Allah analı babalı büyütmeyi nasib etsin bebişini.merhaba arkadaşlar bebeğime sağ salim kavuştum darısı bekleyenlere olsun inşallah :)) geçen hafta salı gece yarısı aniden suyum geldi 4 cm açılma olmasına rağmen bende hiç sancı yoktu daha sonra sancılar başladı tabi... hastaneye yatışımdan 4 saat sonra bebeğime kavuştum.. şuan 1 hafta oldu bile ama hala şaşkınım nasıl normal doğum yapabildim diye kendime inanamıyorum hala :)) bir hafta önce karnımda uyuyan bebeğim şuan yanımda uyuyo herşey çok güzel darısı sizlere olsun arkadaşlar
merhaba arkdaslar,tuğbacım,her sey yolunda gıdecek ıns,bahar yagmuru,canım hyrlı olsun,gzun aydın,hıkayenı beklıyorum,bebısın saglıklı olsun ınsallah,
benım cnm bıraz sıkkınsaglık ocagından cgrdılr,topuk kanı tekrr alınck dye,yuksek cıkmıs fenıl degerı dua edın ıyı cıksın bu sefer kı 1 hafta ıcınde sonuc cıkck ama benım ıcım ıcımı yıyıyor
merhaba arkdaslar,tuğbacım,her sey yolunda gıdecek ıns,bahar yagmuru,canım hyrlı olsun,gzun aydın,hıkayenı beklıyorum,bebısın saglıklı olsun ınsallah,
benım cnm bıraz sıkkınsaglık ocagından cgrdılr,topuk kanı tekrr alınck dye,yuksek cıkmıs fenıl degerı dua edın ıyı cıksın bu sefer kı 1 hafta ıcınde sonuc cıkck ama benım ıcım ıcımı yıyıyor
merhaba arkadaşlar bebeğime sağ salim kavuştum darısı bekleyenlere olsun inşallah :)) geçen hafta salı gece yarısı aniden suyum geldi 4 cm açılma olmasına rağmen bende hiç sancı yoktu daha sonra sancılar başladı tabi... hastaneye yatışımdan 4 saat sonra bebeğime kavuştum.. şuan 1 hafta oldu bile ama hala şaşkınım nasıl normal doğum yapabildim diye kendime inanamıyorum hala :)) bir hafta önce karnımda uyuyan bebeğim şuan yanımda uyuyo herşey çok güzel darısı sizlere olsun arkadaşlar
arkadaşlar bugün muayeneye gittim,bebeğim 2 kg olmuş dr. az dedi.geçen ay 900 gr. almıştı,bu ay 300 gr.almış.bende zaten hamileliğimin başından beri,geçen aya kadar 5 kg aldmıştım,bu sefer tartılmayı unuttum,kafam çok karışıktı.ne yesem bilmmki bebeğim büyüsün.bahar hnm büyük ihtimalle medikale gidiyormuş,kendisi söyledi.hastaneden memnuniyetsizliklerimiz sebebiyle ayrılıyoruz dedi.hastanede aynı şeyi onun için söylüyor,biz ilişiğimizi kesiyoruz diyor.ekimde medikalde olucak galiba,ilk hafta kontrole çağırdı beni.ben ilk 3 ay medikale gitmiştim zaten,memnun kalmadım,ücretlerde artınca bıraktım,şimdide gitmek istemiyorum.hasta haklarıyla görüştük,demet hanımın ayın 5'inde geleceğini söylüyorlar,ben pek inanamıyorum ama.bahar hnmın yerinede bahar hastanesinden zuhal saylak gelecekmiş,oda ayın 15'inde başlıyacakmış.ayın 15'ine kadar demet hnm da gelmezse,kime muayeneye gidicem bilmm?zaten 15-20 si gibi doğum inşallah.öööfffff 2 gündür patladım sıkıntıdan.bu stresle zamanını beklerse tabi....hayırlısı olsun napayım
merhaba arkadaşlar bebeğime sağ salim kavuştum darısı bekleyenlere olsun inşallah :)) geçen hafta salı gece yarısı aniden suyum geldi 4 cm açılma olmasına rağmen bende hiç sancı yoktu daha sonra sancılar başladı tabi... hastaneye yatışımdan 4 saat sonra bebeğime kavuştum.. şuan 1 hafta oldu bile ama hala şaşkınım nasıl normal doğum yapabildim diye kendime inanamıyorum hala :)) bir hafta önce karnımda uyuyan bebeğim şuan yanımda uyuyo herşey çok güzel darısı sizlere olsun arkadaşlar
inşallah hiç bir şey yoktur,Allah sağlık versin bebişine.canını sıkma tedbir amaçlıdır belkide. :80::80:
inş.guzel bir sonuç alsam dünyalar benım olacak...
selam kızlar bende bursadayım böyle bir topik bulduğum için çok mutluyum. 11 haftalık ilk bebeğime hamileyim.tüm sayfaları okuyamadım ama anladığım kadarıyla herkesin doğumu yaklaşmış hepinizi allah kurtarsın inşallah.ilk bebeğim ve daha çok yeni olduğu için tecrübelerinize ihtiyacım var.öncelikle doktor arıyorum.şuanda pembe maviye nevin özsaraça gidiyorum çok memnunum ama sgkyla anlaşması yok benim de özel sigortam yok o yüzden maddi olarak zorluyor.doruk nasıl bilen doğum yapan dr önerek olan varsa çok sevinirim.
arkadaşlar bugün muayeneye gittim,bebeğim 2 kg olmuş dr. az dedi.geçen ay 900 gr. almıştı,bu ay 300 gr.almış.bende zaten hamileliğimin başından beri,geçen aya kadar 5 kg aldmıştım,bu sefer tartılmayı unuttum,kafam çok karışıktı.ne yesem bilmmki bebeğim büyüsün.bahar hnm büyük ihtimalle medikale gidiyormuş,kendisi söyledi.hastaneden memnuniyetsizliklerimiz sebebiyle ayrılıyoruz dedi.hastanede aynı şeyi onun için söylüyor,biz ilişiğimizi kesiyoruz diyor.ekimde medikalde olucak galiba,ilk hafta kontrole çağırdı beni.ben ilk 3 ay medikale gitmiştim zaten,memnun kalmadım,ücretlerde artınca bıraktım,şimdide gitmek istemiyorum.hasta haklarıyla görüştük,demet hanımın ayın 5'inde geleceğini söylüyorlar,ben pek inanamıyorum ama.bahar hnmın yerinede bahar hastanesinden zuhal saylak gelecekmiş,oda ayın 15'inde başlıyacakmış.ayın 15'ine kadar demet hnm da gelmezse,kime muayeneye gidicem bilmm?zaten 15-20 si gibi doğum inşallah.öööfffff 2 gündür patladım sıkıntıdan.bu stresle zamanını beklerse tabi....hayırlısı olsun napayım
ben söyleyim ne diceğini,bana dün,sen rahat ol,birlikte medikale geçicez dicek,oraya hasta götürücekya.ben onun hastası bile değilim zaten,demet hanımın hastasıyım.ama demet hanımın nereye gideceğini sorduk belli değil dedi.senin vaktin var daha,istersen zuhal hnmla devam edersin yada başka dr.larda kabul eder seni.yinede can sıkıcı.hastane - doktor konsunda benimde çok canım sıkıldı özel hastane diye güveniyoruz bi bakmısın ortada kalmısız neolcak bu böyle hiç hastaları düsünen yok zaten , haftaya salı randevum var benimde bahar hanım bakalım ne dicek off offf
Korktuğum başıma geldi.medikal parka gideceğini tahmin ediyodum sende doğruladın.
medikal parkta eltim doğum yapmıştı. hiç memnun kalmamıştık.
demet hanım medicabilde devam edecekse güzel ama etmiycekse zor.
inşallah devam ederde senin doğumunu yaptırır sitrese girme canım.
telefonla arayıp söylersin hastaneye benim doğumuma az kaldı demet hanımın hastasıydım kesin gelicekmi falan diye SIKIŞTIR.
Kızlar doğumum oldu..Bahsetmemi isteyen arkadaşlar olmuş aramıza yeni katılanlar var onlarada hoşgeldiniz diyorum..Keşke cenk beyle oyalanana kadar ilk olarak Nihat beyle başlasaydım..Neyse kısmet diyelim..İnanılmaz güzel bir doğum geçirdim.. İnanın şevket yılmazdan çok memnun kaldım..Tek kişilik odamı nihat bey ayarladı sağolsun..Zaten çok yapılmayacak birşey değil bir sürü tek kişilik oda var..spinal antestezi ile doğum yaptım.. Ameliyatım çok güzel geçti Antestezi doktoru bir an olsun elimi bırakmadı beni hep bilgilendirdi ve hep benimle konuştu..bebeğimi gördüm onu öptüm kokladım..Nihat beyde çok iyiydi sağolsun..Doğumumun ertesi günü tatil günü olmasına rağmen kalktı kontrole geldi..Hep sordu iyimisin diye çok memnun olduk çook...Kızım hastanede 2 kez fışkırarak kustu çok korkuttu bizi hemen acilden çocuk doktoru geldi baktı meyer üşümüş meleğim..Spinal antestezi çok rahattı kızlar ben ilk doğumumda genel anestezi oldum ve çook kötüydüm o uyanış ve o acıyı hiçbir zaman unutamadım..Bunda öyle birşey yaşamadım baş ağrısı yapıyormuş ama bende oda olmadı..Eve gelince 2 gün bel ağrısı çektim soluğu acilde aldım şimdi iyiyim çok şükür..Nihat beyi kesimlikle tavsiye ederim..Muayenehanesi var metronun ihsaniye durağının hemen 100 metre ilerisinde umi plazanın içinde..Kızımın adını pınar koyduk..2800 kg 48 cm doğdu meleğim..doğum yapalı 5 gün oldu 160 gr almış bile kuzucuk:))
Allah analı babalı büyütmeyi nasib etsin bebişini.darısı bizim başımıza.nerde yaptın doğumunu,biraz daha ayrıntı verirmisin?:80:
üzülme cnm,yoktur bişey,benim yeğendede büle oldu,çok şükür bişey çıkmadı.inşallah sağlıkla büyüt bebeğini
semra, şimdi ablamı aradım,hastaneden ikinciye çağırmışlar, topuk kanı çabuk pıhtılaşmış o yüzden tekrar istemişler.ama sana dr. sülemiş bazen böyle olduğunu,tedbir için tekrar istemişlerdir.inşallah sonuç temiz çıkar.sonuç ne zaman çıkıcak bellimi?nurrcum,yegenınde nasıl olmustu anlatır mısın?
Arkadaslar Pazartesi gunü medicabilde bahar hanim eşliğinde bebeğim dünyaya geldi,bugün hastaneden çıktık. Telefondan girip size haber vermek istedim, vakit bulunca uzun yazarım...
canım bu bahsettiğin doktor hangi hastanede acaba??
bana yardımcı olabilirmisin?? arkadaşım ben cevaplayayım sorunu,gültac bebekten fırsat bulamayabilir. Nihat Gök,şevket yılmaz hastanesinin doktoru.:80:
semra, şimdi ablamı aradım,hastaneden ikinciye çağırmışlar, topuk kanı çabuk pıhtılaşmış o yüzden tekrar istemişler.ama sana dr. sülemiş bazen böyle olduğunu,tedbir için tekrar istemişlerdir.inşallah sonuç temiz çıkar.sonuç ne zaman çıkıcak bellimi?
geçmiş olsun yağmur.sağlıklı,uzun ömürlü olsun inşallah bebeğin.
canım bu bahsettiğin doktor hangi hastanede acaba??
bana yardımcı olabilirmisin?? arkadaşım ben cevaplayayım sorunu,gültac bebekten fırsat bulamayabilir. Nihat Gök,şevket yılmaz hastanesinin doktoru.:80:
çok teşekkür ederim..peki bu nihat beyin muaeyenehanesi falan varmı yoksa hastaneyemi gitmemiz gerekir??
Arkadaslar Pazartesi gunü medicabilde bahar hanim eşliğinde bebeğim dünyaya geldi,bugün hastaneden çıktık. Telefondan girip size haber vermek istedim, vakit bulunca uzun yazarım...
merhaba burda yeniyim ve bende bursaı bir anneyim:)) ikinci bebeğimi bekliyorum .doğum yapan bebeklerini kucaklarına allan annelerin gözleri aydın sağlıkla büyğtün bebeklerinizi inşallah.
bir şey merak ediyorum mesajlarnızın altındaki hamilelik cizelgesini nasıl yapıyorsunuz acaba? yardımcı olursanız sevinirm))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?