kızlar ben bu tickerfactoryde tickerimi yaptım ama nereye kopyaladıktan sonra yapıştırılması gerekiyo bulamadım....eskiden kullanıcı panelinde ki profil düzenlemede yapıodum şimdi yapınca tickeriniz uygun değildir yazıyo bende anlamadım((yardımcı olursanız sevinirim ya benideme olsun:)
yıllarca sok diyetler pekcok diyet türünü denemıs bırı olarak soyleyımkı,diyet yapmak daha cok yemeye yol acıyor,ben dıyet yapmayı bıraktıgımda bır yılda 14 kılo verdım,yasımın kucuk olmasınında etkısı var elbet, okulda fast food vs yemeyı bıraktım ve maydonoz suyu ıctım bol bol....cok sıkmayın kendınızı derım,ıstedıgınızı yeyın ama az mıktarda
kızlar ben bu tickerfactoryde tickerimi yaptım ama nereye kopyaladıktan sonra yapıştırılması gerekiyo bulamadım....eskiden kullanıcı panelinde ki profil düzenlemede yapıodum şimdi yapınca tickeriniz uygun değildir yazıyo bende anlamadım((yardımcı olursanız sevinirim ya benideme olsun:)
olabilirmerhaba canım
sen kopyalanacak yeri yanlış kopyalıyor olmayasın
zaten bu çocuklara yemek yapmak,yedirmek en zor iş.olmadı yapamadım bi yerde yanlış oluyo ama nerde.....neyse kızlar ben çıkıyorum yemek yapıcam cocuklarıma yarın görüşürüz yine yazarımmmm şimdilik byebye
kızlar bilgileriniz için çok tsk ederimmmm çok sağolun...şimdi yaptım sporumu 30 dk koşu bandında yürüdüm...
dün akşam kaçamak yaptım komşum gözleme yapmış eşiminkinden 1 ısırık yedim...
bugünkü menüm şöyle:
sabah aç karnına 1 bardak su içtim
kahvaltım : 2 dilim kepek ekmeği üstüne üçgen peynir sürdüm 1 üçgen peyniri 2 dilim ekmeğe paylaştırdım, 1 domates, 1 salatalık ve 3 adet zeytin yedim
2 adet açık çay içtim....
ara 1 tane mandalina 1 kupa yeşil çay yaseminli olan liptonun onu aldım....
öğle mantar çorbası yanında 1 kase yoğurt ve yeşillik
ara nesfit 1 kase yarım yağlı süt le 1 kupa yeşil çay
akşam patates yemeğim var 3 kaşık ondan yerim....
2l su yarısını içmişim bile....
bu arada benim karnımı toparlamak için mekik çekmem mi lazım?doğumdan sonra bide sezeryan oldu benim 2 doğumumda bıngıl bıngıl oldu eşim puding gibisin diyo şakasına tabi:))))aranızda bu durumda olan varmı?
zaten bu çocuklara yemek yapmak,yedirmek en zor iş.
öğlen nesfit fazla gibi,meyva yesen daha iyi di.ama akşamla dengelemişsin olayı....
bu karın olayı benide düşündürüyo.bende de biraz gevşeme var.
bende sezeryan ile yaptım doğumumu.üşeniyorum spor yapsam iyi olcak.
55 de olsam bende hep hafif bi göbek olurdu,tabi dogumdan sonra daha fazla problemli oldu.
off yaa
sorma valla canım benim göbeğim çok kötü yani resmen dikişimin üstünde sarkıyomuş gibi duruyoeskiden o giyidiğim ipli bikiniler düşük bel pantolonlar hayal oldu göbeğim resmen ümit usta gibi çıkıyo çok iğrenç bi görüntü..bide kg alınca kalcada genişledi düşük bel pantolonda güzel durmuyo....
bende bide çatlaklar var ama onları takmıyorum artık eskisi gibi geri dönüşü olmayacığını biliyorum...hamileyken ne sürdüysem olmadı ırsi olduğu için annemdede çok var...
üşenme bence canım bende üşeniyodum ama o koşu bandını artık yatak odasının en dip köşesinden çıkarrtım salona ne zaman önünden geçsem aklıma geliyo en azından gözümün önünde olduğu için bakmak zorunda kalıyorum:)bana hep spor yapmam gerektirdiğini hatırlatıyo....
göbek için mekik çek bende denemedim ama yapanlar işe yaradığını söylüyorla
allahtan benim göbek kilo verince gidiyor
sezeryan olanlarda o göek sorunu malesef var benim arkadaşım 52 kilo 2 sezeryan olmuş 4 aylık hamile gibi
hadi yaaa kalıyo demek napalım bizde göbekli dolaşırız heheh:)karı koca balkonlu değilde teraslı ev gibi:)
ya ben çok açıktımmm bu gün neden acaba((çok açıkınca ne yiyorsunuz????
sorma valla canım benim göbeğim çok kötü yani resmen dikişimin üstünde sarkıyomuş gibi duruyoeskiden o giyidiğim ipli bikiniler düşük bel pantolonlar hayal oldu göbeğim resmen ümit usta gibi çıkıyo çok iğrenç bi görüntü..bide kg alınca kalcada genişledi düşük bel pantolonda güzel durmuyo....
bende bide çatlaklar var ama onları takmıyorum artık eskisi gibi geri dönüşü olmayacığını biliyorum...hamileyken ne sürdüysem olmadı ırsi olduğu için annemdede çok var...
üşenme bence canım bende üşeniyodum ama o koşu bandını artık yatak odasının en dip köşesinden çıkarrtım salona ne zaman önünden geçsem aklıma geliyo en azından gözümün önünde olduğu için bakmak zorunda kalıyorum:)bana hep spor yapmam gerektirdiğini hatırlatıyo....
canım ya bu diyet bana iyi gelmedi hasta etti beni yazamadım kusura bakma bünyem su içmeye alışık değil birden 3 lt yükleyince çok hasta oldum dizlerime titreme geldi tansiyonum düştü bayıldım vücudum kaldırmadı herhalde sırf senden fazla kilo vereyim derkenben de de göbek o biçim mekik te çekemiyorum ama sen benden öndesin koşu bandın var eşim bana almıyo neyse bakalım inşallah verebiliriz bugün kaçamaklarım oldu sen kaçamak yapınca benimde canım çekti off ya bu tartı reim yapmaya çalıştıkça daha fazla çıkarıyo sinir oldum:18: bu arada acıkınca canım çok tatlı şeyler istiyor sende de öyle oluyo mu eşim yemek yerken çok canım çekiyo:18:
canım ya bu diyet bana iyi gelmedi hasta etti beni yazamadım kusura bakma bünyem su içmeye alışık değil birden 3 lt yükleyince çok hasta oldum dizlerime titreme geldi tansiyonum düştü bayıldım vücudum kaldırmadı herhalde sırf senden fazla kilo vereyim derkenben de de göbek o biçim mekik te çekemiyorum ama sen benden öndesin koşu bandın var eşim bana almıyo neyse bakalım inşallah verebiliriz bugün kaçamaklarım oldu sen kaçamak yapınca benimde canım çekti off ya bu tartı reim yapmaya çalıştıkça daha fazla çıkarıyo sinir oldum:18: bu arada acıkınca canım çok tatlı şeyler istiyor sende de öyle oluyo mu eşim yemek yerken çok canım çekiyo:18:
canın tatlı şeyler çekerse eger 2 kuru incir yada 2 kuru kayısı yada 1 avuç kuru üzüm herşeyi halleder
Selam canım.Neler yapıyosun bakalım? Günlüğüme ziyaretin için çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?