- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 434
- 398
- 37
canım menü güzel ama bence akşamı meyvayla geçiştirme çok ackırsın sabaha akadar aç akalıyoruz sonuçta muhakkak bişeyler ye
salata çorba gibi erken saatte yeniyor çünki meyva yersen gece açlığına yenilebilirsin
Canım gün içersinde bence bu kadar meyve yeme kalorisini bırak meyve başlı başına şekerdir. Hani şu çaydan, tatlılardan kıstığın şeker varya onu şuanda meyveyle alıyorsun. 1 gün içinde 2-3 adet meyve yeme haftada 1 ya da 2 kere ye ok
kızlar şimdi spor yaptım 35 dk yazmıştım ama 30 dk yapbildim tlf çaldı mecbur indim koşu bandından sonrada terim soğumasın diye bidaha binmedim...
30 dk da 173 kalori yaktım ve 3 km yürümüşüm dijital ekranım olduğu için görebilme şansım var....
sizce haftada kaç kez spor yapılmalı?hergünmü?
Canım zayıflama matematik işidir aslında aldığın kalori yaktığın kaloriden fazlaysa kilo alırsın eger yaktığın kalori aldığından daha fazlaysa kilo verirsin. İkiside eşitse kilon sabit kalır. Sana tavsiyem internet elinin altında gün içinde aldığın kalorileri yaz bu arada koşu bandın yaktığın kaloriyide yazıyor zaten yaktığının aldığından fazla olmasına dikkat rahatça kilo verirsin benim kız kardeşim sadece yürüyüş yaparak 4 kilo verdi... Birde canım şunu yapmaya çalış kalorisi az olan besinlerden bol bol ye... Mesela kalorisi fazla olandan minik bir porsiyon yemektense kalorisi az olandan büyük porsiyon yemek daha akıllı. Ve son birşey benim spor hocam bir gün bana en iyi spor yürümektir demişti. topuktan başa kadar bütün vucudun erimesini sağlar diye... :)
bursa86 kız sen benim ikizim falan mısınboyumuz aynı kilomuz aynı yaşımız aynı aynı gün diyete başladık ve kaçamaklar yaptık ama artık son seni çok kararlı görmedim çok kalorili şeyleri az da olsa yememeye çalış bak bugün ayın 1 i ve bugünden itibaren ikimizde kaçamak kesinlikle yapmayacağız canım şu anda çok tatlı istiyor ama yemeyeceğim bende sabah 2 dilim kepek ekmeği az yağlı peynir kibrit kutusu kadar 2 bardak yeşil çay içtim bir de aktardan 5 i bir yerde diye bitki çayı aldım saat 12 de de onu içtim sporumu da akşam 5 gibi yapacağım ve 6 dan sonra yemek yok anlaştık mı bende ara öğünlerde meyva yiyeceğim ama üç ana öğünüde atlamayalım yoksa gece çok acıkırız sende tekrar yarın sabah neler yaptığını ne kadar su içtiğini yaz olur mu bakalım hangimiz daha çok kilo vereceğiz
kızlar bu arada ben sebze çorbasıno hazır aldım yani hazır çorba yapmaya fırsatım olmadı......sizce sakıncasıı olurmu?
bende bazen hazır çorba yapıyorum...
sevdiğim hazır çorbalar var çok seviyorum onları
arkasını okursan çok kalorili deyiller,hatta az bile sayılabilir.
bence sakınası yok
hehehh
evet bigün daha bitti bende bittim gerçekten:) 2l su içtim bugün biraz önce bitirdim çok wc ye çıkarıyor bu içtiğim su:)))kızlar adet dönemlerinide diyete devam ediyormusunuz yoksa başka bişey uyguluyormusunuz mrk ettim...
Evet mekik karın kaslarını çalıştırmada işe yarıyor.
Deneyebilirsin.
Ben doğum yapmadığım için bilemiyorum tabide.
günde 5 çek. daha sonra arttırarak git.
bir anda çok yaparsan kasların acır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?