Bursa hamişleri buraya :)

Merhaba bende 4 haftalık hamileyim cuma gününe medicabilde zuhal hanıma randevu aldım bakalım nasıl geçicek sizinle paylaşırım

Ohh be senin adına sevindim. inşallahhhh doğumunda rahat ve kolay geçer.sağ salim kucağına alırsın bebişini.

amin cnm,aynı dilekler benden sana.nursena yazmıyo artık,doğum yaptımıki?gerçi kimse fazla bişey yazmıyo.ben perşembe dr.a gidicem bakalım ne zamana gün vericek?çantam hazır,sadece gecelik alsammı bilemedim,sonda takılı olunca üstten giymesi rahat oluyo diyolar.gidince hemşirelere bi sorayım,gerekliyse alayım diyorum.:80:

Teşşekkür ederim canım...
evet görünmüyo ya son hazırlıkları yapıyo, yada bebişe bakıyo :)))
hadi hayırlısı inşallah hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın.
sondayı ilk yürütecekleri zaman çıkartıyolar.(bana sezeryanda öyle yapmıştılar)

yok canlarım yaaa daha beklemedeyiz biz.ilk hamileliğimdede 42.haftayı bulmuştu.temizlik hazırlık geçiyor günler.arada bakıyorum ama kimseyi görmüyorum.zuhal hanımdan memnun kalmana çok sevindim.normal doğum fiyatını vermiyorlar telefonda,aslında vaktim olsa bende zuhal hanıma gelsem diye geçti aklımdan.hep medicabili düşünmüştüm doğum için.artık kısmet bakalım,hepimiz sağ salim kavuşalım inşallah,dua edelim birbirimize.

Allah kurtarsın cnm,iyice ağırlaşmışsındır artık.normal doğum 800-850 tl ydi galiba.medikabile gel,aynı zamanda doğum yaparsak,görüşürüz.yarın yine gidicem,ısrar edicem haftaya gün versin artık,diğer gittiğim 3 dr.yanlış hesapladıda bu dr.mu doğru.düşünüp düşünüp cnm sıkıldı.acil gitmek istemiyorum doğuma.benim sat 23 ocak,senin kaçtı?

günaydın kızlar bişey sormak istiyorum haftaya şeker yüklemesi testi yapılacak fakat aç yada tokmu diye sormaya unutmusum doktorda bişey demedi yaptıranlar bilgi verirlerse çok sevinirim

günaydın kızlar bişey sormak istiyorum haftaya şeker yüklemesi testi yapılacak fakat aç yada tokmu diye sormaya unutmusum doktorda bişey demedi yaptıranlar bilgi verirlerse çok sevinirim

merhaba arkadaşım,tok karnına olmuyo bildiğim kadarıyla.dr. bana 2 saattir aç olman yeterli demişti.bende kahvaltımı yaptım,öğlen bişey yemeden yaptırmıştık.hangi hastaneye gidiyosun bilmiyorum ama,medikabilde kontrol süresinde yaptırırsan ücret almıyorlar.

bende medikabile gidiyorum en son bahar hanım üç hafta sonra gel seker yüklemesi testi yapalım dedi, haftaya üç hafta oluyor fakat bahar hanım yok artık zuhal hanıma gideceğim artık inş. iii bi doktordur.

kesinlikle aç karnına gitmen gerekiyo canım

çok tşklr cnm

sagol canım hepimizi inşallah.artık vaktim kalmadı eniyisi tekrar değiştirmeyeyim diyorum.benim sat 11 ocak ,18 ekime verdiler ama normal oldugu için bir haftaya kadar uzuyor.ilki öyleydi.bende istiyorum daha fazla bekletmeden gelmesini amasağlıkla gelsinlerde

Allah yardımcın olsun,sağ sağlim al bebeğini kucağına.Allah gönlüne göre versin.doğumu baharda yapmaya karar verdin heralde.bende bugün kontrole gittim,epidural sezeryan için anestezi uzmanı ile görüştük.herşey ayarlandı,veeee büyük gün 21 ekim cuma inşallah.18 ine ayarlamış önce zuhal hnm,ama muayeneden sonra biraz daha büyüsün dedi 21'ine kaydırdı.2.900 olmuş kızım,inşallah 21'ini beklerde 3 kiloyu geçer.bu hafta fazla iş yapmasam iyi olur ama,yavaş yavaş yapmam lazım.:80:

canım hayırlısıyla gelsin bebişin inş. güzel bi doğum geçirirsin, doğum haberlerinide mutlaka bekliyoruz

Oyyy maşşallah Hayırlısıyla sağ salim kucağına al bebeğini... inşallah herşey mükemmel geçer.

canım hayırlısıyla gelsin bebişin inş. güzel bi doğum geçirirsin, doğum haberlerinide mutlaka bekliyoruz
aamiin cnm.teşekkür ederim.sana yazdığım mesajı yanlış yere yazmışım,kusura bakma.
Oyyy maşşallah Hayırlısıyla sağ salim kucağına al bebeğini... inşallah herşey mükemmel geçer.

sağol cnm,inşallah.arkadaşlar epiduralle spinal arasındaki farkı marak ediyodum,sordum aysun hnma.spinal sadece bel altı uyuşması için iğneyle yapılan geçici müdaheleymiş.ama epidural de sadece uyuşturmakla kalınmayıp takılan kataterle doğum sonrasıda ağrılar engelleniyormuş.benim ilkide epidural sezeryan olmasına rağmen,2.gün ağrı çektirmişti dr.umarım bu sefer hiç çekmem.:80:

umarım herşey çok iyi geçer. ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

benim spinal sezeryan oldu doğumum çok memnun kaldım,doğumdan sonra ağrı için zaten gelip ara ara ağrı kesici iğne yaptılar. Katater nasıl birşey bilmiyorum ama sonradan bir de onu cıkarırken ağrı yapıyorsa, yapmasa bile insan stres oluyor, serum çıkarmak bile can acıtıyor. spinalle birden oldu bitti herşey,hiçbir acı hissetmedim yapılırken de...

:18: merhaba arkadaşlar.... doğum yapanların bebeklerini sağlıklı bir şekilde büyütmelerini temenni ediyorum.
kafam çok karıştı bende medicabile demet hanıma gidiyordum 2 sefer o kontrol ettı sonra dogum ıznıne çıkınca bahar hanıma devam ettım, ve şimdi demet hanım dönmedi halen daha ,hastanenın duzgun bılgı vermeyişine çok kızıyorum. en son gittiğimdede bahar hanım yarın medicalparka geçeceğini söyledi,eğer benimle devam etmek istiyorsan ordan randevu alırsın dedimişti, fiyat poltikası medicabilde nasılsa bız eskı hastalarına o ğeçerli olacağını söyledi bende randevu aldım .zaten bu doktorları secmemdekı amaç normal dogum bıle olsa doguma girecek olmalarıydı ve şimdi bende medical parka randevu aldım çarşamba gidiceğim! bakalım ne değişiklikler olacak medical parkta nasıl doktor normal doguma gırıyormu? hastane odaları kaç kişilik? yeni dogan ünitesi varmı? ilgi alaka nasıl?? bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

zuhal hanımı düşeünemiyorum çünkü bu 4 doktor değişikliği olacak! uffffffff

bu arada doğumuma az kaldı 35+5 haftalığız.....

Son düzenleme:

ben bahar hanıma fiyatları sorduğumda açıkçası bilgim yok ama benim hastalarım için fiyat aynı olur dedi , farklı fiyat uygulayacaklarını sanmıyorum pek , bende zuhal hanımdan aldım c.tesi için randevu bakalım nasıl gececek

canım ben medicalparkta odaların tek kişilik olmadığını tek istersen ek ücret ödendiğini falan duymuştum.birkaç kişiden olumsuz şeyler duyunca gitmeyi düşünmedim.ama sen yinede konuş tabi,bir günde herşey değişiyor bu aralar.ne doktorlar sabit nede fiyatlar.oyüzden her gittiğimde sormak zorunda kalıyorum.azkaldı bizimde bahar hastanesine gidiyorum bir aydır.bende medicabile gidiyordum önceden.hepimiz için hayırlısı olsun

merhaba elif,bende medikal parkta arzu hnmla başladım,hem ilgisizlik,hiçbirzaman vaktinde muayene olamamak, hemde ücretlerin nisan da artmasından dolayı bıraktım.medikabildede demet hnmla başlayıp bahar hnm la devam edip şimdi zuhal hnma gidenlerdenim. zuhal hnma 2 oldu gidiyorum.kesinlikle hem demet hem bahar hnmla kıyaslayamam bile.keşke en baştan ona gitseymişim.odasına bile yansıttı farkını.herşeyde bihayır vardır derler ya,bende böylesinin benim için daha iyi olduğuna inanıyorum.sonuçta 18-20 yıllık dr.bahar hnma son gidişimde banada aynı şeyleri söyledi.ama ben nisan ayında görüşmüştüm ücretleri 2 katına çıkmıştı.ayrıca isteklerinin herbirine (epidural,tek kişilik oda) +500'er tl ödüyorsun.o zamandan bu yana değiştimi bilmiyorum.ben epidural sezeryan ve özelliklede tek kişilik oda istiyorum doğumda.buda medikalde 2 bin tl oluyor.medikabilde ise 1200 tl, bin tl ye anlaşacağımızı düşünüyorum.fiyatların aynı olucağını hiç zannetmiyorum.gidince ödeyeceğin muayene ücretinden anlarsın.yinede hastanede yetkili birileriyle görüşüp kesin bilgi alsan iyi olur.ayrıca medikaldede,yeni doğan yoğun bakım var.:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…