Ziya bey Zübeyde Hanım'dan ayrıldı muayenehanesi Konur Hastanesinin tam karşısında gözün kapalı gidebilicegin bir doktor...
Arkadaslar sizden bir istegim olucak lütfen doktorunuzu iyi araştırın burada bir çok kisinin söylediği hatta gittiği birkaç doktor hicte parlak gecmisleri olmayan doktorlar olaylar en yakınlarımda olduğu için söylüyorum kulaktan dolma seyler değil, ve ne olursa olsun erkek doktorlar bu isi daha iyi biliyorlar..
teşekkür ederim...ben ilk doğumumu Cenk Aşkalli de yaptım.harika çok iyi bir doktor.ama Ziya Çetin inde doktorluğuna laf edemem.
Cenk Bey benim doktorum
kendisine arkadaşım gibi güveniyorum onu görünce mutlu oluyorum
tereddütsüz gidebilirsiniz
semra, şimdi ablamı aradım,hastaneden ikinciye çağırmışlar, topuk kanı çabuk pıhtılaşmış o yüzden tekrar istemişler.ama sana dr. sülemiş bazen böyle olduğunu,tedbir için tekrar istemişlerdir.inşallah sonuç temiz çıkar.sonuç ne zaman çıkıcak bellimi?
geçmiş olsun yağmur.sağlıklı,uzun ömürlü olsun inşallah bebeğin.
canım bu bahsettiğin doktor hangi hastanede acaba??
bana yardımcı olabilirmisin?? arkadaşım ben cevaplayayım sorunu,gültac bebekten fırsat bulamayabilir. Nihat Gök,şevket yılmaz hastanesinin doktoru.:80:
ilgilendiğin için sagol canım,sonuc temız cıktı cok sukur:)
merhabalar,bende Cenk beye gidiyorum,şu ana kadar bi problemimiz olmadı.34. haftamızdayız,gayet ilgili bi doktor,güven veriyor herşeyden önce,inş doğumdan sonrada aynı düşüncede olurum.. bu arada bir şey sorucam siz Bursa lı hamişlere bebek şekeri için önerebileceğiniz bi yer var mı? çoğu kişi malzemeleri kendi alıp yapıyormuş,malzemeleri nerede bulabilirim?
tugbacım,yagmurcum gözunuz aydın,allah analı babalı buyutsun
canım ben msj attım face adresine bizde daha aktif olabiliriz belki bu sayede.herkese sağlıklı hamişlikler:80::80:
çok sevindim gerçekten,gözünüz aydın.sağlıklı uzun ömürlü olsun bebeğinilgilendiğin için sagol canım,sonuc temız cıktı cok sukur:)
canım evet ekledim seni
kızlar face booka bekliyoruz ,arama motoru ile bulunmaz gurubumuz sadece benim adresime meaj atın facede ki isminizi, gönül gürer er ,ben sizi bursa hamişleri gurubuna ekleyeceğim... Sevgiler....
gönül,ben mesaj attım sana,ama cevap alamadım.bu grubta konuşulanları facebook taki diğer arkadaşlarımız(grup dışındaki) görücekmi?kusura bakma bilmiyorum.
merhaba arkadaşlar,umarım herkez için herşey yolundadır.ben medikabil hastanesiyle bikaçgün önce görüşmüştüm.ekimin 10'unda demet hnmın randevusu açık görünüyo demiştiler.bugün randevu almak için aradım,yine kapalı görünüyomuş.bende bahar hastanesinden gelen zuhal hnma randevu aldım.perşembe başlıyomuş kendisi.cuma gidicem inşallah.dr. hakkında hiç bir bilgi bulamadım internette.op.dr.ZUHAL SAYLIK,ı tanıyan bilen varsa lütfen yazsın.maviş,nursena neler yapıyorsunuz?nursena sen normal doğummu yapıcaksın?bahar hast.kabul ettimi seni?bu arada arkadaşlar,kızımın ismini NUR koymak istiyorum.seslenmek çokmu zor olur sizce?karar vermek çok zor.beren,beril,eslem ve nur arasında karar veremiyoruz.lütfen yardım......:80:
merhaba arkadaşlar,umarım herkez için herşey yolundadır.ben medikabil hastanesiyle bikaçgün önce görüşmüştüm.ekimin 10'unda demet hnmın randevusu açık görünüyo demiştiler.bugün randevu almak için aradım,yine kapalı görünüyomuş.bende bahar hastanesinden gelen zuhal hnma randevu aldım.perşembe başlıyomuş kendisi.cuma gidicem inşallah.dr. hakkında hiç bir bilgi bulamadım internette.op.dr.ZUHAL SAYLIK,ı tanıyan bilen varsa lütfen yazsın.maviş,nursena neler yapıyorsunuz?nursena sen normal doğummu yapıcaksın?bahar hast.kabul ettimi seni?bu arada arkadaşlar,kızımın ismini NUR koymak istiyorum.seslenmek çokmu zor olur sizce?karar vermek çok zor.beren,beril,eslem ve nur arasında karar veremiyoruz.lütfen yardım......:80:
Merhaba canım,
ya bu ne tutarsızlık yaaaaaa(( ya devam edicem, yada etmiycem. bi öyle bi böyle sanki muhabbet için dr. ları istiyoruz yaaa...sinir oluyorum yaa kaç zamandır hepimizi sitrese soktular.zuhal hanım inşallah iyidir.
senin güzel haberlerini bekliyorum. bende arada kaldım.medicabilmi? yoksa esentepe tıp merkezimi? hangisine devam etsem diye hergece kafama takıyorum.
hakkımızda hayırlısı olsun. bence isim beren olsun. benim kızımın adıda. mine,doğa olacak inşallahhh benim adım emine eşimin adı doğan :)))) kızımda mine, doğa :)))
evet doktorlar bizi deli etti artık demet hanımdan da vazgeçtim medicabilden de bende esentepeye mi gitsem diye düşünüyorum yada en sonunda beni artık şevket yılmaz patlıcak medicabilde normal doğum bile 700-800 civarındaymış normal doğuma doktorlar bile girmiyomuş o zaman niye ben özel hastaneye gideyim ki...doktorlar hep kendi derdine düşmüş hastaları düşünen yok hiç
nursena arkadaşında tavsiye ettiyse sen niye zuhal hnma gelmiyorsun?belki aynı zamanlarda olur doğumumuz.inşallah güleryüzlü bi dr. dur.çok stresliyim son günlerde.herşeyi takıyorum,uyuyamıyorum.en son 20 eylülde gittiğimde,doğum ücretleri aynıydı.sezeryan 1200(demet hnm 1000'e düşürürüz demişti ama)normali tam bilmiyorum ama 850 gibi hatırlıyorum.bahar hast. ile aynı gibi ücretler.umarım artmaz.sen ayşe hnma mı gidiyorsun,niye ultrasona almadıki?nst ye ek ücret alınıyor mu?:80:
Allah yardımcın olsun sagsalim kavus bebeğine...ben suslerimin hepsini pastaland den aldım ve cokta güzel oldular..
inşallah canım,pastaland nerde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?