Bursa hamişleri buraya :)

teşekkür ederiz canım allah kolaylık versin sizede mevlütte pek konuşamadık nasıl oldun iyi misin şimdi[/QUOTE]

sağol canım iyiyim çok şükür ama malum son aylar biraz sıkıntılı,sağlıkla geçer inşallah tüm arkadaşlarımızın hamilelikleri....

Kızlar doğumum oldu..Bahsetmemi isteyen arkadaşlar olmuş aramıza yeni katılanlar var onlarada hoşgeldiniz diyorum..Keşke cenk beyle oyalanana kadar ilk olarak Nihat beyle başlasaydım..Neyse kısmet diyelim..İnanılmaz güzel bir doğum geçirdim.. İnanın şevket yılmazdan çok memnun kaldım..Tek kişilik odamı nihat bey ayarladı sağolsun..Zaten çok yapılmayacak birşey değil bir sürü tek kişilik oda var..spinal antestezi ile doğum yaptım.. Ameliyatım çok güzel geçti Antestezi doktoru bir an olsun elimi bırakmadı beni hep bilgilendirdi ve hep benimle konuştu..bebeğimi gördüm onu öptüm kokladım..Nihat beyde çok iyiydi sağolsun..Doğumumun ertesi günü tatil günü olmasına rağmen kalktı kontrole geldi..Hep sordu iyimisin diye çok memnun olduk çook...Kızım hastanede 2 kez fışkırarak kustu çok korkuttu bizi hemen acilden çocuk doktoru geldi baktı meyer üşümüş meleğim..Spinal antestezi çok rahattı kızlar ben ilk doğumumda genel anestezi oldum ve çook kötüydüm o uyanış ve o acıyı hiçbir zaman unutamadım..Bunda öyle birşey yaşamadım baş ağrısı yapıyormuş ama bende oda olmadı..Eve gelince 2 gün bel ağrısı çektim soluğu acilde aldım şimdi iyiyim çok şükür..Nihat beyi kesimlikle tavsiye ederim..Muayenehanesi var metronun ihsaniye durağının hemen 100 metre ilerisinde umi plazanın içinde..Kızımın adını pınar koyduk..2800 kg 48 cm doğdu meleğim..doğum yapalı 5 gün oldu 160 gr almış bile kuzucuk:))

sen sanşlıymışın cnm benim yaşadıklarımın yanında ALLAH analı babalı büyütsün ailesine hayırlı evlat olsun

gözün aydın,allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah,

bahar yağmuru,tugba 16,16yagmur 16 ne yaptınız?durumunuz nasıl?bebısler geldı mı kı?

yaaa canım geldiii gelmiyor keyfi yerinde herhalde salı akşamı doktora gittim nst çektirip sancı 40 larda çıktı bikaç kere doktor açılma yok dedi dün sabah kalktım kahverengi akıntım vardı sonra baktım geçti gn boyu gelmedi doktor muayene ettiği için dedim ama akşam arkadaşlardaydık eve çıktığımda bi baktım miktarı biraz daha artmış acaba nişanmı dedim doktoru aradım 23 45 te oda Allahtan zübeyde de nöbetçiymiş bebeğin hareketlerini kontrol et dedi istersen gel dedi bende duş falan aldım baktım bizim kızda tık yok en sonda 20 30 da hareket etmişti kalktık gittik nst çekti yine muayene etti hala tık yokk cumartesi yine gidicez doktora birde tansiyon problemi çıktı 13 7 çıkıyor arada diye doktor devamlı giderken ona TİT istiyor sınırdaymışım diye bakalım bizim hatun gelirse haber veririmm birde korkuyorum artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:18::18::18:

kızlar size bişey sormak istiyorum
yakında babamızın doğum günü var hani bazı sitelerde varya badilerin üzerine yazı yazıyolar iyiki doğdun babacım yazdırmak istiyorum ama sitelere güvenemiyorum siz bursada bunları yapan bi yer biliyo musunuz

Güle güle büyütün ,Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah,darısı bize artık...:97::97:

korkma canım,her sey guzel olacak:)yaklasmıs artık,bnm de son gunlerde tansıyonum yuksek cıkıyordu,normalde 5 e 9 olan tansıyonum 13 lere cıkmıstı,dogum yapınca dustu yıne,ıyı haberlerınızı beklıyorum:)

inşallah canım sorunsuz atlatırım doğumuda yarın akşam yine doktora gidicez bakalım ne dicek haber veririm

:98::98::82::2::2:
Allah güzel günlerde sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...darısı sağlıkla bizim başımıza....
verdiğin bilgiler için ayrıca çok teşekkür ederim, hastane çok uzak ama nihat beyin muayenehanesi çok yakın bana ona sevindim.

herkese iyi pazarlar.... kızlar benim canım biraz sıkkın dn akşam doktora gittik ultrason falan iyiydi ama halaa açılmam yok doktorda yeter artık dedi kaçıncı muayenemiz hiç açılma yok dedi sezeryan olabilirsin dedi nst ye gönderdi çok ufak bi kaç sancı çıktı ama daha doğum belirtisi yok ne yapıcam herşey normal ama açılma olmadığı için sezeryan olmakta istemiyorum neyse artık herşeyin hayırlısı dicek bişey bulamıyorum...birde şu devlette çalışan doktorların başka hastanelere gitmesini engelleyen yasa vardı yaa o yine gündeme gelmiş doktorum devlette çaılşıyordu fakar istifasını vermiş bende zaten acıbadem de doğum yapmak istiyorum ama doktorumun belli bir çalışma süresi daha var ve acıbadem sorun çıkartabilir belki yarın gidip müdürüyle konuşucam daha önce konuştum sorun yok demişlerdi ama bu yasanın tekrardan gündeme gelmesi canımızı sıktıı... offffff Allah yardımcım olsunn açılmam olması için ne yapıyım öyle gün boyu oturan biride değilimm ama bana bir akıl verin ne yapıcammmmm bennn

Sanada iyi pazarlar canım,
senin yaşadıklarının aynısını bende yaşadım herşey normaldi ama normal doğum belirtisi hiç olmadı.40+5 oldu halaaaa tık yok ve sezeryanla doğum yaptım.ama ben sezeryandan memnun kaldım hiç korktuğum gibi olmadı.
bekledikçe bebeğin hayatını riske atıyodum.daha fazlada bekliyemezdim ve doğdu.
sezeryanın güzel geçmesinin 2 yolu var.
1.yapıştırma olacak.(estetik dikiş değil)
2.epidural
ben bunlarla doğum yaptım ertesi gün bağdaş kurup oturabiliyodum
böyle sezeryan olan arkadaşlarımda benim gibi rahat geçirdiler.
Hakkında en hayırlısı olsun canım.

Son düzenleme:

arkadasım gunum yaklastıkca bende acaba senın gıbı olurmuyum dıyorum ..ya hanı acılmam olmazsa hersey normal gıderken sezeryan olmak zorunda kalırsam falan dıye..ama ben bıraz arastırdım hatta bıraz degıl baya arastırdım ...

merdıven ınıp cıkmak ,bol yuruyus ve su nette aratırsan cıkar kegel egzersızlerı dıye bunların acılmayı artırdıgı ve sagladıgını ogrendım..hatta doktoru arkadasıma yerlerını egılerek elınle sıl demıs acılması olsun dıye..sonra onune bır sehba koy ve çömelerek kalk otur vc ye oturur gıbı.oturuken kalkarken sureklı vajınanı sık bırak sık bırak(kegel egzrs)bunun da vajına kemıklerını esnettıgını soyluyolar..ben sımdıden yapıyorum..allah yardımcın olsun..

teşekkr ederim canım ama inşallah gerek kalmaz sezeryana ama gelmezse de yapacak bişey yok hakkımızda hayırlısı artık..

inşallah benim gibi olmazsın yaa aslında çokta kötü durumda değilim ne bileyim normal giderken açılmanın olmayışından dolayı sezeryana girmek bakalım hayırlısı yaaa daha zaten beklerim bende suyumda azalma yok kalp atışlarımız iyi durumda inşallah normal doğururum verdiğin bilgiler için ayrıca çook teşekkr ederim perşembeye kadar deniyim bakalım ne olucak perşembe yine kontrol var...Allah hepimizin yardımcısı olsun

inşallah hakkında hayırlısı olur canım,budurumu bende yaşadım ilk hamileliğimde.çok zor beklemek ama bir haftaya kadar süre vermişti doktorum,sürekli kontrole gitmiştim ve 2 cm açılmayla gitmeme rağmen suni sancıyla normal doğum yapabildim çok şükür.:81:mecbur olmadıkça bence herzaman normal eniyisi.inşallh şimdide bir sorun olmaz.Allah yardımcın olsun,hayırlısı hepimiz için...:97::97:

inşallah canım bakalım açılma olurda sezeryana gerek kalmadan doğururum ... Allah yardımcımız olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…