Bursa hamişleri buraya :)

Allah analı babalı büyütmeyi nasib etsin bebişini.darısı bizim başımıza.nerde yaptın doğumunu,biraz daha ayrıntı verirmisin?:80:

üzülme cnm,yoktur bişey,benim yeğendede büle oldu,çok şükür bişey çıkmadı.inşallah sağlıkla büyüt bebeğini

inşallah hiç bir şey yoktur,Allah sağlık versin bebişine.canını sıkma tedbir amaçlıdır belkide. :80::80:

Gözünaydın canım ne güzel sagsalim kavuşmuşsun inşallah bizede nasip olur.:97::97:Sağlıklı uzun bir ömrü olsun inşallah ,nazarlardan korusun rabbim

arkadaşlar bugün muayeneye gittim,bebeğim 2 kg olmuş dr. az dedi.geçen ay 900 gr. almıştı,bu ay 300 gr.almış.bende zaten hamileliğimin başından beri,geçen aya kadar 5 kg aldmıştım,bu sefer tartılmayı unuttum,kafam çok karışıktı.ne yesem bilmmki bebeğim büyüsün.bahar hnm büyük ihtimalle medikale gidiyormuş,kendisi söyledi.hastaneden memnuniyetsizliklerimiz sebebiyle ayrılıyoruz dedi.hastanede aynı şeyi onun için söylüyor,biz ilişiğimizi kesiyoruz diyor.ekimde medikalde olucak galiba,ilk hafta kontrole çağırdı beni.ben ilk 3 ay medikale gitmiştim zaten,memnun kalmadım,ücretlerde artınca bıraktım,şimdide gitmek istemiyorum.hasta haklarıyla görüştük,demet hanımın ayın 5'inde geleceğini söylüyorlar,ben pek inanamıyorum ama.bahar hnmın yerinede bahar hastanesinden zuhal saylak gelecekmiş,oda ayın 15'inde başlıyacakmış.ayın 15'ine kadar demet hnm da gelmezse,kime muayeneye gidicem bilmm?zaten 15-20 si gibi doğum inşallah.öööfffff 2 gündür patladım sıkıntıdan.bu stresle zamanını beklerse tabi....hayırlısı olsun napayım

hastane - doktor konsunda benimde çok canım sıkıldı özel hastane diye güveniyoruz bi bakmısın ortada kalmısız neolcak bu böyle hiç hastaları düsünen yok zaten , haftaya salı randevum var benimde bahar hanım bakalım ne dicek off offf

allah analı babalı büyütsün inş.tebrik ederim.

üzülme cnm,yoktur bişey,benim yeğendede büle oldu,çok şükür bişey çıkmadı.inşallah sağlıkla büyüt bebeğini[/QUOTE]

inş canım,yegenınde ne olmustu,yazzr mısın,doktor cok karsılısayrz bu durumla ama sonuc hep ıyı cıkıyo merak etme dedı,ama yıne de bı ıhtımal var tabıcok uzuldum,sol gogsumden sutum kesıldıumarım ıyı cıkacak snuc,

allah kucagına almayı nasıp etsın,dorukta 1 ay once dogum yaptım,gızem yıldırım ve sevıl peker eslıgınde,allah doktorundan hemsıresınden temızlıkcısıne kadar razı olsun,her sey mukemmmeldı benım ıcın.

Korktuğum başıma geldi.medikal parka gideceğini tahmin ediyodum sende doğruladın.
medikal parkta eltim doğum yapmıştı. hiç memnun kalmamıştık.
demet hanım medicabilde devam edecekse güzel ama etmiycekse zor.
inşallah devam ederde senin doğumunu yaptırır sitrese girme canım.
telefonla arayıp söylersin hastaneye benim doğumuma az kaldı demet hanımın hastasıydım kesin gelicekmi falan diye SIKIŞTIR.

ben söyleyim ne diceğini,bana dün,sen rahat ol,birlikte medikale geçicez dicek,oraya hasta götürücekya.ben onun hastası bile değilim zaten,demet hanımın hastasıyım.ama demet hanımın nereye gideceğini sorduk belli değil dedi.senin vaktin var daha,istersen zuhal hnmla devam edersin yada başka dr.larda kabul eder seni.yinede can sıkıcı.

benimde geçen yıl ablam ve gelinimiz orda doğum yaptı.ikisindede refakatçi kaldım,biri memnun kaldı diğeri bidaha gitmem diyor.bende medikabille aynı ücrette olsada gitmek istemiyorum.bahar hnm da vazgeçilemiyecek bi dr. değil.giriş katta hasta haklarındaki bayanla görüştük,demet hnmın geleceğini o söyledi.kesinmi dedik başhekim konuşsun dedi.gelmicekse başımızın çaresine bakalım.bugün aradılar,demet hnmla görüşmüşler ayın 5'inde en geç 10'unda gelicem demiş.başhekimde memnuniyet garantisi vermiş.ayın 5'ini beklicem artık.sen ne yapıcaksın?

merhaba kızlar..

ben bandımadayım ama muayeneye bursaya gelmeyi düşünüyorum burda doğru düzgün biyer yok..

ziya çetinin özle muayenesi ne kadar acaba?

birde artık zübeyde hanımla çalşmıyormuş hangi özel hastayle anlaşmalı bilenler yardımcı olabilirmi lütfen ???

canım bu bahsettiğin doktor hangi hastanede acaba??
bana yardımcı olabilirmisin??

nurrcum,yegenınde nasıl olmustu anlatır mısın?

Arkadaslar Pazartesi gunü medicabilde bahar hanim eşliğinde bebeğim dünyaya geldi,bugün hastaneden çıktık. Telefondan girip size haber vermek istedim, vakit bulunca uzun yazarım...

bebeği olan herkesin gözü aydın sağlıkla sıhatle büyütün işallah

az kaldı bizimde korkuyoom

nurrcum,yegenınde nasıl olmustu anlatır mısın?
semra, şimdi ablamı aradım,hastaneden ikinciye çağırmışlar, topuk kanı çabuk pıhtılaşmış o yüzden tekrar istemişler.ama sana dr. sülemiş bazen böyle olduğunu,tedbir için tekrar istemişlerdir.inşallah sonuç temiz çıkar.sonuç ne zaman çıkıcak bellimi?
Arkadaslar Pazartesi gunü medicabilde bahar hanim eşliğinde bebeğim dünyaya geldi,bugün hastaneden çıktık. Telefondan girip size haber vermek istedim, vakit bulunca uzun yazarım...
geçmiş olsun yağmur.sağlıklı,uzun ömürlü olsun inşallah bebeğin.
canım bu bahsettiğin doktor hangi hastanede acaba??
bana yardımcı olabilirmisin?? arkadaşım ben cevaplayayım sorunu,gültac bebekten fırsat bulamayabilir. Nihat Gök,şevket yılmaz hastanesinin doktoru.:80:

Son düzenleme:
merhaba burda yeniyim ve bende bursaı bir anneyim:)) ikinci bebeğimi bekliyorum .doğum yapan bebeklerini kucaklarına allan annelerin gözleri aydın sağlıkla büyğtün bebeklerinizi inşallah.
bir şey merak ediyorum mesajlarnızın altındaki hamilelik cizelgesini nasıl yapıyorsunuz acaba? yardımcı olursanız sevinirm))

Allah analı babalı büyütsün canım sağlıkla sıhhatle iyi günlerde inşallah...yaşadıklarını yazarsan sevinirim şu ara bir karışıklıktır gidiyo

hoşgeldin aramıza canım:80::80: profilden yönlendiriyo sanırım bazı siteler var ben uğraştım ama başardım yani.altında yazıyo sitelerin adları ordan girip kodunu kopyala yapıştır yaoıyosun bilmem yardımcı olabildimmi ama:44::44:

çok teşekkür ederim..peki bu nihat beyin muaeyenehanesi falan varmı yoksa hastaneyemi gitmemiz gerekir??[/QUOTE]

gültacın yazdığına göre varmış.ihsaniye metro istasyonunun 100 metre ilerisinde,umi plazanın içindeymiş.tel.bilmiyorum ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…