kızlar sonunda kızımla pazartesi akşamı 23:05 te epidural sezeryanla buluştukpazartesi günü zaten yazmıştım tedirgindim suni sancıyla normalmi yoksa sezeryanmı diye bende baya bi araştırmadan sonra sezeryana karar kıldım ki iyiki öyle olmuş kızımın kordonu kısaymış ve normal doğumda doğum yoluna girdiğinde yetmeyip oksijensiz kalma ihtimaliyle yine sezeryan yapardık dedi ziya bey..bu arada ameliyatta myomumda alındı vee çok fazla varis oluşmuş onlarıda toplamış doktorum Allah razı olsun ondan eli çok hafif...yani pişman değilim sezeryan yaptırdığımdan gayet iyi geçti ameliyatım girmez dediğim eşim ameliyata girdi ve herşeyi çekmiş sonra tabiii kızımızın peşine takılıp beni orda bırakıp gitti neyse o gece hiçbir sorunum yoktu zaten sızlama başladığında epidurale basınca geçiyordu fakat sabahına beni yürüttüler ve aşağıya doğru basınç hissettim ve uzun süre geçmedi ağrı kesici iğne yaptırmamak için direttim ama sonunda yaptırdım iyikide yaptırmışım şikayetim sadece ilk kalkışta ve idrar ve gazımı çıkartırken oldu..
fakat sütüm hala gelmedi ve kızım bu duruma çıldırıyor emiyor gelmiyor kızıyor inşallah en yakın zamanda gelir sağıyorum emziriyorum yine ama ne kadar
3 550 gr 50 cm geldi dünyaya fakat bugn çıkarken 3 350 ye düşmüş..vee şuan çok iiyiyim Allaha şükür...birde kızımın gaz problemi var sanırım hep bacaklarını karnına çekerek ağlıyorr
arkadaşlar ben 26 haftalık hamileyim demet hanıma gidiyordum malum yok bu aralar geçen hastaneye şeker testi yaptırmak için gittim bahar hanım izne ayrılmış sadece onun randevulu hastalarına bakmak için demet hanım gelmişti iki dakika girip konuştum medikabile dönüp dönmeyeceğim bile belli değil dedi dedim ben benim doğumuma kadar nereye gideceğiniz ya da kalıcağınız belli olur mu dedim çünkü benim doğumum daha yılbaşına denk geliyo şimdilik hiç bişiy belli deil dedi dedim bari gidicekseniz de uygun fiyatlı bi yere gidin ki biz de gelebilelim ama kara kara düşünmeye başladım yaa gelmezse nasıl olur ne yaparım diye.....
birde şöyle birşey duydum ben medicabille doğum olayını henüz konuşmamıştım doğuma doktorlar girmiyormuş ebeler giriyomuş dediler bi bilgisi olan var mı??
şevket yılmaza mı gitsem diye düşünüyorum ama görümcemle konuştum o demet hanım esentepedeyken orda doğum yapmıştı hastaneden ebelerden falan acayip memnun kalmıştık ordaki doktor iyiyse orayagit diyo çok kararsızım yardımcı olun
kızlar yaa şimdi doktordan geldim bugün doğumum kesin olarak olucak fakat 1 cm açılmam var ve doktorum 3 4 saat suni sancı çekip normal olabiliceğini söyledi fakat istersem sezeryanda yapabiliceğini söyledi suni sancı çekmek istemiyorum ne olucağı belli değil birde onu çekip sezeryan olmak var annemde beni doğururken 4 gn suni sancı çekmiş ben o kadarına dayanamam(( sizce direk sezeryanmı olayım yoksa suni sancıyı çekip açılma olursa oda normalmi ???? çok kararsız kaldımmm doğum yapmış arkadaşlar bana akıl verin :18:
kızlar sonunda kızımla pazartesi akşamı 23:05 te epidural sezeryanla buluştukpazartesi günü zaten yazmıştım tedirgindim suni sancıyla normalmi yoksa sezeryanmı diye bende baya bi araştırmadan sonra sezeryana karar kıldım ki iyiki öyle olmuş kızımın kordonu kısaymış ve normal doğumda doğum yoluna girdiğinde yetmeyip oksijensiz kalma ihtimaliyle yine sezeryan yapardık dedi ziya bey..bu arada ameliyatta myomumda alındı vee çok fazla varis oluşmuş onlarıda toplamış doktorum Allah razı olsun ondan eli çok hafif...yani pişman değilim sezeryan yaptırdığımdan gayet iyi geçti ameliyatım girmez dediğim eşim ameliyata girdi ve herşeyi çekmiş sonra tabiii kızımızın peşine takılıp beni orda bırakıp gitti neyse o gece hiçbir sorunum yoktu zaten sızlama başladığında epidurale basınca geçiyordu fakat sabahına beni yürüttüler ve aşağıya doğru basınç hissettim ve uzun süre geçmedi ağrı kesici iğne yaptırmamak için direttim ama sonunda yaptırdım iyikide yaptırmışım şikayetim sadece ilk kalkışta ve idrar ve gazımı çıkartırken oldu..
fakat sütüm hala gelmedi ve kızım bu duruma çıldırıyor emiyor gelmiyor kızıyor inşallah en yakın zamanda gelir sağıyorum emziriyorum yine ama ne kadar
3 550 gr 50 cm geldi dünyaya fakat bugn çıkarken 3 350 ye düşmüş..vee şuan çok iiyiyim Allaha şükür...birde kızımın gaz problemi var sanırım hep bacaklarını karnına çekerek ağlıyorr
arkadaşlar ben 26 haftalık hamileyim demet hanıma gidiyordum malum yok bu aralar geçen hastaneye şeker testi yaptırmak için gittim bahar hanım izne ayrılmış sadece onun randevulu hastalarına bakmak için demet hanım gelmişti iki dakika girip konuştum medikabile dönüp dönmeyeceğim bile belli değil dedi dedim ben benim doğumuma kadar nereye gideceğiniz ya da kalıcağınız belli olur mu dedim çünkü benim doğumum daha yılbaşına denk geliyo şimdilik hiç bişiy belli deil dedi dedim bari gidicekseniz de uygun fiyatlı bi yere gidin ki biz de gelebilelim ama kara kara düşünmeye başladım yaa gelmezse nasıl olur ne yaparım diye.....
birde şöyle birşey duydum ben medicabille doğum olayını henüz konuşmamıştım doğuma doktorlar girmiyormuş ebeler giriyomuş dediler bi bilgisi olan var mı??
şevket yılmaza mı gitsem diye düşünüyorum ama görümcemle konuştum o demet hanım esentepedeyken orda doğum yapmıştı hastaneden ebelerden falan acayip memnun kalmıştık ordaki doktor iyiyse orayagit diyo çok kararsızım yardımcı olun
Allah uzun ömürler versin sağlıklı sıhhatli büyütün inşallah ne güzel sağsalim kavuşmuşsunuz.sütünde inşallah gelir yakında,ilk doğumlarda hemen gelmiyor bildiğim kadarıyla.birazda moralle ilgili tabi.tekrar tebrik ederim....
bakkk sezeryan olcaksin gazin cikmicakkk bebegi hemen emzirmede zorluk cekicenn
en kotusude karninda bir ameliyyat izi omrun boyunca seninle olacak...
ama normal dogum olemiii...
hemen kalkcannnn...
Hayırlı uğurlu olsun.ALLAH analı babalı büyütsün inşallahhhh.herşeyde bi hayır vardır diye boşuna dememişlercanım sen hangi hastanede doğum yaptın? üzme kendini sütün gelir... sezeryanın dikişlimi? yapıştırmamı?
offf ya offffff... Bi türlü anlaşamadılar yaaa... Geçen nurr arkadaşımız görüşmüş başhekimle demet hanım kesin gelecek demiş.bende tereddütte kaldım yaaa... Ama ben geçen hafta esentepe tıp merkezine gittim.dr gayet iyi iyide ilgilendi.eğer demet hanım gelmezse ben oraya devam edicem.fiyatlarıda uygun.21tl muayne 700 sezeryan 300 epidural.
arkadaşlar merhaba
bende bursadan 6 haftalık hamileyim. ve bir doktorum yok. bana bu konuda tavsiyeleriniz yzarmısınız pazartesi salı muayene gitmek zorundayım ama iyi bir doktor bulamadım daha.. bir kaç isim verirseniz çok sevinirim
merhaba arkadaslar.
ben de aranıza yenı katıldım. Malum Bursa'lıyım. 14. haftamdayım ve pembe mavıde dr. necdet kırkere gıdıyorum.
hepınıze saglıklı ve stressız hamılelık dılıyorum...
tuğba,Allah analı babalı büyütsün bebeğini,gerekirse mamada ver bence,korkma yine emer.sanada acil şifalar....kızlar sonunda kızımla pazartesi akşamı 23:05 te epidural sezeryanla buluştukpazartesi günü zaten yazmıştım tedirgindim suni sancıyla normalmi yoksa sezeryanmı diye bende baya bi araştırmadan sonra sezeryana karar kıldım ki iyiki öyle olmuş kızımın kordonu kısaymış ve normal doğumda doğum yoluna girdiğinde yetmeyip oksijensiz kalma ihtimaliyle yine sezeryan yapardık dedi ziya bey..bu arada ameliyatta myomumda alındı vee çok fazla varis oluşmuş onlarıda toplamış doktorum Allah razı olsun ondan eli çok hafif...yani pişman değilim sezeryan yaptırdığımdan gayet iyi geçti ameliyatım girmez dediğim eşim ameliyata girdi ve herşeyi çekmiş sonra tabiii kızımızın peşine takılıp beni orda bırakıp gitti neyse o gece hiçbir sorunum yoktu zaten sızlama başladığında epidurale basınca geçiyordu fakat sabahına beni yürüttüler ve aşağıya doğru basınç hissettim ve uzun süre geçmedi ağrı kesici iğne yaptırmamak için direttim ama sonunda yaptırdım iyikide yaptırmışım şikayetim sadece ilk kalkışta ve idrar ve gazımı çıkartırken oldu..
bende güvenememiştim zaten,heralde hastalarını kaçırmamak için yalan söylüyorlar.demet hnm başhekime, kesin dönücem,hastamla kendim ilgilenicem demiş.nasıl güveneyim,kime inanayım,2-3 haftam kaldı.neyapayım bilmiyorum.sizin hiçdeğilse vaktiniz var,dr. değiştirebilirsiniz.arkadaşlar ben 26 haftalık hamileyim demet hanıma gidiyordum malum yok bu aralar geçen hastaneye şeker testi yaptırmak için gittim bahar hanım izne ayrılmış sadece onun randevulu hastalarına bakmak için demet hanım gelmişti iki dakika girip konuştum medikabile dönüp dönmeyeceğim bile belli değil dedi dedim ben benim doğumuma kadar nereye gideceğiniz ya da kalıcağınız belli olur mu dedim çünkü benim doğumum daha yılbaşına denk geliyo şimdilik hiç bişiy belli deil dedi dedim bari gidicekseniz de uygun fiyatlı bi yere gidin ki biz de gelebilelim ama kara kara düşünmeye başladım yaa gelmezse nasıl olur ne yaparım diye.....
bakkk sezeryan olcaksin gazin cikmicakkk bebegi hemen emzirmede zorluk cekicenn
en kotusude karninda bir ameliyyat izi omrun boyunca seninle olacak...
ama normal dogum olemiii...
hemen kalkcannnn...
Merhaba Hoşgeldin.
ben de 31 haftalık hamileyim. Dr um pembe mavi de değil ama sezeryan ile doğumum orda olacak. Sen ordan memnun musun? gözlemlerin nasıl?malum ben de biraz heyecan ve endişe var.Fikirlerini paylaşırsa nmemnun olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?