bende aranıza anne olmaya aday biri olarak katıldım
bende bursada oturuyorum şuan bebek düşünüyorum
ama muayene amaçlı bir dr.a gitmek istiyorum malum
devlet hast.doktorları muayenanalerini kapattılar kapatmayanlarda
hast.yi bıraktılar çekirge devlet ve zübeyde hanım ana-baba günü gibidir
şimdi hoş önceden farklımıydı sanki..
Bende medicabilden fiyat aldım kadın doğum muayene ücrei :32 tl dediler
ama tahliller için fiyat vermediler..
esentepe :20 tl dedi tahlillerin %30 nu ödüyorsunuz ssklı iseniz dedi (ssklıyım)
çekirge doruk : evrim hanımı öderdiler 35 tl imiş muayene ücreti öyle bir
duyum aldım ama tahlilleri epey bir kazıkmış
şimdi sizce nereye başlasam bu 3 hastahane hakkında bir fikri olan varmı?
:44::44::44:
kızlar size bişey sormak istiyorum
yakında babamızın doğum günü var hani bazı sitelerde varya badilerin üzerine yazı yazıyolar iyiki doğdun babacım yazdırmak istiyorum ama sitelere güvenemiyorum siz bursada bunları yapan bi yer biliyo musunuz
Ziya bey Zübeyde Hanım'dan ayrıldı muayenehanesi Konur Hastanesinin tam karşısında gözün kapalı gidebilicegin bir doktor...ziya çetin için bende bilgi alabilirmiyim?
zübeyde hanımdan ayrıldı mı kendisi?
Ziya bey Zübeyde Hanım'dan ayrıldı muayenehanesi Konur Hastanesinin tam karşısında gözün kapalı gidebilicegin bir doktor...
Arkadaslar sizden bir istegim olucak lütfen doktorunuzu iyi araştırın burada bir çok kisinin söylediği hatta gittiği birkaç doktor hicte parlak gecmisleri olmayan doktorlar olaylar en yakınlarımda olduğu için söylüyorum kulaktan dolma seyler değil, ve ne olursa olsun erkek doktorlar bu isi daha iyi biliyorlar..
Ziya bey Zübeyde Hanım'dan ayrıldı muayenehanesi Konur Hastanesinin tam karşısında gözün kapalı gidebilicegin bir doktor...
Arkadaslar sizden bir istegim olucak lütfen doktorunuzu iyi araştırın burada bir çok kisinin söylediği hatta gittiği birkaç doktor hicte parlak gecmisleri olmayan doktorlar olaylar en yakınlarımda olduğu için söylüyorum kulaktan dolma seyler değil, ve ne olursa olsun erkek doktorlar bu isi daha iyi biliyorlar..
Merhaba Hoşgeldin.
ben de 31 haftalık hamileyim. Dr um pembe mavi de değil ama sezeryan ile doğumum orda olacak. Sen ordan memnun musun? gözlemlerin nasıl?malum ben de biraz heyecan ve endişe var.Fikirlerini paylaşırsa nmemnun olurum.
mrb,heykelde sönmez iş sarayının az altında inegöl çarşısı var,orada orada bi dükkan var rock metal malzemeleri ve mistik şeyler satan bi dükkan orada tihsort ve baskıda yapıyorlar orada yaptırabilirsiniz
mrb,heykelde sönmez iş sarayının az altında inegöl çarşısı var,orada orada bi dükkan var rock metal malzemeleri ve mistik şeyler satan bi dükkan orada tihsort ve baskıda yapıyorlar orada yaptırabilirsiniz
bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun güle güle büyütün inşallah.bende13 haftalık hamileyim ve hala dr arıyorum.ziya beyi sizden de duyunca ve bu kadar güzel anlatınca gidesim geldi.muayene ücretleri ve doğum ücretleri hakkında bilgi verebilir misiniz sakıncası yoksa?
evet tuğbacım bu işi en iyi erkek doktorlar yapıyor kadınlar daha kaprisli hiç anlamıyorlar halinden ben doğumdan sonra kadın hastalıklarından rahatsızlandım çekirge doruğa gittim oradaki bütün bayan doktorlara gittim inatla ve hiç biri bana iyi gelmedi hele hele evrim aydın tamamen ofsayt bana baktı ultrasyonda kist var dedi nerden görüp uydurduysa hemde 3 su bardağı büyüklüğünde dedi çok büyük ilaçla tedavi filan olmaz ufak bi operasyon dedi korkma dedi ben inanılmaz tırsağım başladım ağlamaya korkudan eve geldim ağlayarak ziya beyi aradım anlattım utandım ilk etapta size gelmek istemedim sevil hanıma melike hanıma evrim hanıma gittim evrim hanım kistim olduğunu söyledi acil operasyonla alınması gerek çok korkuyorum dedim
dur dur bi sakin ol dedi bu akşam gel dedi gittim
baktı baktı baktı valla sedacım değil 3 su bardağı bir su bardağı bile bişey yok dedi ve ben şooook saka yapıyosunuz dedim gülüyor tekrar tekrar baktı yok inan dedi çok sevindim bi daha mı dedim başka doktora gitmek tövbe
allah onu başımızdan eksik etmesin
Ziya beye giden arkadaşlar doğumlarınız nere olacak acaba bilgi verir misiniz.birde testleri,tahlilleri nerde yaptırıyorsunuz??
Merhaba,
Şuana kadar çok memnunum. Zaten bende tavsiye üzerine bu hastaneyi seçtim. İlk 8 haftamda acıbadem hastanesine gittim. Ama ordakı doktorumu değiştirmem gerekti. Benim ilk gebeliğim zaten tecrübesizim ordakı doktorda aşırı evhamlıydı benı dahada panıklettırdı. Ama pembe mavı dekı necdet bey bu konuda cok daha ıyı. Oncelıkle benım ıcımı rahatlattı ve suan cok daha rahat ve mutlu bı hamılelık yasıyorum. Doktorun tavrı ve tecrubesı gercekten cok onemlı. Bende doğumumu orda yapıcam ınsallah. etrafımda orda dogum yapan 3 arkadasım vardı hepside cok cok memnunlardı.Ve pembemavıdekı doktorların cogu zubeyde hanımdan gelmeler yanı tecrubelerı cok. Ve her bır doktor sorunlu gebelıklerde uzman yanı emın ellerde olucaz ınsallah. Hemsıreler odalar bebek odaları bunların hepsıne tek tek ınceledım ve suan ıcım rahat. Farklı bı gorusum olursa paylasırım tabıkıde ama sımdılık gozlemlerım bukadar. Sen hangı doktora gıdıosun suanda?.
Ben Serhat Tatlıkazan a gidiyorum. O da zübeydenin doktoruydu ve diğerleri gibi ayrıldı.Sen nerde dersen orada yapalım dedim. Pembe mavi olabilir dedi.Çok güvendiğim için sorgulamadım nasıl bir yer diye . Ama gene de merak ettim işte. insan iyi bi dr, sonra da iyi bir hastane arıyor. aslında gidip görmek daha iyi olacak sanırım. Ama çoğunluk ben de hep iyi şeyler duydum. Artık bundan sonra hepimiz için hayırlısı olsun ne diyelim...
aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz... doğum yapanlar güle güle büyütün bebişlerinizi...
HERKEZE MERHABA ARKADAŞLAR BU TOPİĞİ AYNI ZAMANDA FACEBOOKA TAŞIMAYA NE DERSİNİZ...ORADA BİRBİRİMİZİN FOTOĞRAFLARINI DAHA NET GÖREBİLİR... DAHA İYİ ARKADAŞLIK KURABİLİRİZ... VE BEBEKLERİMİZİN DOĞUM ÖNCESİ VE SONRASI SORUNLARINI ANINDA PAYLAŞABİLRİZ... GRUP GİZLİ GRUP ARKADAŞLAR ÜYE OLMAYANLARIN BULMASI VE GÖRMESİ SÖZ KONUSU DEĞİL.... KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR BANA FACEBOOKTAN MESAJLA FACE BOOK İSİMLERİNİ BİLDİRSİNLER.... BEN GÖNÜL GÜRER ER SEVGİLER...
bende sırf içim rahat etsin diye ilk gittiğimde tüm katlarını gezdim. ama şu bi gerçekki senin hamılelıgın sorunsuzsa her hastane ıyıdır. Senin doğumuna cok az kalmıs allah saglıklı bı sekılde bebegını kucagına almayı nasıp etsın ınsallah..
Merhaba arkadaşlar, bende sizleri yeni ördüm, aranıza hemen katılayım dedim. 9+5 hafatalıkhamileyim, kısmetse nisan sonu anne olucam, Allah hepimize kucağımıza almayı kısmet etsin. Benim gibi doktor ve hastene seçiminde kararsız kalan arkadaşlar var. Ben ilk dorukta evrim hanıma gittim, çok bir şey anlamadım doğrusu, kalp atışını gördük çok şükür, ama hiç bir şey soylemedi doğru düzgün elime broşür verip 5 hafta sonra gel dedi. Testleri verdi tabi onları yaptırdım. Ama hiç tatmin olmadım doğrusu, internetten okuyup araştırsakta bazı şeyleri insan doktorundan duymak istiyor. Tabi bu benim izlenimlerim herkesin beklentileri farklı. Sürekli doktor araştırdım, arkadaşlarım tavsiyeleri medikal park Ahmet yılmaz ve jale gürlüler (acıbademde sanırım)di. Randevu tarihleri uymadı. Birde medikal park hastenesini sevmediğimden düşünmedim . Çok emin olmadan sadece bir kişiden duyduğum , pembe mavide nilgün karayılanoğlu diye bir doktara gittim iki gün önce, Çünkü 5 hafta beklemeye sabrım kalmamıştı, bebişimi çok merak ediyordum. Doktor gayet ilgilliydi eksik tahlilin var dedi onu yaptırdım. 15 gun sonra tekrar gidicem. Ama inanın karar vermiş değilim, Nilgin hanıma giden varmı? nasıl bir doktordur, doğum yapan arkadaşlar varsa paylaşırsa çok sevirim.
Öpüyorum hemşerilerimi, herkese bulantısız sağlıklı günler diliyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?