Bursa hamişleri buraya :)

Esen tepe tıp merkezinde muayne ücreti 21 tl normal:300tl sezeryan:700tl epidural:300tl
anadolu hastanesine zam gelmiş muayne zannedersen 32tl sezeryanda 1 gecesi 900 küsür olmuş.

Bana medicabil daha sıcak geldi.ben medicabile gitmeye devam edicem.

bu esentepe tıp merkezi uygunmuş 21 liraya usg kan idrar tahlilleri dahilmidir orayı bilen tavsiye eden varmı

ben şevket yılmaza gidiyorum mustafa demirhan a me3mnun um da ama çok uzak bu taraflarda ssk ve zübeyde jimer hariç
neresini tavsiye edersiniz ama fiyatı uygun olmalı

(ben dikkaldırımda oturuyorum)(16haftalık oldum)[/QUOTE]

Son düzenleme:
[/QUOTE]

ben çekirge doruğa gidiyorum, erdoğan beye, muayene 30 TL,sezaryen 1350 TL, epidural farkı 250 TL. ben de şevket yılmazı çok düşündüm, hala da düşünüyorum ama çok uzak bana da.

canım ya doktorlar açıkta bırakıyor insanı birde hastanelerin şu fiyat değiştirmeleri iyice sinir bozucukimbilir kaçkişi zor durumda kalmıştır.enazından eski hastalar için aynı olmalı bence.umarım medicabilde açılış falan derken kötü bir süpriz yapmaz fiyat konusunda,telefonda bilgi vermiyorlar
hepimiz için hayırlısı olsun,vakit daraldı ve yine hastane doktor arayışı...:44::44:kavuşalım hayırlısıyla sağlıkla inşallah bebişlerimize

Evet canım hiç sorma, esentepe daha uygun.ben oğlumu sezeryanla dünyaya getirdim.benimki yapıştırma oldu.hiç dikiş yoktu.esentepe tıptaki dr.adedim ben yapıştırma istiyom diye estetik dikiş diyosun dedi.dedim hayır bende hiç dikiş yok dedim tamamen yapıştırma.muayneden sonra bakayım dedi.lambayı açıp dikişli yerime baktı.
hiç yapıştırma yapmamış demekki.
demet hanımada başta demiştim yapıştırma istiyorum diye. ısrarla deyince olur dedi.ilk piyasaya girdi sonra pek tutulmadı dedi.bende dedim nasıl tutulmaz böyle güzel şey.
en azından demet hanım yapıştırma yapmış kendimi riske atamam.dikişli çok zor oluyo yapıştırmada ertesi gün bağdaş kurup oturabiliyosun ve en ufak ağrın olmuyo.sadece yattıktan sonra ilk kalkmak acı veriyo okadar.
inşallah fiyatta değişmez.

kızım pazartesi günü geliyor artık bakalım nasıl bişey kime benziyor çok merak ediyorum veee korkuyorum suni sancıyla açılırma olursa normal açılma olmazsa sezeryan hakkımızda hayırlısı artık bende iyi yada kötü doğum hikayemi anlatabilicem

kızlar bende bursadannn :) bu sabah öğrendim hamile olduğumu haftaya doktora gidip kesinleştiricem hamileliğimi önereceğiniz doktor hastane varmı

bahar hnm medikale geçicez birlikte dediğinde,medikalde ücretler artınca ben buraya geldim dedim.orda odalar 2 kişilik,tek kişilik istersen+500 tl ödüyosun dedim.bahar hnm,burdada tek kişilik odalara ek 250 tl ücret getirildi dedi.bizde nst den çıkışta,camekanlı odadaki bayana sorduk(ücret konusunda o bilgi veriyomuş)ücretler aynı dedi,ek ücrette yok dedi.nisan ayındada sormuştum,ozaman ekime doğru kampanya olabilir demişlerdi onu sordum.henüz ykmuş.bende bu şans varken,kesin benim doğumdan sonra olur.hala demet hnm ya gelmezse diye düşünmeden edemiyorum

ilk hamileliğimde özel hastanelerin bu belirsizliği yüzünden devlete gitmiştim,şimdi kesin konuşmadan gitmem bende.bahar hastanesine yarın gidersem sorucam bakalım.demet hanım 5inden sonra gelecek dediler zaten çok geç benim için.umarım herşey iyi olur.:97::97:
tugba1616 Allah yardımcın olsun sag salım kavuş inşallah......

Son düzenleme:

nursena,demet hnm bahar hastanesinemi geçiyor,benmi seni yanlış anladım?bana kesin medikabile dönecek dendi.

nursena,demet hnm bahar hastanesinemi geçiyor,benmi seni yanlış anladım?bana kesin medikabile dönecek dendi.

yok canım yanlış anladın ben geçen ay bahar hastanesine gitmiştim zaten medicabili aradım hala dönmedi dediler yani bu gidişle doğuma bile yetişemeyecek zaten oyüzden şimdilik bahar hastanesine karar verdim tabıkı bir aksilik olmazsa...:80::80:

kızlar yaa şimdi doktordan geldim bugün doğumum kesin olarak olucak fakat 1 cm açılmam var ve doktorum 3 4 saat suni sancı çekip normal olabiliceğini söyledi fakat istersem sezeryanda yapabiliceğini söyledi suni sancı çekmek istemiyorum ne olucağı belli değil birde onu çekip sezeryan olmak var annemde beni doğururken 4 gn suni sancı çekmiş ben o kadarına dayanamam(( sizce direk sezeryanmı olayım yoksa suni sancıyı çekip açılma olursa oda normalmi ???? çok kararsız kaldımmm doğum yapmış arkadaşlar bana akıl verin :18:

Allah yardımcın olsun canım,ben ilk bebegimde günüm geçmesine ragmen normal doğumda ısrar etmiştim,sırf bu konuda özele güvenemedim devlete gittim.sen nereye gidiyodun?bendede sancı yoktu ama birkaç cm açılmayla 3-4saatte suni sancıyla oldu ,tabi herkesin farklı olur.ama doktorlar zaten tahmin ediyor normale musaıt olup olmadıgını.ertesi gün ayaga kalkmıştım ben.yani ilki sezeryan olursa 2.de öyle oluyor ama son karar senin.hakkında hayırlısı olsun,bizide haberdar et mutlaka...:79::79:

Hiç düşünme canım bizim doktorumuz gibi güzel sezeryan yapan gerçekten yok ben hiç yatmadım ne ağrı ne sızı çok rahat geçti bırak kendini ziya beye o düşünsün

Kizlar az önce ziya beyle görüştük tuğba dogum yapmış pek tatlı kızımız var dedi bende ellerinize sağlık dedim :)
güle güle büyütsün bebeğini

merhaba arkadaşlar. benim doğuma 8 haftam kaldı ve sezeryanla pembe mavi de olacağım kesinleşti. pembe maviyle ilgili bilgi yada tecrübeniz varsa paylaşabilir misiniz? ben pek fazla bişey bilmiyorum orası ile ilgili.

merhaba arkadaşlar. benim doğuma 8 haftam kaldı ve sezeryanla pembe mavi de olacağım kesinleşti. pembe maviyle ilgili bilgi yada tecrübeniz varsa paylaşabilir misiniz? ben pek fazla bişey bilmiyorum orası ile ilgili.

benim arkadaşım orada doğum yaptı, memnundu. bende gittim ziyarete hemşire ve doktorlar ilgililer. onun doktoru nedret kolsaldı...sağlıkla kurtulursunuz bebeğin ve sen inşaallah..

kızlar sonunda kızımla pazartesi akşamı 23:05 te epidural sezeryanla buluştuk pazartesi günü zaten yazmıştım tedirgindim suni sancıyla normalmi yoksa sezeryanmı diye bende baya bi araştırmadan sonra sezeryana karar kıldım ki iyiki öyle olmuş kızımın kordonu kısaymış ve normal doğumda doğum yoluna girdiğinde yetmeyip oksijensiz kalma ihtimaliyle yine sezeryan yapardık dedi ziya bey..bu arada ameliyatta myomumda alındı vee çok fazla varis oluşmuş onlarıda toplamış doktorum Allah razı olsun ondan eli çok hafif...yani pişman değilim sezeryan yaptırdığımdan gayet iyi geçti ameliyatım girmez dediğim eşim ameliyata girdi ve herşeyi çekmiş sonra tabiii kızımızın peşine takılıp beni orda bırakıp gitti neyse o gece hiçbir sorunum yoktu zaten sızlama başladığında epidurale basınca geçiyordu fakat sabahına beni yürüttüler ve aşağıya doğru basınç hissettim ve uzun süre geçmedi ağrı kesici iğne yaptırmamak için direttim ama sonunda yaptırdım iyikide yaptırmışım şikayetim sadece ilk kalkışta ve idrar ve gazımı çıkartırken oldu..
fakat sütüm hala gelmedi ve kızım bu duruma çıldırıyor emiyor gelmiyor kızıyor inşallah en yakın zamanda gelir sağıyorum emziriyorum yine ama ne kadar
3 550 gr 50 cm geldi dünyaya fakat bugn çıkarken 3 350 ye düşmüş..vee şuan çok iiyiyim Allaha şükür...birde kızımın gaz problemi var sanırım hep bacaklarını karnına çekerek ağlıyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…