ben bahar hanıma fiyatları sorduğumda açıkçası bilgim yok ama benim hastalarım için fiyat aynı olur dedi , farklı fiyat uygulayacaklarını sanmıyorum pek , bende zuhal hanımdan aldım c.tesi için randevu bakalım nasıl gececek
merhaba elif,bende medikal parkta arzu hnmla başladım,hem ilgisizlik,hiçbirzaman vaktinde muayene olamamak, hemde ücretlerin nisan da artmasından dolayı bıraktım.medikabildede demet hnmla başlayıp bahar hnm la devam edip şimdi zuhal hnma gidenlerdenim. zuhal hnma 2 oldu gidiyorum.kesinlikle hem demet hem bahar hnmla kıyaslayamam bile.keşke en baştan ona gitseymişim.odasına bile yansıttı farkını.herşeyde bihayır vardır derler ya,bende böylesinin benim için daha iyi olduğuna inanıyorum.sonuçta 18-20 yıllık dr.bahar hnma son gidişimde banada aynı şeyleri söyledi.ama ben nisan ayında görüşmüştüm ücretleri 2 katına çıkmıştı.ayrıca isteklerinin herbirine (epidural,tek kişilik oda) +500'er tl ödüyorsun.o zamandan bu yana değiştimi bilmiyorum.ben epidural sezeryan ve özelliklede tek kişilik oda istiyorum doğumda.buda medikalde 2 bin tl oluyor.medikabilde ise 1200 tl, bin tl ye anlaşacağımızı düşünüyorum.fiyatların aynı olucağını hiç zannetmiyorum.gidince ödeyeceğin muayene ücretinden anlarsın.yinede hastanede yetkili birileriyle görüşüp kesin bilgi alsan iyi olur.ayrıca medikaldede,yeni doğan yoğun bakım var.:80:
cumartesi gittikden sonra yazarsan nasıl geçtiğini çok sevinirim merakla bekliyorum. bu arada bizim dosyalarımız bahar hanım da onları nasıl geri alıcaz acaba!
kızlar slm.
gittim bu gun bahar hanımla konuştum ama nedense ona güvenemiyorum ayrıca medıkalpark hiç güzel gelmedi gözüme!
ücret konusu tek kişilik oda olacakmış 800 normal sezaryan 1200 . dediler fakat bugun nst çektirdik biz eşimle nst odasına gitmek çin ilerlerken pardon vezneye gittinizmi dedıler:) 28 tl nst bayıldık... dogumdan sonra yatacağımız odaları görmek istedik hiç boş odaları yokmuş yardımcı olamadılar...
bana hastane olarak medicabil daha güzel geliyordu! ama ordada zuhal hanım nasıl bir bilgim yok? acaba demet hanım gelmıcekmı
sanırım bu hafta içinde gidip zuhal hanımıda görüceğim bu gidişle....
canım bahar hanımın muayene ücreti ne kadar peki, demet hanımda gelicek gibi durmuyo hastaneye sordum hafta başında belli değil diyolar
arkadaşlar,zuhal hnm demet hnmın odasına yerleşmiş.demet hnmın ismide sökülmüş,bana verilen bilgide başhekimin demet hnmla görüştüğü,ekimin en geç 10'unda kesin geleceğiydi.hatta hastamla kendim ilgilenicem demişmiş.bence artık gelmez.gelsede zuhal hanımla tanıştıktan sonra demet hnma dönmezdim.elif bence mutlaka git zuhal hnma,sonra karar ver.medikabilde,nst'ye ayrı ücret ödenmediğini biliyorsundur.hatta geçen hafta zuhal hnm 4-5 tane tahlil istedi.onlara bile ek ücret alınmadı.sadece muayeneye 32 lira ödedik.ayrıca zuhal hnm bütün dosyaların kaldırılmasını istedi.biz odadaydık o anda.banada herşeyi baştan sordu,yeni dosya açtı.bana dua edin kızlar,cuma günü sezeryana giricem,Allah hepimizin yardımcısı olsun(son kez kullanayım)
merhaba elif,bende medikal parkta arzu hnmla başladım,hem ilgisizlik,hiçbirzaman vaktinde muayene olamamak, hemde ücretlerin nisan da artmasından dolayı bıraktım.medikabildede demet hnmla başlayıp bahar hnm la devam edip şimdi zuhal hnma gidenlerdenim. zuhal hnma 2 oldu gidiyorum.kesinlikle hem demet hem bahar hnmla kıyaslayamam bile.keşke en baştan ona gitseymişim.odasına bile yansıttı farkını.herşeyde bihayır vardır derler ya,bende böylesinin benim için daha iyi olduğuna inanıyorum.sonuçta 18-20 yıllık dr.bahar hnma son gidişimde banada aynı şeyleri söyledi.ama ben nisan ayında görüşmüştüm ücretleri 2 katına çıkmıştı.ayrıca isteklerinin herbirine (epidural,tek kişilik oda) +500'er tl ödüyorsun.o zamandan bu yana değiştimi bilmiyorum.ben epidural sezeryan ve özelliklede tek kişilik oda istiyorum doğumda.buda medikalde 2 bin tl oluyor.medikabilde ise 1200 tl, bin tl ye anlaşacağımızı düşünüyorum.fiyatların aynı olucağını hiç zannetmiyorum.gidince ödeyeceğin muayene ücretinden anlarsın.yinede hastanede yetkili birileriyle görüşüp kesin bilgi alsan iyi olur.ayrıca medikaldede,yeni doğan yoğun bakım var.:80:
arkadaşlar,zuhal hnm demet hnmın odasına yerleşmiş.demet hnmın ismide sökülmüş,bana verilen bilgide başhekimin demet hnmla görüştüğü,ekimin en geç 10'unda kesin geleceğiydi.hatta hastamla kendim ilgilenicem demişmiş.bence artık gelmez.gelsede zuhal hanımla tanıştıktan sonra demet hnma dönmezdim.elif bence mutlaka git zuhal hnma,sonra karar ver.medikabilde,nst'ye ayrı ücret ödenmediğini biliyorsundur.hatta geçen hafta zuhal hnm 4-5 tane tahlil istedi.onlara bile ek ücret alınmadı.sadece muayeneye 32 lira ödedik.ayrıca zuhal hnm bütün dosyaların kaldırılmasını istedi.biz odadaydık o anda.banada herşeyi baştan sordu,yeni dosya açtı.bana dua edin kızlar,cuma günü sezeryana giricem,Allah hepimizin yardımcısı olsun(son kez kullanayım)
narın_ala canım gıttın mı bugun randevuna nasıl geçti?
selam kızlar ben de Bursa hamişiyim aralıkta gelecek bebeğim inş :)
evet canım gittim doktor gayet ilgiliydi en ince ayrıntısına kadar cevap verdi sorularıma ben memnun kaldım açıkçası, şeker yüklemesi yapıldı yüksek çıktı birazperşembe 100 gr lık yapılacak buarada başka bekleyen hasta vardı konuştuk birazda diğer hastaneden zuhal hanımın peşinden buraya gelmişler çok memnunuz doktordan dediler
herkese günaydın.ben de bursalı bir hamişim.11+6 yım.mayıs 6 doğum günümüz.bu ikinci gebeliğim ilkini istanbulda normal yapmıştım.fakat doğumdan bir kaç saat sonra kaybettim.cerrahpaşa kayıtlarına göre "anoksi" olmuş.doktorumdan memnundum.şimdi bahara arkadaş tavsiyesi üzerine nagihan hanıma gidiyorum.lakin doğumlar çıkınca devletten farkı kalmıyor. geçen 3 teki randevuya 5 te girdim.Allahtan kitap okuyunca zaman geçiyor.ilk doktoruma göre fena değil yalnız hasta yoğunluğu beni rahatsız ediyor.özel gibi değil. fiyatlarının uygunluğu eşimi cezbetmiş durumda .istanbulda bunun iki katını veriyorduk. doruktaki gizem hanım daha açıklayıcı geldi.lakin tahlil ücretleri biraz pahalı... şu an nasılım biliyor musunuz boş vermiş bir halde.gidiyorum ya bir yere.her şey normal seyrinde ya.artık daha da irdelemiyorum.bu arada şevket yılmazı da denedim. acil bir sıkıntıyla gitmeme rağmen ultrason temposu bizi germeye yetti. o hastanenin odalarına o makinelerden lazım. ultrason sonucu çıkıncaya kadar gün geçiyor.herkese sağlıklı hamişlikler diliyorum.
bu arada zuhal hanımı da tavsiye eden arkadaşlarım oldu.lakin bahardan ayrılacağını duyunca vazgeçtim.o olsaydı ona da giderdim.hastalarıyla iletişimi ve açıklamaları nagihan hanıma göre daha iyiymiş. ben de herkes gibi önemsiyorum bana anlatılmasını. yeni yerinde ona giden arkadaşlar içi rahat gidebilirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?