Bursa hamişleri buraya :)

selam bursalı kızlarr bende bursalıyım ama hamıle deılım jımere gıdıyorum hamıle kalmak ıcın hastaneden memnun gıbıyım ama sızınde bılgınız varsa merak edıyorum cunku sımdı sırada yumurta takıbı ve olmazsa aşılama var malum jımer bıraz pahalı rahım fılmı cektırdım 500tl ye rahım fılmı boyleyse aşılama ne kadardır cok kararsızım bana da yardımcı olun lutfenn tskurler

Allah uzun ömürler versin sağlıklı sıhhatli büyütün inşallah ne güzel sağsalim kavuşmuşsunuz.sütünde inşallah gelir yakında,ilk doğumlarda hemen gelmiyor bildiğim kadarıyla.birazda moralle ilgili tabi.tekrar tebrik ederim....

arkadaşlar ben 26 haftalık hamileyim demet hanıma gidiyordum malum yok bu aralar geçen hastaneye şeker testi yaptırmak için gittim bahar hanım izne ayrılmış sadece onun randevulu hastalarına bakmak için demet hanım gelmişti iki dakika girip konuştum medikabile dönüp dönmeyeceğim bile belli değil dedi dedim ben benim doğumuma kadar nereye gideceğiniz ya da kalıcağınız belli olur mu dedim çünkü benim doğumum daha yılbaşına denk geliyo şimdilik hiç bişiy belli deil dedi dedim bari gidicekseniz de uygun fiyatlı bi yere gidin ki biz de gelebilelim ama kara kara düşünmeye başladım yaa gelmezse nasıl olur ne yaparım diye.....
birde şöyle birşey duydum ben medicabille doğum olayını henüz konuşmamıştım doğuma doktorlar girmiyormuş ebeler giriyomuş dediler bi bilgisi olan var mı??
şevket yılmaza mı gitsem diye düşünüyorum ama görümcemle konuştum o demet hanım esentepedeyken orda doğum yapmıştı hastaneden ebelerden falan acayip memnun kalmıştık ordaki doktor iyiyse orayagit diyo çok kararsızım yardımcı olun

arkadaşlar 4 haftalık hamileyim medicale gidiyorum ama önerileriniz bekliyorum cevaplarınızı dört gözle bekliyorum arkadaşlar

aklinda bulunsun en gusel dogumu ebeler yaptirir cunku uzmanlar pek normal doguma girmiyoda ondan...

bakkk sezeryan olcaksin gazin cikmicakkk bebegi hemen emzirmede zorluk cekicenn
en kotusude karninda bir ameliyyat izi omrun boyunca seninle olacak...
ama normal dogum olemiii...
hemen kalkcannnn...

arkadaşlar merhaba
bende bursadan 6 haftalık hamileyim. ve bir doktorum yok. bana bu konuda tavsiyeleriniz yzarmısınız pazartesi salı muayene gitmek zorundayım ama iyi bir doktor bulamadım daha.. bir kaç isim verirseniz çok sevinirim

Hayırlı uğurlu olsun.ALLAH analı babalı büyütsün inşallahhhh.herşeyde bi hayır vardır diye boşuna dememişler canım sen hangi hastanede doğum yaptın? üzme kendini sütün gelir... sezeryanın dikişlimi? yapıştırmamı?

Offf ya offffff... bi türlü anlaşamadılar yaaa... geçen nurr arkadaşımız görüşmüş başhekimle demet hanım kesin gelecek demiş.bende tereddütte kaldım yaaa... ama ben geçen hafta esentepe tıp merkezine gittim.dr gayet iyi iyide ilgilendi.eğer demet hanım gelmezse ben oraya devam edicem.fiyatlarıda uygun.21tl muayne 700 sezeryan 300 epidural.

teşekkür ederim amin inşallah sağlıkla sıhhatle bütün bebekler büyür

hemen kalkcannnn...

normal istiyordum ama sezeryan oldum gazda problem yaşadım ama çokta değil emzirmede de zorluk çekmedim Allaha şükür sadece sütüm yetmiyor artık hayırlısı böyleymiş..

teşekkr ederim hepimizin bebekleri analı babalı büyür inşallah..ben acıbadem de yaptım doğumumu dikişlerim yapıştırmamı diye sordum doktoruma güldü yani bende bilmiyorum ama estetik dikişli herhalde ... güveniyorum da doktoruma görücez bakalım

bende esentepe ye mi gidiyim diye düşünmeye başladımbilmiyorum işte çok kararsızım birde yani son karar nasıl oldu bilmiyorum ben demet hanımla geçen cuma görüşmüştüm

bende aranıza anne olmaya aday biri olarak katıldım
bende bursada oturuyorum şuan bebek düşünüyorum
ama muayene amaçlı bir dr.a gitmek istiyorum malum
devlet hast.doktorları muayenanalerini kapattılar kapatmayanlarda
hast.yi bıraktılar çekirge devlet ve zübeyde hanım ana-baba günü gibidir
şimdi hoş önceden farklımıydı sanki..
Bende medicabilden fiyat aldım kadın doğum muayene ücrei :32 tl dediler
ama tahliller için fiyat vermediler..
esentepe :20 tl dedi tahlillerin %30 nu ödüyorsunuz ssklı iseniz dedi (ssklıyım)
çekirge doruk : evrim hanımı öderdiler 35 tl imiş muayene ücreti öyle bir
duyum aldım ama tahlilleri epey bir kazıkmış
şimdi sizce nereye başlasam bu 3 hastahane hakkında bir fikri olan varmı?
:44::44::44:

merhaba arkadaslar.

ben de aranıza yenı katıldım. Malum Bursa'lıyım. 14. haftamdayım ve pembe mavıde dr. necdet kırkere gıdıyorum.

hepınıze saglıklı ve stressız hamılelık dılıyorum...

Arkadasım öncelikle hayırlı uğurlu olsun umarım sorunsuz bir hamilelik geçirirsin, Allah bebeğine sagsalim
kavuştursun.Benim doktorum Ziya Cetin ve çok memnunum eli cok hafif hastalarınız ilgili fakat artık özel çalışıyor senin için problem olmazsa onerebilicegim tek doktor

Bende hamileliğimde 2 dr değiştirdim 3. Ziya çetindi ben üstüne doktor tanımıyorum 1 tane dogursam yine ziya yine ziya yok böyle bi doktor eli çok hafıf pratık merhametli ve süper sezeryan yaptırıyor
Hala onda tedavi oluyorum kadın hastalıkları içın asla özel hastanedeki dr güvenmem bilgilerı çok yetersiz

merhaba arkadaslar.

ben de aranıza yenı katıldım. Malum Bursa'lıyım. 14. haftamdayım ve pembe mavıde dr. necdet kırkere gıdıyorum.

hepınıze saglıklı ve stressız hamılelık dılıyorum...

Merhaba Hoşgeldin.
ben de 31 haftalık hamileyim. Dr um pembe mavi de değil ama sezeryan ile doğumum orda olacak. Sen ordan memnun musun? gözlemlerin nasıl?malum ben de biraz heyecan ve endişe var.Fikirlerini paylaşırsa nmemnun olurum.

kızlar ziya beyin methini bende çok duydum ama oda hastahaneden ayrılmış maalesefki
sadece özel çalışıyor..Bende gitmesine gidicem ama her hangi bir hastahaneyle anlaşması
varmıki? sizler ne yapıyorsunuz?

tuğba,Allah analı babalı büyütsün bebeğini,gerekirse mamada ver bence,korkma yine emer.sanada acil şifalar....
bende güvenememiştim zaten,heralde hastalarını kaçırmamak için yalan söylüyorlar.demet hnm başhekime, kesin dönücem,hastamla kendim ilgilenicem demiş.nasıl güveneyim,kime inanayım,2-3 haftam kaldı.neyapayım bilmiyorum.sizin hiçdeğilse vaktiniz var,dr. değiştirebilirsiniz.
hemen kalkcannnn...

arkadaşım,herkez kendi yaşadığını yazıyor,birininki diğerine uymuyor.bünyeyede bağlı,dr.ada bağlı.ben ilk doğumumda sezeryan oldum,bahsettiklerinin hiçbirini yaşamadım.2.gün ayaktaydım,bugüne kadar hiçbir şikayetim olmadı.normal doğum bana ters geliyo,birçok kişiden dinliyorum;kurcalamayan kişi kalmadı,haftalarca yan oturdum,yamuk dikmişler şekli bozuldu,eşimle aylarca beraber olamadık diyorlar.bencede o bölge insana ömür boyu lazım,öyle kalmalı.

Necdet bey benim oğluma hamileyken gittiğim drum ve cok memnun kalmışdım
.Sezeryan ile doğum yaptım ve cok şükür herhangi bir sorun yaşamadık... ikinci bebişimi bekliyorum ama ne yazıkki pembe maviye devam edemeyeceğim için ona gidemedim..

sağlıkla yavrularımızı kucağınıza almamızı dilerim.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…