arada karnıma bir sancı giriyor.Heh diyorum tamam başladı doğum :) sonra geçiyor. Zormuş normal doğumu beklemek... Senin var mı belirtin ?

benim de aynı özellikle geceleri uyurken bi uyanıyorum sancım var tamam diyorum geliyo amaa nerdeee rahatımız yerinde niyetimiz yok gibi... bugn nst çektiricem bakalım çıkıcakmı sancı akşama da doktor randevum var

benim de dörtte randevum var, hangi doktora gidiyordun ?

nasıl geçti bakalım randevun bende nst yi çektirdim hafif sancım çıktı bakalım doktor ne dicek ben Ziya Çetin e gidiyorum sen hangi doktora gidiyorsun...

Ben de tık yok :) sancı falan çıkmadı... Pazartesi suni sancı verecek doktor, doğmazsa o güne kadar... Medicabil Bahar hanıma gidiyorum...

merhaba bayanlar ben jimmerde nuray hanıma gidiyorum devam edip memnun kalanlar varmı ?? sanki çok ayrıntılı konuşmuyor gibi geliyor bana bilgi verebilirmisiniz ??

merhaba bayanlar ben jimmerde nuray hanıma gidiyorum devam edip memnun kalanlar varmı ?? sanki çok ayrıntılı konuşmuyor gibi geliyor bana bilgi verebilirmisiniz ??

canım ben hamileliğimi ilk nuray hanımdan öğrendim ama kesinlikle devam etmeyi düşünmedim baktı baktı direk üçüz bu bebekler dedi 10 günüm mahvolmuştu daha 21 yaşındaydım 3 bebek sonra ahmey yılmaza gittim yok tek bebek dedi gerçektende tekti

merhaba nuray hanıma ben ilk bebeğimde gitmiştim medicalparktaydı ozaman ve çok memnun kalmıştım ama bayram tatiline gelince doğumum maalesef başka bir hastaneye gitmiştim.bana çok yakın gelmişti,hala onun kadar yakın hissettiğim bir doktor olmamıştır.ama kişiye göre değişebiliyor bazen memnuniyet.umarım hepimiz memnun kalırız doğum sonrasındada...

nuraycım kızınada sanada maşallah hayırlısıyla sağlıkla büyüsün
amin inşallah darısı sizin başınıza
maşallah nazar değmesin ana kız çok tatlısınız.bizde temizlik telaşını bitirdik,artık zaman geçmiyor gibi azkaldıkça.bizde sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ....:97::97:
teşekkür ederiz canım allah kolaylık versin sizede mevlütte pek konuşamadık nasıl oldun iyi misin şimdi

cnm bende 11. haftamdayım çok kararsızım doktorum konusunda işte ne yapacağımı önerebileceğiniz başka bir doktor varmı ??

inşallah cnm sanki aynı frekansı tutturamadık gibi başka bir doktora daha kontrol olmayı düşünüyorum
bana çok açık ve net konuşmuyor gibi geliyor o yüzden tatminde olamıyorum söylediklerinden
kararsızım :18:
amin inşallah darısı sizin başınıza

inşallah cnm inşallah

teşekkür ederiz canım darısı sizin başınıza
ama senin ikinci demi bizde 2.lere mevlüt yapmazlar sizin oluyo mu

Aminnn canım aminnnn... evet 2. oğlumda yaptım ama bebekken değil biraz büyüdüğünde, busefer inşallah bebişken yapıcam kısmet olursa, mevlüt süslerimi bile aldım :))) mevlüt elbisesinide :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…