Bursa hamişleri buraya :)

teşekkür ederim...ben ilk doğumumu Cenk Aşkalli de yaptım.harika çok iyi bir doktor.ama Ziya Çetin inde doktorluğuna laf edemem.

Cenk Bey benim doktorum
kendisine arkadaşım gibi güveniyorum onu görünce mutlu oluyorum
tereddütsüz gidebilirsiniz

merhaba arkadaşlar,umarım herkez için herşey yolundadır.ben medikabil hastanesiyle bikaçgün önce görüşmüştüm.ekimin 10'unda demet hnmın randevusu açık görünüyo demiştiler.bugün randevu almak için aradım,yine kapalı görünüyomuş.bende bahar hastanesinden gelen zuhal hnma randevu aldım.perşembe başlıyomuş kendisi.cuma gidicem inşallah.dr. hakkında hiç bir bilgi bulamadım internette.op.dr.ZUHAL SAYLIK,ı tanıyan bilen varsa lütfen yazsın.maviş,nursena neler yapıyorsunuz?nursena sen normal doğummu yapıcaksın?bahar hast.kabul ettimi seni?bu arada arkadaşlar,kızımın ismini NUR koymak istiyorum.seslenmek çokmu zor olur sizce?karar vermek çok zor.beren,beril,eslem ve nur arasında karar veremiyoruz.lütfen yardım......:80:

merhabalar,bende Cenk beye gidiyorum,şu ana kadar bi problemimiz olmadı.34. haftamızdayız,gayet ilgili bi doktor,güven veriyor herşeyden önce,inş doğumdan sonrada aynı düşüncede olurum.. bu arada bir şey sorucam siz Bursa lı hamişlere bebek şekeri için önerebileceğiniz bi yer var mı? çoğu kişi malzemeleri kendi alıp yapıyormuş,malzemeleri nerede bulabilirim?

Allah yardımcın olsun sagsalim kavus bebeğine...ben suslerimin hepsini pastaland den aldım ve cokta güzel oldular..

Son düzenleme:
canım ben msj attım face adresine bizde daha aktif olabiliriz belki bu sayede.herkese sağlıklı hamişlikler :80::80:

canım evet ekledim seni

kızlar face booka bekliyoruz ,arama motoru ile bulunmaz gurubumuz sadece benim adresime meaj atın facede ki isminizi, gönül gürer er ,ben sizi bursa hamişleri gurubuna ekleyeceğim... Sevgiler....

merhaba arkadaşım,iyiyiz neyapalım artık gün sayıyoruz.benim normaldi ilki,yine öyle olur inşallah...:97::97:bugun bahar hastanesindeydim bende kontrolüm vardı.son ayda herhafta nstye girmem gerekiyormuş,ama çok kalabalıktı.uzun süre beklemek zorunda kaldım.herseferinde bir sıkıntı oluyor,doktor ultrasona almadı,ne kilosunu ne durumunu öğrenemedim.zuhal hanımda gidince sanırım daha yoğun olmuş.arkadaşımın doktoruydu kendisi tavsiye etmişti,umarım sende memnun kalırsın.fiyatlar nedurumda acaba medicabilde??artık hayırlısı dedim sorun olmazsa ilk oğlumdaki gibi devlete giderim doğuma yani böyle yoğunluk devam ederse koridorda falan doğurmayalım dimi

nursena arkadaşında tavsiye ettiyse sen niye zuhal hnma gelmiyorsun?belki aynı zamanlarda olur doğumumuz.inşallah güleryüzlü bi dr. dur.çok stresliyim son günlerde.herşeyi takıyorum,uyuyamıyorum.en son 20 eylülde gittiğimde,doğum ücretleri aynıydı.sezeryan 1200(demet hnm 1000'e düşürürüz demişti ama)normali tam bilmiyorum ama 850 gibi hatırlıyorum.bahar hast. ile aynı gibi ücretler.umarım artmaz.sen ayşe hnma mı gidiyorsun,niye ultrasona almadıki?nst ye ek ücret alınıyor mu?:80:

Merhaba canım,
ya bu ne tutarsızlık yaaaaaa (( ya devam edicem, yada etmiycem. bi öyle bi böyle sanki muhabbet için dr. ları istiyoruz yaaa...sinir oluyorum yaa kaç zamandır hepimizi sitrese soktular.zuhal hanım inşallah iyidir.
senin güzel haberlerini bekliyorum. bende arada kaldım.medicabilmi? yoksa esentepe tıp merkezimi? hangisine devam etsem diye hergece kafama takıyorum.
hakkımızda hayırlısı olsun. bence isim beren olsun. benim kızımın adıda. mine,doğa olacak inşallahhh benim adım emine eşimin adı doğan :)))) kızımda mine, doğa :)))

evet doktorlar bizi deli etti artık demet hanımdan da vazgeçtim medicabilden de bende esentepeye mi gitsem diye düşünüyorum yada en sonunda beni artık şevket yılmaz patlıcak medicabilde normal doğum bile 700-800 civarındaymış normal doğuma doktorlar bile girmiyomuş o zaman niye ben özel hastaneye gideyim ki...doktorlar hep kendi derdine düşmüş hastaları düşünen yok hiç

Aynen öylee, şimdi medicabili aradım.demet hanım gelicekmi? gelmiycekmi? dedim. dediki bize bilgi verilmedi.bizde bu konuda size bilgi veremiyoruz.bilmiyoruz gelip gelmiyceğini.dedim eee ne yapıcaz oturup bekliycekmiyiz. 8 aylık oldum.ve dr.umun süprizinin ne olduğuda bir süpriz öylemi dedim evet dedi.
benim önceki dr.um faruk dinçşahin di.çok memnun kalmıştım.medicabilde hastalarına doğum yaptırıyomuş. onu öğrenicem.hastane nekadar? dr. nekadar ücret alıyo? eğer uygun olursa kii inşallahhhhhhh uygundur ozaman benim işim tamm. öğleden sonra inşallah dr.dan fiyat alıcam

ben aradığımda ona randevu almak mümkün değildi,herkesin değişiyor memnuniyeti inşallh iyi olur senin için.ben ayşe hanıma gidiyorum sanırım yoğunluktan yada gerek görmedi.ama ben merak ediyordum kilosunu,suyunu falan.nstye 5 lira ödeniyor ama medicabilde nasıl bilmiyorum.ikincilerde daha rahat olunur sanıyordum ama daha stresli oluyor,aynen bende uyuyamıyorum,sıkılıyorum.az kaldı inşallah hayırlısıyla alıcaz bebişleri kucagımıza ozaman rahatlıcaz:81::80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…