çok teşekkür ederim..peki bu nihat beyin muaeyenehanesi falan varmı yoksa hastaneyemi gitmemiz gerekir??
Arkadaslar Pazartesi gunü medicabilde bahar hanim eşliğinde bebeğim dünyaya geldi,bugün hastaneden çıktık. Telefondan girip size haber vermek istedim, vakit bulunca uzun yazarım...
Arkadaslar Pazartesi gunü medicabilde bahar hanim eşliğinde bebeğim dünyaya geldi,bugün hastaneden çıktık. Telefondan girip size haber vermek istedim, vakit bulunca uzun yazarım...
merhaba arkadaşlar,umarım herkezin keyfi iyidir.ben dünden beri rahatladım doğrusu.demet hnm inşallah gelir gelmezse zuhal hnm yada en son çare selim bey yaptırır doğumumu.selim bey pek güleryüzlü olmasada çok iyi bir dr.muş.tanıyanlardan aldım bu bilgiyi.nursena sen ne düşündün.devam edicekmisin medikabile?arkadaşlar birazda güzel şeylerden bahsedelim,mesela bebişlerimize ne isim düşünüyoruz?biz henüz kararsızız.ecrin,eslem,beril,nur bunları düşünüyoruz.internetten araştırdım ama çok içime sinen bişey yok.fikirlere açığım.çantamıda henüz hazırlamadım.herşey yıkandı,ütülenip yerleşmeyi bekliyor.gecelik almadım,2 takım pijama koyucam.2. doğumum ama,gecelik alsammı bilemedim.bide kızım 2 kg olmuş henüz,2,5 olması gerekmiş.bebeği en çok ne büyütür acaba,ne yemem lazım? cevaplarınızı bekliyorum...:80:
benimde geçen yıl ablam ve gelinimiz orda doğum yaptı.ikisindede refakatçi kaldım,biri memnun kaldı diğeri bidaha gitmem diyor.bende medikabille aynı ücrette olsada gitmek istemiyorum.bahar hnm da vazgeçilemiyecek bi dr. değil.giriş katta hasta haklarındaki bayanla görüştük,demet hnmın geleceğini o söyledi.kesinmi dedik başhekim konuşsun dedi.gelmicekse başımızın çaresine bakalım.bugün aradılar,demet hnmla görüşmüşler ayın 5'inde en geç 10'unda gelicem demiş.başhekimde memnuniyet garantisi vermiş.ayın 5'ini beklicem artık.sen ne yapıcaksın?
merhaba arkadaşlar,umarım herkezin keyfi iyidir.ben dünden beri rahatladım doğrusu.demet hnm inşallah gelir gelmezse zuhal hnm yada en son çare selim bey yaptırır doğumumu.selim bey pek güleryüzlü olmasada çok iyi bir dr.muş.tanıyanlardan aldım bu bilgiyi.nursena sen ne düşündün.devam edicekmisin medikabile?arkadaşlar birazda güzel şeylerden bahsedelim,mesela bebişlerimize ne isim düşünüyoruz?biz henüz kararsızız.ecrin,eslem,beril,nur bunları düşünüyoruz.internetten araştırdım ama çok içime sinen bişey yok.fikirlere açığım.çantamıda henüz hazırlamadım.herşey yıkandı,ütülenip yerleşmeyi bekliyor.gecelik almadım,2 takım pijama koyucam.2. doğumum ama,gecelik alsammı bilemedim.bide kızım 2 kg olmuş henüz,2,5 olması gerekmiş.bebeği en çok ne büyütür acaba,ne yemem lazım? cevaplarınızı bekliyorum...:80:
medikabile gidebilirsin,hastane yeni,temiz,yeni birde dr. gelicekmiş,bahar hastanesinden zuhal hnm.muayene 32 tl,tarama testleri 25-30 tl,şeker testinden ücret almadılar,nst dende ücret almıyorlar,sezeryan doğum 1200 tl epidural,kuvez dahil,normali tam bilmiyorum ama 850 galiba.internetten hastaneyi,dr.ları araştırabilirsin.:80:
1ay önce oraya gitmeyi düşündüm aradım bilgi için 2-3kez pozitif enerji alamadım telefonda 2 arkadaşım çok memnun ikiside demet hn.a gidiyo
ayrılmış galiba bide esentepe tıp 21 se oraya 32 veremem bide 1200 çok geldi bana şu aralar 10 lira bile çok kıymetli sıkışık biraz durummm
anladım cnm,anadolu hastanesinede sor,oranında uygunmuş ücretleri.
kızlar şimdi doktordan geldim muayenemizi olduk tansiyonum biraz yüksek çıktı o yüzden yarın yine TİT yaptırıcak 1 cm de açılmam olmuş bu hafta sonu kendi gelmezse pazartesi günü suni sancı veririz dedi doktorum korkuyorum suni sancıdan :18: artık hayırlısı diyelimm bişey sorucam suni sancı almış arkadaşlar epidurali ne zaman veriyorlar o sancıyı çekmek istemiyorum:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?