Bursa86'nın Diyet Günlüğü

canım menün güzel ama sen bana bakma biraz daha dikkat etmen lazım çünkü haftada 400 gr vere vere gidiyorsun bari 1 kilo olsun hedefin böyle gidersen ayda 2 kilo verirsin benden söylemesi eleştireye açıktın değil mi

güzellerim nasılsınız????ben bombayımmmmm
bugün kendimi olağan üstü hissediyorum
evet kızlar aslında ara öğünlerime ekmek katsam iyi olur acıkıyorum ama yemiyorum yaaa hedefim as24 dediği gibi 1 kg olcak 400 gr çok az yaaaa
bu arada eleştiriye açığım darılmam gücenmem

bügünkü menüm

sabah dışardaydım sadece yarım simit yedim yanında ayran
ara yok
öyle eve geldim kereviz yemeği salata
ara yeşil çay
akşam 1 kase çorba 1 dilim tam tahıllı ekmek...

2 l su ve yürüyüş...

not kıyafetlerim özellikle pantolonlarımda bollaşma var

günaydın kızlar yazamadım size misafirlikteyim eve gider gitmez yaazarım menülerimi öptüm çooookkkk

süpersin benimde pantolonumun birinde baya fark ediyo valla...
düğmesi kapalı iken aşağı çekiyorum iniyo
kaç kilo verdin tatlım

selam canlarımmmm eve geri geldimmmmmm:)))inanın çok dikkat etmeye çalıştım aama maalesef yine kaçamaklarım oldu yahuuuu

17.12.2011 cumartesi

sabah 1 dilim kepek ekmeği üstüne labne peyniri sürdüm 1 yumurta 3 açık çay şekersiz
ara yok
öğle 1 tabak bulgur pilavi ve yanında yoğurt
ara 1 kase k-flakes
akşam 1 kase şehriye çorbası ev yapımı, salata lahana ve havuç ile birlikte yanında 1 kase cacık sarımsaklı

fazla su içemedim o gün 1 l felan
kaçamak: 2 bardak ice tea şeftali, 3 tane bisküvi az çekirdek

18.11.2011 pazar

sabah az peynirli su böreği yanında çay şekersiz
ara yok
öyle mercimek çorbası çok az yanında 1 dilim tam buğdaylı ekmek
akşam mercimek çorbası 1 tane pirinçli biber dolması yoğurt ve salata

su 2l içtim spor yapamadım

19.11.2011 bugün

sabah 1 dilim ekmek çay domates zeytin
ara yok
öğle 1 kase çorba ekmek yok
akşam dünden kalan biber dolması yedim 1 büyük ve 1 küçük yoğurtla

2l su içtim spor yapmadım ama dışarda baya bi yürüdüm
işlerim çok tu....
kızlar bende 1 ay sonra tartılcam bakalım ne kadar vericem 1 ayda:18:

süpersin benimde pantolonumun birinde baya fark ediyo valla...
düğmesi kapalı iken aşağı çekiyorum iniyo
kaç kilo verdin tatlım

canım ben 70 kg la başladım 68 kg felan oldum ama 2 kg az yinede belli oluyo pantolonlarda daha yolum çok uzun benim hedef 60:)

canım ben 70 kg la başladım 68 kg felan oldum ama 2 kg az yinede belli oluyo pantolonlarda daha yolum çok uzun benim hedef 60:)

tatlım hep birlikte defff edicez bu kiloları,biraz ağır gidiyosun ama benden sölemesi
gerçi bende bu ara sallıyorum biraz ama...
7 kg verdim ben,2 kg daha vercem.
hedef 55

tatlım hep birlikte defff edicez bu kiloları,biraz ağır gidiyosun ama benden sölemesi
gerçi bende bu ara sallıyorum biraz ama...
7 kg verdim ben,2 kg daha vercem.
hedef 55

evet cnm ağır giidyorum ama bu kararımı bugün değiştirdin daha fazla spor ve daha fazla su diyorum.....

bugünkü menümmmm

sabah 1 kase nesfit
ara yok
öğle 1 kase mercimek çorbası (hazır)
ara 1 yeşil elma 1 kupa yeşil çay
akşam kereviz yemeği

2l su içtim ve sporumu yaptım 40 dk tempolu yürüyüş koşu bandında....
hedefim 24 ocak akadar 60kg olmak kızlarrrr...yurtdışına çıkıcammmm süper görünmem lazımmmmm
haftada 4 gün spor şart....
acaip gaza geldimmmmmm

ayyyy bende şubata kadar 58 olmam gerek:18:
şuan 69 kilosun ve 1 ayın kalmış 1 ayda 9 kilo çok olur 5 6 kilo verirsen daha sağlıklı olur canım sen sağlıklı beslen ögün atlama sporunuda yap artık kızmat bi bakmışsın 9 kilo gitmiş

ama bu da çok az değil mi? güçten düşersin,dikkat et arkadaşım

bu arada
kızlar akşam yemeğimi tam 6 da yedim valla süperim böyle giderse tığ gibi olucammmm yuuuppiiiii

evet sadiyemmm 5-6 yetecek aslında ama ne kadar çok verirsem o kadar iyi...isviçreye anneme gidicem ve orada spor felan yapmam annemin yemeklerinide çok özledim inşalla kg alıp dönmem

canım menün güzel fakat yediklerin biraz az gibi.
birden güçten düşme sakın aman dikkat et.

bu arada
kızlar akşam yemeğimi tam 6 da yedim valla süperim böyle giderse tığ gibi olucammmm yuuuppiiiii
ben hergün en geç 6da yiyiorum 6da yemiş bulunuyorum canım diyete başladığımdan beri böyle yapıyorum önceden 9u buluyordu

evet sadiyemmm 5-6 yetecek aslında ama ne kadar çok verirsem o kadar iyi...isviçreye anneme gidicem ve orada spor felan yapmam annemin yemeklerinide çok özledim inşalla kg alıp dönmem

canım az yersen metobolizman çalışmaz haerin olsun azaz sıksık ye tatlım hadi bakalım kilo alırsan gene başlarsın canım sende orda az dikkat et suyunu iç tahıllı ekmeğini ye yemekleride abartma veremezsende almazsın

haklısın cnm yine dikkat etmekte fayda var
demi kendimi salmamam lazım....

ne berbat bir gün

bugünkü menüm
sabah 2 dilim kepek ekmeği üstüne lor sürdüm 4 zeytin 1 çay az peynir ve 1 dilim salam
ara yok
öğle yok
akşam belki bilmiyorum yani canım isterse.....

kızlar ben iyi değilim eşimle kavga ettim sinir oluyorum şu erkmem milletine nedense hep zeytin yağı gibi üste çıkarlar
sporumu yapmıştım sabahtan 30 dk bandta yürüdüm ama moralim çok bozuk üç kuruşluk bir o..... için birbirbimze girdik hiç keyfim yok cnm su içmek bile istemiyo ama zorlicam kendimi.....

biraz önce 1 tane armut ve 1 fincan yeşil çay içtim bugünlük benden bu kadar kızlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…