Bursa86'nın Diyet Günlüğü

tekrar baktımda,öğle yemeğini atlamışsın,böle yapma canım.
moralin bozuk oldugu için yememişin ama yarın kendini topla...
kendini üzme olur bölee kavgalar akşam düzelirsiniz inş.

selam kızlar
dünkü kavgadan sonra oturup konuştuk o beni dinledi bende onu dinledim aramızdaki olayı çözdük sayılır....
bu sabahta tartıldım aç karnına 67.9 çıktım....pek sevinmiyorum çünkü dün hiç bişey yemedim gibi...kendime zarar vermekten başka bişey değil...

bugün
sabah 1 dilim light tost ekmeğiyle lor sürdüm az zeytin 3 bardak çay
ara 1 elma
öğle havuçlu patatesli kereviz yemeği suyunu yemedim
ara küçük kase aşure( komşum getirmiş bu sene ilk aşurem)hepsini yedim valla
akşam belli değil yazarım

bugün spor yapamıcam temizlik günüm...şimdilik bana müsade

yemedim cnm dün öğle yemeği dedim ya eşimle kavga edince benim midem otamatikmen yemekle ilişkisini kesiyo..hiç unutmam bi keresin yaklaşık 6 gün doğru dürüst bişey yememiştim sinirilerim harap olmuştu....ya aslında en çok kızıdığım şey başkların yüzünden birbirmize bağırıp çağırmamızç...aslında kendi aramızda bi sorun yok..ne çıkıyosa 3üncü kişilerden çıkıyoneyse bende kafanızı şişirdim kbiraz temizlik yapayım zaman geçsin bende oyalanayım azcıık......kendine dikkat et gamze

şu eşler yokmu zaten böyle 3. kişiler yüzünden tartışma çıkıyo
aranızın düzeldiğinede sevindim canım konuşarak herşey halledilir
bide san bişi sorcam kız
facedeki kişinin sen olduğuna eminmisin
orda hiçde 70 kilo biri yok sanki 56 en fazla 58 gibi duruyo
eşinlede çok yakışıyorsunuz birbirinize çok begendim

hahahha kız sadiyem güldürdün beni:)valla 70 canım benim yani geçen ay öyleydim inan boyum var öle durmuyo herhalde kemiklerim ağır benim onlardan şüphelenmeye başladım:))))facdeki gerçekten benim:))))istersen kamerada açabilirim msnden:)))))
evet konuşarak hal ettik ama halen kırgınım ona seviyorum eşimi ama soğudum çünkü herdefasında kırıyo beni her defasında beni suçlu görüyo halbuki ben onu seviyorum sevdiğim için kıskanıyorum.
..sevmeyen adam kıskanırmı hiç eşini??????ooof oooof valla o kadar daraldım ki kaçasım var buralardan.....pimi çekilmiş el bombası gibiyim heran patlıyabilirim....

bugünkü menümmmm

sabah 2 sdilim tam buğdaylı ekmek üzerine krem peynir sürdüm canım çok istedi:) 1 çay kaşığı ahududu reçeli yedim, peynir domates zeytin 4 adet 1 tane yumurta ve 3 barda çay içtim

ara 1 yeşil elma

öğle sebze çorbası yanında yoğurt

ara
1 kupa yeşil çay

akşam patates yemeği cacık ve az turşu yedim

fazla su içemedim bugün misafirim geldi baya çok kişilerdi hizmet etmekten pek fırsat bulamadım ama 1 lt yi geçmiştir spor yok

sabah kahvaltını zenginler gibi yapmışsın
menyü beyendim tatlımmm...
öğle ve akşam ekmek yememişsin
akşamları bende ekmek yemiyorum.
oruçlu oldugum için iftara 1 dilim en fazlaa
misafirlere koşturmak spordan sayılır ehehh

Selam bursa86 diyet nasıl gidiyor. Ben sana yazdıktan sonra 62'ye düştüm. İsveç diyeti yapıyorum bu arada

selam kızlar 1 haftadan berri yazamıyorm size kusura bakmayın. yurtdışından 6 seneden berri görüşmediğim arkadaşım geldi ve pazar günü gidiyo...valla diyet felan kalmadı sürekli yanımda onunla beraber yiyorum ama abartmadım bu sefer...yanlız 1 kere dürüm ve 1 keerede burger kingde menü yedimvalla napim yaaaa offf pişman değilim p.tesi full time spora devam:))))kızlar banna müsadeeee p.tesi görüşürüz herkese iyi yıllar diliyorum herşey gönlünüzce olsunnnnnnn:))))p.tesi görüşmek üzere.....

selam kııızlllaaaaarrrr
öncellikle tekrar yeni yılınız hayırlı huzurlu ve sağlık dolu olur inşallah.... bende sonunda günlüğüme geri döndüm sizlerle 24 ocağa kadar beraberim sonra 3 hafta yurtdışında olucam tatile gidiyorum.....

bugün yediklerim

sabah nesfit 1 kase süt ile arkasında 1 bardak çay içtim şekersiz
ara yok
öğle çorba ve az salata
ara 3 tane badem ve 2tane fındık yedim
akşam 6 da 4 kaşık bol taze soğanlı bezelyeli mısırlı biberli bir patates salatası yedim....

1 lt su içebildim ve 1 fincan kahve içtim bol sütlüydü şekersiz

spor olarak 45 dk koşu bandında yürüyüş yaptım....

yarın görüşmek üzre.....

bugünkü menüm

sabah 1kase nesfit
ara yeşil çay
öğle çorba yanında 1 ekmek
ara 2 tane badem yedim
akşam yeşil mercimek yemeği yanında az makarna...

2l su şimdiye kadar 1.5 içtim bile

akşama spor yapıcam gece yani....yaptığımıda yazarım....

selam kızlar kaç günden berri yazamadım bursada fena halde lodos vardı internet bağlantım yoktu daha yeni geldi bugün illerleyen saatlerde geçen günlerde neler yedim yazıcam şua an 67.6 kg yum maalesef aman aman kg veremedim bu yılbaşı gecesi ve sonra sı beni mahvfetti...

bugün yediklerim
sabah 2 çay 1 ekmek zeytin domates
ara yeşil çay
öğle yok dışardaydım
ara 1 simit ayran
akşama davetliyim menüde ne olacak hiç bi fikrim yok....

su 1 .5 litre içtim şimdi spor yapmaya gidiyorum size yazıcam yine bye bye kızlar....

bende nie girmiyo bu fıstık diyordummm
canımmm menün güzel akşama hafif atlatırsın ben güveniyorum sana zayıflıcaksın fıstık arkadaşım

selam kızlarrrr

bugünkü menüm sabah 1 dilim kepek ekmeği 5 zeytin 1 bardak çay saalta domates
öğle 1 tabak makarna kepekkli yanında yoğurt
akşam sebze yemeği ve az bulgur pilavı yemeyi düşünüyorum

pek su içemedim kızlar bugün 1l felan anca cnm istemedi
spor yapcam bırazdan kaç dk yapdığımı yazarım size

Ve selaaaaaammmmmm kizlarrrrrr
Uzun zaman sonra yine aranizdayimmmm bildiginize gibi tatile çıktım yaklaşık 1 aydan berri yoktum ve bı güzel kilo aldım dondüm.....maalesef ama maalesef yediklerime dikkat etmedim edemezdin çünkü o kadar güzel yemekler yedim ki anlatamam size....ve sonucccc 72.6 kiloyala turkiyeye giriş yaptım.....1 haftadan berri diyetteyim su anki kilom 71.5 inşallah en kısa zamanda yine formuma kavuşurum e yani sizinle desteginiz çok önemli tabiiii.....

Bugün ku menüm

Sabah 1 dilim kepek ekmegi bir fincan çay şekeri hayatımdan tamamen çıkarttım.....4 zeytin ve domates
Ara yok
Öğle haslara patates kabak ve havuc yemeği yanında salata....
Ara nesfit 1 kase sütle
Aksam bilmiyorum yazarım....

Spor olarak kosu bandımda koşudan onuda yazarım daha sonra....şimdilik iyi günler fıstıklar.....

Selam kızlar aksama çok az salata ve sebze yedim su fazla inemedim....sporumu yapamadım çünkü temizlik yaptimmmm ki baya bı bahar temizliğine benzer bı temizlikte bu:)her yeri kaldırdım sildim süpurdum:)

Merhaba Bursa diyete hızlı bir dönüş yapmışsın maaşallah 1 kg gitmiş.Tebrik ederim.Benim de hedefim 60kg umarım arzu ettiğimiz kilolara kavuşuruz.Sana da başarılar diliyorum.[SUB][/SUB]

Merhaba Bursa diyete hızlı bir dönüş yapmışsın maaşallah 1 kg gitmiş.Tebrik ederim.Benim de hedefim 60kg umarım arzu ettiğimiz kilolara kavuşuruz.Sana da başarılar diliyorum.[SUB][/SUB]

Evet beyazım hızlı bı dönüş oldu ama iyi oldu yeni aldığım pantolonlar sıkmaya başladı bide sende nasil bilmiyorum ama hemen göbek çıktı belli oluyo yani kg aldığım kendimize açıkcası çok rahat hissetmiyorum(((

Selam kızlar bugün ku menüm söyle....

Sabah yarım simit ve 1 bardak çay ictim
Ara yok
Öğle sebze çorbası ve az patates yemeği yemeye düşünüyorum
Ara nesfit süt le
Aksam haslanmis tavuk ve salata
Su 2 l düşünüyorum başladım icmeye bitince yazarım

Selam kızlar bugün ku menüm söyle....

Sabah yarım simit ve 1 bardak çay ictim
Ara yok
Öğle sebze çorbası ve az patates yemeği yemeye düşünüyorum
Ara nesfit süt le
Aksam haslanmis tavuk ve salata
Su 2 l düşünüyorum başladım icmeye bitince yazarım,,,,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…