bugünkü menüm
sabah 1 dilim ekmek çay zeytin az domates zorla yedim cnm istemedi....
ara yeşil çay
öğle 3 kaşık makarna yanına ufak kase yoğurt
ara yeşil çay 1 portakal
akşam kuşbaşılı etli kurufasülye 3 y.kaşığı kadar az turşu ve salata...
su içiyorum 1.5 l bitti bile şimdi spor zamanı 45 dk yürücem kızlar...hadi herkese kolay gelsin....:122::122::122::122::122::122:
canım menün güzel ama sen bana bakma biraz daha dikkat etmen lazım çünkü haftada 400 gr vere vere gidiyorsun bari 1 kilo olsun hedefinböyle gidersen ayda 2 kilo verirsin benden söylemesi eleştireye açıktın değil mi
güzellerim nasılsınız????ben bombayımmmmm
bugün kendimi olağan üstü hissediyorum
evet kızlar aslında ara öğünlerime ekmek katsam iyi olur acıkıyorum ama yemiyorum yaaa hedefim as24 dediği gibi 1 kg olcak 400 gr çok az yaaaa
bu arada eleştiriye açığım darılmam gücenmem
bügünkü menüm
sabah dışardaydım sadece yarım simit yedim yanında ayran
ara yok
öyle eve geldim kereviz yemeği salata
ara yeşil çay
akşam 1 kase çorba 1 dilim tam tahıllı ekmek...
2 l su ve yürüyüş...
not kıyafetlerim özellikle pantolonlarımda bollaşma var
süpersin benimde pantolonumun birinde baya fark ediyo valla...
düğmesi kapalı iken aşağı çekiyorum iniyo
kaç kilo verdin tatlım
canım ben 70 kg la başladım 68 kg felan oldum ama 2 kg az yinede belli oluyo pantolonlarda daha yolum çok uzun benim hedef 60:)
tatlım hep birlikte defff edicez bu kiloları,biraz ağır gidiyosun ama benden sölemesi
gerçi bende bu ara sallıyorum biraz ama...
7 kg verdim ben,2 kg daha vercem.
hedef 55
bugünkü menümmmm
sabah 1 kase nesfit
ara yok
öğle 1 kase mercimek çorbası (hazır)
ara 1 yeşil elma 1 kupa yeşil çay
akşam kereviz yemeği
2l su içtim ve sporumu yaptım 40 dk tempolu yürüyüş koşu bandında....
hedefim 24 ocak akadar 60kg olmak kızlarrrr...yurtdışına çıkıcammmm süper görünmem lazımmmmm
haftada 4 gün spor şart....
acaip gaza geldimmmmmm
bugünkü menümmmm
sabah 1 kase nesfit
ara yok
akşam kereviz yemeği
hedefim 24 ocak akadar 60kg olmak kızlarrrr...yurtdışına çıkıcammmm süper görünmem lazımmmmm
acaip gaza geldimmmmmm
ama bu da çok az değil mi? güçten düşersin,dikkat et arkadaşım
ayyyy bende şubata kadar 58 olmam gerek:18:
şuan 69 kilosun ve 1 ayın kalmış 1 ayda 9 kilo çok olur 5 6 kilo verirsen daha sağlıklı olur canım sen sağlıklı beslen ögün atlama sporunuda yap artık kızmat bi bakmışsın 9 kilo gitmiş
bugünkü menümmmm
sabah 1 kase nesfit
ara yok
akşam kereviz yemeği
acaip gaza geldimmmmmm
ben hergün en geç 6da yiyiorum 6da yemiş bulunuyorum canım diyete başladığımdan beri böyle yapıyorum önceden 9u buluyordubu arada
kızlar akşam yemeğimi tam 6 da yedim valla süperim böyle giderse tığ gibi olucammmm yuuuppiiiii
evet sadiyemmm 5-6 yetecek aslında ama ne kadar çok verirsem o kadar iyi...isviçreye anneme gidicem ve orada spor felan yapmam annemin yemeklerinide çok özledim inşalla kg alıp dönmem
ben hergün en geç 6da yiyiorum 6da yemiş bulunuyorum canım diyete başladığımdan beri böyle yapıyorum önceden 9u buluyordu
canım az yersen metobolizman çalışmaz haerin olsun azaz sıksık ye tatlım hadi bakalım kilo alırsan gene başlarsın canım sende orda az dikkat et suyunu iç tahıllı ekmeğini ye yemekleride abartma veremezsende almazsın
canım meyvanı eksik etme...bu arada
kızlar akşam yemeğimi tam 6 da yedim valla süperim böyle giderse tığ gibi olucammmm yuuuppiiiii
biraz önce 1 tane armut ve 1 fincan yeşil çay içtim bugünlük benden bu kadar kızlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?