canım çok tsk ederim bilgilerin için....
yeşil çaya başlicam ama onuda şekersiz içmek gerekiyo zannedersem...bende şekersiz içmeyi düşünüyorum tadı biraz farklı olsun diye içine limon sıkıcam yoksa başka türlü içemem ben onu...umarım limonun bi zararı olmaz yeşil çay a
krem peyniri denicem aklımda bulunsun:)1.5l su evet az ama ilk etapta bunla başlıyayım diyorum pek su içemiyorum kendimi zorlicam geçen günlerde artırmayı düşünüyorum....
ekmeğe gelince kepekli ekmek ve tam buğdaylı ekmekte kullanıcam 1 eekmek çeşidinde sabit kalmicam çünkü hepsinden yararlanmak istiyorum:)bilgilerin için çok sağol işime yaricak...inşallah
bu arada birazdan yeşil çayımıda yapıcam ketelde su kaynıyo....
yeşil çayımıda hazır poşet çaylardan içiyorum markasıda doğadan....
bitki caylarini sekersiz icmende yarar var, cünkü dedigim gibi bol bol icmen lazim, her defasindada seker atarsan icine
kalori cok oldugundan kilo vermezsin. ben tatlandirici kullaniyorum
ayrica yesil cayini fazla demlememeye bak, o zaman acimsi oluyor. ben demleme yesil cay kullaniyorum, poset degil
o yüzden poset yesil caylar kac dakika demlenmesi gerekiyor bilmiyorum.
ama yanilmiyorsam yesil cayin aromalisi var poset caylarda, ben sana yasemin ve gül aromalisini tavsiye ederim.
cok güzel oluyor, insan yesil cay ictigini anlamiyor
Beyaz ekmek seni tok tutmaz, 1-2 saat sonra tekrar asiri bi sekilde acikirsin. cünkü beyaz ekmegin icindeki seker cok sagliksiz, bi anda vucut sekerini cikariyor ama bi andada düsürüyor, bi anda düsüncede vucut seker ihtiyaci duyuyor ve sana yemek ye yemek ye diyor
o yüzden agirligini tam bugday ekmegine ver...
bende yarim sene önce 100 kiloydum. Kadinkulubu ve burdaki diyet grublari sayesinde 73 kiloya düstüm
ayni senin gibi baslayamiyodum bi türlü diyete, ama gruplara katilinca insan diyeti birakamiyor.
sende bi bak istersen, yararli olacagina inaniyorum senin icin
canım bilgilerin için çok tsk ederim o yasemin ve gül aromali çayı denemem lazım bu akşam alırım:)))büyük oğlumu bugün okuldan alırken tam buğdaylı ve kepek ekmeğide aldım beyaz ekmeği hayatımdan çıkartıcam madem beni açıktırıcak o halde listemde yeri yok demektir:))))evetbu sitenin diyet gruplarını biliyorum ama böyle gün gün bi başlıyayım belki daha sonra oraya da terfi ederim:)
seninkide büyük mucize 100 kg dan 73 kg ya düşmek inanılır gibi değil helal olsun vallahı.....inanıyorumki kendini eskisiden daha iyi hissediyorsundur.....bişey daha sorcam şu aktivia meyveli yoğurtlardan yesem bi yararı olurmu ara öğün için mesela????
merhaba canım umarım istediğin kiloyu verirsin ve vereceğine inanıyorum kilo vermek ilk önce beyinde başlar sen bunu başlatmışsın zaten. 60 kilo olduğum zamanlarda kilo verme derdine düşerken birde baktım 65 olmuşum malesef bünyem kilo almaya fazla meyilliBende diyete başladım hatta 1 kilo verdim şuanda 64 kiloyum, Üniversitede 1 ayda 10 kilo vermiştim. Geçen senede 1.5 ayda 8 kilo aslında azmettiğim zaman hızlı kilo veriyorum ama gırtlağımı tutmayı beceremediğim zamanlarda hoppp aynen geri alıyorum. 8 ocakta kuzenimin düğünü var bakalım 55 kilo olmaya çalışıyorum o zaman kadar olacağımda :) sende kilo vereceksin biliyorum. Sadece iste
ve bugünkü yediklerim
sabah: 1 dilim beyaz ekmek (bugün son ekmeğimdi yarın tam buğday ekmeği yicem)
2 açık çay esmer şeker kullandım ama tatlandırıcı kullanıcam artık...
3 zeytin domates ve az tam yağlı peynir
ara: 1 kırmızı elma ufak boyda 1 kupa yeşil çay içtim
öğle: 1 tavuk göğsünü tavada 1 tatlı kaşığı ayçiçcek yağında kızarttım az tuz ve kekik ekledim yanında az yeşillik yedim...
ara : 1 paket eti formun yarısını yicem ve yeşil çay içicem 1 kupa
akşam :meyve ile geçiştircem....
saat 18:00 den sonra başka bişey içmek yok
gece çok acıkırsam 1 bardak yarım yağlı süt içerim....
spor olarak 30 dk koşu bandında yürüyüş....
şimdilik bu kadar
canım menü güzel ama bence akşamı meyvayla geçiştirme çok ackırsın sabaha akadar aç akalıyoruz sonuçta muhakkak bişeyler ye
salata çorba gibi erken saatte yeniyor çünki meyva yersen gece açlığına yenilebilirsin
tamam 1 kase çorba yeterli mi acaba????ekmeksiz sebze çorbası mesela yağsı az olan...
bu arada ben kaçamak yaptım 2 ısırık kaşarlı tost yedim 2 kere ıssırdım yani küçük lokmalar...
bide eşim almış 1 tane hurma tatlısı yedim...ama sadece 1 adet....offf umarım bi sorun çıkmaz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?