yani kalabalık olduğundanmı mümkün değildi,bahar dayken aramıştın heralde.bende kızımın kilosunu çok merak ediyorum,inşallah büyümüştür.doğum için gün verirmi acaba,20'sini bulmaz diye düşünüyorum,bakalım.medikabilde nst ye ek ücret ödenmiyor.benim bu hamileliğimde sadece şu dönem dr.lar yüzünden çok sıkıntılı geçiyor.tek isteğim hastaneden dr.dan ve personelden memnun bir şekilde ayrılmak.paramla rezil olmak istemiyorum.inşallah cnm,yakında biticek bu problemler.ben aradığımda ona randevu almak mümkün değildi,herkesin değişiyor memnuniyeti inşallh iyi olur senin için.ben ayşe hanıma gidiyorum sanırım yoğunluktan yada gerek görmedi.ama ben merak ediyordum kilosunu,suyunu falan.nstye 5 lira ödeniyor ama medicabilde nasıl bilmiyorum.ikincilerde daha rahat olunur sanıyordum ama daha stresli oluyor,aynen bende uyuyamıyorum,sıkılıyorum.az kaldı inşallah hayırlısıyla alıcaz bebişleri kucagımıza ozaman rahatlıcaz:81::80:
Merhaba canım,
ya bu ne tutarsızlık yaaaaaa(( ya devam edicem, yada etmiycem. bi öyle bi böyle sanki muhabbet için dr. ları istiyoruz yaaa...sinir oluyorum yaa kaç zamandır hepimizi sitrese soktular.zuhal hanım inşallah iyidir.
senin güzel haberlerini bekliyorum. bende arada kaldım.medicabilmi? yoksa esentepe tıp merkezimi? hangisine devam etsem diye hergece kafama takıyorum.
hakkımızda hayırlısı olsun. bence isim beren olsun. benim kızımın adıda. mine,doğa olacak inşallahhh benim adım emine eşimin adı doğan :)))) kızımda mine, doğa :)))
Ben dr. işini hallettim. oğlumu dünyaya getiren dr.um faruk dinçşahin.numaralı dr. eli çok hafif 2,5 sene oldu onun yaptığı sezeryandan 1 saniye şikayet etmedim.acı duymadım.
medicabilde hastalarına doğum yaptırıyomuş.bende hastaneyle görüştüm.tabikii dediler.1.700 dediler.
faruk beylede yüz yüze görüşücem fiyatta bişey yapabilirmi konuşucaz.ve onunla doğumum olcak inşallahhhhhhh
yani kalabalık olduğundanmı mümkün değildi,bahar dayken aramıştın heralde.bende kızımın kilosunu çok merak ediyorum,inşallah büyümüştür.doğum için gün verirmi acaba,20'sini bulmaz diye düşünüyorum,bakalım.medikabilde nst ye ek ücret ödenmiyor.benim bu hamileliğimde sadece şu dönem dr.lar yüzünden çok sıkıntılı geçiyor.tek isteğim hastaneden dr.dan ve personelden memnun bir şekilde ayrılmak.paramla rezil olmak istemiyorum.inşallah cnm,yakında biticek bu problemler.
hasta haklarındaki bayan beni arayıp,demet hnm la başhekimin görüştüğünü,kesin gelicem 5'i 10'u arası,hastamla kendim ilgilenicem dediğini söylemişti.biraz rahatlamıştım.2'dir arıyorum o bayanı çeşitli bahanelerle görüşmüyor benimle.zuhal hnm dan da memnun kalmazsam, gerekirse başhekime çıkıp konuşucam.ne dr.una ulaşılabiliyor,ne personeline.doğum yaptığım hastanenin yeni doğan yoğun bakımı olsun istiyorum,nolur nolmaz,yoksa doruktaki gizem hnmamı gitsemki diyordum.kızının ismini çok beğendim,oğlunun ismi neydi?benim adım nurhan,eşiminki ahmet.oğlumun adı ahmet yiğit.kızımınkide nur olucak galiba.yanına ilave yapsakmı diyede düşündük ama,beğenemedik.iki isim istemiyorum bu sefer.:80:
hadi hayırlısı olsun,bu ücret sadece hastaneye verilecek ücret heralde.dr.ada ayrı vericeksin değilmi?
hasta haklarındaki bayan beni arayıp,demet hnm la başhekimin görüştüğünü,kesin gelicem 5'i 10'u arası,hastamla kendim ilgilenicem dediğini söylemişti.biraz rahatlamıştım.2'dir arıyorum o bayanı çeşitli bahanelerle görüşmüyor benimle.zuhal hnm dan da memnun kalmazsam, gerekirse başhekime çıkıp konuşucam.ne dr.una ulaşılabiliyor,ne personeline.doğum yaptığım hastanenin yeni doğan yoğun bakımı olsun istiyorum,nolur nolmaz,yoksa doruktaki gizem hnmamı gitsemki diyordum.kızının ismini çok beğendim,oğlunun ismi neydi?benim adım nurhan,eşiminki ahmet.oğlumun adı ahmet yiğit.kızımınkide nur olucak galiba.yanına ilave yapsakmı diyede düşündük ama,beğenemedik.iki isim istemiyorum bu sefer.:80:
mislina hayırlı olsun bebişin,medikabil diğer özellere göre daha uygun.baharda öyle.dr.ların normal doğuma girmediğini nerden çıkardın.özel hastaneye gidiyorsan giriyorlar.ama devlet hastanelerinde dr.un muayenehanesinede gitsen girmiyorlarmış.hatta bi arkadaş medikabilde yaptığı normal doğumu yazmıştı.medikabilde sadece dr. sıkıntısı oldu bu ara,selim beyde yeni geldi.yüzü pek gülmez ama dr.luğuna dicek laf yok diyorlar.bende bayan istediğimden zuhal hnma aldım randevuyu.dr. hakkında,muayeneden sonrada yazarsan sevinirim.MRB KIZLAR BEN 19+4 HAFTALIK OLDUM ZÜBEYDE HNMDA DR ALİ ALGÜN ÇOK TAVSİYE ETTİLER GİTTİM 3LÜ TESTİMİZİ YAPTI ÇOK RAHAT Bİ DOKTOR ASLINDA RAHATLIĞI HOŞUMA GİTTİ. AMA KAFAM ÇOK KARIŞIK BEN BURSAYA TAŞINALI KISA BİR SÜRE OLDU BURDA HERŞEY ÇOK FARKLI ÖZELLİKLE ÖZEL HASTANE ÜCRETLERİ ÇOK YÜKSEK:S VE DOKTORLAR NORMAL DOĞUMA GİRMİYO EEE DOKTOR NORMAL DOĞUMA GİRMİYOSA ÖZELE GİTMENİN ANLAMI NEDİR _? BEN ZÜBEYDEYE EN SON GEÇEN HAFTA GİTTİM AMA OĞLUMU GÖREMEDİM DOKTOR KENDİ RAPOR HAZIRLADI USG İLE BAKIP. BENDE ŞİMDİ MEDİCABİL SELİM AKGÜN DEN PERŞEMBE AKŞAMINA RANDEVU ALDIM EŞİMDE OLSUN ODA PAŞAMI GÖRSÜN İSTEDİM. MEDİCABİL Bİ İYİ ANLATIYORLAR BİRDE DOĞUM YAPANLARIN MEMNUNİYETSİZLİKLERİNİ OKUDUM :s SANIRIM KİŞİYE GÖRE DOĞUM DEĞİŞİYO. ÖZER KUTLUNUN MUAYNEHANESİNE GİDİYİM DEDİM ODA ZÜBEYDEDEN AYRILMIŞ :s İYİCE KAFAM KARIŞTI :s BU ARADA ZÜBEYDE HNMDA OKADAR ÇOK SIRA YOK HEE TABİ RANDEVU ALIP SAATİNDE GİDERSENİZ_? BEN RANDEVUMU ALIYORUM GİDİYORUM SAATİMDEN 10 DK FALAN FARK ETTİ MUAYNEYE GİRMEM. ÇOK TEMİZ GELDİ BANA MİİSSS GİBİ KOKUYODU BELKİDE BEN GİTTİĞİMDE ÇOK KALABALIK DEİLDİ _? ZÜBEYDE HANIMA GİDENLER VARMI_? YADA MEDİCABİL_? BEN BU İKİSİNDEN BİRİNDE DOĞUM YAPICAM HERALDE.
senin adına sevindim cnm.bu akşam rahat bi uyku çekersin artık.oğlunun ismide çok güzel,isime karar vermek çok zor,halen kızıma ismiyle seslenememek canımı sıkıyoraminnn canım. dr.da hastanede içinde. hastane 900tl masraf alıyomuş.gerisini dr.a kendileri veriyomuş.
bende dedim dr.la konuşup fiyatı biraz düşürürsek ne olur.dediki biz 900 alıcaz.geri kalanı dr.un olacak. indirim yapabilir. bizim fiyatımız net 900 dedi. çok sevindim vallaa
senin adına sevindim cnm.bu akşam rahat bi uyku çekersin artık.oğlunun ismide çok güzel,isime karar vermek çok zor,halen kızıma ismiyle seslenememek canımı sıkıyor
istersen sende benim dr.la doğum yapabilirsin.faruk bey medicabilin dış hatlar dr.u olmuş :))
Merhaba arkadaşlar ben bahar hastanesinde zuhal hanıma gidiyodumşimdi medikabile geçmiş doğumuma bi ay kaldı ve bi ay daha sabredemedi zuhal hanım. Ben memnundum o ayrılınca üzüldüm. Şimdi onun yuerine ayşe hanım gelmiş ona gittik geçen hafta ama çok ta memnun kaldığımı söyleyemem. Ya oda daha ilk muayenesi olduğu içinmi artık bilmiyorum çok ısınamadım bana hiç bi açıklama yapmadı doğum şu zaman olur ilaç kullanıyomusun, şikayetin varmı hiç bişiey sormadı.zuhal hanım başlangıçtan bu yana gittiğim için herşeyimi biliyodu.bana gittiğim zaman sormadan söylüyodu herşeyi.Bu ultrasonla bakıyo hiç bişi demiyrda çlaışan bi tanıdığımız var. oda ayşe hanım daha iyidir dedi daha önceden de orda çalışıyomuş çok hastası varmış.ama hiç bi hastası da yorum yapmamış.İnsan tedirgin oluyo .25 günümüz kaldı bakalım nolcak.. Medikabile gitsem diye düşündüm oda bana çok uzak yıldırımda oturuyorum. Hakkımkızda hayırlısı artık .Ama Zuhal Hanım her ne kadar bazen ukalalık yapsada memnundum seviyodum yan .
Bebeklerimin ikiz olduğunu evrim hanım anlamamıştı. demet hanıma muayene olduğumda' siz bana ikiz dememiştiniz değil mi? ' diye sordu..Eşimle biz şok olduk tabi ki... ama maalesef bebklerimden birinin kalbi ve kafası yoktu ama vucüdu büyüyüp gelişmeye devam ediyordu. ( buna akardiak ikiz eşi deniliyormuş. ) sağlıklı olan bebeğim hem kendisi hem de kardeşi için benden kan pompalıyordu. böyle devam etseydi kalbi yorulup bir süre sonra duracaktı... Demet hanımın yönlendirmesiyle istanbul çapa da bir operasyon geçirdim.diğer bebeğin göbek kordonunu yaktılar.Büyümeden içimde duruyor o da. ( İstanbul olmasının nedeni de bu operasyonu Türkiye'de iki prof. yapıyormuş sadece ikisi de çapa da idi... hatta eşim ve babam çok araştırdı bursada hangi doktora sorsalar doğru yönlendirildiğimizi söylediler... ) Operasyon sonrası demet hanıma devam ediyorum.. Artık oğlum çok sağlıklı herşeyi normal, inşallah son 50 gün de böyle geçer...
senin eski dr.un,tanışıyosunuz.ben ne onu tanıyorum nede medikabilin dr.larını,değişen bişey yok yani.belki 10 güne kadar olur doğumum,az kaldı benim.problem hastaneyle ilgili olduğu için,mecburen ilgilenicek doktorlardan biri.3. ayımdan beri oraya gidiyorum.senin daha vaktin var 2-3 kez gidersin faruk beye.hepimiz için hayırlısı neyse o olsun.:80:
memnun olmana sevindim.bende cuma ya randevu aldım zuhal hanıma.inşallah memnun kalırım.bende zuhal hnm hakkında hiçbir yorum bulamadım.medikabildeki 2 dr. birden ayrılınca mecburen ona gidicem.sende gel bence,dr.unu bırakma.ücretlerde aynı gibi baharla.benim dr.um bahara geçseydi bende giderdim peşinden.:80:
Merhaba arkadaşlar ben bahar hastanesinde zuhal hanıma gidiyodumşimdi medikabile geçmiş doğumuma bi ay kaldı ve bi ay daha sabredemedi zuhal hanım. Ben memnundum o ayrılınca üzüldüm. Şimdi onun yuerine ayşe hanım gelmiş ona gittik geçen hafta ama çok ta memnun kaldığımı söyleyemem. Ya oda daha ilk muayenesi olduğu içinmi artık bilmiyorum çok ısınamadım bana hiç bi açıklama yapmadı doğum şu zaman olur ilaç kullanıyomusun, şikayetin varmı hiç bişiey sormadı.zuhal hanım başlangıçtan bu yana gittiğim için herşeyimi biliyodu.bana gittiğim zaman sormadan söylüyodu herşeyi.Bu ultrasonla bakıyo hiç bişi demiyrda çlaışan bi tanıdığımız var. oda ayşe hanım daha iyidir dedi daha önceden de orda çalışıyomuş çok hastası varmış.ama hiç bi hastası da yorum yapmamış.İnsan tedirgin oluyo .25 günümüz kaldı bakalım nolcak.. Medikabile gitsem diye düşündüm oda bana çok uzak yıldırımda oturuyorum. Hakkımkızda hayırlısı artık .Ama Zuhal Hanım her ne kadar bazen ukalalık yapsada memnundum seviyodum yan .
bayanlar ben artık medicabil ve bu kararsızlıktan çok sıkıldım esentepe de beray kırana gitmeyi düşünüyorum aranızda ona giden varsa bana yardımcı olabilir mi gitmeli miyim yoksa hiç olmadı şevket yılmazın doğum hastanesine de iyiymiş diyolar ona mı gideyim ne olur yardım edin özellikle beray kıran hakkında görüş bekliyorum arkadaşlar lütfen yardım edin bana
merhaba arkadaşlar,bugün zuhal hnma randevum vardı.hamileliğimin başından bu yana 4. doktorum ve son olucak inşallah.dr.ların belirsizliğinden dolayı çok sıkıntılı günler geçirdim,her zaman,hayırlısı olsun dedik.zuhal hnmın ilgisinden çok memnun kaldım.ilk kez tansiyonum ölçüldü,tekrar dosya açtı,sürekli şöyle yap,buna dikkat et yada şunu yapma diye tavsiyelerde bulundu.diğerlerindeki,hadi bir an önce bakayımda gidin,havası yoktu.demet hnm gelsede gitmem artık ona.çok memnun kaldık zuhal hnm dan. herkeze tavsiye ediyorum.kendimi önemli hissettirdi,4-5 tanede tahlil istedi.muayene parası haricinde 5 kuruş ödemedik.başka hastanede olsa,tahlillere 50-100 lira alırlardı.benim doğum tarihi bu güne kadar hep 27-29 ekim gibi hesaplanmıştı.zuhal hnm,kasımın ilk haftası gibi hesapladı.20'sinden önce olmaz sezeryan dedi.akrep burcu olmasın istiyorum ama dr.a bişey diyemedim.perşembe tekrar gidicem,gün vericek inşallah.:80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?