Medicabile giden arkadaşlar,
haberiniz varmı? demet hanım ve bahar hanım hastaneden ayrılıcaklarmış!!!
buay sonu belli olacakmış hangi hastaneye gidecekleri.
hastalarına mesajla bildireceklermiş hastaneyi...
al işte 7 aylık oldum tekrar hastane düşüncesi sardı beni.
ay sonunu beklemeden ben yarın esentepe tıp merkezine gidip konuşucam.
dr.beray kıran onuda çok met ediyolar.
bakalım kabul edicekmi ederse ne ala. ay sonunu bekleyipte zaman kaybetmek istemiyorum.
ya gidecekleri hastane işime gelmezse bu sefer 7,5 aylık olucam ve hastanelerin kabul etmesi daha zorlanacak.
işimi garantiye alayım. hele bide medical park hastanesine giderlerse hayatta gitmem oraya.
Medicabile giden arkadaşlar,
haberiniz varmı? demet hanım ve bahar hanım hastaneden ayrılıcaklarmış!!!
buay sonu belli olacakmış hangi hastaneye gidecekleri.
hastalarına mesajla bildireceklermiş hastaneyi...
al işte 7 aylık oldum tekrar hastane düşüncesi sardı beni.
ay sonunu beklemeden ben yarın esentepe tıp merkezine gidip konuşucam.
dr.beray kıran onuda çok met ediyolar.
bakalım kabul edicekmi ederse ne ala. ay sonunu bekleyipte zaman kaybetmek istemiyorum.
ya gidecekleri hastane işime gelmezse bu sefer 7,5 aylık olucam ve hastanelerin kabul etmesi daha zorlanacak.
işimi garantiye alayım. hele bide medical park hastanesine giderlerse hayatta gitmem oraya.
tuğba bence hiç korkma benim herşey çook normal gidiyordu ziya bey o kadar ısrar etti ki normal doğutturucam seni hiç sıkıntısız hala da diyorum iyi ki sezeryan oldum die onunda rahatı güzelliği başka ki doğumunada ziya bey gibi bi doktor giriyor hiç korkma giyin süslen git yap doğumunu en güzeli ne ağrı çek ne sancı
maviş nerden duydun bu haberi?okuyunca çok canım sıkıldı.inşallah doğru değildir dicem ama,ateş olmayan yerden duman çıkmaz.ben 8 aylık oldum,neresi kabul eder beni artık?salı gününe randevum var bahar hanıma,ayrıntılı öğrenirim o zaman.nursena seni nasıl kabul etti bahar hastanesi, 6 aydan sonra kabul etmiyo doktorlarımız demişlerdi bana,tanıdık falanmı var?kabul ederlerse bahar hastanesine giderim bende.
evet bende duydum bi arkadasım söylemişti bana ama bahar hanımla yüzyüze konuşmadım neden gidiyolarki acaba çok merak ettim
maviş nerden duydun bu haberi?okuyunca çok canım sıkıldı.inşallah doğru değildir dicem ama,ateş olmayan yerden duman çıkmaz.ben 8 aylık oldum,neresi kabul eder beni artık?salı gününe randevum var bahar hanıma,ayrıntılı öğrenirim o zaman.nursena seni nasıl kabul etti bahar hastanesi, 6 aydan sonra kabul etmiyo doktorlarımız demişlerdi bana,tanıdık falanmı var?kabul ederlerse bahar hastanesine giderim bende.
ikisinin birden gitmesi çok kötü olmuş,tamda benim doğumuma yakın.akşamdan beri napıcam diye düşünüyorum,onların yerinede birileri gelir ama ne zaman?gidecekleri hastaneyi nasıl bilmiyorlar,kendi istekleriyle gitmiyorlarmı sanki,ay sonunu beklersem 15-20 günüm kalıcak,bahar hnm,ekimin 15'i 20'si gibi alırız sezeryana diyodu.benim şanssızlığım,içim hiç rahat değildi zaten,hep bi terslik olurmu ki diye korkuyodum.nursena cevap bekliyorum senden,seni kabul ettimi bahar hastanesi?
Kızlar doğumum oldu..Bahsetmemi isteyen arkadaşlar olmuş aramıza yeni katılanlar var onlarada hoşgeldiniz diyorum..Keşke cenk beyle oyalanana kadar ilk olarak Nihat beyle başlasaydım..Neyse kısmet diyelim..İnanılmaz güzel bir doğum geçirdim.. İnanın şevket yılmazdan çok memnun kaldım..Tek kişilik odamı nihat bey ayarladı sağolsun..Zaten çok yapılmayacak birşey değil bir sürü tek kişilik oda var..spinal antestezi ile doğum yaptım.. Ameliyatım çok güzel geçti Antestezi doktoru bir an olsun elimi bırakmadı beni hep bilgilendirdi ve hep benimle konuştu..bebeğimi gördüm onu öptüm kokladım..Nihat beyde çok iyiydi sağolsun..Doğumumun ertesi günü tatil günü olmasına rağmen kalktı kontrole geldi..Hep sordu iyimisin diye çok memnun olduk çook...Kızım hastanede 2 kez fışkırarak kustu çok korkuttu bizi hemen acilden çocuk doktoru geldi baktı meyer üşümüş meleğim..Spinal antestezi çok rahattı kızlar ben ilk doğumumda genel anestezi oldum ve çook kötüydüm o uyanış ve o acıyı hiçbir zaman unutamadım..Bunda öyle birşey yaşamadım baş ağrısı yapıyormuş ama bende oda olmadı..Eve gelince 2 gün bel ağrısı çektim soluğu acilde aldım şimdi iyiyim çok şükür..Nihat beyi kesimlikle tavsiye ederim..Muayenehanesi var metronun ihsaniye durağının hemen 100 metre ilerisinde umi plazanın içinde..Kızımın adını pınar koyduk..2800 kg 48 cm doğdu meleğim..doğum yapalı 5 gün oldu 160 gr almış bile kuzucuk:))
bahar yağmuru,tugba 16,16yagmur 16 ne yaptınız?durumunuz nasıl?bebısler geldı mı kı?
offf kızlarr ben halaaaaaa beklemedeyim ve hala tık yokdün kasıklarımda sancım vardı ama bugn hiçbişeyim yok o kadar ümitlenmiştim hergün kaç kişi arıyor geldimi diyee ben gelmedi daha demekten sıkıldımmmmm....ne yapıcam ben yaaa bugn beklenen doğum tarihimiz
canım hayırlısı inşallah bir haftaya kadar gecikme normal diye biliyorum.:80::80: benim 25 eylüldü ama 8 ekimde oldu,hiç sorunda olmamıştı çok şükür.sen içini ferah tut ve arayanlara ben size haber veririm de.yoksa telefon trafiği hiç bitmez....
merhaba arkdaslar,tuğbacım,her sey yolunda gıdecek ıns,bahar yagmuru,canım hyrlı olsun,gzun aydın,hıkayenı beklıyorum,bebısın saglıklı olsun ınsallah,
benım cnm bıraz sıkkınsaglık ocagından cgrdılr,topuk kanı tekrr alınck dye,yuksek cıkmıs fenıl degerı dua edın ıyı cıksın bu sefer kı 1 hafta ıcınde sonuc cıkck ama benım ıcım ıcımı yıyıyor
merhaba arkadaşlar bebeğime sağ salim kavuştum darısı bekleyenlere olsun inşallah :)) geçen hafta salı gece yarısı aniden suyum geldi 4 cm açılma olmasına rağmen bende hiç sancı yoktu daha sonra sancılar başladı tabi... hastaneye yatışımdan 4 saat sonra bebeğime kavuştum.. şuan 1 hafta oldu bile ama hala şaşkınım nasıl normal doğum yapabildim diye kendime inanamıyorum hala :)) bir hafta önce karnımda uyuyan bebeğim şuan yanımda uyuyo herşey çok güzel darısı sizlere olsun arkadaşlar
selam kızlar bende bursadayım böyle bir topik bulduğum için çok mutluyum. 11 haftalık ilk bebeğime hamileyim.tüm sayfaları okuyamadım ama anladığım kadarıyla herkesin doğumu yaklaşmış hepinizi allah kurtarsın inşallah.ilk bebeğim ve daha çok yeni olduğu için tecrübelerinize ihtiyacım var.öncelikle doktor arıyorum.şuanda pembe maviye nevin özsaraça gidiyorum çok memnunum ama sgkyla anlaşması yok benim de özel sigortam yok o yüzden maddi olarak zorluyor.doruk nasıl bilen doğum yapan dr önerek olan varsa çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?