1ay önce oraya gitmeyi düşündüm aradım bilgi için 2-3kez pozitif enerji alamadım telefonda 2 arkadaşım çok memnun ikiside demet hn.a gidiyo
ayrılmış galiba bide esentepe tıp 21 se oraya 32 veremem bide 1200 çok geldi bana şu aralar 10 lira bile çok kıymetli sıkışık biraz durummm
Ben dün esentepe tıp merkezine gittim dr. beray kıran'a iyi ilgilendi.hiç olmaz geç oldu 7 aylık olmuşsun falan demedi.bilgilerimi dosyaya girdi bebişe baktı bi problem yok dedi.bidahaki kontrole 3 hafta sonra gel dedi.
doğum ücreti sezeryan 700tl epidural 300 tl muayne 21tl
dr. iyiydi ama hastane çok basık beklerken patladım yaaa...
demet hanımın geleceği haberini verdin ya çok sevindim canım.bende medicabile devam edicem.
[/QUOTE]bu esentepe tıp merkezi uygunmuş 21 liraya usg kan idrar tahlilleri dahilmidir orayı bilen tavsiye eden varmı
ben şevket yılmaza gidiyorum mustafa demirhan a me3mnun um da ama çok uzak bu taraflarda ssk ve zübeyde jimer hariç
neresini tavsiye edersiniz ama fiyatı uygun olmalı
(ben dikkaldırımda oturuyorum)(16haftalık oldum)
Esen tepe tıp merkezinde muayne ücreti 21 tl normal:300tl sezeryan:700tl epidural:300tl
anadolu hastanesine zam gelmiş muayne zannedersen 32tl sezeryanda 1 gecesi 900 küsür olmuş.
Bana medicabil daha sıcak geldi.ben medicabile gitmeye devam edicem.
canım ya doktorlar açıkta bırakıyor insanı birde hastanelerin şu fiyat değiştirmeleri iyice sinir bozucukimbilir kaçkişi zor durumda kalmıştır.enazından eski hastalar için aynı olmalı bence.umarım medicabilde açılış falan derken kötü bir süpriz yapmaz fiyat konusunda,telefonda bilgi vermiyorlar
hepimiz için hayırlısı olsun,vakit daraldı ve yine hastane doktor arayışı...:44::44:kavuşalım hayırlısıyla sağlıkla inşallah bebişlerimize
canım ya doktorlar açıkta bırakıyor insanı birde hastanelerin şu fiyat değiştirmeleri iyice sinir bozucukimbilir kaçkişi zor durumda kalmıştır.enazından eski hastalar için aynı olmalı bence.umarım medicabilde açılış falan derken kötü bir süpriz yapmaz fiyat konusunda,telefonda bilgi vermiyorlar
hepimiz için hayırlısı olsun,vakit daraldı ve yine hastane doktor arayışı...:44::44:kavuşalım hayırlısıyla sağlıkla inşallah bebişlerimize
bahar hnm medikale geçicez birlikte dediğinde,medikalde ücretler artınca ben buraya geldim dedim.orda odalar 2 kişilik,tek kişilik istersen+500 tl ödüyosun dedim.bahar hnm,burdada tek kişilik odalara ek 250 tl ücret getirildi dedi.bizde nst den çıkışta,camekanlı odadaki bayana sorduk(ücret konusunda o bilgi veriyomuş)ücretler aynı dedi,ek ücrette yok dedi.nisan ayındada sormuştum,ozaman ekime doğru kampanya olabilir demişlerdi onu sordum.henüz ykmuş.bende bu şans varken,kesin benim doğumdan sonra olur.hala demet hnm ya gelmezse diye düşünmeden edemiyorum
ilk hamileliğimde özel hastanelerin bu belirsizliği yüzünden devlete gitmiştim,şimdi kesin konuşmadan gitmem bende.bahar hastanesine yarın gidersem sorucam bakalım.demet hanım 5inden sonra gelecek dediler zaten çok geç benim için.umarım herşey iyi olur.:97::97:
tugba1616 Allah yardımcın olsun sag salım kavuş inşallah......
nursena,demet hnm bahar hastanesinemi geçiyor,benmi seni yanlış anladım?bana kesin medikabile dönecek dendi.
kızlar yaa şimdi doktordan geldim bugün doğumum kesin olarak olucak fakat 1 cm açılmam var ve doktorum 3 4 saat suni sancı çekip normal olabiliceğini söyledi fakat istersem sezeryanda yapabiliceğini söyledi suni sancı çekmek istemiyorum ne olucağı belli değil birde onu çekip sezeryan olmak var annemde beni doğururken 4 gn suni sancı çekmiş ben o kadarına dayanamam(( sizce direk sezeryanmı olayım yoksa suni sancıyı çekip açılma olursa oda normalmi ???? çok kararsız kaldımmm doğum yapmış arkadaşlar bana akıl verin :18:
Kizlar az önce ziya beyle görüştük tuğba dogum yapmış pek tatlı kızımız var dedi bende ellerinize sağlık dedim :)
güle güle büyütsün bebeğini
merhaba arkadaşlar. benim doğuma 8 haftam kaldı ve sezeryanla pembe mavi de olacağım kesinleşti. pembe maviyle ilgili bilgi yada tecrübeniz varsa paylaşabilir misiniz? ben pek fazla bişey bilmiyorum orası ile ilgili.
ziya bey zübeyde hanım da mı hala?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?